- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Ben de hala çalışıyorum 37 ye kadar devammmsen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
bu arada ben hala çalışıyorum
hala çalışan var mı ben gbi
haftaya salı ayrılcam
Bende hala çalışıyorum 25 inde 37+0da ayrilicamsen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
haftaya salı ayrılcam
Benden bir kere geldi sümüksü sarı şeffaf gibi birşey. Parça gibiydi daha önce hiç öyle gelmemişti. Nişan diye yorumladık ama 10 gün oldu daha tık yokBenim de beyaz akıntım oluyor
Hahahsen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
haftaya salı ayrılcam
İzne ayrılmıştım doğum izni başlayana kadar dedim artık evdeyim yan gelip yatacağım iş yerinden aradılar çalışanlardan biri covid olmuş onun yerine beni çağırdılar.sen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
haftaya salı ayrılcam
Bende Pazartesi izine başladım ama telefonlar susmuyor sürekli işten arıyorlar. Erkenden ayrıldım ben, Allah yardımcınız olsun zor vallahi ben duramadım. Evde bile ayaklarım ellerim şiş derim gerilmiş parıldıyorsen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
haftaya salı ayrılcam
Ooo maşallah nasıl dayanıyordu yıllık izin le iki hafta erken kapatsaydin ben öyle yaptimBende hala çalışıyorum 25 inde 37+0da ayrilicam
aminnnİzne ayrılmıştım doğum izni başlayana kadar dedim artık evdeyim yan gelip yatacağım iş yerinden aradılar çalışanlardan biri covid olmuş onun yerine beni çağırdılar.Bari akşam vardiyasina yazmayın dedim gündüze gideceğim Allah'tan. 29 temmuza kadar çalışacağım.
Sıcakta çok zor valla Allah yardımcımız olsun
Sadece soluma yatabiliyorumKızlar uyku pozisyonlarınız nasıl? Artık yastık destekleriyle de uyuyamaz oldum yan yatabiliyorum sadece ama bebek büyüdükçe ağır geliyor karnımın alt tarafta kalan kısmı da acıyor üst tarafta kalan kısmı da karın yana düştüğü için gerilip acıyor. Bebek de rahat edemiyor sanırım kalktığımda karnım hep semsert oluyor bi süre acıyorsizlerin rahat edebildiği uyku pozisyonu var mı bu işin de var mı bi taktiği
iki gündür özellikle baya zorlanıyorum bndeKızlar uyku pozisyonlarınız nasıl? Artık yastık destekleriyle de uyuyamaz oldum yan yatabiliyorum sadece ama bebek büyüdükçe ağır geliyor karnımın alt tarafta kalan kısmı da acıyor üst tarafta kalan kısmı da karın yana düştüğü için gerilip acıyor. Bebek de rahat edemiyor sanırım kalktığımda karnım hep semsert oluyor bi süre acıyorsizlerin rahat edebildiği uyku pozisyonu var mı bu işin de var mı bi taktiği
Tesekkür ederim inşallah canımCanım gecmis Olsun şükür ki doğumdan önce atlatmış olcaksın doğuma denk gelmesi daha zor olcaktı. Sağlıkla atlatın inşallah
Ben de 8. Günümde tekrar poziif cıktım. Eşim kacıncı gününde kim bilir. Zaten evddn çıkmıyoruz. O zaman 14. Gün gibi test versek négatif cıkar inşallah bizim de yarın bitiyor karantinamız ama cıkamayız yani dışarı böyle dediğin gibi bulaşıcılık az da olsa olur pozitifiz sonucta. Karnımda bebe ile kimsenin vebaline girmek istemem. Yoksa giderdim doktora. Bebeğim daha fazka etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısu. Hareketleri de azaldı. Sanki o da hasta gibi. Cok üzülüyorum ama sakin kalmaya calısıyorum. Bu günler de gececek...Bende bir hafta sonra test verdim 2. Pozitif çıktım. Filyasyon ve covit hattı bulasiklik azalıyor maskeni tak sosyal mesafeni koru ise git dedi.ailw hekimi rapor vermedi 2.pozitifim hamieleuim dedim.ise ilk gün gittim 2. Gün başka doktordan rapor aldım hala iyilesmesin hastayım hamileyim diye.
