2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuzu hayırlısıyla bitirelim doğuran sıradan çıksın Dr bugün daha 10 gün durur deyince bi modum düştü ya. Her gün bugün doğurur muyum diye kalkıyordum halbuki
10 gunu gecirince geriye ne kaldi gununde gelsin deseydin

Ya gerçekten daha rahatım. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz yaşayacağız. Artık sadece kızçemin gelişine odaklıyım

Ne çok yazisma olmus bugün

Doktor günümdü, 34.haftadayiz, 47 cm 2700 kg, ciğer gelistirici igne etki göstermeye başlamış dedi doktor. 2 hafta sonra ağustos ilk haftasına beklerken 9-10 ağustos haftasina kadar her şey yolunda olursa o hafta olacağımı dedi doktorum sezaryeni. Bu durumda 2 hafta 3 haftaya çıktı, 37. Haftayı bekliyoruz sipam uslu durursa. Gecen gun apar topar hasyane.cantasi yapmistim. Ama erken riski oldugundan hala sezaryen günü aldırmıyor bana hala

Haftada 2 gun nst ye devam, şu an normal çıkıyor, önümüzdeki nst lere bakacağız dedi doktor

Hepimiz icin hayirli, saglikli son haftalar olir inşallah

Delirella Brüksel'e bildirdi

Evet canım sezaryen desi şekerim var diye
Bu arada gebelikte zaten hipoglisemi cikabiliyor ki benim hipoglisemi 2.gebelikten hatıra. Tokluk şekerim 65 e düştüğü zamanlar var sen bir de insulin kullanıyorsun, dağa hızlı düşürmesi muhtemel. Düşük seker komaya sokuyor insanı toplarnmazsa, hiçbir şey riske atmaya değmez, doktorun takibini yaptığı için en optimum doğum seçeneğini önermiştir

Aynen, kizcene odaklan, hangi yolla geldiği önemsiz:) tadını çıkar cnm
Kesinlikle. Doktorum da hemen hemen bu söylediklerine yakın konuştu zaten. Zorlamaya strese sokmaya hiç gerek yok dedi. Risk almaktansa en risksiz rahat güzel doğum seçeneği sezaryen dedi. Bende tamam dedim strese girmekten yabda bebeği strese sokup tehlikeye atmaktansa sezaryene razıyım. Yeter ki sağlıklı doğsun

Ay benim de öyle garip bi his var vajinada ağrı gibi de değil, yatarken dönmeye çalışırken filan oluyor genelde bacaklarımı birleştirince. Bebek aşağı mı indi de baskı oluyor diye düşündüm

sen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an

bu arada ben hala çalışıyorum
hala çalışan var mı ben gbi
haftaya salı ayrılcam
Bugün 37+0 oldum, yarın da çalışıcam en son bi toparlamam lazım, sonra bırakıyorum inşallah. Aslında bi yandan iyi oluyor oyalanıyo insan, evde olunca oraya yat rahat değil buraya yat rahat değil vakit geçmiyor

Kızlar bayramda uzun yolculuga çıkan var mı , 34. Haftadayim mkat ağrısı yaşayan var mı nasıl gececek hiç bilmiyorum .

Ciğer geliştiriciden olan anneler bebenizin hareketleri ne kadae azalmıştı, bit de ne zaman azaldı ne zaman geri geldi. 4 gündür belli belirsiz arada oynuyor bebem neredeyse hiç oynamıyor

Şu doğum vloğunu izledim, normalde izlemem başka bişey araştırırken karşıma çıktı 3 milyon izlenmesine şaşırdım bi bakayım dedim, çok güzeldi sonlarda ağlamadan duramadım zaten birlikte çalıştığı ebe, doktor çok iyi. Eşime attım izle çalış bu performansı bekliyorum senden dedim :) sadece normal doğumla ilgili de değil sezeryan normal farketmiyor, en önemlisi sakin olup kendini rahat bırakmak, onu daha iyi anladım.

Ciğer geliştiriciden olan anneler bebenizin hareketleri ne kadae azalmıştı, bit de ne zaman azaldı ne zaman geri geldi. 4 gündür belli belirsiz arada oynuyor bebem neredeyse hiç oynamıyor
Canim cts 2, pazar 2 doz oldum biliyorsun. Bende azalma olmadı ama benim oglan zaten çok oynak NST de hemşireler başımda duruyor hareket edip ölçebilmek icin olası kasilmayi...
Biraz karnına tıklat, eğer şeker sorunu yoksa meyve yiyebilirsin hareketi arttırır bir gözlemlersin cnm, stres yapma hemen.

Kizlarr iyi akşamlar bugün doktora gittim 34+3um 2350 kilosu karın çevresi küçük 2 hafta geri dedi..32+4te gittiğimde 2 kilo falan demişti az almış kiloyu dedi yemek gereken şeyleri söyledi 1 hafta sonraya çağırdı kız bebeği minyon 3 kilo bari doğsa dedi bakimi yönünden de dedi cokmu az kilosu acaba

Iyi akşamlar. Ben açıkçası kilo işine çok takılmıyorum yeter ki sağlıklı doğsun solunum sıkıntısı olmasın yeter. Ablam 2 kızımı da 2 kilo 200 gram falan doğurdu. Gayette iyilerdi. Hiç bi sorun sıkıntı olmadı. Bence üzülmeyin. Yeterki sağlıklı doğsun kilo doğunca mutlaka bi şekilde alıyorlar. Ister anne sutu ister mama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…