Gerçekten doğuruyo olsan kimse inanmayacakHayır ya sadece doğuruyorum sandım her zamanki gibi
İnan ayni şeyi düşünüyorum doğunca belki başka olacak ama diyorum ki daha kokusunu sevgisini hissedemedim bu kızımı bu kadar severken tek çocukken bu kadar zorlaniyorken nasıl yapacağım bazen sabrım tükeniyor aynı benimde hastalandı ve aşırı istahsiz mizmiz hala üstelik koynumda uyuyor elini içime sokup öyle yatıyor evde Bi kaç bısey var alışsın diye bu kardeşinin diyorum emzik emmeyen bebeğim emzigi ağzına almış anne bu kardeşinin diyor içim eriyor kuzum nasıl abla olacaksin sen daha bebissinSanki bunlari ben yazmisim gibi. Ayni seyleri yasiyorum. Kizim 10 Agustosta 2 yasini dolduracak. 16 qylikken emzirmeyi biraktim, genelde banyosu bezi babasinda ama yine de bana, kucagima ve ilgime ihtiyac duyuyor. Bebek sonucta. Gecen hafta hasta oldu, dedim biz ne yaptik, bebegimiz hala bebek, 2. Bebegi neden yaptik, aklimdan ne zorum vardi. Hastaligi gecti ama hala istahsiz. Bir de uzerine inat yapiyor her seye itiraz ediyor 2 yas sendormu basladi. Oturup agliyorum. Bu dogumu nasil gun sayarak bekledim. Bugun yarin dogum olursa ne yapariz isin icinden nasil cikariz, hic sirasi degil diye dusunup insallah daha dogurmam diye umut ediyorum. Gerci 1-2 hafta ne kadar fark edecek ki. Ote yandan karnimdaki cocugu aurekli oteliyorum ona haksizlik yapiyor gibi hissddiyorum. Onu isteyen bizdik, dunyaya gelmeyi o secmedi. Cok yipranmis yorgun hissediyorum.
Merhaba acaba gittiniz mi perinatoloji ye bende gitmem laZım Erzurum dışındayız hangi doktor iyidir ne yapmalıyız bilemedimKizlar yardiminiza ihtiyacim var biz erzuruma gidicez atatürk universitesinin numarasi aldik internetten aradik bolum olarak perinatoloji ye gidilecek ama sesli anosta jinekoloji bolumu icin dahiliye bolumu icinn ve kadin dogum bolumu icin diyor biz nerden sira alicaz perinatoloji kadin dogum bolumune giriyormu ki kadin doguma denedik orda da kadin dogum fetus 1 icin 1 i tuslayin falan diyor sesli anonsta bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim
Aman bi emiyo bi reddediyo kuduruyo en güzel zaman hamilelik zamanıymışHahsjsjjajaYaa kesin benimkide öyle olcak bir eli hep yüzünde veya ağzında.Yüzünün diğer tarafınıda hep plasentanın köşesine dayıyor orayıda o kapatıyor. Çok nazlı bir zilli olacak bu kız yandık biz urişim napıyor yaa büyümüştür o emiyor mu seni hala
Yalancı çoban hikayesine döndü ciddenGerçekten doğuruyo olsan kimse inanmayacak
Sen bi sağlıkla doğursan hepimiz rahatlayacazBu gidişle en sona kalıcan diye korkuyorum
Aynı şey benden de geldi bayramdan önce halâ dogurmadimDedim ama benim dun seffaf cok hafif sarimsi sumukumsu akintim oldu. Madeni para kadardi. Normal gelen akintilarimdan farkliydi, sivi degildi. ic camasirimdan peceteye alabildim sivi olmadigi icin, sumuksu yapida oldugu icin. Dedim nisansa devami gelir, gelmedi.demek ki nisan değilmiş.
Benim eltimde yaşim geç dedi 2 yaş arayla cocuk yaptı kiii ikisi de erkek (küçük haşerelerKızlar benim gibi çocukları arasında yaş farkı az olan var mı ya kızım 2 yaşında hala bebek ilgisi bakımı geçen gün hastalandı kucağımdan asla inmedi hele bu ara 2 yas sendromu var çok inatçı sürekli ağlıyor allahtan memeyi bıraktirdim 1 buçuk yasinda o konuda rahatım. Ama hasta olunca kimseye gitmiyor o halimle sürekli kucakta mahfoldum hastaneye götürdük hastanede diyorum allahim biz ne yaptık daha bu bebek bu kadar bakıma muhtaç ne biliyim bazen ona haksızlık gibi geliyor. Yaşım büyük olmasa ikisi arasına mutlaka yaş koyardım galiba bir de bu ara onu bırakıp doğuma gitme korkusu sardı annelik hep yürek çarpıntısı gerçekten.
