2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an

bu arada ben hala çalışıyorum
hala çalışan var mı ben gbi
haftaya salı ayrılcam
Hahah evet doğurmayın da önce ben doğurayım. Merak etmeyin haftaya doğurcam

içim rahatladı şu an

haftaya salı ayrılcam
İzne ayrılmıştım doğum izni başlayana kadar dedim artık evdeyim yan gelip yatacağım iş yerinden aradılar çalışanlardan biri covid olmuş onun yerine beni çağırdılar. Bari akşam vardiyasina yazmayın dedim gündüze gideceğim Allah'tan. 29 temmuza kadar çalışacağım.
Sıcakta çok zor valla Allah yardımcımız olsun

içim rahatladı şu an

haftaya salı ayrılcam
Bende Pazartesi izine başladım ama telefonlar susmuyor sürekli işten arıyorlar. Erkenden ayrıldım ben, Allah yardımcınız olsun zor vallahi ben duramadım. Evde bile ayaklarım ellerim şiş derim gerilmiş parıldıyor işte nasıl olurdum bilemiyorum

Kızlar uyku pozisyonlarınız nasıl? Artık yastık destekleriyle de uyuyamaz oldum yan yatabiliyorum sadece ama bebek büyüdükçe ağır geliyor karnımın alt tarafta kalan kısmı da acıyor üst tarafta kalan kısmı da karın yana düştüğü için gerilip acıyor. Bebek de rahat edemiyor sanırım kalktığımda karnım hep semsert oluyor bi süre acıyor sizlerin rahat edebildiği uyku pozisyonu var mı bu işin de var mı bi taktiği

aminnn

ama sen izne ayrılmışsın nasıl çağrabilyolar ki
doğum izninden düşmez demi

ben okadar hiç şikayet etmeden geliyorum ki işe
her geldiğim gün kızımın yanında geçireceğim fazladan bir gün diye bakıyorum
27 snde ayrılcam bnde ama 38. hafta içinde ayrılmış oluyorum
çalışır kağıdını geç aldım bilerek
2 sinde de doğum yapcam
şu anki plan öyle en azından
bir hafta evde durmuş oluyorum
onda da halıları göndercem kadın alcam temizlik için
beşiği kurarız

daha çantayı bile yapmadım
kıyafetleri yıkandı ütülencek
süpriz yapar erken gelirse halim perişan

Sadece soluma yatabiliyorum çok nadir sağıma dönüyorum o da kızım izin verirse

iki gündür özellikle baya zorlanıyorum bnde
sanki ne tarafa yatsam oraya doğru akıyo karnımın içinde
yattığım tarafa düşmüş gibi hissediyorum

hiç yastık koymuyorum ben ya da çok şişmişlerse ayağımın arasına bir tane
bir sürü yastık olunca da uyuyamıyorum çnkü
sola yatmaya çalışıyorum genelde
bebek sağ tarafta
ama dediğin gibi yukarda kalan kısım sinir bozucu bi şekilde geriliyor
altta kalanda bebeği hissediyorum resmen
tam yan değil de hafif sanki yüzüstüne döner gibi daha rahat yatıyorum
yandan bi tık daha fazla dönüyorum yattığım tarafa

Selam kızlar sabah sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Kızdan mi geçti noldu bilmiyorum ateşim yok ama ışık hızıyla ütülenecek ve yıkanacak şeyleri hallettim. Yumurta dayanınca bayağı kısa sürede halloldu muayene sonrası tüm eksikleri alacam onlarda çok birşey değil zaten. Geriye beklemek kalacak

Ayy heyecan dorukta buraları okuyunca artık suydu nişandı sancıydı, herkese en rahat edebileceği, sağlıkla kucağına alabileceği doğumlar diliyorum

O kadar uykuluyum ki alıntı yapamadım şuan doğum aşamasında olanlara dua ediyorum

