- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Bin de 37+0 oldum bugün acayip uykum var enerji falan gelmedi. Daha doğurmayacam mı demek oluyo buO enerjiden istiyorum ben. Hep uykum var hep yatasım var benim. Dogum öncesi temizliği gözümde büyüyor yapsamda oğluşlarım çok dagınık
Senin durumun ne sayfaları okuyamadım doğuruyor musun yoksaKatılıyorum bu yoruma. Gerçekten aynı muhabbet geçti bizde de. Evlenmeden önce aldığı maaşla ev düzdük eşimle. Şimdi 3 katı alıyor neredeyse ama yetmiyor. Yani köşeye birikim olarak hiç bir şey atamıyoruz. Aldığımız zam başka zamlara gidiyor.
Hahah hayır doğurmuyorum henüzSenin durumun ne sayfaları okuyamadım doğuruyor musun yoksakv geldi pazara gittik buZluğa alışveriş yapayım dedim vişne filan koyucam. Elektrikler yok akşam 7ye kadar teli şarjada gece takmamışım girip okuyamıyorum
Simdi bi daha geldi ama bence akinti ya. Nisan olsa tereddute yer birakmaz. Jelimsi akinti, dogum yaklastigindan sadece akinti türü degisti sanirim.Nişanın devamının gelmesi şart değil ki. Benim nişan geldikten 1 hafta sonra bir kez daha gelmişti 1 hafta sonrada doğum olmuştu
Bence akıntıdır canım, benimde nişanım jelli kanlı bişeydi. nişan gelse bile suyun kanaman veya düzenli sancın olmadıkça bir problemi yok 2hafta bile durabilirsin zatenkızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Sudan icmesi lazim şekerimHepsini araştirip not edeyim ben balik hafizam unutturur bana
Kiz doğurursan beni arasana burdan fatma ana eli otu okuyup suya koycam ahahhaha ankaradan antalyaya etki edermi ki
Benimkilerinde arasında 3yaş olacak. Bana aşırı düşkün memeyi ve bezi 6ay oldu bırakalı allahtan onu başarmışız diyorum. Birde 3yaş sendromuna girdi. Biz bebek düşündüğümüzde girmemişti beyefendi girseydi zaten bebek düşünmezdik. Çocuk boyut atladı resmen. Onu öyle görünce pişman oldum ilk zamanlar hamile olduğuma. Yine bir arkadaşım doğum yaptı onunda kızı 3yaşında, bebeği sürekli ben alıcam ben tutucamlar krizler.. Doğumda da evde kalacak babasıyla ben hastanede kalıcam bebisle yoksa kimse baş edemez. bakalım nasıl olacak, hala düşünüyorum biz kime neye güvendik acaba diyeKızlar benim gibi çocukları arasında yaş farkı az olan var mı ya kızım 2 yaşında hala bebek ilgisi bakımı geçen gün hastalandı kucağımdan asla inmedi hele bu ara 2 yas sendromu var çok inatçı sürekli ağlıyor allahtan memeyi bıraktirdim 1 buçuk yasinda o konuda rahatım. Ama hasta olunca kimseye gitmiyor o halimle sürekli kucakta mahfoldum hastaneye götürdük hastanede diyorum allahim biz ne yaptık daha bu bebek bu kadar bakıma muhtaç ne biliyim bazen ona haksızlık gibi geliyor. Yaşım büyük olmasa ikisi arasına mutlaka yaş koyardım galiba bir de bu ara onu bırakıp doğuma gitme korkusu sardı annelik hep yürek çarpıntısı gerçekten.
Bende hergun oluyo o zıkkım.. baya yogunda geliyo genelde nisan daha farkli oluyo mutlaka kan geliyo o yuzden saldim yanikızlar lavaboda peynir gibi bir akıntı gelmiş beyaz renkli nişan değil oğlumda kanlı jel gelmişti. normal midir ya telaş oldum
Nasil bi enerji acep bende hic yok uyusuk gibiyim demek ki bu aralar gelmicekKızlar sizler sancılandım, suyum geldi dedikçe heyecan basıyor beni. Hayırlısı ile sagsaglim hep birlikte doguralım. Bide dogumları yakın arkadaşlar vücudunuza Bi enerji geldi mi bugün ebe söyledi enerji gelir temizliğe dalma dedi.
Ooo cok oldu gideeliMerhaba acaba gittiniz mi perinatoloji ye bende gitmem laZım Erzurum dışındayız hangi doktor iyidir ne yapmalıyız bilemedim
Herkeste jel kivaminda olmuyor .. kimisinde direk kan kiminde akinti seklinde sulu kimindede sümüksü afedersin yumurta aki kivaminda oluyor .. bazilari 2 3 gun görüyor nisani bazisida hafta aralarinda .. bende aksamı nisan geldi ama sadece kan olarak akinti bile degildi sanci ile bitlikte geldi 24 saat sonra dogurdum..Simdi bi daha geldi ama bence akinti ya. Nisan olsa tereddute yer birakmaz. Jelimsi akinti, dogum yaklastigindan sadece akinti türü degisti sanirim.
Bi bilsem acaba sende ters etkimi yaptıBin de 37+0 oldum bugün acayip uykum var enerji falan gelmedi. Daha doğurmayacam mı demek oluyo bu
Benim ilk kız 39 haftalık doğduğunda 3030 gram 49 cm kedi yavrusu kadar birşeydi. Bunda şaşırdım 3 kiloyu geçmesineYau ben anlamıyorum bebek 10 gün daha dursa 4 kilo 56 cm falan olacakBenim oğlum 3.355 gr 52 cm doğmuştu. Şuan düşünüyorum kıza aldığım tulumların bir kısmı 50-52 cm falan demek olmayacak hastane çantalarımızı bebeğin boyuna kilosuna göre tekrar düzenlememiz lazım. Biz bu bebeklere naptık da daha uzun daha tombişler
Artık gitmek için çokters zaman. P.. Ponu kaldıracak halin yok soguk havada da ne uyuması olur yaaa. Yandım bu Mersin in sıcagı dan klima bile yetmiyor bana. O enerjiyi bilmiyorum gelse keşkeNasil bi enerji acep bende hic yok uyusuk gibiyim demek ki bu aralar gelmicekbide köydeyim hava bi tuhaf fırtına var oglan hasta ben hastaa aman ne bitmez tukenmez cilem varmis .. karnimdaki ayri disardakiler ayri ne zor anne olmak basimi alip nerelere gidim
Benim de beyaz akıntım oluyorAynı şey benden de geldi bayramdan önce halâ dogurmadim
sen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorumHahah hayır doğurmuyorum henüzsadece doğuruyorum sandım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?