- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ne dedi doktor şimdi nasılsınVardı ama sabaha hafifledi. Şu anda çok az var. Hatta uyumuşum 4 ten sonra.
Yaaa sağlıkla al canım kucağına inşallah.müsait ve iyi olduğunda mutlaka haberdar et bizi.
Şeker olmasa neler neler yiyeceğim ama işte
Canım sabah 4 gibi uyumuş kalmışım hafifledi şükür. Doktorum yok benim şu anda burada. 1 de randevum var bakalım nst ye alır herhalde. Belki olır o zaman bu sancı ne innesi.
Canım sakin kal. Seni iyi anlıyorum bende covit olduğumu duyunca bebeğe birşey. Olrusa diye oturup ağlamıştım.Ben de 8. Günümde tekrar poziif cıktım. Eşim kacıncı gününde kim bilir. Zaten evddn çıkmıyoruz. O zaman 14. Gün gibi test versek négatif cıkar inşallah bizim de yarın bitiyor karantinamız ama cıkamayız yani dışarı böyle dediğin gibi bulaşıcılık az da olsa olur pozitifiz sonucta. Karnımda bebe ile kimsenin vebaline girmek istemem. Yoksa giderdim doktora. Bebeğim daha fazka etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısu. Hareketleri de azaldı. Sanki o da hasta gibi. Cok üzülüyorum ama sakin kalmaya calısıyorum. Bu günler de gececek...
Ayy maşallahinşallah herşey yolunda gider 37yi bekler minnak
Yaa maşallah herşey yolunda gidiyor
Hadi bakalım. Sağlıkla kucağına alda doğum şeklini çok da önemli degilEvet bugün belli olduben normal doğum umudu ile gittim ama nasipte sezaryen varmış. 1 ağustos için gün verdi
Hadi inşallah canım. İnşallah uslu dururda 37 yi rahat cikarirsinNe çok yazisma olmus bugün
Doktor günümdü, 34.haftadayiz, 47 cm 2700 kg, ciğer gelistirici igne etki göstermeye başlamış dedi doktor.2 hafta sonra ağustos ilk haftasına beklerken 9-10 ağustos haftasina kadar her şey yolunda olursa o hafta olacağımı dedi doktorum sezaryeni. Bu durumda 2 hafta 3 haftaya çıktı, 37. Haftayı bekliyoruz sipam uslu durursa. Gecen gun apar topar hasyane.cantasi yapmistim. Ama erken riski oldugundan hala sezaryen günü aldırmıyor bana hala
Haftada 2 gun nst ye devam, şu an normal çıkıyor, önümüzdeki nst lere bakacağız dedi doktor
Hepimiz icin hayirli, saglikli son haftalar olir inşallah
Delirella Brüksel'e bildirdi
Güzel anlattın ama insan tırsıyor4 cmden sonra takilabilen bisey. Ama doktor bana 6 da takalim dogumu hizlandirsin demisti. 6 cmde beni yataga oturttular bacaklar olabildigince acik one olabildigince egiksin. Aneztezici birsuru malzemeyle gelio. 2 4 sanci gecene kadar takiyolar. Ama asla hareket etmeyip sancilara dayanmak gerek. Sirta minicik bi igneyle islem oncesi anestezi veriyolar ben hissetmedim bile. Sonra katater takilip deneme dozu veriliyo. Tuttu mu tutmadi mi diye bakiyolar tutmayabiliyomus. Hersey yolundaysa esas dozu veriyolar bekliyosun sanci gelsin die sanci yok. Az bucuk kafan iyi oluyo. Yuruyosun hersryi hissediosun ama agri yok bence cagin mucizesi
Ben sana ne dedim sabahHerkeslere merhaba
Üzerimde bir şok etkisi var hala. Son ana kadar sürekli nornal doğum düşündüm ve istedim. Nedense o acıyı o duyguyu tatmak istiyordum.her şeyde o ladar güzel ve normal ilerliyordu ki kanala bile girmiş kızım. Ama her şey nasip işte. Doktor şeker kaynaklı normal doğum yapamayacağımı söyledi. Çok üzüldüm.kan şekerinde ani iniş çıkışlar olabilir bu da seni ve bebeği tehlikeye sokabilir dedi. Riskleri göz önünde bulundur ona göre karar ver dedi. Kendimi düşünmedim bile direkt bebeğim için sezaryen kabul ettim. 1 ağustos için gün aldım. Haftaya son kontrol olacak. Kan vs vereceğim zaten sonra da sezaryen. Kilosu 2890 olmuş kuzumun. Ama karın çevresi 2 hafta geriye düşmüş. Bana sağlıklı hiç bir problem yok senim fiziki yapını düşünürsek çok normal ki senden de iri bir bebek beklemek mantıksız olur dedi. Hiç bir problem yok dedi.