Allah yardımcınız olsun canım. bir an önce sağlıkla evinize gidininsallah canim o gunleridr gorelim tesekkur ediyorum
tesekkur ediyorum canim
evet canim malesef yuksek tansiyondan dolayi bebek sikintiya girince apar topar arife gecesi doguma girdim agir bir grip gecirmistim 2 hafta oncr dogumfan oksurugum devam ediyordu koronadan suphelendiler ama bakilmadi dogum sirsdinda tikanma olmus cigerlerimde nefes almakta gucluk cekmisim atesim yukselmis ameliyatimdan sonra birde hastanede 1 hafta yatip ciger tedavisi oldum halada d3vam ediyor tedavim bebegim cok minik dogdu ama cokcokkkk sukur ki solunum sikintisi cekmedi bi kac gun oksijen takviyesi aldik simdi daha iyiyiz kuvezde buyumeyi bekliyoruz
ya gerçekten hangi yükselen daha iyi olur dişi aslanaBende merak ediyorum aslana hangi yükselen yakışır
Nişanın devamının gelmesi şart değil ki. Benim nişan geldikten 1 hafta sonra bir kez daha gelmişti 1 hafta sonrada doğum olmuştuDedim ama benim dun seffaf cok hafif sarimsi sumukumsu akintim oldu. Madeni para kadardi. Normal gelen akintilarimdan farkliydi, sivi degildi. ic camasirimdan peceteye alabildim sivi olmadigi icin, sumuksu yapida oldugu icin. Dedim nisansa devami gelir, gelmedi.demek ki nisan değilmiş.
Hayırlı haberlerle gel canım doktora gidememek farklı şehire farklı doktor bulma stresleri sende haklısınYapamıyorumbi korku sarıyor bedenimi. Ödüm kopuyor niyeyse. Bi gerginlik çöküyor. Sanki hiç hazır değilim sanki doğunca bakamayacağım. Diye diye doğurcam geçti geçti ara sıra gelip gidiyor ağrım. Bugün doktora bir sorayım. Valla gece çok korktum dedim hastane yok doktpr yok devlete kaldı işimiz dedim.
Evwt bugün sabahta zor yedim aşırı bulanıyor hala. Saat 1 de bakalım merakla bekliyorum ne diyecek diye.
Enfeksiyon olabilir canım bi doktoruna danış bakalım geçmiş olsunkızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Bana bi enerji geliyor evi bi temizleyip düzenliyorum sonra kemik ağrısı Dan 2 gün yatıyorum enerjiyi geçtim her dakka bi yeri temizleyesin geliyor işde bu yuva yapma psikolojisi hormonlar YapıyormuşKızlar sizler sancılandım, suyum geldi dedikçe heyecan basıyor beni. Hayırlısı ile sagsaglim hep birlikte doguralım. Bide dogumları yakın arkadaşlar vücudunuza Bi enerji geldi mi bugün ebe söyledi enerji gelir temizliğe dalma dedi.
Canım benim oğlum 6 buçuk yaşında ben de hep 2 yaş civarı 2. Yi istemiştim eşim istemiyordu hatta artık çocuk yapmayacağımız İçin kendime zaman ayırmaya spora gezmeye falan vermiştim kendimi pat diye benim koca bi de kız yapalım demez miİnan ayni şeyi düşünüyorum doğunca belki başka olacak ama diyorum ki daha kokusunu sevgisini hissedemedim bu kızımı bu kadar severken tek çocukken bu kadar zorlaniyorken nasıl yapacağım bazen sabrım tükeniyor aynı benimde hastalandı ve aşırı istahsiz mizmiz hala üstelik koynumda uyuyor elini içime sokup öyle yatıyor evde Bi kaç bısey var alışsın diye bu kardeşinin diyorum emzik emmeyen bebeğim emzigi ağzına almış anne bu kardeşinin diyor içim eriyor kuzum nasıl abla olacaksin sen daha bebissin
Amin canım inşallah. Bakalım az kaldı kontrol saatine de. Aşırı heycan yaptımHayırlı haberlerle gel canım doktora gidememek farklı şehire farklı doktor bulma stresleri sende haklısın
Yau ben anlamıyorum bebek 10 gün daha dursa 4 kilo 56 cm falan olacakKızlar biz kontrolden çıktık. 37+3 ile uyumlu 3400 gram 52 cm olmuş kızımız. Doktor bebek daha tam kanala yerleşmemiş dedi ama tansiyon ölçerken ebe 2.çocuk zaten kanala inmez doğumda iner dedi. Doktorum 1 hafta-10 gün arasında doğar dedi.
