2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde senle beraber bekliyoruz heyecanlı günü inşallah sağlıkla kavuş en az ağrıyla atlat

Amannn vahh aman doğunca sütun yarar artık akışına bırak zorlama 3 günde keyfine bak

Doğduktan sonra toparlanır merak etme canım sağlıklı olsun da önemli olan o

Bebeğiniz hayırlı olsun
Sonda korkum vardı çoğu kişide uyuşma sonrası takıldı demişti sizi yanlış hatırlıyor olabilirim Konya da mıydınız hangi hastane o acaba

Yumusatarak anlat 2018 de bi arkadas vardi o da cok zor dogum yapmisti hepimiz dogurana kadar anlatmamisti bize. Herkes dogurunca gelin size korkunclu dogum.hikayemi anlatcam demisti aklima onu getirdin
Çok mantıklı valla bende öyle yapam
Tebrik ederim. Anali babali buyusun. Huzur dolu, sağlıkli bir hayati olsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ozel degilse kilosu boyu nasildi, liste icin soruyorum
Çok sağol kuzum amin 2.900 kilo, 49 cm boyu cnm
Amin cnm öyle gerçekten çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadı
Oh ne güzel harika haberler bunlar. Darısı bizim basımıza. Heyecan dorukta geri sayım basladı . Korkuyorum bir yandanda.
Hiç korkma cnm bebişini kucağına aldığın anda herşey geride kalıyor
Çok sükür kurtardı rabbim sağlıkla, ayrıntıları anlat bize toparlayınca
Yukarda bir arkadaş yazmış, herkes doğursunda öyle anlatıyım ben
K krtp86 canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Çok sağol kuzum darısı başınıza
Yaa gözünaydin canım zor oksada mükafatı büyük oldu
Aynen cnm çok şükür

Ay ben kaçırdım herhalde nasıl oldun iyi misiniz bebişle?

Hanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Yağmurlu havada şart tabiki çünkü hem bebek hem araba ıslanıyor su çekiyor. Aynı zamanda soğuktan ve rüzgardan koruyor. Trendyolda veya e bebekte her markaya olan uygun fiyatlı yağmurluklar var canım onlara bakabilirsin

Gece gece ben izledim salya sümük oldum iyiki izlememişsin.

Neee 37 mi daha cuma 35 olucam uygulama çok hızlı maşallah valla bugün dediği herşey ikişerli yedim ama şu sütü bu hamileliğimde içemiyorum icersem mide bulantısı yaşıyorum kızlar daha minnoş oluyor heralde kızı olan arkadaşlarım hep 2600-2900 doğdu hiç zor olmadı diyor hayırlısıyla sağlıkla alalimda kucaklarimiza

Hiç emmede filan sorun olmadı benim canım boşuna üzmüş seni 2 yaşına kadar emdi sadece başta tutarlarken yanında bilen biri olur tutturmaya gayretle destek olsun yeter
Ay inşallah zaten ilk oğlumda emmede çok çektim yeni bir bebek memeyi hiç sevmezmi sevmedi ya uçla ya sagarak verdim hep içimde kaldı söyle cork cork emse bu diye

Aslında yiyoruz yani dikkat ediyoruz illaki ben bu ara kavun karpuza dadandim direk onu soyleyince düzensiz yemek ve karpuz diye hemen dedim yalan yok diye 1 hafta sonrada benim var kontrol en azından normal değere ulasaak bari fazlada gözüm yok sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o

Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günü geceleri biraz zor umarım sağlıkla düzelir.

Bebek arabası gelsin ozaman gidince onuda alırız olmadı. Açıkçası senin hesap ya yağmur yağarsa diye alacağım snairim ama çok kullanılan birşey mi
Özel aracın yoksa veya özel aracla gitmediysen bir yere kullanılabilir diye düşünüyorum ani yagmur, çise vs durumlarında

Çok şükür ben simdilik rennie ile idare ediyprum gavisgona gecmedim.günde 3 tane filan rennie yiyorum benim de aksam baslıyor dediğin gibi gündüz yatmadığım için biraz rahatım, daha dogrusu rahat olmak icin yatmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…