2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende takılıyorum aslında ama biranda öyle söyleyince ne diyeceğimi şaşırdım emmede falan sıkıntı yaşar dedi ki zaten öyle kilosu az doğsa emmese mama var takviye her şekilde toparlar

Reactions: Zzy
Maşallah maşallah inşallah bekler bebişin de hepimiz rahat nefes alırız. Çok heycanlııı
Kızlar bayramda uzun yolculuga çıkan var mı , 34. Haftadayim mkat ağrısı yaşayan var mı nasıl gececek hiç bilmiyorum .
Bayramda değil ama tatil için geldim 14 saatten fazla 33 haftalık iken.
İkna oldum artık. Sağlıklı doğsun da hangi şekilde doğduğu önemli değil sonunda kavuşmak var sonuçta
Maşallah benim 35. Hafta 2390 di canım. Bence kilosu iyi hiç takılma. Doktorum da normal demişti bana. Hatta 32. Hafta da 1890gr idi. 37 de 2890gr çıktı. Her gün muzlu süt içtim sanırım o çok yaramış. Sende deneyebilirsin

Yok canım öyle bir şey değilmiş hala gıcık var gibi kaşıntı var arada kuru öksürük yokluyor onda da acıyor
Eksiklerin çoğu bitti şükür. En son bir bakayım haftaya kontrole gidince onları da alırım. Sıcaklarda asla dolaşılmıyor
Gecmil olsun aman dikkat hemen bi ihlamur yap kendine limon sık iç bal ds koy varsa bogaza iyi geliyor
Evde değildim canım ya kontrol ve alışveriş yaptık şimdi birseyler hazırlayacam. Doktor da iki güne geçmez yada yarına artarsa KBB görsün ihmal etme dedi
Cts Sabah benim de boğazım açıyoruz eklemlerde ağrı, ateş bir de sonra CRP yüksek cıktı antibiyotik verdi doktor. Su an daha iyiyim. İlerlerse git doktora cnm
Sırtımda çok ağrı var canım kuru öksürük ve boğaz aynen devam ediyor bide olması gerekenden fazla terliyorum. Duş alıp çıkıyorum ev esiyor vantilatör çalışıyor ama ben terliyorum

U Ufukta_bebek gecmis olsun, hepimiz tek tek hasta olduk. Umarim kisa zamanda atlatirsin, yazin insan terleyip daha cok hasta oluyor.
A avozge soguk su icin cok oynamazsa o zaman kesin oynar diyor burada ebeler ve doktorlar.
Delirella her seyin yolunda olmasina sevindjm. 2 gunde 1 nts yormuyor mu ya? 3 hafta kaldi insallah. 3 hafta sonra gelecek oglun. Dedim 37yi gorursun sen diye. Cok seviniyorum.
H Hasret_206 vaavv doktorun 2. Sezaryen icin 40+0 bekleyecek demek harika

Asıl önemli bilgileri Neva hanımdan vereyim kızlar bugün 33+3 tük ultrasonda 35le uyumlu çıktı kilosuna 2550 dedi. İki hafta önce 1750 çıkmıştı. Nst si suyu kalp atışı herşeyi iyi. Yarın mutlaka asm den açlık kan şekeri baktır dedi şekeri kanda görmek istedi. Genel olarak sorun yok ama şekeri tedbir amaçlı takip etmekte fayda görüyor. Rapor çıkarmıştım benim cihazlarda sorun vardı perşembe günü onları da halledecem evde takip etmezsem içime sinmeyecek tam kızın doğduğu hafta ve kiloyla uyumlu şuan çünkü

Kizlarrr yazılanları çok fazla okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir minnoslar gününü bekliyordur bizler yeni serüvene başladık annelik çok çabuk yükleniyor ışık hızında uykusuzluğa alışık olduğum için çok zorlanmiyorum sadece bel ağrısı ve sezeryan yeri ağrısı zorluyor kızım kucağıma gelmek istiyor alamayacagimi ve sebepleri anlatiyorum anlıyor ama çok üzülüyor bu canımı sıkıyor bizde herşey yolunda çok şükür sizlerde gününde sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoslari inşallah

Sağol canım. Hiç sorma dogumlardan önce hepimizi bir yokladı hastalık. Su kalan kısa süreyi de atlatsaydik hayırlısıyla

Dikisim oldugu icin nst ölçümleri kritik bende. Doğum başlarsa acil doğuma alınmam şart, sıkı kontrol ne yapalım. Amin inşallah, sağlıkla 37 i de görürüz inşallah, premature olmaz o zaman dedi doktor. Elimizden geleni yapıyoruz, yeri geldi 3 gunde 2 kez acillik oldum geçen hafta gerisi yukarıdakinin kararina kalmış En hayırlısı olsun inşallah.

Cok sagol

ben daha kadın arabada kasılırken ağlamaya başladım ya kızlar epidural alanlarınız vardı sanırım bana anlatabilir misiniz kesin almak istiyorum bu doğumumda

ben daha kadın arabada kasılırken ağlamaya başladım ya kızlar epidural alanlarınız vardı sanırım bana anlatabilir misiniz kesin almak istiyorum bu doğumumda
4 cmden sonra takilabilen bisey. Ama doktor bana 6 da takalim dogumu hizlandirsin demisti. 6 cmde beni yataga oturttular bacaklar olabildigince acik one olabildigince egiksin. Aneztezici birsuru malzemeyle gelio. 2 4 sanci gecene kadar takiyolar. Ama asla hareket etmeyip sancilara dayanmak gerek. Sirta minicik bi igneyle islem oncesi anestezi veriyolar ben hissetmedim bile. Sonra katater takilip deneme dozu veriliyo. Tuttu mu tutmadi mi diye bakiyolar tutmayabiliyomus. Hersey yolundaysa esas dozu veriyolar bekliyosun sanci gelsin die sanci yok. Az bucuk kafan iyi oluyo. Yuruyosun hersryi hissediosun ama agri yok bence cagin mucizesi

Ayy maşallah inşallah herşey yolunda gider 37yi bekler minnak

Evet bugün belli oldu ben normal doğum umudu ile gittim ama nasipte sezaryen varmış. 1 ağustos için gün verdi
Ara ara okuyabildim mesajları canım şekerden dolayı sanırım karar vermiş doktor. Sağlıkla sihhatle gelsin de yolun adı önemli değil

Yaa maşallah herşey yolunda gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…