Çöl olması dışında konya güzeldi gelin valla,Haha belki bizim de tayin çıkarsa konya çöllerine düşebiliriz
Kuzum sen daha iyi bilirsin ama ben hiç şeker yüzünden bayılırsın normal doğum olmaz diyeni duymadım. En fazla iri bebek omzu takılır vs deniliyor. Yani sana insülin yapamıyorlar mı şekerin için veya açılman belki 3saatte olacak o zaman aç kalmamış olacaksın. Belki sancını evde çekip hastaneye 6-7cmle gideceksin doğum olacak hemen. Neden 8-10saat açlık üzerine yorum yapılmış anlamadım. Farklı bir doktor görüşü mü alsan diye düşünüyorum. Birde bebeğin kanalda sıkışması söz konusu değil hemen doktor vakumla müdahale ediyor orda bırakmıyorlar ki sen yorulup tükensen bayılsan bile hatta1 de giremedik içeri 2 ye geliyordu 1 saat fazladan bekledik. Zaten nst ye falanda sokmadı gerek yok dedi. Benim kız kanala girmiş bekliyor öyle. Dediklerini sürekli tüketiyorum ama karın çevresine yaramamış sadece kilo almış. Beni ameliyat olması çok geriyor nedense korku sardı. Kendimi sanırım çok adapte etmişim normal doğuma o yüzden böyle oldum.
Haha sen en iyisi valizini kendin al yanına. Ayrıma yanındanIlkinde de o calisiyodu ben annemle gitmistim hastaneye. Onun eve gidip bavulu alip gelmesi ben yattiktan 1 bucuk saat sonra falan ediyo
Her şeyde mutlaka vardır bir hayır, bebeğin için en sağlıklısı budur demekki, bende de hpv cıktı ben de normal düşünüyordum amanasip feğilniş, böylesi hayırlıymış, sıkma canını bebeğinde bir problem yokmus cok sukur
Çok şükğr hiç bir sorun yokmuş kızçemdeÇöl olması dışında konya güzeldi gelin valla,
İnan şu anda bulunduğum yerde bu doktor dışında başka bir doktor yok adam akıllı. Yani o ladar çok farklı doktora gittim ki en mantıklı konuşan buydu aralarında. Birmde bıktım artık. 37. Haftadayım ne hastane ne doktor bulabildim. Kafamı daha fazla karıştırmak istemedim. Olursa olsun dedim.Kuzum sen daha iyi bilirsin ama ben hiç şeker yüzünden bayılırsın normal doğum olmaz diyeni duymadım. En fazla iri bebek omzu takılır vs deniliyor. Yani sana insülin yapamıyorlar mı şekerin için veya açılman belki 3saatte olacak o zaman aç kalmamış olacaksın. Belki sancını evde çekip hastaneye 6-7cmle gideceksin doğum olacak hemen. Neden 8-10saat açlık üzerine yorum yapılmış anlamadım. Farklı bir doktor görüşü mü alsan diye düşünüyorum. Birde bebeğin kanalda sıkışması söz konusu değil hemen doktor vakumla müdahale ediyor orda bırakmıyorlar ki sen yorulup tükensen bayılsan bile hatta
Kizlar biz doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür oğlum 3kilo 600 gram olmuş en son 2 700 grdi iyi kilo almış yaidrar istedi dedi ver idrar ne zamandır tahlil yapılmamış bi bakalim ver idrar yarın sonuçlar için gelirsin dedi dedi sen tecrubelisin agrim sancin kanaman olur suyun gelirse hemen gelirsin 1 hafta sonra içinde kontrole gelirsin dedi dedim hocam randevu almam mi lazım dedi son haftalarin sabah erkenden gelip sıra alirsin bakarız dedi öyle iste bebegin suyu eşi gayet iyi dedi bizden haber ler bunlar
Maşallah canımKizlar biz doktora gittik bi sıkıntı yok çok şükür oğlum 3kilo 600 gram olmuş en son 2 700 grdi iyi kilo almış yaidrar istedi dedi ver idrar ne zamandır tahlil yapılmamış bi bakalim ver idrar yarın sonuçlar için gelirsin dedi dedi sen tecrubelisin agrim sancin kanaman olur suyun gelirse hemen gelirsin 1 hafta sonra içinde kontrole gelirsin dedi dedim hocam randevu almam mi lazım dedi son haftalarin sabah erkenden gelip sıra alirsin bakarız dedi öyle iste bebegin suyu eşi gayet iyi dedi bizden haber ler bunlar
Yaa ne kadar yüksek fiyat vermiş ben de 2016 1 Ocak da çekimi yapan fotoğrafçı Dan fiyat aldım gerçi öyle bir liste göndermiş ki şunu seçersen bu fiyat onu eklersen + 400 bunu eklersen + 300 gibi şeyler var en sadesi doğum öncesi doğum anı odaya geliş ilk buluşma ve 1 gün sonraki çekim 1500 falan gibi fiyat veririm diye düşündümben de bugün oğlumda çalıştığımız doğum fotoğrafcisiyla görüştüm. rezervasyon yaptırdım. yine aynı kişiyle doğum fotoğrafı cektircez inşallah.