Çok garip hissediyorum kendimi aşırı hazırlıksızdım bu duruma.
Ayy çok sevindim tospik akilli dur tamam mi ne kadar büyürsen o kadar iyiNe çok yazisma olmus bugün
Doktor günümdü, 34.haftadayiz, 47 cm 2700 kg, ciğer gelistirici igne etki göstermeye başlamış dedi doktor.2 hafta sonra ağustos ilk haftasına beklerken 9-10 ağustos haftasina kadar her şey yolunda olursa o hafta olacağımı dedi doktorum sezaryeni. Bu durumda 2 hafta 3 haftaya çıktı, 37. Haftayı bekliyoruz sipam uslu durursa. Gecen gun apar topar hasyane.cantasi yapmistim. Ama erken riski oldugundan hala sezaryen günü aldırmıyor bana hala
Haftada 2 gun nst ye devam, şu an normal çıkıyor, önümüzdeki nst lere bakacağız dedi doktor
Hepimiz icin hayirli, saglikli son haftalar olir inşallah
Delirella Brüksel'e bildirdi
Gönül isterdi ki skiphop alalim ama 2300 olmuşAnne Bebek çantası ne marka nasıl birşey aldınız
Hadi inşallah canım. İnşallah uslu dururda 37 yi rahat cikarirsin
Anne Bebek çantası ne marka nasıl birşey aldınız
37. Haftaya geldigime inanamiyorum. Tekrardan anne olacagima doguracagima surecin sonuna geldigime de. Smdi donup bakinca sanki hic istememisim de kendiliginden olmua gibi bu bebek. Lohusa depresyonu yukleniyo galiba bana. Cok endiseli cok gerginim. Hem nasi dogurcam.diye korkuyorum. Hem sonra buyuk oglum nolucak diye dusunuyorum. Cok cabuk gerilen ses yukselten bi insanim ona hic gerginlik yasatip kardesim yuzunden diye dusunsun istemiyorum. Yanimda bana yardmici olucak benimle ben iyilesene kadar kalicak kmse yok malesef. Kucuk bisey anlamaz ama o surecte buyuk oglum yalnizlasir die cok cok.korkuyorum cunku cok algisi acik. Kendimi yeniden anne olmaya karar vererek yanlis yapmis gibi hissediyorum
Kötü düşünme inşallah güzel geçer tüm süreç, eşinde destekçin olur37. Haftaya geldigime inanamiyorum. Tekrardan anne olacagima doguracagima surecin sonuna geldigime de. Smdi donup bakinca sanki hic istememisim de kendiliginden olmua gibi bu bebek. Lohusa depresyonu yukleniyo galiba bana. Cok endiseli cok gerginim. Hem nasi dogurcam.diye korkuyorum. Hem sonra buyuk oglum nolucak diye dusunuyorum. Cok cabuk gerilen ses yukselten bi insanim ona hic gerginlik yasatip kardesim yuzunden diye dusunsun istemiyorum. Yanimda bana yardmici olucak benimle ben iyilesene kadar kalicak kmse yok malesef. Kucuk bisey anlamaz ama o surecte buyuk oglum yalnizlasir die cok cok.korkuyorum cunku cok algisi acik. Kendimi yeniden anne olmaya karar vererek yanlis yapmis gibi hissediyorum
Aynen benim de 08.08mandalina01 @Hasret_206 Lady Luck kizlar verilen dogum tarihleriniz kacinci hafta ve gune denk geliyor?
