2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır ya sadece doğuruyorum sandım her zamanki gibi

Hahahaha
Ahahahah çok çılgınsın sakin ol derin nefes al olumlu mesajlar gönder vucuduna beynine enerji çok önemli. Beyine ne verirsen onu alır. Olumlamlar yapalım haydi Ben iyiyim bebek de zamanında doğacak vs . Çok fazla stres yapıyorsun kendine vucudunu sakin bırak.

Hafifledi ama geçmedi. Sürekli bi ağrı var daha doğrusu araları uzun. Doğurmuyorum ya kendi kendime her zamanki gibi panik yaptım herhalde
Belli olmaz. Miden de bulaniyordu, acilma oluyor olabilir. Belki idrar yolu enfeksiyonu olmustur, o da kasiklara agri olarak vuruyormus ya hani. Doktor kontrolun yok muydu bugun? En guzeli gidip rahatlamak.

CipisS canım kaçta senin randevu hayırla dogurmadan bir gidip gel inşallah güzel haberlerle benim yarın sabah 8 de randevu umarım az daha büyümüştür kuzularımz
1 de ya günleri bitirdim saatleri bitiremiyorum.
Hepsini araştirip not edeyim ben balik hafizam unutturur bana

Kiz doğurursan beni ara sana burdan fatma ana eli otu okuyup suya koycam ahahhaha ankaradan antalyaya etki edermi ki
Hahaha kız bu sefer unutursun kan kaybından giderim bak

kızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Mantariniz varsa onun akintisi peynir kesigi gibi beyaz oluyor. Hoc nisanim gelmedi ama nisan anlatilana gore sumuksu bir yapida. Sari, kahverengi, pembe, kanli vb. olabiliyormus

Yapamıyorum bi korku sarıyor bedenimi. Ödüm kopuyor niyeyse. Bi gerginlik çöküyor. Sanki hiç hazır değilim sanki doğunca bakamayacağım. Diye diye doğurcam geçti geçti ara sıra gelip gidiyor ağrım. Bugün doktora bir sorayım. Valla gece çok korktum dedim hastane yok doktpr yok devlete kaldı işimiz dedim.
Belli olmaz. Miden de bulaniyordu, acilma oluyor olabilir. Belki idrar yolu enfeksiyonu olmustur, o da kasiklara agri olarak vuruyormus ya hani. Doktor kontrolun yok muydu bugun? En guzeli gidip rahatlamak.
Evwt bugün sabahta zor yedim aşırı bulanıyor hala. Saat 1 de bakalım merakla bekliyorum ne diyecek diye.

zam mağduru birde benim muayene 300 nst 100 doğum 7000 falan olmuş ona ayrı bi üzüldüm yani 1 ayla bu kadar fark ödemek de nasıl bir sanştır
Bazen keşle maaşlarımız da artmasaydı diğer herşeyde eski fiyatıyla kalsaydı diyorum. Önceden vayy be diyeceğimiz maaşları alıyoruz ama daha fakiriz. 2 sene önce eşime sevgiliyken bi eve 10bin girse rahat eder diyordum şimdi 1 kişinin maaşı 10bin bile çok az eve min 40bin girecek ki rahat edesin ev borcu vs çocuk var. Eski yaşadığımız gibi şuanda yaşayamayız önceden haftada 2-3 gün dışarı çıkar takılırdık şimdi çıkmadan önce benzini düşünüyorsun bide mekanda ödeyeceğin parayı

Eskiden sendrommu vardi ya bizi niye boyke buyutmediler hic verme bakiyim acikinca yer ana yüregi dayanmiyodur gerci
Kizlaar dogurdunuz muu @krtp86 @greenbirey @esesye
Haha ben bu konuda sayfalarca yazarim da gerek yok. Cunku sahsen ben aslinda Turkiyede cogumuzun birey yerine koyulmadan, saygi duyulmadan yanlis buyutulmusuz oldugumuzu dusunuyorum. Cok guzel soylesileri var bu konuda Dogan Cuceloglunun. Cocuga daha bebekliginden itibaren saygi duymak ve birey oldugunun farkinda olmak gerekiyor. Bizim bi uzantimiz degiller. Bi taraftan birey oldugu algisini sglamlastirman lazim ve ona kararlarina saygi duydugunu hissetmesi lazim. Obur yandan dengesi cok zor. Birey oldugunu fark ettigi icin ben ben her seye ben, ben bilirim ben yaparim demeye basliyor ve bu da hayat kosturmasinda sinir bozucu, yorucu olabiliyor. Sabirli olmak lazim iste ama bende su anki hormonlarla cok zor. Son gunlerde epey zorlaniyorum.