oğlumda ne kadar verdik hiç hatırlamıyorum
şimdi 3.000 tl olmuş aynı paket.
inşallah hersey güzel gider
Organizer almasan da büyük boy saklama poşeti hani buzdolabı İçin varsa onları da kullanabilirsin taç da fotoğraf çekmek için istiyorsan kullan ama bunlardan önemlisi sağlıklı olmak canımayy inşallah hazır olur çok teşekkür ederim.
evde bir sürü hiç giymediğim pembe terlik var
pofuduk ev terliği
3 tane gelin tacım vardı. dış çekimde kullandığım normal taç gibi beyaz incili çıtır çıtır zarif bişey
prense tacı gibi değil
dün taktım akşam evde
eşim çok güzel oldun dedi
abiye kuzu gibi gelin tacımla mı doğursam diye düşünmüyo değilim şu an
ama o zaman bebişin saç bandı olmuyo
şapkayla kalıyo tavşan gibi
dependi şokta da gördüm geçen gün
lohusa pedi de vardı
e bebeğe gidersem diye almamıştım
o daha rahat oluyo diyosanız
eve yakın hemen alırım.
normal ped zatn evde var
hatta şey de var evde
kaynanam sanırım çişini kaçırdığı için kullanıyo
bana da bi paket vermişti niyeyse
hasta bezi gibi bişi
ama şu organizerları nerden alcaz
Tansiyonunu ölçtüğünde normal günde kaç çıktığına bak hem protein kaçağı hem de tansiyon büyük olan 14 civarı olursa tehlikeli oluyormuşKızlar benimde dün idrarda protein çıktı ama değer olarak yazmıyor protein ++ yazıyor sadece doktorum enfeksiyon kaynaklı gözükmüyor bu protein çıkmış idrarda dedi. Tansiyon takibi yap günde birkere dedi başka birşey demedi bidaha ne zaman geleyim dedi doğum günü gel dedisuyum falan gayet iyidi . Birşey olmaz dimi ?Tansiyonum kaça çıkarsa gitmem gerekir. Aniden tehlike yaratabilecek bir durum mu bu Hiçbişi demedi dr. Korktum haliyle .
Canım doktorun da sağlık açısından doğru olanı önermiş senin ve bebek için. Hiç korkma kendini korkutma ben de öncekinde mecburi sezaryen oldum hatta bilseydim direkt sezaryen seçerdim herşey çok güzel ilerlemişti. Ama her doğum kendine özeldir normal doğum olmadı diye yarım olmuyorsun sakın öyle şeyler düşünme.Herkeslere merhaba
Üzerimde bir şok etkisi var hala. Son ana kadar sürekli nornal doğum düşündüm ve istedim. Nedense o acıyı o duyguyu tatmak istiyordum.her şeyde o ladar güzel ve normal ilerliyordu ki kanala bile girmiş kızım. Ama her şey nasip işte. Doktor şeker kaynaklı normal doğum yapamayacağımı söyledi. Çok üzüldüm.kan şekerinde ani iniş çıkışlar olabilir bu da seni ve bebeği tehlikeye sokabilir dedi. Riskleri göz önünde bulundur ona göre karar ver dedi. Kendimi düşünmedim bile direkt bebeğim için sezaryen kabul ettim. 1 ağustos için gün aldım. Haftaya son kontrol olacak. Kan vs vereceğim zaten sonra da sezaryen. Kilosu 2890 olmuş kuzumun. Ama karın çevresi 2 hafta geriye düşmüş. Bana sağlıklı hiç bir problem yok senim fiziki yapını düşünürsek çok normal ki senden de iri bir bebek beklemek mantıksız olur dedi. Hiç bir problem yok dedi.
Çok garip hissediyorum kendimi aşırı hazırlıksızdım bu duruma.
