2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman tutma 5 dk birse dogur gitsin kızın sancisi kasiktan karnina yayilir onlara dikkat et suyuna lekene bak bunlar olmadan gitme hastaneye

Ben hemen hemen hergun oyleyim herseyim normal cikiyo muane aninda olduk oyle normal dedi doktor cok hareketli ölcüm bile yapamiyorum rahim ve bebek doguma hazirlaniyor dedi o an nefes egzersizi iyi geliyor bana

Kızzz CipisS doguyomusun napiyosun yoksa sanci manci biseyler gördüm alintilarda
Ay yok doğurmuyorum hala içerde kızım. Çok hafifledi sancım. Gece mahvetmişti beni ama iyiyim şimdi.
Kac dk da bir geliyor sancılar . Bes dk da birse bu işin yalanı kalmamış doguruyorsun resmen
Şükür doğurmadım lakin sanki haftaya doğururum gibi. iğrenç bir gece geçirdim...
Aman tutma 5 dk birse dogur gitsin kızın sancisi kasiktan karnina yayilir onlara dikkat et suyuna lekene bak bunlar olmadan gitme hastaneye
Yok canım saçma bir sancı ve kasılma yaşadım. Sabaha kadar sonra geçti. Hafifledi daha doğrusu hala var ara sıra ama gece ki kadar değil.

Yok ya dünden onceki gun kizlar ben doguma gidiyorum dua edin dedi ama unuttum adini sen bebişle ugrasmaktan okumamissindir tatlim nasil oldu bu arada kizin
Sag ol hastaligi gecti ama huysuzlugu ve istahsizligi kaldi sabrimi siniyor, yemiyor her seye itiraz ediyor, tam bunlarin uzerine bevegin geldigini hayal edemiyorum. Cunku 2 yas sendromu saglam adimlarla yaklasiyor.
esesye den haber bekliyoruz. Bugun icin de G greenbirey ve K krtp86 ya sans diliyoruz. Bununla beraber CipisS imizin agrilari gecti mi merak ediyoruz

Hafifledi ama geçmedi. Sürekli bi ağrı var daha doğrusu araları uzun. Doğurmuyorum ya kendi kendime her zamanki gibi panik yaptım herhalde

MasallahCanım sıkma canını kilo işi çözülürrr inşallah tek sağlıklı olsun hareketlide hem zaten..alltta yazan imza içinde gün aldığın haftayı yazar sen artıdan önce yazan kaçsa o haftalık olursun 35sin.

CipisS canım kaçta senin randevu hayırla dogurmadan bir gidip gel inşallah güzel haberlerle benim yarın sabah 8 de randevu umarım az daha büyümüştür kuzularımz

Yapar kayisi, seftali vs bunlari arastir ve mutlaka ayagini sicak tut herseyi yine senden alicak bebek
Hepsini araştirip not edeyim ben balik hafizam unutturur bana
Kiz doğurursan beni ara sana burdan fatma ana eli otu okuyup suya koycam ahahhaha ankaradan antalyaya etki edermi ki

37+0 dan geç bir günaydın gelsin benden size
37 ye gelene kadar hep desim ki 37 de doğurayım ama şimdi kıyamıyorum 1 hafta daha dursun istiyorum mesela bencillik yapıyorum gibi geliyor.
Kilo almamışım 60.0 ile yoluma devam ediyorum. Toplamda 7 kilo aldım.
Sancım var ama araları uzun bence yalancı sancı bu su nişan vs gibi şeyler ortada yok. Kendi kendime her gün doğurduğumu sanıyorum.
Gece uykularım git gide haram oluyor. Bu büyüklerin şimdi uyu bebek olunca hiç uyuyamayacaksın dedikleri kısmı anlamıyorum çünkü ağrıdan sıkılan bilmem neden zaten uyuyamıyorum. Bunlar nasıl uyumuş biz doğana kadar ya??

Eskiden sendrommu vardi ya bizi niye boyke buyutmediler hic verme bakiyim acikinca yer ana yüregi dayanmiyodur gerci
Kizlaar dogurdunuz muu K krtp86 G greenbirey esesye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…