2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birbirimize dua edelim de allah hepimixe bir an önce şifa versin

Hanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Biz aldık yagmurluk sanki konyada cok yagmur yagıyormus da ben bebekle disarı cıktıgımda yağmura denk gelecejmişim gibi kucuk bir ihtimal için

Hanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
Doktorlar en iyisini bilir ben de benim doktor ne derse dinleyeceğim, doktorlar normal taraftaro ama demekki cidd bişey gördü. Snein be bebeğin için hayırlısı olsun

Günaydın herkese bu arada içimizde büyüyen volkanlar mı var bu ne ya su insanı yakar mı mesajlara bakıyorum herkes aynı, herkes volkan modunda , bi yuduö su içiyorum zehir oluyor, rabbim bari midelerimize yer kalsaydı diyorum, artık ona da yer yok demekki kapagı filan kapanmıyor artık

Ccanim ya doktoruna durumunu anlat yada KBB ye filan gidip zararsız soğuk algınlığı ilacı verirler belki

Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Yaa gözünaydin canım zor oksada mükafatı büyük oldu

İnsanın tüm tadı tuzu kaçıyor hasta olunca bide sen ne zamandır çekiyorsun ben yarın geçmezse KBB gidecem hiç evde bi başına çekilecek gibi değil
Hanımlar benimde doğum şeklim netleşti. Sezeryan dedi doktor. Normal doğum riskli imiş benim için.
Hadi sağlıkla sihhatle gelsin gün verdi mi doktor

Doktora git cnm, cts ben kotuydum, eklem ağrısı boğaz ağrısı ve ateş, resmen perttim. Antibiyotik verdi doktor cok sukur toparladım. Bağışıklığınıllmiz düşük, kendi kendine takviyesi geçmiyor ne yazık ki

Ben aylardır reflu ve reflu öksürüğü ile uğraşıyorum. Artık top noktasındayım bebek daha da yukarı çıktığından midem ağzımda Asit ağzımda... Geceleri uykusuzum bildiğin, gündüz uyuyorum ancak.Onda da gece babaya yastıkla sırtımı verip oturup uyumaya caoisiyorjm bildigin,nyatarak degil yani... Gaviscon felan sifir etki bende, belki sende ise yarıyorsa ona devam edersin cnm.

Hadi bakalım. Sağlıkla kucağına alda doğum şeklini çok da önemli degil
Aynen canım öyle düşünüyorum bende artık nasip neyse o oluyor
Korktuğum başıma geldi aman sakın Meryem Ana otunu karıştırma artık geçti o işler
Evet korkuyorum. Daha önce söylediklerim tamamen şakaydı 11 gün sonra inci tanemin gül yüzünü paylaşırım
Gerçekten az kaldı. İnanamıyorum hala
İnanılmaz korkuyordum sezaryenden ama hepinizin dediği gibi sonuç odaklı düşünüyorum artık. Bir süre sonra gelip geçecek acısı.
Daha fazla aklımı karıştırmak istemedim ya. Zaten şurada ne kaldı. Napalım artık inşallah boşa sezaryen olmuyorumdur tek duam o artık. Sürekli doktor değiştirince de insan kötü oluyor afallıyor. Buraya geldim geleli düzenim kalmadı. O kadar pişman oldum ki geldiğime anlatamam yani.
Aynen aramızda 1 hafta var.
AA sen neden sezaryen olacaksın?

Benim midem oyle kuzum ozellikle aksamlari su iciyorum mideme ok gibi iniyo sanki o su

Selam herkeslere annem gelecek evi kırklıyorum iş güç yazamadım

Bu minik sipam yine kilo almamış yediklerimle kilolarımla kaldım
2780gram cumadan bugüne hiç almamış yaramaz walla bende yemeyi ney bıraktım deemek yemeyle olmuyor ben 1500gr prematüre doğmuşum anası kılıklı iki gram almamaya inat etmiş

Minik bir bebek dedi doktor 2500 2600 Gr civarı bekliyoruz bakalm hayırla şükür heehangi bir sorun yok Allah en iyisini bilir tabiki

Benim ağrı sızı tansiyon filan hiç takmadı ahaha 2 gün kaldı dedi cumartesi bitecek gözüyle bakıyor nst filan hiç gerek görmedi ben dooplerden bakıyorum herşeyine dedi

Artık atarsa 3 mü oluyo noluyo
Sondayıda sordum ameliyata girerken tuvaletini mutlaka yap sorun etme gerisini dedi ayıkken bir işlem yapmycak gülüyor bana korkuyrm iğneden diye çok iyi bir adam abi gibi bir doktor onla konuşunca acayip iyi hissediyorum kaygılarım azalıyor

Bizde haberler böyle ben az tombik olsun diye elimden geldiğince sağlıklı beslendim çok dikkat ettim ama genetiği anadan almış bir fayda etmedi napayım

Hepimizin kolay doğumları olsun bugün grubu hiç okuyamadım ben temizliğe dewam görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…