Katılıyorum bu yoruma. Gerçekten aynı muhabbet geçti bizde de. Evlenmeden önce aldığı maaşla ev düzdük eşimle. Şimdi 3 katı alıyor neredeyse ama yetmiyor. Yani köşeye birikim olarak hiç bir şey atamıyoruz. Aldığımız zam başka zamlara gidiyor.

Günaydın canım. Aklına getirme dogum anını getirsen bile geçecek bunlar. Banada konulmadı kum torbası sadece ikinci cocuk ta bastırdılar oda cok agrımadı. Korkma bastırmazlar. Bak sen bizlerin dogumu na yarı kırkını çıkarmış düzenini kurmuş olacaksın Allah İn izniyle.

Sabaha kadar oturdum bu hemoroid hamilelik sikintilarini unutturdu bana. Sabah ilk is asmye kostum doktorumun ilaci vermedigini 1 haftadir fitille kremle gecmedigini artk cok kotu oldugumu soyledim. Yazdi daflonu. Dua edin iyi gelsin bi kac gune gecsin. 37 oldum bugun bu halde dogum imkansiz gibi bisi

Mantariniz varsa onun akintisi peynir kesigi gibi beyaz oluyor. Hoc nisanim gelmedi ama nisan anlatilana gore sumuksu bir yapida. Sari, kahverengi, pembe, kanli vb. olabiliyormus
aynen nişan biliyorum oğlumda olmuştu 37.hafta da doğmuştu.şimdi acaba başlangıçmı diye düşündüm sanki bavağıma doğru batma var gibi.

Allah yardımcın olsun canım. Benim dogumlardan sonra oluyor hiç acı yok ama çok çogalıyor. Doguma kadar baharatlı yiyeceklere de dikkat et inşallah cabuk geçer

Kızlar benim gibi çocukları arasında yaş farkı az olan var mı ya kızım 2 yaşında hala bebek ilgisi bakımı geçen gün hastalandı kucağımdan asla inmedi hele bu ara 2 yas sendromu var çok inatçı sürekli ağlıyor allahtan memeyi bıraktirdim 1 buçuk yasinda o konuda rahatım. Ama hasta olunca kimseye gitmiyor o halimle sürekli kucakta mahfoldum hastaneye götürdük hastanede diyorum allahim biz ne yaptık daha bu bebek bu kadar bakıma muhtaç ne biliyim bazen ona haksızlık gibi geliyor. Yaşım büyük olmasa ikisi arasına mutlaka yaş koyardım galiba bir de bu ara onu bırakıp doğuma gitme korkusu sardı annelik hep yürek çarpıntısı gerçekten.

Dedim ama benim dun seffaf cok hafif sarimsi sumukumsu akintim oldu. Madeni para kadardi. Normal gelen akintilarimdan farkliydi, sivi degildi. ic camasirimdan peceteye alabildim sivi olmadigi icin, sumuksu yapida oldugu icin. Dedim nisansa devami gelir, gelmedi. demek ki nisan değilmiş.

Ablamın çocukları arası 15 ay yaşta vardı. Ama ikiz gibi büyüdüler senin için biraz yorucu oluyor ama başka arkadaşa ihtiyac duymadan büyüyorlar. Araya yaşta koysan bu haksızlık işini gecemiyorsun her anne baba düşünüyor bunu.

Sanki bunlari ben yazmisim gibi. Ayni seyleri yasiyorum. Kizim 10 Agustosta 2 yasini dolduracak. 16 qylikken emzirmeyi biraktim, genelde banyosu bezi babasinda ama yine de bana, kucagima ve ilgime ihtiyac duyuyor. Bebek sonucta. Gecen hafta hasta oldu, dedim biz ne yaptik, bebegimiz hala bebek, 2. Bebegi neden yaptik, aklimdan ne zorum vardi. Hastaligi gecti ama hala istahsiz. Bir de uzerine inat yapiyor her seye itiraz ediyor 2 yas sendormu basladi. Oturup agliyorum. Bu dogumu nasil gun sayarak bekledim. Bugun yarin dogum olursa ne yapariz isin icinden nasil cikariz, hic sirasi degil diye dusunup insallah daha dogurmam diye umut ediyorum. Gerci 1-2 hafta ne kadar fark edecek ki. Maksimum 2 haftamiz var, olan yine ayni olacak, muhtemelen hircinlasacak bebegi gorunce. Ote yandan karnimdaki cocugu surekli oteliyorum ona haksizlik yapiyor gibi hissediyorum. Onu isteyen bizdik, dunyaya gelmeyi o secmedi. Cok yipranmis yorgun hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…