Evdede dikkat ettim.2 haftada da negatife döndüm
Bulaşıcılık az dese de dikkat edin yinede..
Sakin olun. Allah beterinden korusun. Birkaç gün sonra tekrar verirsin test negatif olmussan gidersin doktora. Sen sakin ol ki bebek etkilenmesin
Sari bendede oluyo arada bir parca parca geliyo sümüksü bisey nisan mi oluyomusBenden bir kere geldi sümüksü sarı şeffaf gibi birşey. Parça gibiydi daha önce hiç öyle gelmemişti. Nişan diye yorumladık ama 10 gün oldu daha tık yokbeyaz sarı ve şeffaf su gibi akıntım hep oluyor iyice arttı son zamanlarda
Normalde doğum izninden düşmesi lazım ama bizim iş yeri çok garip illaki bu seneki yıllık izlerinizi bitireceksiniz diye tutturdular.aminnn
ama sen izne ayrılmışsın nasıl çağrabilyolar ki
doğum izninden düşmez demi
ben okadar hiç şikayet etmeden geliyorum ki işe
her geldiğim gün kızımın yanında geçireceğim fazladan bir gün diye bakıyorum
27 snde ayrılcam bnde ama 38. hafta içinde ayrılmış oluyorum
çalışır kağıdını geç aldım bilerek
2 sinde de doğum yapcam
şu anki plan öyle en azından
bir hafta evde durmuş oluyorum
onda da halıları göndercem kadın alcam temizlik için
beşiği kurarız
daha çantayı bile yapmadım
kıyafetleri yıkandı ütülencek
süpriz yapar erken gelirse halim perişan
Öyle diyorlar görsellerine bak istersen Googledan canım. Tecrübesiz olduğum için ben de bilmiyorum inan. Nişan olsa dogururdum heralde bu zamanaSari bendede oluyo arada bir parca parca geliyo sümüksü bisey nisan mi oluyomus
çok geçmiş olsunBen de 8. Günümde tekrar poziif cıktım. Eşim kacıncı gününde kim bilir. Zaten evddn çıkmıyoruz. O zaman 14. Gün gibi test versek négatif cıkar inşallah bizim de yarın bitiyor karantinamız ama cıkamayız yani dışarı böyle dediğin gibi bulaşıcılık az da olsa olur pozitifiz sonucta. Karnımda bebe ile kimsenin vebaline girmek istemem. Yoksa giderdim doktora. Bebeğim daha fazka etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısu. Hareketleri de azaldı. Sanki o da hasta gibi. Cok üzülüyorum ama sakin kalmaya calısıyorum. Bu günler de gececek...
Bunu önceden alıntı yapmışım unutmuşum sanırım yazmayı..Hayirli olsun. Benim de ayni gun sezaryen tarihim ama oncesinde gelebilme ihtimali de var tabi. 37+2'de mi sezaryen olcaksin, erken olmasinin ozel bir sebebi mi var? Turkiyede 2. Sezaryen oldugundan mi bu kadar erken aliyorlar?
Benim de aynı tarif ettiğin gibi karnımda hissettiğim ağrı ve acı tam olarak birebir, ben de genelde sağda yatıyor oluyorum sola özen göstersem de bi türlü sağ tarafa dönüş oluyor.. Ama her türlü rahat yok tabi.. Karnımın altına yastık koyunca daha da acıyor benim, Bide dalıp gidince uyuyunca iyice karnıma doğru yaslanmış buluyorum kendimi inş içerde sıkışmamıştır diye panik oluyorum karnım da acımış oluyor, Allah korusun içerde eli kolu bişey mi olur diye aklım çıkıyo. Bide yastık olsa iyice sıkışcak Allah korusun..Kızlar uyku pozisyonlarınız nasıl? Artık yastık destekleriyle de uyuyamaz oldum yan yatabiliyorum sadece ama bebek büyüdükçe ağır geliyor karnımın alt tarafta kalan kısmı da acıyor üst tarafta kalan kısmı da karın yana düştüğü için gerilip acıyor. Bebek de rahat edemiyor sanırım kalktığımda karnım hep semsert oluyor bi süre acıyorsizlerin rahat edebildiği uyku pozisyonu var mı bu işin de var mı bi taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?