- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Aman tutma 5 dk birse dogur gitsin kızın sancisi kasiktan karnina yayilir onlara dikkat et suyuna lekene bak bunlar olmadan gitme hastaneyeValla sancım var bu nasıl yalancı anlamadım. Ödüm kopuyor doğurcam diye. Kızımda çok hareketlendi ya da her gece böyleydi ama ben hissetmiyordum uyanık olunca mı hissettim naptım. Bi şeyler yememek için direniyorum şunaanda
Uyuyo kiz ne dogumuRowlet dogummu yapmış ben mi yanlış anladim
Ben hemen hemen hergun oyleyim herseyim normal cikiyo muane aninda olduk oyle normal dedi doktor cok hareketli ölcüm bile yapamiyorum rahim ve bebek doguma hazirlaniyor dedi o an nefes egzersizi iyi geliyor banaGünaydın Kızlar; Dün akşam benimde aşırı kasılmam oldu karnım taş gibiydi. Magnezyum şase içtim iki tane banamısın demedi. bugğnde çok gergin karnım napsam bilemedim doktor randevum cuma günü akşam bebeğin hareketlerini hissediyorum. korkulacak bir şey yoktur heralde
Ay yok doğurmuyorum hala içerde kızım. Çok hafifledi sancım. Gece mahvetmişti beni ama iyiyim şimdi.KızzzCipisS doguyomusun napiyosun yoksa sanci manci biseyler gördüm alintilarda
Şükür doğurmadım lakin sanki haftaya doğururum gibi.Kac dk da bir geliyor sancılar . Bes dk da birse bu işin yalanı kalmamış doguruyorsun resmen
Yok canım saçma bir sancı ve kasılma yaşadım. Sabaha kadar sonra geçti. Hafifledi daha doğrusu hala var ara sıra ama gece ki kadar değil.Aman tutma 5 dk birse dogur gitsin kızın sancisi kasiktan karnina yayilir onlara dikkat et suyuna lekene bak bunlar olmadan gitme hastaneye
Hayır ya sadece doğuruyorum sandım her zamanki gibiRowlet dogummu yapmış ben mi yanlış anladim
HahahahaUyuyo kiz ne dogumu
Güzel haberlerle gel inşallahAmin insallah canım sağ salim dünyaya gelirler insallah saat 2 50 de randevum haber veririm muhakkak
Sag ol hastaligi gecti ama huysuzlugu ve istahsizligi kaldiYok ya dünden onceki gun kizlar ben doguma gidiyorum dua edin dedi ama unuttum adini sen bebişle ugrasmaktan okumamissindir tatlim nasil oldu bu arada kizin
Hafifledi ama geçmedi. Sürekli bi ağrı var daha doğrusu araları uzun. Doğurmuyorum ya kendi kendime her zamanki gibi panik yaptım herhaldeSag ol hastaligi gecti ama huysuzlugu ve istahsizligi kaldisabrimi siniyor, yemiyor her seye itiraz ediyor, tam bunlarin uzerine bevegin geldigini hayal edemiyorum. Cunku 2 yas sendromu saglam adimlarla yaklasiyor.
esesye den haber bekliyoruz. Bugun icin de G greenbirey ve K krtp86 ya sans diliyoruz. Bununla beraber CipisS imizin agrilari gecti mi merak ediyoruz
Aminnnn inşallah canım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahCanııım hayırlı olsun ❤Sağlıkla büyüsün bebiş
Rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla gelsin minnosun inşallahKızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin bana
Hayır ya sadece doğuruyorum sandım her zamanki gibi
Hahahaha
tamam senden haber bekliyoruz o zaman canim:)
Kızlar suyum geldi hastanedeyim, ciğer geliştirici yapıldı sanırım yarınna doğum olur dua edin
MasallahBugun bir hevesle randevuya gittim oğluşumu görem bakim kilo aldımı meraktan ölmüştüm gördüm çok şükür ama çok az kilo almış yavrucum ya kurbanda tabaklarca yediğim kavurmalar köfteler yavruma değil bana kilo yapmış 2299 gram ben 3 kg alır dedim ama yok ultrason kağıdına göre 33+4 gösteriyor.Dr 3 hafta geri 32 -33 hafta arası dedi kilosu için.
gecen ay 1600 gramdı ona da geri demişti 2 hafta. Eğer 10 gün içinde 100 gr kadar dahi koymazsa alabileceğim en erken vakitte bu bebeği almam lazım dedi 10 gün sonra 2500 gecerse daha 5 hafta var 2700-3000 gr da olabilir sakın üzülme dedi Suyun tertemiz plasenta damarların her şey çok iyi dedi bebek de çok hareketli zaten dedi inşallah kilo alır yumurtanı etini ihmal etme dedi. Kan uyuşmaxlığı kiloyu etkiler mi dedim etkilemez dedi. Birde alttaki imzadaki gibi 36 haftalık değilim 35 haftalıkmışım 35+1 in içinde imişim 36 haftalık denmezmiş onuda sordum. Buda tombik yanaklı ama göbüşü zayıf oğluşum. Teyzeleri dua edin kilo alsın inşallah. Nst de girdim hareket ettikçe kalbi çok hızlı attı hep 185 gecti kalp atışı. Bütün gün hareketliydi zaten yani bunları yazarken bile hareketli ve çok yorucu oluyor canımı acıtıyor minnoş olmasına rağmen. Sancıda çıkmadı yalancı sancı sandıklarım meğerse hiç bir şey değilmiş nst ye göre wala gözüm baya korktu doğumdan.
Eki Görüntüle 3099213
Hepsini araştirip not edeyim ben balik hafizam unutturur banaYapar kayisi, seftali vs bunlari arastir ve mutlaka ayagini sicak tut herseyi yine senden alicak bebek
Kiz doğurursan beni araAy yok doğurmuyorum hala içerde kızım. Çok hafifledi sancım. Gece mahvetmişti beni ama iyiyim şimdi.
Şükür doğurmadım lakin sanki haftaya doğururum gibi.iğrenç bir gece geçirdim...
Yok canım saçma bir sancı ve kasılma yaşadım. Sabaha kadar sonra geçti. Hafifledi daha doğrusu hala var ara sıra ama gece ki kadar değil.
Eskiden sendrommu vardi ya bizi niye boyke buyutmedilerSag ol hastaligi gecti ama huysuzlugu ve istahsizligi kaldisabrimi siniyor, yemiyor her seye itiraz ediyor, tam bunlarin uzerine bevegin geldigini hayal edemiyorum. Cunku 2 yas sendromu saglam adimlarla yaklasiyor.
esesye den haber bekliyoruz. Bugun icin de G greenbirey ve K krtp86 ya sans diliyoruz. Bununla beraber CipisS imizin agrilari gecti mi merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?