İşin üzünç kısmı o kadar hızlı olduki her şey yani uzak bir zaman degil bu kadar hızlı olması korkutucu diyecek bişe bulamıyorum.. 7-24 çalışıyoruz biz eşimle ek ek ek iş fakat emeğin karşılığı asla yok aldığımız her para bir delik kapatıyor ve borçlu yaşıyoruz tatile gidemiyoruz vs vs vs Yurt dışı planlarımız var bakalım ya nasip. Çalışmayı üretmeyi karı koca seviyoruz ama karşılığı boş kalınca üzücü.Katılıyorum bu yoruma. Gerçekten aynı muhabbet geçti bizde de. Evlenmeden önce aldığı maaşla ev düzdük eşimle. Şimdi 3 katı alıyor neredeyse ama yetmiyor. Yani köşeye birikim olarak hiç bir şey atamıyoruz. Aldığımız zam başka zamlara gidiyor.
O enerjiden istiyorum ben. Hep uykum var hep yatasım var benim. Dogum öncesi temizliği gözümde büyüyor yapsamda oğluşlarım çok dagınıkEnfeksiyon olabilir canım bi doktoruna danış bakalım geçmiş olsun
Bana bi enerji geliyor evi bi temizleyip düzenliyorum sonra kemik ağrısı Dan 2 gün yatıyorum enerjiyi geçtim her dakka bi yeri temizleyesin geliyor işde bu yuva yapma psikolojisi hormonlar Yapıyormuş
Canım benim oğlum 6 buçuk yaşında ben de hep 2 yaş civarı 2. Yi istemiştim eşim istemiyordu hatta artık çocuk yapmayacağımız İçin kendime zaman ayırmaya spora gezmeye falan vermiştim kendimi pat diye benim koca bi de kız yapalım demez miŞimdi 36 haftam bitti oğlum oğlak çok anlayışlı kardeşini heyecanla bekliyor tam diyorum ki iyi abi olacak sorun yaşamayacağım falan bi bakıyorum kaynatıp kaldırdığım emzik ağzında hadi tekrar konuş tekrar kaynat. Zaten reflü sorunumuz var bu ara durmadan hasta da olmaya başladı ben gece ateş vs için uykusuz tetikte hala benim yastığımda uyuyor ayrılamadık ki ben de ayrılamıyorum kaç yaşına gelirse bebek gibi oluyorlar. Ben de diyorum ya kızla ilgilenirken oğluma sevgimi gösteremezsem ya ona ihtiyacı olduğunda yetemezsem çok da duygusal oğluşum benim. Bir de büyüyo ya laflar da bazen bi büyük adam gibi aklına gelmeyen cevabı bi yapıştırıyor utanıyorsun ona bişey için kızdığına. Yani diycem o ki kaç yaş arası olursa olsun hep bi yetememe yanlış mı yaptım erken mi geç mi mevzusu oluyor. Hepsi sağlıklı olsun koynumuzda uyusunlar ya. Can onlar can. M Mirune aynı zaman da senin için de yazmış olayım
Aynen öyle. Bizimde bu sene için tatil planımız vardı mesela ama yok yani otel fiyatları tavan yaptı bir anda her şey 2 3 katından fazlasına çıktı. Ne oldu kaldık yine yerimizde. Ya bitlisten Antalya ya bile sırf gaz parası yüzünden gelmemeyi bile düşündük. Allah ülkenin sonunu hayır etsin başka nir şey diyemiyorum. Yazık günah. Ben kızımın geleceğinden daha da şüphe duyuyorum nasıl olacak böyle diye.İşin üzünç kısmı o kadar hızlı olduki her şey yani uzak bir zaman degil bu kadar hızlı olması korkutucu diyecek bişe bulamıyorum.. 7-24 çalışıyoruz biz eşimle ek ek ek iş fakat emeğin karşılığı asla yok aldığımız her para bir delik kapatıyor ve borçlu yaşıyoruz tatile gidemiyoruz vs vs vs Yurt dışı planlarımız var bakalım ya nasip. Çalışmayı üretmeyi karı koca seviyoruz ama karşılığı boş kalınca üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?