2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O enerjiden istiyorum ben. Hep uykum var hep yatasım var benim. Dogum öncesi temizliği gözümde büyüyor yapsamda oğluşlarım çok dagınık
Bin de 37+0 oldum bugün acayip uykum var enerji falan gelmedi. Daha doğurmayacam mı demek oluyo bu

Ay annem tutturdu dantelli pike takımını cıkar yıka ütüle diye. Kendi hasta gelip yardım edemiyo zaten bu dogumda hiç birseyime yardım edemedi. Sırf cenesinden kurtulayım diye attım makinaya. Vitrin temizliyorum bide üstüne yıkayıp ütülemiştim dantelleri. Bardakları bulasık makınasına attım. Ama heryerim agrıyo. Ölü gibiyim. Daha yarısı anca bitti. Oturup aglıcam resmen. bıktım bu gelenek görenek işlerinden

Senin durumun ne sayfaları okuyamadım doğuruyor musun yoksa kv geldi pazara gittik buZluğa alışveriş yapayım dedim vişne filan koyucam. Elektrikler yok akşam 7ye kadar teli şarjada gece takmamışım girip okuyamıyorum

Hahah hayır doğurmuyorum henüz sadece doğuruyorum sandım gece

Nişanın devamının gelmesi şart değil ki. Benim nişan geldikten 1 hafta sonra bir kez daha gelmişti 1 hafta sonrada doğum olmuştu
Simdi bi daha geldi ama bence akinti ya. Nisan olsa tereddute yer birakmaz. Jelimsi akinti, dogum yaklastigindan sadece akinti türü degisti sanirim.

Merhaba kızlar takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum birkaç gündür yoğunluktan. Doğum yapanlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallah ve darısı bizlere olsun 37+1'de kontrolümüz vardı 3200 olmus kilosu boyu da tam söylemedi ama 50yi geçmiş dedi, suyu plasentasi iyi dedi bi sorun yok çok şükür. Baş aşağıda dogum icin uygun pozisyon dedi. Her an olabilir doğum 40'ı da bekleyebilir dedi ama ben bu hafta olmaz diye düşünüyorum niyeyse ama iki gündür vajina bölgesine ağrı gibi mi desem yada bebek sanki ittiriyo gibi değişik bi şeyler oluyor kasılma mi ne bu acaba? Nst de sancı çıkmamıştı hiç, kasılma ve sancı nasıl bir şey bilmiyorum hiç hâlâ bir de 3 gün önce doğum pozisyonunda olan bebe ters döner mi acaba geri, vajinaya sanki ayağıyla bastiriyo gibi bi ağrı çünkü

kızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Bence akıntıdır canım, benimde nişanım jelli kanlı bişeydi. nişan gelse bile suyun kanaman veya düzenli sancın olmadıkça bir problemi yok 2hafta bile durabilirsin zaten

Benimkilerinde arasında 3yaş olacak. Bana aşırı düşkün memeyi ve bezi 6ay oldu bırakalı allahtan onu başarmışız diyorum. Birde 3yaş sendromuna girdi. Biz bebek düşündüğümüzde girmemişti beyefendi girseydi zaten bebek düşünmezdik. Çocuk boyut atladı resmen. Onu öyle görünce pişman oldum ilk zamanlar hamile olduğuma. Yine bir arkadaşım doğum yaptı onunda kızı 3yaşında, bebeği sürekli ben alıcam ben tutucamlar krizler.. Doğumda da evde kalacak babasıyla ben hastanede kalıcam bebisle yoksa kimse baş edemez. bakalım nasıl olacak, hala düşünüyorum biz kime neye güvendik acaba diye

Nasil bi enerji acep bende hic yok uyusuk gibiyim demek ki bu aralar gelmicek bide köydeyim hava bi tuhaf fırtına var oglan hasta ben hastaa aman ne bitmez tukenmez cilem varmis .. karnimdaki ayri disardakiler ayri ne zor anne olmak basimi alip nerelere gidim

Simdi bi daha geldi ama bence akinti ya. Nisan olsa tereddute yer birakmaz. Jelimsi akinti, dogum yaklastigindan sadece akinti türü degisti sanirim.
Herkeste jel kivaminda olmuyor .. kimisinde direk kan kiminde akinti seklinde sulu kimindede sümüksü afedersin yumurta aki kivaminda oluyor .. bazilari 2 3 gun görüyor nisani bazisida hafta aralarinda .. bende aksamı nisan geldi ama sadece kan olarak akinti bile degildi sanci ile bitlikte geldi 24 saat sonra dogurdum..

Benim ilk kız 39 haftalık doğduğunda 3030 gram 49 cm kedi yavrusu kadar birşeydi. Bunda şaşırdım 3 kiloyu geçmesine

Artık gitmek için çokters zaman. P.. Ponu kaldıracak halin yok soguk havada da ne uyuması olur yaaa. Yandım bu Mersin in sıcagı dan klima bile yetmiyor bana. O enerjiyi bilmiyorum gelse keşke

Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Ben ilk dozumu olmuştum ama 2. Dozu atlamışım ve sağlık ocağı 35. Haftamda olduğum için riskli buldu ve yapmak istemedi. Doktorun yapsın drdi. Erken doğumu tetikleyebilirmiş. Canım çok sıkıldı

Ayrıca vajina bölgesinde bi ağrıdan bahsetmişsiniz bende de var bi ağrı. Yürürken daha çok bacaklarımı birleştirince rahatsız ediyor anlayamadım tam me ağrısı. Dokunuyorum acaba bi yerde bişi mi var diye ama yok da. Anlatması da çok güç bi ağrı kasık ağrısı dediğiniz şey böyle bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…