Yani canım nerde doğum yapacağına bağlı bazı hastanelerde sen vermesen de hastane giydiriyor mesela ben ilk doğumda bilmiyordum doğuma girerken hemşireye verirsem onu giydireceklerini kendileri hastane logolu tulum bady çorap vs giydirmişlerdi. Ama sen yine tüm takım şeklinde ver çorap eldiven bady yada zıbın tulum penye battaniyeBenimde evde var aslında 3 tane küçük boy hurç
çorap sal ıvır zıvır koymuşum
onlar boşatıp yıkayıp kullanabilirim
trendyolda da baktım. 3 tanesinin boyu iyi gibi 3 tanesi baya küçük 6 lı organizerlar
benim pek öyle taç terlik süslü şeylere karşı ilgim yok
normalde sevmem takı toka süslü şeyler
ama işte bir iki poz hatıra güzel olur
bende pentiden aldım pijamaları
çok sade dediğin gibi
hemşireye doğduğu zaman giydirilecek şeyleri mi veriyolar
ilk doğumum
şu an onun içine ne koycamı gerçekten bilmiyorum
Yani bu kadar da kokoş olunmaz ki yaaaBen üç takım taç aldım incili, tüylü ve şifon çiçekli
bir beyaz takım tüylü beyaz sabahlıklı gecelikli, bir takım pembe sabahlıklı pembe şifon çiçekli bir takım pembe pijama takımı taçlıbunların her birinin terlikleri nide aldm incili ve pembeli vs.
Bebeğime de aynı şekilde üç set yaptım. Çok severim süs püsü tam teşekküllü gidiyorum. ama genelde kokona olduğum için bunlar bana çok normal :) hatta oda süslerinide hallettim hastanede bana yardım edecek olan eşim oğlum annem yakın arkadaşım kayınvalidemlere yaka iğnesi hazırladım çiçekten :)
M Mirune canım benim 40 hafta tarihi de 18 Ağustos o tarihte doğmaz bu bebe bence 38. Hafta da yani ağustosun ilk haftası gelir inş.@mandalina01 H Hasret_206 @sevimlican kizlar verilen dogum tarihleriniz kacinci hafta ve gune denk geliyor?
38 haftalik olduk bugun tamMaşallah canımkaçıncı haftan peki
Hangi doktora gitmiştiniz
Tansiyonunu ölçtüğünde normal günde kaç çıktığına bak hem protein kaçağı hem de tansiyon büyük olan 14 civarı olursa tehlikeli oluyormuş
Canım çok teşekkür ederim Allah korusun mesela uyku esnasında falan yükselse nasıl anlar ki insan. Günde iki defa ölçmem yeterli mi ?
Yaa ne kadar yüksek fiyat vermiş ben de 2016 1 Ocak da çekimi yapan fotoğrafçı Dan fiyat aldım gerçi öyle bir liste göndermiş ki şunu seçersen bu fiyat onu eklersen + 400 bunu eklersen + 300 gibi şeyler var en sadesi doğum öncesi doğum anı odaya geliş ilk buluşma ve 1 gün sonraki çekim 1500 falan gibi fiyat veririm diye düşündüm
Organizer almasan da büyük boy saklama poşeti hani buzdolabı İçin varsa onları da kullanabilirsin taç da fotoğraf çekmek için istiyorsan kullan ama bunlardan önemlisi sağlıklı olmak canım
Tansiyonunu ölçtüğünde normal günde kaç çıktığına bak hem protein kaçağı hem de tansiyon büyük olan 14 civarı olursa tehlikeli oluyormuş
Canım doktorun da sağlık açısından doğru olanı önermiş senin ve bebek için. Hiç korkma kendini korkutma ben de öncekinde mecburi sezaryen oldum hatta bilseydim direkt sezaryen seçerdim herşey çok güzel ilerlemişti. Ama her doğum kendine özeldir normal doğum olmadı diye yarım olmuyorsun sakın öyle şeyler düşünme.
Yani canım nerde doğum yapacağına bağlı bazı hastanelerde sen vermesen de hastane giydiriyor mesela ben ilk doğumda bilmiyordum doğuma girerken hemşireye verirsem onu giydireceklerini kendileri hastane logolu tulum bady çorap vs giydirmişlerdi. Ama sen yine tüm takım şeklinde ver çorap eldiven bady yada zıbın tulum penye battaniye
Yani bu kadar da kokoş olunmaz ki yaaaAy benim de kızım olacak ben de kokoş şeyler yapmak istiyorum ama ruhum rahat şeyleri seviyo
M Mirune canım benim 40 hafta tarihi de 18 Ağustos o tarihte doğmaz bu bebe bence 38. Hafta da yani ağustosun ilk haftası gelir inş.
Sağol canım güveniyorum doktora zaten başka doktor da yok daha fazla gezemezdim doktor doktor. Artık hayırlısı böyleymiş diyorum.Yaa ne kadar yüksek fiyat vermiş ben de 2016 1 Ocak da çekimi yapan fotoğrafçı Dan fiyat aldım gerçi öyle bir liste göndermiş ki şunu seçersen bu fiyat onu eklersen + 400 bunu eklersen + 300 gibi şeyler var en sadesi doğum öncesi doğum anı odaya geliş ilk buluşma ve 1 gün sonraki çekim 1500 falan gibi fiyat veririm diye düşündüm
Organizer almasan da büyük boy saklama poşeti hani buzdolabı İçin varsa onları da kullanabilirsin taç da fotoğraf çekmek için istiyorsan kullan ama bunlardan önemlisi sağlıklı olmak canım
Canım doktorun da sağlık açısından doğru olanı önermiş senin ve bebek için. Hiç korkma kendini korkutma ben de öncekinde mecburi sezaryen oldum hatta bilseydim direkt sezaryen seçerdim herşey çok güzel ilerlemişti. Ama her doğum kendine özeldir normal doğum olmadı diye yarım olmuyorsun sakın öyle şeyler düşünme.
