Dünyanin en zevkli işi benceAy kızlar bebişimin hastane cantasını hazırladım bugün duygulandımsıra benımkısınde ama onu bugün yapmayacağım
Aile mahremiyetine önem veren oteller varmış onlara bakicam ben. Bulan tecrübe eden fikir için yazabilirBen simdiden otel bakiyorum
Ayy tahmin edebiliyorum denize giremiyosan yaşanmaztaşucuna aşigim ama
Bende hazırladım hepsini bugün puset örtüm geldi kargodan işi bitti hepsinin benimde hazırım inşallah.Dünyanin en zevkli işi bencebebişinkini 1 ay oldu hazirlayali kendiminkini de bi yarısı hazir sadece
Kızlar anne Bebek için alınacaklar listesi var mı sizde ben topicin başında okumustum şu an bulamıyorum, hazırlıkları sona bıraktım panik oldumBende hazırladım hepsini bugün puset örtüm geldi kargodan işi bitti hepsinin benimde hazırım inşallah.Annem pijama takımı almış.hosuma gitmedi belki bı tane daha kaçamak alabilir son fermuari cekebilirim
Ay maşallah ben 36+ 1 im 2800 olmuş bugün. Bana da doktor 10 ü falan diyor ama bence daha erken gelir kızım. Ben de önceden sezaryen olmuştum bi yandan yine kendisi gelsin suyum yada sancım başlasın ama yine spinal epidural olayım diyorum muhtemelen öyle olacak yani suyum gelip yada sancım başlayıp hastaneye gidicem ama normal olmayacak sezaryen olucam bakalım. Plansız sezaryen. Aynen sağ sol yatma olayında damarlarda bebeğin beslenmesinde sıkıntı yoksa doktorlar sıkıntı yok diyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.Selamlar herkese, benim de bugündü 36+2 kilosu 3150gr, cm olarak boyunu söylemiyor bizim dr sadece boyu da uzun kızımızın dedi:)
Sezaryen tarihi belliydi saati de aldı ayarladı ameliyathaneden çok gerildim bu süre zarfında8 Ağustos sabah 11. 00 da.. ayy içim hi hoş oluyor aklıma kesileceğim geldikçe
Nst girdim herşey normal, arada kasılmalar olmuş hafifi düzeyde.. Sezaryen tarihine kadar kendi de gelebilir suyun gelir kanaman olur sancılarını artarsa vs ara, onun dışında 8 ağustosta görüşürüz dedi tekrar randevuya çağırmadınormal doğumu sordum ssvd olarak, ilk doğumun normal olsaydı sezaryen arada olsaydı deneme taraftarı olurdum ama 35 yaş için ilki de sezaryen riske atmayı tavsiye etmiyorum dedi.. Ama olur da sezaryen tarihinden önce suyun sancın gelmiştir buraya iyi şekilde, açıklıklığın başlamış gelmiş olursan elverişli durumda normale odaklanırız duruma göre hareket ederiz dedi.. Ben cesaret edemem o ayrı da hayırlsı artık
Karnıma kum torbası olayını sordum hiç bişey koyulmayacak hiç gerek yok bunlara dedi.. Ameliyatı da spinal tavsiye etti 6-8 saat ağrı hissetmiceksin senin için daha kolay olur, bebeğe de ilaç etkisi olmaz herşey daha kolay olur dedi.. Ama yine de ben genelde kararlıyım..
Bide hep sağ tarafa yattığım söyledim bir sıkıntı olur mu bebişe diye, yok bunlara kafa yorup sıkmayın kendinizi nasıl rahat ediyorsan öyle yat bebek yolunu bulur içerde girme bunların derdine diyor rahat dr mçok rahat adam, ama sağolsun beni de rahatlatıyor Ay bide böbrekler de ikisi de küçülmüş normal e dönmüş şükürler olsun Rabbim e doğum sonrası kontrole gerek kalmadı şimdilik
Ayyyy ne güzel. Bak kıskandım şimdi bir İstanbul buluşması da yapmayalım mi biz de
Bugün kuaför randevum vardı doktorun tatilden dönmesinden sonra 2. Dönemeç kuaför randevumdu onu da doğurmadan atlattım çok şükür. Sırada cumartesi akşamı eşimin gelmesi var inşallah o zamana kadar da doğurmazsam sonrası atış serbest
Yıllardır saçım çoooook uzundu radikal bir değişiklikle omuzlarimda katlı kestirdim. Kırmızı balyaj da yaptırdım bambaşka biri gibi oldum vallaKirpik lifting de yaptırdım, baya kolay bir işlemmiş ama sonucu çok güzel oldu baya havası değişiyor insanın
Ya asıl önemlisi hayatımda ilk defa 35'e beş kala yaşımda ağda yaptırdımZaten tüm vücut lazerliyim ama genital bölge bitmiyor. Cildim çok hassas normal ağda yaparsan komple derin kalkar dedi hep lazer yapar uzmanlar da.
