2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sari bendede oluyo arada bir parca parca geliyo sümüksü bisey nisan mi oluyomus
Bişey diycem sarı yeşil karışımı sümüksü bişey bende de geldi 2-3 kere minik parça halinde, nişan değildir diye düşündüm. Enfeksiyonda değildi çünkü tahlil yaptırmıştım. Herhangi bişey diye çok takmadım

sorma gerçekten çok kaldım ((
şu bayram tatilinde yaparım diye beklemiştim
onda da hasta olup yatınca her işim kaldı

kızım dur sakın gelme diyorum

daha lohusa pedi alcam
normal ped mi koydunuz yoksa lohusa pedi ya da kilodu mu

terlik taç almadım kendime süslü
siz aldınız mı gerek var mı bilmiyorm ama
kararsınızım o konuda

ha bide organizer çantanın içi düzenli olsun diye
onu da almadım

O enerjiden istiyorum ben. Hep uykum var hep yatasım var benim. Dogum öncesi temizliği gözümde büyüyor yapsamda oğluşlarım çok dagınık
Ay sorma ya benim oğlum ve eşim aynı bütün gün evdelerse ev darmadağın. Ama ben yerdekileri toplamıyorum eşim de sağolsun biraz söylenince ben yada gece biz uyurken oyuncakları topluyor bulaşık makinasını doldurup boşaltıyor. Kendi bir yandan toplasa da ayrıca ben de ikisinin arkasını yine de topluyorum
Sonra insan pişman oluyor gelenek diye yapıp kendimizi yoruyoruz yıllar sonra düşününce ay ne saçma ne gerek varmış diyoruz ama anne işde gönlü kalmasın
Canım ben oğlumda hiç olmamıştım doktor da önermemişti bunda 2 doz oldum nedense bunda doktorum da Asm de yaptır dedi aslında bir doz nerdeyse 1 yıl koruyormuş Asm doktoru öyle söyledi kafana takma çok sorun olacak olursa hastanede doğum anında da yapıyorlarmış
Ya ne güzel bütün gece deliksiz uyuyordum 2-3 gündür uyuyormuyum emin değilim yastıklar her yerimde 3 başımın altında 2 bacak arasında bazen dönmemek için sırtıma da bir yastık koyuyorum genelde sola yatsam da bazen sağa yatıyorum zaten elim ayağım şiş maşallah hiç inmiyorlar kapı cam açık bütün ev öyle yatıyorum. İçimdeki de ne tarafa yatsam oraya yatıyor sanki sağa yatarsam baya bir saat ittiriyor beni bazen bi bakıyorum düz yatmışım Bebek sırtıma yapışmış ay kemikler sızlarsa hele dönülmüyor da ya.

İnşallah kilo alır canım ama hep söylüyoruz inan kilo dışarıda da alınır gelişimi iyiyse korkma doktorda güzelce izah etmiş durumu.
Hafta hesabı zaten öyle 35+1 dediğin 35 o doldurup 36dan gün alıyorsun yaş hesabı gibi düşün. Doktorlar ise biten haftayı baz alır. O yüzden sen 35 haftalık hamile oluyorsun

Depend aldım
Terlik normal açık siyah terlik, taç evde vardı belki heves ederim resim çekilirim diye koydum
Organiser cok iyi oluyor bebegin, annenin diye ayirirsin hatta baskalari rahat bulsun diye uzerine Notlar koyarsin. Baska zamanlarda da kullanilir dolaplarin icine kiyafet duzenlemede.
Bunlarida hallet :))

Sorma valla. Aslında gercekten cok gereksiz. Kim gelipte görcek yatak odamı. Allah askına.

Geçmiş olsun geçici bişeydir inş bazen böyle sabah ağrıyla uyanıp geçer gider ya inş öyledir.. Ay doğumdan çok hastalık okuyoruz burda ya nasıl bir salgın zamanı tam da yazın ortası, sıcaklar çok da bunaltmadan ferah geçiyo yaz dediğimiz dönem bir bir buluyo hastalık
Ay eksikler bitmeli artık gelenler geliyo durmadan ben eksikler okuyunca burda geriliyorum kendi kendime benim de bez eksiğim var sadece okkalı bir indirim olur da öyle alırım diye bekledim ama inmek yerine hep çıkıyor, onu da bugün halledicem kendi stresimi bitireyim bari
Kolay gelsin inş biran önce hazırlanır seninde eksikler
Ben ped koydum öncekinde de ped kullanmıştım yetmişti sorun olmamıştı hiç, şimdi de extra ihtiyaç olursa o an alırız artık dedim koymadım yine..
Terlik evden rahat bişey koydum, beyaz inci taç aldım sadece kendime kızında beyaz bandanası var tatlış yeter bize
Düzenleyici iyi oluyor ne nerde belli derli toplu oluyor, ayy hemen hallolur inş hepsi kısa zamanda

Canım depend bedenine göre alabilirsin hastanede doğuma anında bi bez koyuyorlar ama o pek koruyucu olmuyor önce depend belki hastaneden çıkarken kullanmak İçin de normalde kullandığın markanın gece modelini alabilirsin çünkü kanama yine de bir süre oluyor.
Migros’larda falan da depend var. O hazır loğusa tacı terliği istiyorsan al çok gerek varmı bilmem ama normal doğumsa hastanede 1 gün sezaryen isen 2 gün kalıyorsun 1 gün sonra banyo yapabiliyorsun bence çok rahatlatıcı oluyor o yüzden ben banyo da da kullanabileceğim plastik plaj terliği gibi hani englishhome penti de falan satılan ucuza denk getirdiğim kaymayan bişey aldım çantama çünkü loğusa terliği gibi olanlar havlu gibi oluyor ya hastanede giydiğini evde giyemezsin birdaha onları temizlemek de zor. Çantanı hazırlamaya bak. İnşallah doğumundan önce herşeyin hazır olmuş olur.

