Evet doktor da aynısını söyledi uzun süre aç kalacaksın yapamazsın dedi. Bende riske atmak istemedim. Heycan yaptım valla ni garibim sanki zaman durdu bir anda.Kuzum doktorun en iyisini bilir. Normal dogumda bana bi yudum su bile vermemislerdi gizli gizli banyoya girip icmistim. Birak biseyler yemeyi. 5 saat sanciyla tum.gun uyumanin uzerine dogurdum. Ama artk doktora yalvariodum cok yoruldum nokur azcik uyyim diye. Ben doktorunun tarzini tavrini cok begendim. Hafif bi seker sorunu degil seninki insulinle ancak dengelendi. Korkacak bisey yok. Evet sezeryan zor. Surec agrili. Ama odak noktani kaybetme. Amac saglikla kucaga almak degil miydi? Nasil oldugunun onemi yok yeter ki saglikla kavusalim. Ayrica biraz da kirildim. Hani ayni gun doguruyoduk. Ben 40 lari beklerken 38 lerde dogurmaya utanmican mi
Benm totom iyilessin de once ben 40 i beklemeye raziyim suanEvet doktor da aynısını söyledi uzun süre aç kalacaksın yapamazsın dedi. Bende riske atmak istemedim. Heycan yaptım valla ni garibim sanki zaman durdu bir anda.
40 kere söyledim ondan oldudur bakam belki sen haftaya benden önce doğurursun.
Öyle düşünüyorum canım artık. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Gerçekten planların hayata uymuyormuş onu anladım. Korkum azaldı şimdi heycan bastı.Canım üzme kendini yapabilecek bişey yok ben 42 haftaya kadar bekledim 4 kiloluk oğlanı gelmeyince, olmayınca olmuyor. Sen üzülme bu senin için hayırlı olanmış her şerde var Bi hayır böyle düşün.
Ay doğru nasıl durumun şimdi ilaç almıştın en son. İşe yaradı mı?Benm totom iyilessin de once ben 40 i beklemeye raziyim suantum dogurma istegim icime kacti insallah bebek de durur
Ayyy Allahtan günün belli ne güzel. Hayırlısı ile cabuk geçer alırsın kucagınaÖyle düşünüyorum canım artık. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Gerçekten planların hayata uymuyormuş onu anladım. Korkum azaldı şimdi heycan bastı.
Hemen ise yaramaz muhtemelen. Kreme fitile de devam ediyorum. Ama azck bi ev toplasam dayanilmaz agrilarim var. Bas agrisi dis agrisi gibi degil bi sn cikmiyo insanin aklindan. Ilaci 4 gun bi kullanayim rahatlarim diye dusunuyorum.Ay doğru nasıl durumun şimdi ilaç almıştın en son. İşe yaradı mı?
Amşn amşn inşallah bir an önce gelsinAyyy Allahtan günün belli ne güzel. Hayırlısı ile cabuk geçer alırsın kucagına
Hadi inşallah. Çokmzor gerçekten. Bende de var ama çok küçük olduğu için beni hiç etkilemiyor şükür.Hemen ise yaramaz muhtemelen. Kreme fitile de devam ediyorum. Ama azck bi ev toplasam dayanilmaz agrilarim var. Bas agrisi dis agrisi gibi degil bi sn cikmiyo insanin aklindan. Ilaci 4 gun bi kullanayim rahatlarim diye dusunuyorum.
Hangi doktora gitmiştinizOoo cok oldu gideeli
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Şekeriniz gün içinde çok mu dengesiz? Şekerden dolayı normal doğum yapamayacağımı söylemedi hiçbir doktorum. Ben de şaşırdım şu an. Önceki doğumumda da şekerim vardı, üstelik bebeğimin boynunda kordon vardı, normal doğum yaptım. Yine şekerim var. Bu doğumum da normal olacak bir aksilik olmazsa. Sizin ilk doğum olacağı için süreci kestiremediklerinden böyle bir karar vermiş olabileceklerini düşünüyorum.Aynen öyle üzüldüm beklediğim gibi olmayınca. Ya çok güzel açıklayıcı ve korkutucu olmadan konuştu her riski anlattı. O yüzden düşünmedik bizde eşimle hiç.
Ünsilinle dengede tutabiliyorum onun harici yükseliyor direkt. Doktora ilk defa gittim ve son haftadayım. Sanırım kendisi de bu riskleri almak istemedi başından beri takip etmediği için. Sağlıkla doğsun onun in nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Başka yapacak bir şeyim yok.Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Şekeriniz gün içinde çok mu dengesiz? Şekerden dolayı normal doğum yapamayacağımı söylemedi hiçbir doktorum. Ben de şaşırdım şu an. Önceki doğumumda da şekerim vardı, üstelik bebeğimin boynunda kordon vardı, normal doğum yaptım. Yine şekerim var. Bu doğumum da normal olacak bir aksilik olmazsa. Sizin ilk doğum olacağı için süreci kestiremediklerinden böyle bir karar vermiş olabileceklerini düşünüyorum.Ne yolla olursa olsun sağlıkla doğsun inşallah.
Ay benimde hazır arabaya koyduk valizimizi
Ben arabaya koyamiyorum icimden bi ses esim yikken taksiyle falan gidicem dioAy benimde hazır arabaya koyduk valizimiziartık geri sayım başlatıyorum.
