- 23 Mayıs 2021
- 244
- 237
- 53
Bende takılıyorum aslında ama biranda öyle söyleyince ne diyeceğimi şaşırdım emmede falan sıkıntı yaşar dedi ki zaten öyle kilosu az doğsa emmese mama var takviye her şekilde toparlarIyi akşamlar. Ben açıkçası kilo işine çok takılmıyorum yeter ki sağlıklı doğsun solunum sıkıntısı olmasın yeter. Ablam 2 kızımı da 2 kilo 200 gram falan doğurdu. Gayette iyilerdi. Hiç bi sorun sıkıntı olmadı. Bence üzülmeyin. Yeterki sağlıklı doğsun kilo doğunca mutlaka bi şekilde alıyorlar. Ister anne sutu ister mama olsun
Maşallah maşallahNe çok yazisma olmus bugün
Doktor günümdü, 34.haftadayiz, 47 cm 2700 kg, ciğer gelistirici igne etki göstermeye başlamış dedi doktor.2 hafta sonra ağustos ilk haftasına beklerken 9-10 ağustos haftasina kadar her şey yolunda olursa o hafta olacağımı dedi doktorum sezaryeni. Bu durumda 2 hafta 3 haftaya çıktı, 37. Haftayı bekliyoruz sipam uslu durursa. Gecen gun apar topar hasyane.cantasi yapmistim. Ama erken riski oldugundan hala sezaryen günü aldırmıyor bana hala
Haftada 2 gun nst ye devam, şu an normal çıkıyor, önümüzdeki nst lere bakacağız dedi doktor
Hepimiz icin hayirli, saglikli son haftalar olir inşallah
Delirella Brüksel'e bildirdi
Bayramda değil ama tatil için geldim 14 saatten fazla 33 haftalık iken.Kızlar bayramda uzun yolculuga çıkan var mı , 34. Haftadayim mkat ağrısı yaşayan var mı nasıl gececek hiç bilmiyorum.
İkna oldum artık. Sağlıklı doğsun da hangi şekilde doğduğu önemli değil@Rowletcim hakkınızda hayırlısı olsun. İkinizde sağlıklı olun da önemli olan o canımDelirella haklı şekerin düşmesi çok kötü annanemi kaybettim o yüzden ne gerek var riske
az kaldı ya çok heyecanlı buna odaklanmalı
MaşallahKizlarr iyi akşamlar bugün doktora gittim 34+3um 2350 kilosu karın çevresi küçük 2 hafta geri dedi..32+4te gittiğimde 2 kilo falan demişti az almış kiloyu dedi yemek gereken şeyleri söyledi 1 hafta sonraya çağırdı kız bebeği minyon 3 kilo bari doğsa dedi bakimi yönünden de dedicokmu az kilosu acaba
38+6 oluyor canımAgustosun 1imde kac haftalik oluyor tam
Yok canım öyle bir şey değilmiş hala gıcık var gibi kaşıntı var arada kuru öksürük yokluyor onda da acıyorGeçmiş olsun geçici bişeydir inş bazen böyle sabah ağrıyla uyanıp geçer gider ya inş öyledir.. Ay doğumdan çok hastalık okuyoruz burda ya nasıl bir salgın zamanı tam da yazın ortası, sıcaklar çok da bunaltmadan ferah geçiyo yaz dediğimiz dönem bir bir buluyo hastalık
Ay eksikler bitmeli artık gelenler geliyo durmadanben eksikler okuyunca burda geriliyorum kendi kendime benim de bez eksiğim var sadece okkalı bir indirim olur da öyle alırım diye bekledim ama inmek yerine hep çıkıyor, onu da bugün halledicem kendi stresimi bitireyim bari
Evde değildim canım ya kontrol ve alışveriş yaptık şimdi birseyler hazırlayacam. Doktor da iki güne geçmez yada yarına artarsa KBB görsün ihmal etme dediGecmil olsun aman dikkat hemen bi ihlamur yap kendine limon sık iç bal ds koy varsa bogaza iyi geliyor
Sırtımda çok ağrı var canım kuru öksürük ve boğaz aynen devam ediyor bide olması gerekenden fazla terliyorum. Duş alıp çıkıyorum ev esiyor vantilatör çalışıyor ama ben terliyorumCts Sabah benim de boğazım açıyoruz eklemlerde ağrı, ateş bir de sonra CRP yüksek cıktı antibiyotik verdi doktor. Su an daha iyiyim. İlerlerse git doktora cnm
Anladım canım hayirlisi olsun insallahhhh38+6 oluyor canım
Sağol canım. Hiç sorma dogumlardan önce hepimizi bir yokladı hastalık. Su kalan kısa süreyi de atlatsaydik hayırlısıylaU Ufukta_bebek gecmis olsun, hepimiz tek tek hasta olduk. Umarim kisa zamanda atlatirsin, yazin insan terleyip daha cok hasta oluyor.