Benim de 36+1 bugün, yarın kontrol var 3-4 gündür uykudan açılmıyor gözlerim gündüz sürekli uykuluyorum, geceler hep paramparça uykusuz zaten.. şimdi de öyle zor okudum ki yarım saatiir msjları okurken ortaya gelirken kapandı durdu gözlerim..
Gözler kayınca da her reklama tıklamış bulundum habire, şimdi sosyal medyada orda burda gereksiz gereksiz şeyler çıkacak karşıma

Ben de 8. Günümde tekrar poziif cıktım. Eşim kacıncı gününde kim bilir. Zaten evddn çıkmıyoruz. O zaman 14. Gün gibi test versek négatif cıkar inşallah bizim de yarın bitiyor karantinamız ama cıkamayız yani dışarı böyle dediğin gibi bulaşıcılık az da olsa olur pozitifiz sonucta. Karnımda bebe ile kimsenin vebaline girmek istemem. Yoksa giderdim doktora. Bebeğim daha fazka etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısu. Hareketleri de azaldı. Sanki o da hasta gibi. Cok üzülüyorum ama sakin kalmaya calısıyorum. Bu günler de gececek...

Sari bendede oluyo arada bir parca parca geliyo sümüksü bisey nisan mi oluyomus

Normalde doğum izninden düşmesi lazım ama bizim iş yeri çok garip illaki bu seneki yıllık izlerinizi bitireceksiniz diye tutturdular.
Başka yerde olsa yıllık izinler boşa gider doğum izninden düşer normalde ama değişik işte hiçbirsey kuralına göre değil.
Çağrı merkezi olduğu için çok stresli bir iş o yüzden hiç gitmek istemiyorum. Çocuğum orda çok strese giriyor oturtmuyor beni ayakta çağrı alıyorum evde ne güzel sakinlesmistik yeniden dellenecek

Aa sen baya geç kalmışsın çantayı hazırla bence ne olur ne olmaz iş yerinde doğurup gideceksin böyle giderse 38 haftaya kadar çalışan da duymamıştım

çok geçmiş olsun
bişeyi yoktur onun inşallah
bir de bunu düşünüp üzülme
üzüldüğünü hisseder
artık büyüdüler kendi bağışıklık sistemleri de var

bnde çok hastaydım test de vermedim
bayram tatilinde 10 gün yattım
iki gündür işe geliyorum ama burunum hem tıkalı hem akıyo
kulaklarım tıkalı
durduk yere snki dağa tırmanırmış gibi oluyo
öksürük de geçmedi

doğsa kucağım alamam şu an diyorum hasta olmasın diye
belki de kovit atlattım
rapor alsak bile doğum izninden düüşüyo artık malesef

Allah yardımcımız olsun
bir an önce iyleşelim hepimiz inş

Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?
Bunu önceden alıntı yapmışım unutmuşum sanırım yazmayı..
Her dr farklı sanırım.. Benim de ikinci sezaryen dr 39+0 gün verdi, daha da bekleyebiliriz ama boşuna ağrı çekme, o vakit gelince yeniden değerlendirir istersen bekleriz demişti..
Benim de aynı tarif ettiğin gibi karnımda hissettiğim ağrı ve acı tam olarak birebir, ben de genelde sağda yatıyor oluyorum sola özen göstersem de bi türlü sağ tarafa dönüş oluyor.. Ama her türlü rahat yok tabi.. Karnımın altına yastık koyunca daha da acıyor benim, Bide dalıp gidince uyuyunca iyice karnıma doğru yaslanmış buluyorum kendimi inş içerde sıkışmamıştır diye panik oluyorum karnım da acımış oluyor, Allah korusun içerde eli kolu bişey mi olur diye aklım çıkıyo. Bide yastık olsa iyice sıkışcak Allah korusun..
Valla bi taktiği yok bend e her şekle girmeyi, bi ton yastık oraya buraya koyup yatmayı denedim yok. Tek çaresi doğurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…