Kuaförümün kendi markası balmumu ağdası var sadece kıla yapışıyor, varislerden dolayı tedirgindim hiç bir şey olmadı, çok da geç çıkarıyormuş oooh doğuma kadar kafam rahat.
Tüy dökücü kremler aşırı tahriş ediyor, jiletle de varisleri keserim diye korkuyordum hem de son zamanlar sık çağırınca sık jiletlemek de tahriş ediyor, kasindiriyor, ne yapıcam diye düşünürken balmumu ağda Hızır gibi imdadıma yetiştiBenim gibi sıkıntıları olan varsa balmumu ağda aklınızda olsun
Çok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldibence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım
Hayır yine hastalıgın etkileri var üstümde ama yüzde 90 iyileştim gibi cok şukur. Yarın tekrar test vercem bakalım. Koku tat hafif geri gelir gibi oluyor sanki, ama mide yanmasından uyuyamıyorum geceleri artık covitle beraber basladı bu mide sorunu ya covit yüzünden ya da denk geldi aynı ana su bile içsrm midem yanıyor tüm gece su içmedim o yüzden. Gece 3 te kalktım rennie çiğnedim oyle uyuyabildim. Baska böyle olanlar var mı hanımlar
Ben yağmurluk kullanmadım oğlumda, aldığımız bebek arabası içinde çıkmamıştı biz de sonradan almadık, çok da öyle yağmurda kaldığımız olmadı uzun uzun o yüzden ihtiyaç duymadım..Hanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Hayırlısı olsun hangisi riski az sağlıklıysa artık..Hanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
Selam herkeslere annem gelecek evi kırklıyorum iş güç yazamadım
Bu minik sipam yine kilo almamış yediklerimle kilolarımla kaldım
2780gram cumadan bugüne hiç almamış yaramaz walla bende yemeyi ney bıraktım deemek yemeyle olmuyorben 1500gr prematüre doğmuşum anası kılıklı iki gram almamaya inat etmiş
Minik bir bebek dedi doktor 2500 2600 Gr civarı bekliyoruz bakalm hayırla şükür heehangi bir sorun yok Allah en iyisini bilir tabiki
Benim ağrı sızı tansiyon filan hiç takmadı ahaha 2 gün kaldı dedi cumartesi bitecek gözüyle bakıyor nst filan hiç gerek görmedi ben dooplerden bakıyorum herşeyine dedi
Artık atarsa 3 mü oluyo noluyo
Sondayıda sordum ameliyata girerken tuvaletini mutlaka yap sorun etme gerisini dedi ayıkken bir işlem yapmycak gülüyor bana korkuyrm iğneden diyeçok iyi bir adam abi gibi bir doktor onla konuşunca acayip iyi hissediyorum kaygılarım azalıyor
Bizde haberler böyle ben az tombik olsun diye elimden geldiğince sağlıklı beslendim çok dikkat ettim ama genetiği anadan almış bir fayda etmedi napayım
Hepimizin kolay doğumları olsun bugün grubu hiç okuyamadım ben temizliğe dewam görüşürüz kızlar
Ay bugün canim çıktı niyet ettim allahin izniyle dondurucuyu doldurmaya tuzlu tatli kurabiyeler yapiyorum bi de börek sarsam müko olcak dogum sonrasi gelen gidene hazirlik yapiyorum annem ugraşmasin yaşli başli haliyle diye ah bi de ablami tavlayip içli kofte yaptırırsam tamamdir bu işçok yoruldum yaa
Çok güzel haberlerle gelmişsin ya çok sevindimSelamlar herkese, benim de bugündü 36+2 kilosu 3150gr, cm olarak boyunu söylemiyor bizim dr sadece boyu da uzun kızımızın dedi:)
Sezaryen tarihi belliydi saati de aldı ayarladı ameliyathaneden çok gerildim bu süre zarfında8 Ağustos sabah 11. 00 da.. ayy içim hi hoş oluyor aklıma kesileceğim geldikçe