Bende denedim onu da oturur vaziyette dalamıyorum uykuya illa yatık olmam lazım ama bu gidişle o da olur heralde nereye kadar böyle gidecekBen her taktiği denedim olmuyor bür türlü. Hatta yattıgında artık nefes alamıyorum malesef. O yüzden iki yastıgın içindeki elyaflaru birleştirdim kocaman bi yastık yaptım 45 derecelik açıyla yatabiliyorum sadece
Aaa yüzüstü nasıl yatıyosun? O kadar özledim ki yüzüstü yatmayıBen yatınca tüm organlarım boğazıma toplanıyormuş gibi baskı oluyor nefes alamıyorumyastık yükseltiyorum ve hala yüz üstü yatıyorum bacağımada yastık koyarak
Canım hayırlısı olsun bozma moralini şeker ani iniş çıkışı da tehlikeli bu tehlikeyi elediniz ikiniz de sağlıklı olun gerisi önemli değilAynen öyle üzüldüm beklediğim gibi olmayınca. Ya çok güzel açıklayıcı ve korkutucu olmadan konuştu her riski anlattı. O yüzden düşünmedik bizde eşimle hiç.
Biz bıraktık otel işini seneye kızıma bikini alıp kv nin evinden gidip geleceğim denizeBiz benden dolayı bu yıl tatil planı yapmadık ama aralık ayı gibi temmuza rezervasyonumuzu yaptıracaz insallah, kıştan yapınca cok daha uygun oluyor güzel oluyor. Bir de benzini de onceden alıp depolarsak tamam
Bu içteki sesler genelde çıkıyor aman dikkat etBen arabaya koyamiyorum icimden bi ses esim yikken taksiyle falan gidicem dio
Alışırım bir kaç güne bu durumaBende denedim onu da oturur vaziyette dalamıyorum uykuya illa yatık olmam lazım ama bu gidişle o da olur heralde nereye kadar böyle gidecek
Aaa yüzüstü nasıl yatıyosun? O kadar özledim ki yüzüstü yatmayıyan yattığımda bile bebeği hissediyorum sıkışıyor gibi vurup duruyor yüzüstü pozisyonda karnını nasıl yukarıda tutuyorsun? Deneyim bende
Canım hayırlısı olsun bozma moralini şeker ani iniş çıkışı da tehlikeli bu tehlikeyi elediniz ikiniz de sağlıklı olun gerisi önemli değilbelinin sağ tarafından giren sancı için bişey dedi mi peki doktorun?
Biz konya çölünde yaşadığımızdan öyle bi şans yokBiz bıraktık otel işini seneye kızıma bikini alıp kv nin evinden gidip geleceğim denizeen ucuz yollu böyle olur.
Bu içteki sesler genelde çıkıyor aman dikkat et
Alışırım bir kaç güne bu durumasordum normal dedi. Yalancı sancı onlar sürekliliği ve zaman kısalmaları olmadığı sürece sorun yok dedi.
Haha belki bizim de tayin çıkarsa konya çöllerine düşebilirizBiz konya çölünde yaşadığımızdan öyle bi şans yok
Ilkinde de o calisiyodu ben annemle gitmistim hastaneye. Onun eve gidip bavulu alip gelmesi ben yattiktan 1 bucuk saat sonra falan ediyoBiz bıraktık otel işini seneye kızıma bikini alıp kv nin evinden gidip geleceğim denizeen ucuz yollu böyle olur.
Bu içteki sesler genelde çıkıyor aman dikkat et
Alışırım bir kaç güne bu durumasordum normal dedi. Yalancı sancı onlar sürekliliği ve zaman kısalmaları olmadığı sürece sorun yok dedi.
Her şeyde mutlaka vardır bir hayır, bebeğin için en sağlıklısı budur demekki, bende de hpv cıktı ben de normal düşünüyordum amanasip feğilniş, böylesi hayırlıymış, sıkma canını bebeğinde bir problem yokmus cok sukurHerkeslere merhaba
Üzerimde bir şok etkisi var hala. Son ana kadar sürekli nornal doğum düşündüm ve istedim. Nedense o acıyı o duyguyu tatmak istiyordum.her şeyde o ladar güzel ve normal ilerliyordu ki kanala bile girmiş kızım. Ama her şey nasip işte. Doktor şeker kaynaklı normal doğum yapamayacağımı söyledi. Çok üzüldüm.kan şekerinde ani iniş çıkışlar olabilir bu da seni ve bebeği tehlikeye sokabilir dedi. Riskleri göz önünde bulundur ona göre karar ver dedi. Kendimi düşünmedim bile direkt bebeğim için sezaryen kabul ettim. 1 ağustos için gün aldım. Haftaya son kontrol olacak. Kan vs vereceğim zaten sonra da sezaryen. Kilosu 2890 olmuş kuzumun. Ama karın çevresi 2 hafta geriye düşmüş. Bana sağlıklı hiç bir problem yok senim fiziki yapını düşünürsek çok normal ki senden de iri bir bebek beklemek mantıksız olur dedi. Hiç bir problem yok dedi.
Çok garip hissediyorum kendimi aşırı hazırlıksızdım bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?