2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum sen daha iyi bilirsin ama ben hiç şeker yüzünden bayılırsın normal doğum olmaz diyeni duymadım. En fazla iri bebek omzu takılır vs deniliyor. Yani sana insülin yapamıyorlar mı şekerin için veya açılman belki 3saatte olacak o zaman aç kalmamış olacaksın. Belki sancını evde çekip hastaneye 6-7cmle gideceksin doğum olacak hemen. Neden 8-10saat açlık üzerine yorum yapılmış anlamadım. Farklı bir doktor görüşü mü alsan diye düşünüyorum. Birde bebeğin kanalda sıkışması söz konusu değil hemen doktor vakumla müdahale ediyor orda bırakmıyorlar ki sen yorulup tükensen bayılsan bile hatta

Ilkinde de o calisiyodu ben annemle gitmistim hastaneye. Onun eve gidip bavulu alip gelmesi ben yattiktan 1 bucuk saat sonra falan ediyo
Haha sen en iyisi valizini kendin al yanına. Ayrıma yanından
Çöl olması dışında konya güzeldi gelin valla,
Çok şükğr hiç bir sorun yokmuş kızçemde aynen nasip artık alıştım şimdiden. Gün saymaya başladım bile

İnşallah çıkarsa tayin geliyoruz ama Seydişehir e

İnan şu anda bulunduğum yerde bu doktor dışında başka bir doktor yok adam akıllı. Yani o ladar çok farklı doktora gittim ki en mantıklı konuşan buydu aralarında. Birmde bıktım artık. 37. Haftadayım ne hastane ne doktor bulabildim. Kafamı daha fazla karıştırmak istemedim. Olursa olsun dedim. yoruldum yani zihnen düşünmekten. Her gün bu gün doğum başlarsa nereye kime doğurcam diye gerilmekten strese girmekten.

Maşallah canım kaçıncı haftan peki

Yaa ne kadar yüksek fiyat vermiş ben de 2016 1 Ocak da çekimi yapan fotoğrafçı Dan fiyat aldım gerçi öyle bir liste göndermiş ki şunu seçersen bu fiyat onu eklersen + 400 bunu eklersen + 300 gibi şeyler var en sadesi doğum öncesi doğum anı odaya geliş ilk buluşma ve 1 gün sonraki çekim 1500 falan gibi fiyat veririm diye düşündüm
Organizer almasan da büyük boy saklama poşeti hani buzdolabı İçin varsa onları da kullanabilirsin taç da fotoğraf çekmek için istiyorsan kullan ama bunlardan önemlisi sağlıklı olmak canım
Tansiyonunu ölçtüğünde normal günde kaç çıktığına bak hem protein kaçağı hem de tansiyon büyük olan 14 civarı olursa tehlikeli oluyormuş
Canım doktorun da sağlık açısından doğru olanı önermiş senin ve bebek için. Hiç korkma kendini korkutma ben de öncekinde mecburi sezaryen oldum hatta bilseydim direkt sezaryen seçerdim herşey çok güzel ilerlemişti. Ama her doğum kendine özeldir normal doğum olmadı diye yarım olmuyorsun sakın öyle şeyler düşünme.
Yani canım nerde doğum yapacağına bağlı bazı hastanelerde sen vermesen de hastane giydiriyor mesela ben ilk doğumda bilmiyordum doğuma girerken hemşireye verirsem onu giydireceklerini kendileri hastane logolu tulum bady çorap vs giydirmişlerdi. Ama sen yine tüm takım şeklinde ver çorap eldiven bady yada zıbın tulum penye battaniye
Yani bu kadar da kokoş olunmaz ki yaaa Ay benim de kızım olacak ben de kokoş şeyler yapmak istiyorum ama ruhum rahat şeyleri seviyo
@mandalina01 H Hasret_206 @sevimlican kizlar verilen dogum tarihleriniz kacinci hafta ve gune denk geliyor?
M Mirune canım benim 40 hafta tarihi de 18 Ağustos o tarihte doğmaz bu bebe bence 38. Hafta da yani ağustosun ilk haftası gelir inş.

aynen bizim pakette de bu dediklerin var canım.
hem dijital olarak tüm fotoğraflar ham halde gelicek. bizim seçtiğimiz pozlar da albüme haline getirilecek:)

2017 de de ucuz degildi diye hatırlıyorum ben de.
bin tl önden gönderdim kalanı doğumdan sonra gondercem.
ilkinde yaptırdığım için yaptırmak istedim. sadece o fotoğrafçı hastaneyle anlaşmalı olduğu için seçeneğim yok

Sağol canım güveniyorum doktora zaten başka doktor da yok daha fazla gezemezdim doktor doktor. Artık hayırlısı böyleymiş diyorum.

Cts Sabah benim de boğazım açıyoruz eklemlerde ağrı, ateş bir de sonra CRP yüksek cıktı antibiyotik verdi doktor. Su an daha iyiyim. İlerlerse git doktora cnm

Sezaryen olacağım ben depend aldım

Kibar incili bir taç aldım o kadar

Doktor bana tansiyon takibi için sabah uyanır uyanmaz 1, akşam yemekten de 1 saat sonra 2.olcumu yap yaz demişti. 125 /85 i gecmiyor olması lazım tansiyonun

Takilma, bebek iyi olsun. Ben de normal isterdim ama dikisten dolayı mecbur sezaryen olacağım. Önemli olan bebeklerin sağlığı canım. Normal dogum yapınca kimse taç takmıyor bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…