2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne dedi doktor şimdi nasılsın

Canım sakin kal. Seni iyi anlıyorum bende covit olduğumu duyunca bebeğe birşey. Olrusa diye oturup ağlamıştım.
Sen şimdi halilsizligin vs varsa ondan azalmış olabilri yada sona doğru bebeğin hareket alanı azaldığı için hareket azalır demişti doktorum. Sen doktoruna yinede haber ver.
Dikkat edin yinede. Baktın çok hareket etmiyor çift kat maske takıp doktora gidersin olmadı canım.

Hadi inşallah canım. İnşallah uslu dururda 37 yi rahat cikarirsin

37. Haftaya geldigime inanamiyorum. Tekrardan anne olacagima doguracagima surecin sonuna geldigime de. Smdi donup bakinca sanki hic istememisim de kendiliginden olmua gibi bu bebek. Lohusa depresyonu yukleniyo galiba bana. Cok endiseli cok gerginim. Hem nasi dogurcam.diye korkuyorum. Hem sonra buyuk oglum nolucak diye dusunuyorum. Cok cabuk gerilen ses yukselten bi insanim ona hic gerginlik yasatip kardesim yuzunden diye dusunsun istemiyorum. Yanimda bana yardmici olucak benimle ben iyilesene kadar kalicak kmse yok malesef. Kucuk bisey anlamaz ama o surecte buyuk oglum yalnizlasir die cok cok.korkuyorum cunku cok algisi acik. Kendimi yeniden anne olmaya karar vererek yanlis yapmis gibi hissediyorum

Güzel anlattın ama insan tırsıyor videoda kadına bide elektrik çarpması gibi bişey hissedeceksin diyolar, tel gibi bişeyi sokuyor sırtına

Ben sana ne dedim sabah bak 1 2 haftaya doguruyosun hayırlısı böyleymiş çokta düşünmemek lazim detayları ❤
Ayy çok sevindim tospik akilli dur tamam mi ne kadar büyürsen o kadar iyi
Anne Bebek çantası ne marka nasıl birşey aldınız
Gönül isterdi ki skiphop alalim ama 2300 olmuş Kraft aldim ben canim

Hadi inşallah canım. İnşallah uslu dururda 37 yi rahat cikarirsin

İnşallah cnm, son günlerde biraz korkuttu ama

Anne Bebek çantası ne marka nasıl birşey aldınız

Bundan sipariş verdim ben, kampanya var, 350 TL ye geldi, gayet buyuk ve kullanışlı.

Canini sıkma, kardeşimle aramda 1.5 yaş var, pespeseyiz yani. Annemi çileden çıkaran bir çocukmuş, ilk kardeşin dogsa ikinci çocuğu yapmazdım der :)) neyse, benimle.ilgilenemezmis pek, burada babaya iş düşüyor, benimle hep babam.oynarmis ilgilenirmis akşam, sonra babam küçüğü alip annem benle ilgilsnirmis. BeraBer büyüdük kardeşimle, iyi ki var. Canını sıkma

Kötü düşünme inşallah güzel geçer tüm süreç, eşinde destekçin olur

Hiçkırıyor filan ama hareket cok yok. Benim de iğneden sonra hemen hareketi azalmadı biraxz sınra 3 4 gün sonra azaldı bakalım sende nasıl olacak

Deneyim hemen soguk suyu

Evet sürekli hareket takip ediyorum ediyor allahtan ama cok olmayınca ters biseyler mi var diye düşünmekten kendimü alamıyorum. Yarın da bakacagım boyle olacak mı

Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim

Hay masallah cnm, geç olsun güç olmasın minnak prensesinin kokusunu çek içine

Bazıları diyorki yattım uyudum bazıları videodaki gibi oluyor sanki işe yaramamış kadın titriyor mesela, herkeste farklı mı oluyor acaba? Benim ilk doğumum sıfır açılmayla suni ile başlatıldı 8saat aldım ve öldüm resmen. o yüzden kesinlikle kendi sancımı bile istemiyorum hemen epidural istiyorum. Yürüyebiliyoruz bacaklarımızı hareket ettirebiliyoruz sadece ağrı yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…