Yani canım nerde doğum yapacağına bağlı bazı hastanelerde sen vermesen de hastane giydiriyor mesela ben ilk doğumda bilmiyordum doğuma girerken hemşireye verirsem onu giydireceklerini kendileri hastane logolu tulum bady çorap vs giydirmişlerdi. Ama sen yine tüm takım şeklinde ver çorap eldiven bady yada zıbın tulum penye battaniye
Yani bu kadar da kokoş olunmaz ki yaaaAy benim de kızım olacak ben de kokoş şeyler yapmak istiyorum ama ruhum rahat şeyleri seviyo
M Mirune canım benim 40 hafta tarihi de 18 Ağustos o tarihte doğmaz bu bebe bence 38. Hafta da yani ağustosun ilk haftası gelir inş.
Agustosun 1indemi olucak bebisAğustosun ilk doğumu benden gelsin o zaman
Nasipse bir aksilik olmazsa evetAgustosun 1indemi olucak bebis
Temmuzu hayırlısıyla bitirelim doğuran sıradan çıksınAğustosun ilk doğumu benden gelsin o zaman
Bana her an gelebilir iyi takip et kendini dedi.Temmuzu hayırlısıyla bitirelim doğuran sıradan çıksınDr bugün daha 10 gün durur deyince bi modum düştü ya. Her gün bugün doğurur muyum diye kalkıyordum halbuki
Selam kızlar sabah sabah boğaz ağrısıyla uyandım. Kızdan mi geçti noldu bilmiyorum ateşim yok ama ışık hızıyla ütülenecek ve yıkanacak şeyleri hallettim. Yumurta dayanınca bayağı kısa sürede halloldumuayene sonrası tüm eksikleri alacam onlarda çok birşey değil zaten. Geriye beklemek kalacak
sorma gerçekten çok kaldım((
şu bayram tatilinde yaparım diye beklemiştim
onda da hasta olup yatınca her işim kaldı
kızım dur sakın gelme diyorum
daha lohusa pedi alcam
normal ped mi koydunuz yoksa lohusa pedi ya da kilodu mu
terlik taç almadım kendime süslü
siz aldınız mı gerek var mı bilmiyorm ama
kararsınızım o konuda
ha bide organizer çantanın içi düzenli olsun diye
onu da almadım
Kızlar benimde dün idrarda protein çıktı ama değer olarak yazmıyor protein ++ yazıyor sadece doktorum enfeksiyon kaynaklı gözükmüyor bu protein çıkmış idrarda dedi. Tansiyon takibi yap günde birkere dedi başka birşey demedi bidaha ne zaman geleyim dedi doğum günü gel dedisuyum falan gayet iyidi . Birşey olmaz dimi ?Tansiyonum kaça çıkarsa gitmem gerekir. Aniden tehlike yaratabilecek bir durum mu bu Hiçbişi demedi dr. Korktum haliyle .
Herkeslere merhaba
Üzerimde bir şok etkisi var hala. Son ana kadar sürekli nornal doğum düşündüm ve istedim. Nedense o acıyı o duyguyu tatmak istiyordum.her şeyde o ladar güzel ve normal ilerliyordu ki kanala bile girmiş kızım. Ama her şey nasip işte. Doktor şeker kaynaklı normal doğum yapamayacağımı söyledi. Çok üzüldüm.kan şekerinde ani iniş çıkışlar olabilir bu da seni ve bebeği tehlikeye sokabilir dedi. Riskleri göz önünde bulundur ona göre karar ver dedi. Kendimi düşünmedim bile direkt bebeğim için sezaryen kabul ettim. 1 ağustos için gün aldım. Haftaya son kontrol olacak. Kan vs vereceğim zaten sonra da sezaryen. Kilosu 2890 olmuş kuzumun. Ama karın çevresi 2 hafta geriye düşmüş. Bana sağlıklı hiç bir problem yok senim fiziki yapını düşünürsek çok normal ki senden de iri bir bebek beklemek mantıksız olur dedi. Hiç bir problem yok dedi.
Çok garip hissediyorum kendimi aşırı hazırlıksızdım bu duruma.
Aynı konuşmayı bana da yaptı bugün tam 38. Kanaman yada suyun gelirse gel dedi bundan sonrasına hazır olucazMaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?