Nst girdim herşey normal, arada kasılmalar olmuş hafifi düzeyde.. Sezaryen tarihine kadar kendi de gelebilir suyun gelir kanaman olur sancılarını artarsa vs ara, onun dışında 8 ağustosta görüşürüz dedi tekrar randevuya çağırmadınormal doğumu sordum ssvd olarak, ilk doğumun normal olsaydı sezaryen arada olsaydı deneme taraftarı olurdum ama 35 yaş için ilki de sezaryen riske atmayı tavsiye etmiyorum dedi.. Ama olur da sezaryen tarihinden önce suyun sancın gelmiştir buraya iyi şekilde, açıklıklığın başlamış gelmiş olursan elverişli durumda normale odaklanırız duruma göre hareket ederiz dedi.. Ben cesaret edemem o ayrı da hayırlsı artık
Karnıma kum torbası olayını sordum hiç bişey koyulmayacak hiç gerek yok bunlara dedi.. Ameliyatı da spinal tavsiye etti 6-8 saat ağrı hissetmiceksin senin için daha kolay olur, bebeğe de ilaç etkisi olmaz herşey daha kolay olur dedi.. Ama yine de ben genelde kararlıyım..
Bide hep sağ tarafa yattığım söyledim bir sıkıntı olur mu bebişe diye, yok bunlara kafa yorup sıkmayın kendinizi nasıl rahat ediyorsan öyle yat bebek yolunu bulur içerde girme bunların derdine diyor rahat dr mçok rahat adam, ama sağolsun beni de rahatlatıyor Ay bide böbrekler de ikisi de küçülmüş normal e dönmüş şükürler olsun Rabbim e doğum sonrası kontrole gerek kalmadı şimdilik
Dün bende sadece seçtim ödeme aşamasında toz oldum resmen kalbim tekliyor fiyatları görünceBen bugun kalan eksiklerimi tamamladim. Hastaneye gidicek hersey vardi aslinda ama geri kalanlari aldim. Hicbisi almadm ama dolu para odedm hersey coooook pahali. Hele e bebek daha pahali.
Ben onlari falan hic almadim ilk oglandan her doneme 10 ar tane var die. Iste emziktir muslindir mevsim gecisinde giymeye tulumdur oyle seyler aldim. KabusDün bende sadece seçtim ödeme aşamasında toz oldum resmen kalbim tekliyor fiyatları görüncezıbın yetersiz gelmişti gözüme dün baktım e bebekte en ucuzu beyazlardı onlardan aldım
Bursa,27,Erkek,Aybars. Normal doğum tarih bilemiyoruz henüz@cevredostu @havva0742 @Gokcee27 @gs0303 @Ziyagillerdennaykizb @almadpr @lingolingo G Gulsenmug34 @ceycey4444 @reinablanche @f1983 M mucizelervar @drama kralicesi @Bsrdaemryns @Sosyallanne şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
Vallahi pek öyle detay bakmadim belekten bakiyorum arkadaşim titanic golf belek diye bi yere gitti iki cocukla cok rahat etmiş biri 3 yasinda digeri 7 aylik aklinda bulunsun canimAile mahremiyetine önem veren oteller varmış onlara bakicam ben. Bulan tecrübe eden fikir için yazabilir
Benimde dün puset minderim ve carsafim geldi bi ara onlarida yikayip valize koycam insallahBende hazırladım hepsini bugün puset örtüm geldi kargodan işi bitti hepsinin benimde hazırım inşallah.Annem pijama takımı almış.hosuma gitmedi belki bı tane daha kaçamak alabilir son fermuari cekebilirim
Kütük Kurabiye (videolu) Kütük Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6240517 al sana hic ugrastirmayan tarif ben ekstra zencefil koyuyorum bundan 2 ölcü yaptim baya bereketli oldu vallahi aslinda tırtıkli yapcaktim ama belimi agritiyor cok zor geldi gozümeAy ne güzel olur aslında bi sürü koca göbüşlü buluşsakmesafe durumuna göre katılırım ben
Güle güle kullan yeni saçıları baya rahatlamışsındır insan bir hafifliyor uzundan kısaya geçince.. Ben de doğumdan sonra kestireceğim kendim uçlarından aldım şimdilik azcık bi yenilenen diye.. Benim dr boyamaya karşıydı hep ben de boyatamadım o yüzden şimdi kısa kestirsem iyice beyazlar burdayım diye bağıracak
Cumatesiye bişey kalmadı sayılır, gelmez babayı bekler minnoş son bi adım kalmış hayırlısıyla inş
Balmumu ağdayı duymamıştım hiç sağol paylaştığın için bende araştırayım.
