2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman sağlıklı olsun da kilosu hic önemli değil bence, benim kız kardesim 2 kilo dogmus 4 aylık bi fotosu var sumocu gibi, dogduktan sonra cabuk alıyorlar, cabucak tosbik olur eminim :)

Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günü geceleri biraz zor umarım sağlıkla düzelir.
Gün gectikce düzelir ibsallah cabucak iyileş, güzel günler sizi bekliyor

Doktorum banada dedi kbb ye git diye aman devlet hastanesinde sira beklemek güc o yuzden hic ugrasamam dedim bide ustune oglum hastalandi kendi muaneme bile geciktim sonra bosver dedim evde olanlarla idare ediyorm.. bu dunyaya cekmeye gelmisiz napalim

Ccanim ya doktoruna durumunu anlat yada KBB ye filan gidip zararsız soğuk algınlığı ilacı verirler belki
Muanemde durumu anlatmama gerek kalmadi canim kendisi sesimden anladi zaten git dedi ama ben kendim gitmedim bayram sonu bide hafta basina denk gelince hastane aşırı kalabalikti gözüm yememisti idare ediyorum bakalim haftaya kendi cagirdi randevu bile yok nasil yapicam bilmiyorum

Ay duygular aynı kafalar karışık ama geçecek hepsi
Yaaa ben de kimse gelmese yalnız idare ederiz gibi geliyor
Yaaa ben de kocam yanımda olsun istedim annemi eve göndermiştim kırılsa bile en çok bebekten uzak kalıyor diyedir ben kocam görsün yaşadın öğrensin de istedim yani ne o kocam eve gidip horul horul uyuyacak ben çırpınıcam yok öyle bunda da kocam olacak valla bebeği beraber yaptık başkasına ne yaaa
Ayyyy ne güzel. Bak kıskandım şimdi bir İstanbul buluşması da yapmayalım mi biz de
İstanbul’da bir araya gelmek zor ama yaaa
Bu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyle
Bu ne ya büyün gece resmen öldüm mide yanmasından vitaminler ziyan olmasın diye de kafamın altına 5 yastık koydum resmen öyle yattım
Yaaa aynen sabah sandviç yaptım yedim doktor kontrolüm vardı o ne ya sürekli midem yandı hiç böyle olmamıştım
Delirella canım benim oğlumda da reflü ve reflü öksürüğü var yeni bi şurup deniyoruz gaviscon Dan daha iyiymiş onu sana atarım

Bebeğiniz hayırlı olsun
Sonda korkum vardı çoğu kişide uyuşma sonrası takıldı demişti sizi yanlış hatırlıyor olabilirim Konya da mıydınız hangi hastane o acaba
Sonda korkum benimde vardı. Belden uyusturmali olmadı doğumum genel anesteziydi oyuzden ameliyattan önce takıldı.sizin belden uyusturmali olur büyük ihtimal siz korkmayin ozman uyusturup takiyorlar.konya da değilim canım samsundayim.

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı 36+1 de kızım 2800 boyu 49 buçuk olmuş 10 günde 400 gram almış ben de 400 gram almışım tam 93 kilo olmuşum Neyse onu sonra halledecem bu arada bende uzun süredir mide yanması yoktu gece resmen zor dayandım felaket mide yanmam oldu sabah da küçük bi sandviç yapıp yemiştim ama hastanede nst ye girdik kan tahlili falan midem çok yandı ve bulandı eve geldiğimde ellerim titriyordu sanki aç kalmışım da Şekerim düştü galiba anammm bayılıcam zannettim. Doktora diyorum bu kız ağustosun ilk haftası gelir diyorum bana gülüyor ya 10-11 gibi gelir diyo Ben o kadar beklemek de istemiyorum bari ben bu ay sonu halı koltuk falan sileyim
Bu arada nst yi de hastanede bildiğin doğum da kalacağım odada çektiler o yüzden odayı da test etmiş oldum iyi oldu.

Meryem ana otu yok unut onu taa hacdan getirttiydim onu sezeryan doğurucam
Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günü geceleri biraz zor umarım sağlıkla düzelir.
Yaaaa zor gecen günlerin cabucak geçsin insallah
M Mirune yaş 36 kız Elif Asya Mersin 10 yada 11 agustos sezeryan
Ayyy mersin dedin icim bi hoş oldu mersin taşucu aşeriyorum şuan sunucu gibi burdan mersine selamlar gönderiyoruz

Anam sende sezaryen olacaksan Meryem Ana ptunu niye getirttin

Ay baktım çok şekerler kullananlarda çok memnunmuş. Keşke bende ağda yapabilsem/yaptırabilsem. 12yaşımdan beri jilet kullanıyorum maalesef. Doğum sonrası lazere gideceğim tek çarem

Daha iyi çok mide ilacı biliyorum ama geneyiz diye doktor vermiyor sen yazarsan doktora danisirim cnm

Benim gündüz de var, hatta mide öz suyu afedersin gündüz de ağzımın içine kadar geliyor, 2 3 kez oksurtuyor. Öksürük öyle ki karnımı tutuyorum, kasiklarimda ağrı yapıyor. Reflu öksürüğü yüzünden kasilmam başlarsa diye çok korkuyorum ya

Ay bugün canim çıktı niyet ettim allahin izniyle dondurucuyu doldurmaya tuzlu tatli kurabiyeler yapiyorum bi de börek sarsam müko olcak dogum sonrasi gelen gidene hazirlik yapiyorum annem ugraşmasin yaşli başli haliyle diye ah bi de ablami tavlayip içli kofte yaptırırsam tamamdir bu iş çok yoruldum yaa

Vavvv süpersin valla maşallah hiç ona enerjim yok ama ne iyi olur hazır çıkarıp yemesi

Hahaha bende diyorum deniz aseriyorum diye bu sene böyle geçti seneye in tatil planının bu seneden ayarlicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…