2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet doktor da aynısını söyledi uzun süre aç kalacaksın yapamazsın dedi. Bende riske atmak istemedim. Heycan yaptım valla ni garibim sanki zaman durdu bir anda.

40 kere söyledim ondan oldu dur bakam belki sen haftaya benden önce doğurursun.

Benm totom iyilessin de once ben 40 i beklemeye raziyim suan tum dogurma istegim icime kacti insallah bebek de durur

Öyle düşünüyorum canım artık. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Gerçekten planların hayata uymuyormuş onu anladım. Korkum azaldı şimdi heycan bastı.

Öyle düşünüyorum canım artık. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz. Gerçekten planların hayata uymuyormuş onu anladım. Korkum azaldı şimdi heycan bastı.
Ayyy Allahtan günün belli ne güzel. Hayırlısı ile cabuk geçer alırsın kucagına

Ay doğru nasıl durumun şimdi ilaç almıştın en son. İşe yaradı mı?
Hemen ise yaramaz muhtemelen. Kreme fitile de devam ediyorum. Ama azck bi ev toplasam dayanilmaz agrilarim var. Bas agrisi dis agrisi gibi degil bi sn cikmiyo insanin aklindan. Ilaci 4 gun bi kullanayim rahatlarim diye dusunuyorum.

Hemen ise yaramaz muhtemelen. Kreme fitile de devam ediyorum. Ama azck bi ev toplasam dayanilmaz agrilarim var. Bas agrisi dis agrisi gibi degil bi sn cikmiyo insanin aklindan. Ilaci 4 gun bi kullanayim rahatlarim diye dusunuyorum.
Hadi inşallah. Çokmzor gerçekten. Bende de var ama çok küçük olduğu için beni hiç etkilemiyor şükür.

Bir an önce iyileşsin inşallah

Aynen öyle üzüldüm beklediğim gibi olmayınca. Ya çok güzel açıklayıcı ve korkutucu olmadan konuştu her riski anlattı. O yüzden düşünmedik bizde eşimle hiç.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Şekeriniz gün içinde çok mu dengesiz? Şekerden dolayı normal doğum yapamayacağımı söylemedi hiçbir doktorum. Ben de şaşırdım şu an. Önceki doğumumda da şekerim vardı, üstelik bebeğimin boynunda kordon vardı, normal doğum yaptım. Yine şekerim var. Bu doğumum da normal olacak bir aksilik olmazsa. Sizin ilk doğum olacağı için süreci kestiremediklerinden böyle bir karar vermiş olabileceklerini düşünüyorum. Ne yolla olursa olsun sağlıkla doğsun inşallah.

Ünsilinle dengede tutabiliyorum onun harici yükseliyor direkt. Doktora ilk defa gittim ve son haftadayım. Sanırım kendisi de bu riskleri almak istemedi başından beri takip etmediği için. Sağlıkla doğsun onun in nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Başka yapacak bir şeyim yok. en başından beri bu işin sezaryene gideceği içime doğmuştu zaten aklıma gelen başıma geldi.

Bende denedim onu da oturur vaziyette dalamıyorum uykuya illa yatık olmam lazım ama bu gidişle o da olur heralde nereye kadar böyle gidecek
Ben yatınca tüm organlarım boğazıma toplanıyormuş gibi baskı oluyor nefes alamıyorum yastık yükseltiyorum ve hala yüz üstü yatıyorum bacağımada yastık koyarak
Aaa yüzüstü nasıl yatıyosun? O kadar özledim ki yüzüstü yatmayı yan yattığımda bile bebeği hissediyorum sıkışıyor gibi vurup duruyor yüzüstü pozisyonda karnını nasıl yukarıda tutuyorsun? Deneyim bende
Aynen öyle üzüldüm beklediğim gibi olmayınca. Ya çok güzel açıklayıcı ve korkutucu olmadan konuştu her riski anlattı. O yüzden düşünmedik bizde eşimle hiç.
Canım hayırlısı olsun bozma moralini şeker ani iniş çıkışı da tehlikeli bu tehlikeyi elediniz ikiniz de sağlıklı olun gerisi önemli değil belinin sağ tarafından giren sancı için bişey dedi mi peki doktorun?

Biz benden dolayı bu yıl tatil planı yapmadık ama aralık ayı gibi temmuza rezervasyonumuzu yaptıracaz insallah, kıştan yapınca cok daha uygun oluyor güzel oluyor. Bir de benzini de onceden alıp depolarsak tamam
Biz bıraktık otel işini seneye kızıma bikini alıp kv nin evinden gidip geleceğim denize en ucuz yollu böyle olur.
Ben arabaya koyamiyorum icimden bi ses esim yikken taksiyle falan gidicem dio
Bu içteki sesler genelde çıkıyor aman dikkat et
Alışırım bir kaç güne bu duruma sordum normal dedi. Yalancı sancı onlar sürekliliği ve zaman kısalmaları olmadığı sürece sorun yok dedi.

Biz konya çölünde yaşadığımızdan öyle bi şans yok

Ilkinde de o calisiyodu ben annemle gitmistim hastaneye. Onun eve gidip bavulu alip gelmesi ben yattiktan 1 bucuk saat sonra falan ediyo

Her şeyde mutlaka vardır bir hayır, bebeğin için en sağlıklısı budur demekki, bende de hpv cıktı ben de normal düşünüyordum amanasip feğilniş, böylesi hayırlıymış, sıkma canını bebeğinde bir problem yokmus cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…