2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnan ayni şeyi düşünüyorum doğunca belki başka olacak ama diyorum ki daha kokusunu sevgisini hissedemedim bu kızımı bu kadar severken tek çocukken bu kadar zorlaniyorken nasıl yapacağım bazen sabrım tükeniyor aynı benimde hastalandı ve aşırı istahsiz mizmiz hala üstelik koynumda uyuyor elini içime sokup öyle yatıyor evde Bi kaç bısey var alışsın diye bu kardeşinin diyorum emzik emmeyen bebeğim emzigi ağzına almış anne bu kardeşinin diyor içim eriyor kuzum nasıl abla olacaksin sen daha bebissin

Merhaba acaba gittiniz mi perinatoloji ye bende gitmem laZım Erzurum dışındayız hangi doktor iyidir ne yapmalıyız bilemedim

Aman bi emiyo bi reddediyo kuduruyo en güzel zaman hamilelik zamanıymış

G Gulsenmug34 bu arada kuzu okudum senin yazdığınıı urszın da su azalmıştı plasenta yaşlanmıştı senin gününde hastaneye yatmıştım hatta sancılarım da başlamıştı
Bol havuç yedim 5 6 tane sonra doktora 2 güne bir kontrole gidiyodum napıyosan devam et demiştii

Hepinizin en doğru zaman ne zaman olacaksa o zaman gelsin miniklerinizz

Aynı şey benden de geldi bayramdan önce halâ dogurmadim

Benim eltimde yaşim geç dedi 2 yaş arayla cocuk yaptı kiii ikisi de erkek (küçük haşereler )buyuk oglu yapışık yasiyodu annesine ama maksimum 1 yil çekiyorsun suan o kadar guzel anlasiyorlar ki düz duvara tirmaniyolar valla ilk zamanlar kiskanclik hissettirmeyle ısırıyodu falan kardeşini kardeşi onunla oynamaya başladigindan beri gayet mutlular görümcem 4 yaş fark birakti keske bende 2 yaş biraksaydim daha zor 4 yaş diyor hep

Allah yardımcınız olsun canım. bir an önce sağlıkla evinize gidin
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz
rabbim analı babalı büyütsün

Nişanın devamının gelmesi şart değil ki. Benim nişan geldikten 1 hafta sonra bir kez daha gelmişti 1 hafta sonrada doğum olmuştu

Hayırlı haberlerle gel canım doktora gidememek farklı şehire farklı doktor bulma stresleri sende haklısın

kızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Enfeksiyon olabilir canım bi doktoruna danış bakalım geçmiş olsun
Bana bi enerji geliyor evi bi temizleyip düzenliyorum sonra kemik ağrısı Dan 2 gün yatıyorum enerjiyi geçtim her dakka bi yeri temizleyesin geliyor işde bu yuva yapma psikolojisi hormonlar Yapıyormuş
Canım benim oğlum 6 buçuk yaşında ben de hep 2 yaş civarı 2. Yi istemiştim eşim istemiyordu hatta artık çocuk yapmayacağımız İçin kendime zaman ayırmaya spora gezmeye falan vermiştim kendimi pat diye benim koca bi de kız yapalım demez mi Şimdi 36 haftam bitti oğlum oğlak çok anlayışlı kardeşini heyecanla bekliyor tam diyorum ki iyi abi olacak sorun yaşamayacağım falan bi bakıyorum kaynatıp kaldırdığım emzik ağzında hadi tekrar konuş tekrar kaynat. Zaten reflü sorunumuz var bu ara durmadan hasta da olmaya başladı ben gece ateş vs için uykusuz tetikte hala benim yastığımda uyuyor ayrılamadık ki ben de ayrılamıyorum kaç yaşına gelirse bebek gibi oluyorlar. Ben de diyorum ya kızla ilgilenirken oğluma sevgimi gösteremezsem ya ona ihtiyacı olduğunda yetemezsem çok da duygusal oğluşum benim. Bir de büyüyo ya laflar da bazen bi büyük adam gibi aklına gelmeyen cevabı bi yapıştırıyor utanıyorsun ona bişey için kızdığına. Yani diycem o ki kaç yaş arası olursa olsun hep bi yetememe yanlış mı yaptım erken mi geç mi mevzusu oluyor. Hepsi sağlıklı olsun koynumuzda uyusunlar ya. Can onlar can. M Mirune aynı zaman da senin için de yazmış olayım

Yau ben anlamıyorum bebek 10 gün daha dursa 4 kilo 56 cm falan olacak Benim oğlum 3.355 gr 52 cm doğmuştu. Şuan düşünüyorum kıza aldığım tulumların bir kısmı 50-52 cm falan demek olmayacak hastane çantalarımızı bebeğin boyuna kilosuna göre tekrar düzenlememiz lazım. Biz bu bebeklere naptık da daha uzun daha tombişler

İşin üzünç kısmı o kadar hızlı olduki her şey yani uzak bir zaman degil bu kadar hızlı olması korkutucu diyecek bişe bulamıyorum.. 7-24 çalışıyoruz biz eşimle ek ek ek iş fakat emeğin karşılığı asla yok aldığımız her para bir delik kapatıyor ve borçlu yaşıyoruz tatile gidemiyoruz vs vs vs Yurt dışı planlarımız var bakalım ya nasip. Çalışmayı üretmeyi karı koca seviyoruz ama karşılığı boş kalınca üzücü.

O enerjiden istiyorum ben. Hep uykum var hep yatasım var benim. Dogum öncesi temizliği gözümde büyüyor yapsamda oğluşlarım çok dagınık

Aynen öyle. Bizimde bu sene için tatil planımız vardı mesela ama yok yani otel fiyatları tavan yaptı bir anda her şey 2 3 katından fazlasına çıktı. Ne oldu kaldık yine yerimizde. Ya bitlisten Antalya ya bile sırf gaz parası yüzünden gelmemeyi bile düşündük. Allah ülkenin sonunu hayır etsin başka nir şey diyemiyorum. Yazık günah. Ben kızımın geleceğinden daha da şüphe duyuyorum nasıl olacak böyle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…