Tek doz yeterli olur sikma canini, tek doz olanda var hic olmayanda var. Bende tek olacaktim asmye gitmisken olayim demistim 2. İçin.
Vajinada baskı hissediyorum, yürürken sanki bişeyler patır patır dökülecekmiş gibi ordan :) bebek kanala girdiği için herşey olabilir herkesde farklı etki yaratabilir çok umursamıyorum ben :)

Sadece soluma yatabiliyorum çok nadir sağıma dönüyorum o da kızım izin verirse
Bende sağda bi tık fazla uyuyabiliyorum sanırım defalarca uyanıyorum acıdan oturur pozisyonda sağımı solumu destekleyip uyusam diyorum yok illa yatıcam. Gece uyanıp olmuyor olmuyor işte diye söyleniyorum eşim de yazık bişey oldu sanıp uyanıyor adamları da manyak ettik
Yastıkla desteklemeyince de sırtım ağrıyor yine uyuyamıyorum evet benim de 2 3 gündür iyice zorlaştı yüzüstü meyilli yatsam senin dediğin gibi üstten gerilen kısım daha çok acıyor belimi destekleyip sırtüstü meyilli biraz rahat oluyodu artık o da yok olmuyor yatma saati gelince bi fenalıklar basıyo beni
Ay doğurmayı da beceremedim ki geçen gün sancılandım baya da düzenliydi 15-20 dk da geliyordu heyecanlandım gittim doğuruyorum diye hastanede geçti sancılar yarasa gibi dolanacaz heralde doğurana kadar
Yok heralde yatmanın bi yolu az kaldı deyip idare etmeye çalışıyoruz ama çok zormuş be bide ben uykuya çok düşkün bi insanım arkadaşım diyor sen uyuyamıyosan hiç kimse uyuyamaz daha 3 hafta var bakalım nasıl geçecek böyle

ben de bugün oğlumda çalıştığımız doğum fotoğrafcisiyla görüştüm. rezervasyon yaptırdım. yine aynı kişiyle doğum fotoğrafı cektircez inşallah.
oğlumda ne kadar verdik hiç hatırlamıyorum
şimdi 3.000 tl olmuş aynı paket.
inşallah hersey güzel gider

ayy inşallah hazır olur çok teşekkür ederim.
evde bir sürü hiç giymediğim pembe terlik var
pofuduk ev terliği
3 tane gelin tacım vardı. dış çekimde kullandığım normal taç gibi beyaz incili çıtır çıtır zarif bişey
prense tacı gibi değil
dün taktım akşam evde
eşim çok güzel oldun dedi
abiye kuzu gibi gelin tacımla mı doğursam diye düşünmüyo değilim şu an
ama o zaman bebişin saç bandı olmuyo
şapkayla kalıyo tavşan gibi

dependi şokta da gördüm geçen gün
lohusa pedi de vardı
e bebeğe gidersem diye almamıştım
o daha rahat oluyo diyosanız
eve yakın hemen alırım.
normal ped zatn evde var

hatta şey de var evde
kaynanam sanırım çişini kaçırdığı için kullanıyo
bana da bi paket vermişti niyeyse
hasta bezi gibi bişi

ama şu organizerları nerden alcaz

Depend aldım ben bir de ped koyacagım 4 5 tane yeter diye düşünüyorum hangisinde rahat edersem artık. Ben de sevmediğimdeb teelik tac almadım kapalıyım zaten şal takarsam da üzerinde güzel durur mu bilemedim. Normal 2 terlik götürcem. Organizer herkrste olan gri cizgili olanlardsn aldım 6 li. Bir de civilde buzdolabı poşeti gii cantalar var agzı korumalı kapalı emzik biberon vs onları dezenfekte edip koymak için o cantalardab aldım

Kızlar benimde dün idrarda protein çıktı ama değer olarak yazmıyor protein ++ yazıyor sadece doktorum enfeksiyon kaynaklı gözükmüyor bu protein çıkmış idrarda dedi. Tansiyon takibi yap günde birkere dedi başka birşey demedi bidaha ne zaman geleyim dedi doğum günü gel dedi suyum falan gayet iyidi . Birşey olmaz dimi ?Tansiyonum kaça çıkarsa gitmem gerekir. Aniden tehlike yaratabilecek bir durum mu bu Hiçbişi demedi dr. Korktum haliyle .

Her zaman gelmiyorsa yalancı kasılmafır bi ara bana da cok oldu gecti sonradan düzene binene kadar cumaya kadar idare eder insallah seni. Bu ara karnımız fake atıyor bize

Hastalıjk ile daha da kötü geciyır sendromlar ama insallsh düzelmiş kızın toparlar bir iki güne insallah instada görüyorum ikinizi dogurmuşsun zaten maaşallah

Depend lohusa pedi aldım ben ondan koydum.

Terlik olarak rahat bir terlik koydum o bez terlikler hastane ortamında hiç hijyenik gelmiyor.

Taç konusunda ben de kararsizim almadım henüz. Alan varsa görsel atarsa bize de fikir olabilir

Organizer al bence ben öyle yerleştirdim çok düzenli oldu. Üzerlerine de etiket yapıştırıp not aldım doğumhaneye verilecek, bakım malzemeleri vs. diye. Kilitli buzdolabı poşetlerine de koyabilirsin almak istemezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…