O zaman herkes doğursun öyle anlat.. Sezaryen olacaklara sıkıntı yok da normal olanlar için senaryo oluşmasın kafalardaatama çok merak ettim o ayrı.. Ağustos oratalrı mı artık sonuna doğru ya da okuruz artık heralde hikayeni
Çok geçmiş olsun, sevindim koku tat ın gelmesine yavaştan geldiyse devamı gelir onun Allahın izniyle.. Mide sorunları bu haftalarda da başlayabiliyor o yüzden denkgelmiş olabilir.. Benimde çok fena yanıyor maalesef mide yüzünden yatmayı unuttum nerdeyse gaviscon olmasa sırtım yatak yüzü göremeyecek.. Her gece mutlaka 1-2 kere içiyorum şurubu yediğim şeye göre de artabiliyor, yoksa uyumak ne mümkün.. Su da evet felaket özellikle soğuk su çok tetikler demişlerdi bana gerçekten de öyle soğuk su içince resmen daha mideye inmeden yakıp geçiyor beni ben de normalde de kılın bilı ılık içemem karıştırıp içerim ama bu yaz sıcağında normal dışarıdan içiyorum yoksa o soğuk su resmen demişsin kezzap gibi gerçektensen de soğuk içiyorsan karışım bile ılık içmeyi dene..
Ben yağmurluk kullanmadım oğlumda, aldığımız bebek arabası içinde çıkmamıştı biz de sonradan almadık, çok da öyle yağmurda kaldığımız olmadı uzun uzun o yüzden ihtiyaç duymadım..
Hayırlısı olsun hangisi riski az sağlıklıysa artık..
Ohh kolay gelsin bide ben girişebilsem temizliğe ama hiç enerjim olmuyor, ama mecburen akşamdan başlıcam yarın kadın gelecek 2 gün gelecekti de olmadı bende beraber yapıcam onunla iki kişi bi günde çıkması lazım..
Napsın anne de minik olmuş ordan almış demek genlerisen artık doğunca direk ilk ağızdan ona yedirisin alır gider büyür ordan kocaman olur. Sonra anneyi babayı bile geçiyorlar zatenn maşallah
Ay maşallah kolya gelsin, bende niyet edeli baya oldu da faailyet yok eyleme geçemiyorum. Bi sarma sardım koydum 1-2 Ay önce heralde, zorunu aradan çıkarayım dedim sonra bi zor geldi bi yordu arkası kaldı kendimi gaza getirip bide bötelmbe kurabiye koysam rahatlıcam onlar kolay kurabiye en azından kolay da börek çok büyüyor gözümde
İstanbul'dayım ikinci doğumum oğlum olacak ismi Keremhan doğum tarihimiz henüz belli değil@cevredostu @havva0742 @Gokcee27 @gs0303 @Ziyagillerdennaykizb @almadpr @lingolingo G Gulsenmug34 @ceycey4444 @reinablanche @f1983 M mucizelervar @drama kralicesi @Bsrdaemryns @Sosyallanne şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
Ben yarın arayıp bir sorayım, benmari usulü gibi de ısıtılabiliyor diye hatırlıyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim ben de daha eve almadım çünkü.Evet baktım makinesi ile almak lazımmış ama trendyolda stoğu yoktu hepsiburadayada bakım deniycem bakalımmerak ettim yorumlar iyi genelde sağol canım
Kabarcık gibi değil illa görmüşsündür başkasının bacağında varis damarı onun aynısından genital bölgede düşün. Bildiğin şişmiş damar, tek bir nokta değil uzun yani biraz.Bende kabarcık var ama damar mi ki acbaa? Krem verdi doktor. Ben jilet kullanıyorum göremiyorum ama rastgele geçiriyorum yavaşça kadın jiletlerini
Tüy dökücü eskiden kullanırdım uzun sürmüyor etkisi daha yorucu o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?