2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maasallah agustos bebeleri uzun boylu uzun boylu olacak herhalde zıbınlar olmayacak bazen birden iniyomuş kanala belki öyle olur daha vakti var demekki

Biz benden dolayı bu yıl tatil planı yapmadık ama aralık ayı gibi temmuza rezervasyonumuzu yaptıracaz insallah, kıştan yapınca cok daha uygun oluyor güzel oluyor. Bir de benzini de onceden alıp depolarsak tamam

Ne kadarlık oldu bebişin inşaallah buradaki herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna

Kendine cok yüklenme birden yoruldugunda hemen yat dinlen bence, ben de tasalanıyordum ama dedim artık amaaan oldugu kadar karnım zaten burnumda bebek yoracagı kadar yoruyor enerjimi dogumdan sonra bebeğimle ilgilenmek için harcamak istiyorun

Başını alıp evine git bencee mis gibi yayil yat insanın ewi gibi War mı yahuu

Cogu doktor zateb tetanoz olmanıza gerek yok diyor kacırdysan dert edinme hicbisey olmaz bence, vajina agrısı da bebeğin kanala inmesiylr alakalı olabilir

Ben her taktiği denedim olmuyor bür türlü. Hatta yattıgında artık nefes alamıyorum malesef. O yüzden iki yastıgın içindeki elyaflaru birleştirdim kocaman bi yastık yaptım 45 derecelik açıyla yatabiliyorum sadece

Gecmil olsun aman dikkat hemen bi ihlamur yap kendine limon sık iç bal ds koy varsa bogaza iyi geliyor

İnşallah hepimix iyileşelim dogumda baska bir derdimiz sıkıntımız olmasın bebeklerimizle ilgilenebilelim. Bu kadar sabırsızlıkla bu günleri bekleyip, yasayacagına enerjin kalmayınca cok kötü oluyor o durumdayım su anda ama insallaj toparlayalım

Merhaba trendyolda organize düzenleyiciler var onlardan alın mutlaka çok ile yarıyor size lazım olanları ayrı bebek için olanları ayrı hemşireye verilecek olanları ayrı koyarsınız ,ben ilk doğumumda 10 sene çnce normal ped kullanmıştım ama en büyüklerinden gece olanlarından alın kanama fazla olabiliyor ne olur olmaz diye bi de depend aldım ben süslü taç terlik vb almadım kızımda da almamıştım kendi fotoğraf makinemizle çok güzle fotolar çekmiştik herkesin kendi zevki fikri , tabi suwen in çok güzle sade pijamaları var onlardan aldım

Bende 36+2 deyim aşırı uykum var gözlerim kapanıyor. Oğlum uyumadığı için uyuyamıyorumda tüm gün yatıyorum 2gündür böyle enerjim çekilmiş resmen hiçbişey yapmak istemiyorum

Hastaneden doğum yapınca kilot şeklinde lohusa pedi veriyorlar yandan yırtıp atıyorsun. Ben birde e bebekten lohusa pedi aldım baya kalın bişey okadar. Taç terlik oğlumdan vardı koydum iki poz çekilirim hiç olmadı Organizer almadım ama evde en küçük boy hurçlar vardı madame cocodan almıştım ona bebişin kıyafetlerini koydum çantaya değsin istemedim

Ben yatınca tüm organlarım boğazıma toplanıyormuş gibi baskı oluyor nefes alamıyorum yastık yükseltiyorum ve hala yüz üstü yatıyorum bacağımada yastık koyarak

Herkeslere merhaba
Üzerimde bir şok etkisi var hala. Son ana kadar sürekli nornal doğum düşündüm ve istedim. Nedense o acıyı o duyguyu tatmak istiyordum.her şeyde o ladar güzel ve normal ilerliyordu ki kanala bile girmiş kızım. Ama her şey nasip işte. Doktor şeker kaynaklı normal doğum yapamayacağımı söyledi. Çok üzüldüm. kan şekerinde ani iniş çıkışlar olabilir bu da seni ve bebeği tehlikeye sokabilir dedi. Riskleri göz önünde bulundur ona göre karar ver dedi. Kendimi düşünmedim bile direkt bebeğim için sezaryen kabul ettim. 1 ağustos için gün aldım. Haftaya son kontrol olacak. Kan vs vereceğim zaten sonra da sezaryen. Kilosu 2890 olmuş kuzumun. Ama karın çevresi 2 hafta geriye düşmüş. Bana sağlıklı hiç bir problem yok senim fiziki yapını düşünürsek çok normal ki senden de iri bir bebek beklemek mantıksız olur dedi. Hiç bir problem yok dedi.

Çok garip hissediyorum kendimi aşırı hazırlıksızdım bu duruma.

Benimde evde var aslında 3 tane küçük boy hurç
çorap sal ıvır zıvır koymuşum
onlar boşatıp yıkayıp kullanabilirim

trendyolda da baktım. 3 tanesinin boyu iyi gibi 3 tanesi baya küçük 6 lı organizerlar

benim pek öyle taç terlik süslü şeylere karşı ilgim yok
normalde sevmem takı toka süslü şeyler
ama işte bir iki poz hatıra güzel olur

bende pentiden aldım pijamaları
çok sade dediğin gibi

hemşireye doğduğu zaman giydirilecek şeyleri mi veriyolar
ilk doğumum
şu an onun içine ne koycamı gerçekten bilmiyorum

daha vaktin var senin toparlarsın bir haftaya inşallah
kötü düşünme hiç
herşey çok güzel olcak

Ben de sevmem hiç o yüzden düşünmüyorum , evt yenidoğan takım şeklinde şapka eldiven ,bir adet tulum ,alt üst takım ,iki tane body ,bez ,çorap bir de penye battaniye ,bebek temizlerim pamuğu (şart değil )koydum ben ayrı bir hurç düzenleyiciye 10 sene önce kızımda da öyle yapmıştım hemşireler giydiriyor doğunca

Teşekkür ederimm benim kızın kafası baya aşağıdaydı zaten, onun da baskısı olabilir

saat 1 gbi gircem diyodun
yeni söyledi ha sezeryan diye
hayırlısı olsun canım
sizin için böylesi daha iyi olacaksa varsın sezeryan olsun

bn de hep normal doğum istemiştim
iltihaplı romatizma hastası olduğum için mecbur sezeryan olcam
sıkma canını
hem doğum kanalına girmediği için kafası daha düzgün oluyomuş
hem de makyajımızı saçımızı yapar gireriz doğuma
10 dk sonra bebiş kucağımızda

benimkine de bayram önce gittiğimde göbek çevresi zayıf dedi
aynı sana dediği gibi işte
et protein ağırlıklı ye dedi
daha çok yemeye dikkat ettim et yumurta falan
bu cumartesi gittiğimde düzelmişti
istersen dene sende
ne kadar yiyosun bilmiyorum

öyle çok hoşlanmam ama et yemeye çalışıyorum
kızımın göbek çevresi çok ince kalmış deyince okadar üzülmüştüm ki
hayır anne göbüşlü baba göbüşlü :)

Hayırlısı olsun böylesi daha iyidir belki, diğer doktorlar şekerden dolayı normal olamayacağını söylememişti ama bu doktor söyledi bana daha güven verici geldi yaklaşımı da çok iyi içini rahatlatır şekilde konuşmuş. Her iki doğum şekline hazırlı olmak gerekiyor herkes için geçerli, herşey yolunda giden biri için bile o gün neler olacağı belli olmuyor. O yüzden ben ikisine de okeydim kesin böyle doğuracağım demedim sonra insan üzülüyor istediğimiz gibi olmayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…