- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
10 gunu gecirince geriye ne kaldi gununde gelsin deseydinTemmuzu hayırlısıyla bitirelim doğuran sıradan çıksınDr bugün daha 10 gün durur deyince bi modum düştü ya. Her gün bugün doğurur muyum diye kalkıyordum halbuki
Nasipse bir aksilik olmazsa evet
Ya gerçekten daha rahatım. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz yaşayacağız. Artık sadece kızçemin gelişine odaklıyımCts Sabah benim de boğazım açıyoruz eklemlerde ağrı, ateş bir de sonra CRP yüksek cıktı antibiyotik verdi doktor. Su an daha iyiyim. İlerlerse git doktora cnm
Sezaryen olacağım ben depend aldım
Kibar incili bir taç aldım o kadar
Doktor bana tansiyon takibi için sabah uyanır uyanmaz 1, akşam yemekten de 1 saat sonra 2.olcumu yap yaz demişti. 125 /85 i gecmiyor olması lazım tansiyonun
Takilma, bebek iyi olsun. Ben de normal isterdim ama dikisten dolayı mecbur sezaryen olacağım. Önemli olan bebeklerin sağlığı canım. Normal dogum yapınca kimse taç takmıyor bosver
Evet canım sezaryen desi şekerim var diyeHayirlisi olsun sezeryanmi olucak doktor gun vermis
Aynen, kizcene odaklan, hangi yolla geldiği önemsiz:) tadını çıkar cnmYa gerçekten daha rahatım. Nasipte ne varsa onu yaşıyoruz yaşayacağız. Artık sadece kızçemin gelişine odaklıyım
Bu arada gebelikte zaten hipoglisemi cikabiliyor ki benim hipoglisemi 2.gebelikten hatıra. Tokluk şekerim 65 e düştüğü zamanlar varEvet canım sezaryen desi şekerim var diye
Aynen, kizcene odaklan, hangi yolla geldiği önemsiz:) tadını çıkar cnm
Kesinlikle. Doktorum da hemen hemen bu söylediklerine yakın konuştu zaten. Zorlamaya strese sokmaya hiç gerek yok dedi. Risk almaktansa en risksiz rahat güzel doğum seçeneği sezaryen dedi. Bende tamam dedim strese girmekten yabda bebeği strese sokup tehlikeye atmaktansa sezaryene razıyım. Yeter ki sağlıklı doğsunBu arada gebelikte zaten hipoglisemi cikabiliyor ki benim hipoglisemi 2.gebelikten hatıra. Tokluk şekerim 65 e düştüğü zamanlar varsen bir de insulin kullanıyorsun, dağa hızlı düşürmesi muhtemel. Düşük seker komaya sokuyor insanı toplarnmazsa, hiçbir şey riske atmaya değmez, doktorun takibini yaptığı için en optimum doğum seçeneğini önermiştir
Ay benim de öyle garip bi his var vajinada ağrı gibi de değil, yatarken dönmeye çalışırken filan oluyor genelde bacaklarımı birleştirince. Bebek aşağı mı indi de baskı oluyor diye düşündümKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Ben ilk dozumu olmuştum ama 2. Dozu atlamışım ve sağlık ocağı 35. Haftamda olduğum için riskli buldu ve yapmak istemedi. Doktorun yapsın drdi. Erken doğumu tetikleyebilirmiş. Canım çok sıkıldı
Ayrıca vajina bölgesinde bi ağrıdan bahsetmişsiniz bende de var bi ağrı. Yürürken daha çok bacaklarımı birleştirince rahatsız ediyor anlayamadım tam me ağrısı. Dokunuyorum acaba bi yerde bişi mi var diye ama yok da. Anlatması da çok güç bi ağrıkasık ağrısı dediğiniz şey böyle bir şey mi?
Bugün 37+0 oldum, yarın da çalışıcam en son bi toparlamam lazım, sonra bırakıyorum inşallah. Aslında bi yandan iyi oluyor oyalanıyo insan, evde olunca oraya yat rahat değil buraya yat rahat değil vakit geçmiyorsen doğurmadan doğurmam diye düşünüyorum
içim rahatladı şu an
bu arada ben hala çalışıyorum
hala çalışan var mı ben gbi
haftaya salı ayrılcam
Hakkında hayirlisi olsun suan kac haftalik tamEvet canım sezaryen desi şekerim var diye
Sağol canım 37+0 bugünHakkında hayirlisi olsun suan kac haftalik tam
Canim cts 2, pazar 2 doz oldum biliyorsun. Bende azalma olmadı ama benim oglan zaten çok oynakCiğer geliştiriciden olan anneler bebenizin hareketleri ne kadae azalmıştı, bit de ne zaman azaldı ne zaman geri geldi. 4 gündür belli belirsiz arada oynuyor bebem neredeyse hiç oynamıyor
Iyi akşamlar. Ben açıkçası kilo işine çok takılmıyorum yeter ki sağlıklı doğsun solunum sıkıntısı olmasın yeter. Ablam 2 kızımı da 2 kilo 200 gram falan doğurdu. Gayette iyilerdi. Hiç bi sorun sıkıntı olmadı. Bence üzülmeyin. Yeterki sağlıklı doğsun kilo doğunca mutlaka bi şekilde alıyorlar. Ister anne sutu ister mama olsunKizlarr iyi akşamlar bugün doktora gittim 34+3um 2350 kilosu karın çevresi küçük 2 hafta geri dedi..32+4te gittiğimde 2 kilo falan demişti az almış kiloyu dedi yemek gereken şeyleri söyledi 1 hafta sonraya çağırdı kız bebeği minyon 3 kilo bari doğsa dedi bakimi yönünden de dedicokmu az kilosu acaba
Agustosun 1imde kac haftalik oluyor tamSağol canım 37+0 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?