- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Birbirimize dua edelim de allah hepimixe bir an önce şifa versin36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden
Biz aldık yagmurluk sanki konyada cok yagmur yagıyormus da ben bebekle disarı cıktıgımda yağmura denk gelecejmişim gibi kucuk bir ihtimal içinHanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Doktorlar en iyisini bilir ben de benim doktor ne derse dinleyeceğim, doktorlar normal taraftaro ama demekki cidd bişey gördü. Snein be bebeğin için hayırlısı olsunHanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
Bende aynı ihtimal için alsam mı diyorumBiz aldık yagmurluk sanki konyada cok yagmur yagıyormus da ben bebekle disarı cıktıgımda yağmura denk gelecejmişim gibi kucuk bir ihtimal için
Evet bizimkinde de çıkmadı, e bebekte satılıyor ama bi bak istersenBende aynı ihtimal için alsam mı diyorumhayır bebek arabasına okadar para verdik içinde yokmuş
Bebek arabası gelsin ozaman gidince onuda alırız olmadı. Açıkçası senin hesap ya yağmur yağarsa diye alacağım snairim ama çok kullanılan birşey miEvet bizimkinde de çıkmadı, e bebekte satılıyor ama bi bak istersen
Ccanim ya doktoruna durumunu anlat yada KBB ye filan gidip zararsız soğuk algınlığı ilacı verirler belki36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden
Yaa gözünaydin canım zor oksada mükafatı büyük olduKızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
İnsanın tüm tadı tuzu kaçıyor hasta olunca bide sen ne zamandır çekiyorsun36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden
Hadi sağlıkla sihhatle gelsinHanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden
Çocugun anasının derdini anlamış gibi bu sabah hareketleri ile uyandım cok şükür, bir saattir sağa da yatsam sola da hareket ediyor, dua ederek uyumuştum rabbim ne büyüksün ya, benim doktor da aynısını dedi konustuk zaten merak etme bebek etkilenmiyor sen kendine iyi bak demişti
Günaydın herkese bu arada içimizde büyüyen volkanlar mı var bu ne ya su insanı yakar mı mesajlara bakıyorum herkes aynı, herkes volkan modunda , bi yuduö su içiyorum zehir oluyor, rabbim bari midelerimize yer kalsaydı diyorum, artık ona da yer yok demekki kapagı filan kapanmıyor artık
Aynen canım öyle düşünüyorum bende artık nasip neyse o oluyorHadi bakalım. Sağlıkla kucağına alda doğum şeklini çok da önemli degil
Korktuğum başıma geldiBen sana ne dedim sabahbak 1 2 haftaya doguruyosun hayırlısı böyleymiş çokta düşünmemek lazim detayları ❤
Ayy çok sevindim tospik akilli dur tamam mi ne kadar büyürsen o kadar iyi
Gönül isterdi ki skiphop alalim ama 2300 olmuşKraft aldim ben canim
Evet korkuyorum. Daha önce söylediklerim tamamen şakaydı@dhggg rahim ağzında baskı bende de oluyor bebek kafasıyla baskı yapıyor ama bize belli noktalarda hissediyoruz sadece. Yoksa yumruk atıyor ya da ayağını oradan çıkarak gibi bir his oluyor. Ben özellikle yürüyüşe.ilk başladığımda oluyor nefes egzersizleri yaparak yürümeye devam edince biraz geçiyor.
CipisS bir an önce doğurayım dedin durdun şimdi de doğurucam diye korkuyorsun Hep 37-38 istiyordun zaten ama her gün galiba doğuruyorum diye diye gerçekten doğuma gittiğinde kimse inanamayacak Herkes yine yanlış alarmmış diye geri gelmeni geklerken sen Almila İnci ile geleceksin herkes şok
Gerçekten az kaldı. İnanamıyorum halaM Mirune ayy nişan geldiyse doğumun başlamasj yakın olabiliyor merakla bekliyoruz
Benim sabah 8 de kontrolüm War sabahın körü niye çünkü doktorum iş kolikbenim özel muayenehanem olsa o saatte hasta almam uyurum yahu inşallah iyi haberler weirirm
Bugün çok karnım ağrıdı geçmedi tüm gün şimdide buruk akıntısı ve geniz akıntısı War umarım grip filan olmam Allah korusun
CipisS ay az kalmış minik kuşun gelmesine sağlıkla gelsin bugünlerin keyfini sür endişeni son 2 3 gün yaşarsın daha warr
Biz bugün @Nagihan1234 arkadaşımla buluştuk grubun ilk buluşmasını biz yapmış olduk pek güzel bir sohbetti aynı şehir olunca ve küçük şehir olunca görüşmek daha kolay oldudarısı sizlerle buluşmaya inşallah
Ayaklarımla birlikte midemde yanıyor bu gece umarım uyuyabilirim birazcık herkeslere iyi geceler,
İnanılmaz korkuyordum sezaryenden ama hepinizin dediği gibi sonuç odaklı düşünüyorum artık. Bir süre sonra gelip geçecek acısı.Ya yalancı kasılmalar baya harekrlendirmiş ortalığı demek.. Neyse hayırlısıyla Eli kulağındadır vaktiyle gelir inş
Aynı ya benim de oğlum olunca uyuyamıyorum bi türlü, yatıyorum dinleneyim bari diye ama o da kar etmiyor.. Ve evet gerçekten insanın hiçbişey yapası gelmiyor ve yapmadım da kalkacak halim bile yoktu.. Su içmek bile gözümde büyüyor o enerjisizlikle.. Halsizlik had safhada..