Hiçkırıyor filan ama hareket cok yok. Benim de iğneden sonra hemen hareketi azalmadı biraxz sınra 3 4 gün sonra azaldı bakalım sende nasıl olacakCanim cts 2, pazar 2 doz oldum biliyorsun. Bende azalma olmadı ama benim oglan zaten çok oynakNST de hemşireler başımda duruyor hareket edip ölçebilmek icin olası kasilmayi...
Biraz karnına tıklat, eğer şeker sorunu yoksa meyve yiyebilirsin hareketi arttırır bir gözlemlersin cnm, stres yapma hemen.
Deneyim hemen soguk suyu@Ufukta_bebek gecmis olsun, hepimiz tek tek hasta olduk. Umarim kisa zamanda atlatirsin, yazin insan terleyip daha cok hasta oluyor.
A avozge soguk su icin cok oynamazsa o zaman kesin oynar diyor burada ebeler ve doktorlar.
Delirella her seyin yolunda olmasina sevindjm. 2 gunde 1 nts yormuyor mu ya? 3 hafta kaldi insallah. 3 hafta sonra gelecek oglun. Dedim 37yi gorursun sen diye. Cok seviniyorum.
@Hasret_206 vaavv doktorun 2. Sezaryen icin 40+0 bekleyecek demek harika
Pazar son iğneden sonra daha 2 gün oldu, 4.gunden sonra değişiklik olursa paylaşırımHiçkırıyor filan ama hareket cok yok. Benim de iğneden sonra hemen hareketi azalmadı biraxz sınra 3 4 gün sonra azaldı bakalım sende nasıl olacak
Evet sürekli hareket takip ediyorum ediyor allahtan ama cok olmayınca ters biseyler mi var diye düşünmekten kendimü alamıyorum. Yarın da bakacagım boyle olacak mıCanım sakin kal. Seni iyi anlıyorum bende covit olduğumu duyunca bebeğe birşey. Olrusa diye oturup ağlamıştım.
Sen şimdi halilsizligin vs varsa ondan azalmış olabilri yada sona doğru bebeğin hareket alanı azaldığı için hareket azalır demişti doktorum. Sen doktoruna yinede haber ver.
Dikkat edin yinede. Baktın çok hareket etmiyor çift kat maske takıp doktora gidersin olmadı canım.
39. Hafta ama bu tarih vereli çok eski ağustos başı alır gibimandalina01 @Hasret_206 Lady Luck kizlar verilen dogum tarihleriniz kacinci hafta ve gune denk geliyor?
Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Bazıları diyorki yattım uyudum bazıları videodaki gibi oluyor sanki işe yaramamış kadın titriyor mesela, herkeste farklı mı oluyor acaba? Benim ilk doğumum sıfır açılmayla suni ile başlatıldı 8saat aldım ve öldüm resmen. o yüzden kesinlikle kendi sancımı bile istemiyorum hemen epidural istiyorum. Yürüyebiliyoruz bacaklarımızı hareket ettirebiliyoruz sadece ağrı yok değil mi?4 cmden sonra takilabilen bisey. Ama doktor bana 6 da takalim dogumu hizlandirsin demisti. 6 cmde beni yataga oturttular bacaklar olabildigince acik one olabildigince egiksin. Aneztezici birsuru malzemeyle gelio. 2 4 sanci gecene kadar takiyolar. Ama asla hareket etmeyip sancilara dayanmak gerek. Sirta minicik bi igneyle islem oncesi anestezi veriyolar ben hissetmedim bile. Sonra katater takilip deneme dozu veriliyo. Tuttu mu tutmadi mi diye bakiyolar tutmayabiliyomus. Hersey yolundaysa esas dozu veriyolar bekliyosun sanci gelsin die sanci yok. Az bucuk kafan iyi oluyo. Yuruyosun hersryi hissediosun ama agri yok bence cagin mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?