A avozge soguk su cok oynamazsa o zaman kesin oynar diyor burada ebeler ve doktorlar.
Delirella her seyin yolunda olmasina sevindjm. 2 gunde 1 nts yormuyor mu ya? 3 hafta kaldi insallah. 3 hafta sonra gelecek oglun. Dedim 37yi gorursun sen diye. Cok seviniyorum.
H Hasret_206 vaavv doktorun 2. Sezaryen icin 40+0 bekleyecek demek harika
U Ufukta_bebek gecmis olsun, hepimiz tek tek hasta olduk. Umarim kisa zamanda atlatirsin, yazin insan terleyip daha cok hasta oluyor.
A avozge soguk su cok oynamazsa o zaman kesin oynar diyor burada ebeler ve doktorlar.
Delirella her seyin yolunda olmasina sevindjm. 2 gunde 1 nts yormuyor mu ya? 3 hafta kaldi insallah. 3 hafta sonra gelecek oglun. Dedim 37yi gorursun sen diye. Cok seviniyorum.
H Hasret_206 vaavv doktorun 2. Sezaryen icin 40+0 bekleyecek demek harika
Aaa belli oldu mu tarih falanEvet canım sezaryen desi şekerim var diye
Evet bugün belli olduAaa belli oldu mu tarih falan
Zaten kaç tane perinatolog var ki Erzurum’da ya Metin bey ya İhsan bey .. neyseAAklima gelmiyor valla
ben daha kadın arabada kasılırken ağlamaya başladımŞu doğum vloğunu izledim, normalde izlemem başka bişey araştırırken karşıma çıktı 3 milyon izlenmesine şaşırdım bi bakayım dedim, çok güzeldi sonlarda ağlamadan duramadım zaten birlikte çalıştığı ebe, doktor çok iyi. Eşime attım izle çalış bu performansı bekliyorum senden dedim :) sadece normal doğumla ilgili de değil sezeryan normal farketmiyor, en önemlisi sakin olup kendini rahat bırakmak, onu daha iyi anladım.
4 cmden sonra takilabilen bisey. Ama doktor bana 6 da takalim dogumu hizlandirsin demisti. 6 cmde beni yataga oturttular bacaklar olabildigince acik one olabildigince egiksin. Aneztezici birsuru malzemeyle gelio. 2 4 sanci gecene kadar takiyolar. Ama asla hareket etmeyip sancilara dayanmak gerek. Sirta minicik bi igneyle islem oncesi anestezi veriyolar ben hissetmedim bile. Sonra katater takilip deneme dozu veriliyo. Tuttu mu tutmadi mi diye bakiyolar tutmayabiliyomus. Hersey yolundaysa esas dozu veriyolar bekliyosun sanci gelsin die sanci yok. Az bucuk kafan iyi oluyo. Yuruyosun hersryi hissediosun ama agri yok bence cagin mucizesiben daha kadın arabada kasılırken ağlamaya başladımya kızlar epidural alanlarınız vardı sanırım bana anlatabilir misiniz kesin almak istiyorum bu doğumumda
Ayy maşallahNe çok yazisma olmus bugün
Doktor günümdü, 34.haftadayiz, 47 cm 2700 kg, ciğer gelistirici igne etki göstermeye başlamış dedi doktor.2 hafta sonra ağustos ilk haftasına beklerken 9-10 ağustos haftasina kadar her şey yolunda olursa o hafta olacağımı dedi doktorum sezaryeni. Bu durumda 2 hafta 3 haftaya çıktı, 37. Haftayı bekliyoruz sipam uslu durursa. Gecen gun apar topar hasyane.cantasi yapmistim. Ama erken riski oldugundan hala sezaryen günü aldırmıyor bana hala
Haftada 2 gun nst ye devam, şu an normal çıkıyor, önümüzdeki nst lere bakacağız dedi doktor
Ara ara okuyabildim mesajları canım şekerden dolayı sanırım karar vermiş doktor. Sağlıkla sihhatle gelsin de yolun adı önemli değilEvet bugün belli olduben normal doğum umudu ile gittim ama nasipte sezaryen varmış. 1 ağustos için gün verdi
Benim 39+0 a denk geliyor canim@mandalina01 H Hasret_206Lady Luck kizlar verilen dogum tarihleriniz kacinci hafta ve gune denk geliyor?
Yaa maşallah herşey yolunda gidiyorNe çok yazisma olmus bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?