Merhaba, hakkında hayırlısı olsun hiç takma gerçekten vardır bunda da bi hayır.. Bende normal doğum çok istedim ilkinde bekledik de baya ama olmayınca olmuyor.. İnsan böyle normal doğumu hep en iyi taraflarını düşünerek yürüyerek girip yürüyerek çıkcam gibi düşünüp kıyaslayınca üzülüyor tabi.. Ama her doğum öyle olmuyor benim kuzenim normal yaptı kız oturmakta o kadar zorlandı ki 10-15 gün, her tuvalette kötü anıları da oldu o süre.. Yani bilinmez ama belki de böyle kötü anılardan kurtulmuşsndur herşeyde vardır bi hayır.. Ameliyattan da korkma yani kötü taraflarını düşünme sezaryen yine ameliyatlar içinde hafif olanlarından.. 1hafta 10 güne çook yol katlediliyor.. Bi süre sonra hiçbişey olmamış gibi devam yine hayata... Benim sezaryenim de kolay geçmişti şükür ilk gün acı sızı kaçınılmaz tabi ama 2 gece geçirdikten sonra kalkıp 2 vesayitle yoğun bakımda yatıyordu bebişim ona gitmiştim, iki büklüm sandalye de oturup alıp kucağıma emzirmeye çalıştım falan hiç o anların acısı olmadı demekki acımadı yada hissetmedim o meleğin verdiği histen bilemiyorum..
Maşallah aferin minnoş a, bi ara yürekleri hoplattı ama gönlümüzü aldı37. Haftaları konu etti dr demek tebrik ediyorum valla çok sevindim.. Inş öyle olur
Ay ne güzel maşallah, gözün aydın sağlıkla yanında bebeğin ne mutlu sanadarısı bekleyenlere olsun
Daha fazla aklımı karıştırmak istemedim ya. Zaten şurada ne kaldı. Napalım artık inşallah boşa sezaryen olmuyorumdur tek duam o artık. Sürekli doktor değiştirince de insan kötü oluyor afallıyor. Buraya geldim geleli düzenim kalmadı. O kadar pişman oldum ki geldiğime anlatamam yani.Hayırlısı olsun güzelim belki böyle ha doğurdum ha doğurucam psikolojisinden de çıkarsın böyle günü belli olunca bence senin için daha iyi. Stresin azalır. Doktora için sinmese bir doktor görüşü daha al derdim ama hastane ve doktoru da beğenmişsin gibi doğuma da bir şey kalmadı bir daha kafa karıştırmaya gerek yok sanki.
Ben sabah 7'de yatış yaptım 18.13'te doğurdum o saate kadar aç susuzdumDoğal doğum kitabında önceden kullanılan anestezi ilaçları farklıydı acil ameliyat gerekirse hasta ameliyatta kusmasın diye aç bırakılıyordu ama artık şimdiki ilaçlar öyle değil annenin sancı surecinde aç susuz kalmasına asla gerek yok biz yemesine içmesine müsade ediyoruz diyor. Seruma bile karşı serum hastaya takılır diye düşünüp anne kendini hasta hisseder diyor. Benim hastanede bu kafada doula da gebeleri alıp lokantaya, parka götürüyor falan Ameliyat önlüğü de giydirmiyorlarmiş onu giyince insan hem kendini hasta hissediyor hem de oram buram açıldı mı diye tedirgin oluyor gerçekten. Doula hastane yönetimini zor ikna ettik ama başardık dedi.
Aynen aramızda 1 hafta var.Benim suanki haftamdan 6gun sonra yani
C
Canim en son nisanda gitmiştik 1 doktor vardı sanki oda iki bayan bakiyordu sana yardim etmek isterdim hayirdir neden oraya sevk ettiler banada olmadik seyler soylediler kafana takma cok sukur hicbirseyleri de yok cocuklarimin benim buyuk kizimada bi enfeksiyondan bahsettiler dedi bu hastalık hamilelikten önce olmuşsa bebegi zarari olmaz ama hamilelik sırasında olusmussa zarari olabilir dediler çok şükür kızım suan 5 yaşında hic birseyi yok bin şükür bu oglan da da tedbir amacli bakılsın dedi oda erzuruma gittik ordaki doktor bana size bi kagit birsey vermedilermi ne için gönderdiler sizi dediler ben nerd3n biliyim şikayetiniZ ne bende dedim böyle böyle hamilelik sırasında olusmus birşeyse bebegi zarari olabilir doktor dedi ben senin dediginden hic birsey anlamadim bizde ciktik geldik karsa bir daha o yuzden icin i ferah tut insallah bi sıkıntı olmaz rabbimin izniyle
AA sen neden sezaryen olacaksın?Hanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
Benim midem oyle kuzum ozellikle aksamlari su iciyorum mideme ok gibi iniyo sanki o suHayır yine hastalıgın etkileri var üstümde ama yüzde 90 iyileştim gibi cok şukur. Yarın tekrar test vercem bakalım. Koku tat hafif geri gelir gibi oluyor sanki, ama mide yanmasından uyuyamıyorum geceleri artık covitle beraber basladı bu mide sorunu ya covit yüzünden ya da denk geldi aynı ana su bile içsrm midem yanıyor tüm gece su içmedim o yüzden. Gece 3 te kalktım rennie çiğnedim oyle uyuyabildim. Baska böyle olanlar var mı hanımlar
İstanbul , yaş 31, tarih belli değil, erkek, kerem Ali :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?