Bizde senle beraber bekliyoruz heyecanlı günü inşallah sağlıkla kavuş en az ağrıyla atlatSelam herkeslere annem gelecek evi kırklıyorum iş güç yazamadım
Bu minik sipam yine kilo almamış yediklerimle kilolarımla kaldım
2780gram cumadan bugüne hiç almamış yaramaz walla bende yemeyi ney bıraktım deemek yemeyle olmuyorben 1500gr prematüre doğmuşum anası kılıklı iki gram almamaya inat etmiş
Minik bir bebek dedi doktor 2500 2600 Gr civarı bekliyoruz bakalm hayırla şükür heehangi bir sorun yok Allah en iyisini bilir tabiki
Benim ağrı sızı tansiyon filan hiç takmadı ahaha 2 gün kaldı dedi cumartesi bitecek gözüyle bakıyor nst filan hiç gerek görmedi ben dooplerden bakıyorum herşeyine dedi
Artık atarsa 3 mü oluyo noluyo
Sondayıda sordum ameliyata girerken tuvaletini mutlaka yap sorun etme gerisini dedi ayıkken bir işlem yapmycak gülüyor bana korkuyrm iğneden diyeçok iyi bir adam abi gibi bir doktor onla konuşunca acayip iyi hissediyorum kaygılarım azalıyor
Bizde haberler böyle ben az tombik olsun diye elimden geldiğince sağlıklı beslendim çok dikkat ettim ama genetiği anadan almış bir fayda etmedi napayım
Hepimizin kolay doğumları olsun bugün grubu hiç okuyamadım ben temizliğe dewam görüşürüz kızlar
Alparslan erkek canım tarih belli değil@Esaskiz43 @mayonezmayonez @zeykus @Merakli annem @kk birinci noteri @Siyahhhinci N Nagihan1234 @scarletwitch_ @DDYE bebeklerinizin cinsiyeti isimleri, doğum yapacağınız tarih vs belliyse paylaşabilir misiniz?
Yaş 30Alparslan erkek canım tarih belli değil
Amannn vahhSelam herkeslere annem gelecek evi kırklıyorum iş güç yazamadım
2780gram cumadan bugüne hiç almamış yaramaz walla bende yemeyi ney bıraktım deemek yemeyle olmuyorben 1500gr prematüre doğmuşum anası kılıklı iki gram almamaya inat etmiş
Minik bir bebek dedi doktor 2500 2600 Gr civarı bekliyoruz bakalm hayırla şükür heehangi bir sorun yok Allah en iyisini bilir tabiki
Benim ağrı sızı tansiyon filan hiç takmadı ahaha 2 gün kaldı dedi cumartesi bitecek gözüyle bakıyor nst filan hiç gerek görmedi ben dooplerden bakıyorum herşeyine dedi
Sondayıda sordum ameliyata girerken tuvaletini mutlaka yap sorun etme gerisini dedi ayıkken bir işlem yapmycak gülüyor bana korkuyrm iğneden diyeçok iyi bir adam abi gibi bir doktor onla konuşunca acayip iyi hissediyorum kaygılarım azalıyor
Bizde haberler böyle ben az tombik olsun diye elimden geldiğince sağlıklı beslendim çok dikkat ettim ama genetiği anadan almış bir fayda etmedi napayım
Hepimizin kolay doğumları olsun bugün grubu hiç okuyamadım ben temizliğe dewam görüşürüz kızlar
Doğduktan sonra toparlanır merak etme canım sağlıklı olsun da önemli olan oSelam herkeslere annem gelecek evi kırklıyorum iş güç yazamadım
Bebeğiniz hayırlı olsunEğilip dogrulamiyorum yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum.bebegi istediğim gibi evirip ceviremiyorum. Bebek iyi biraz sarılığı var bugün kontrol e gidecek.
Sonta benim için tam hayalkırıklığı oldu. Genel anestezi oldum dedimki bayilinca takın olmaz dediler anestezi alır almaz bebeği alacaz sontayla ugrasirsak bebek anesteziden etkilenir dediler.ama takarken hissetmedim ama çıkarırken hemsirenin ellerine daldım aslında çıkarırken açimamasi lazım. Sizin belden olacaksa hiç dert etme onda hiç hissetmiyorsun.
Yumusatarak anlat2018 de bi arkadas vardi o da cok zor dogum yapmisti hepimiz dogurana kadar anlatmamisti bize. Herkes dogurunca gelin size korkunclu dogum.hikayemi anlatcam demisti aklima onu getirdin
Çok sağol kuzum aminTebrik ederim. Anali babali buyusun. Huzur dolu, sağlıkli bir hayati olsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ozel degilse kilosu boyu nasildi, liste icin soruyorum
Amin cnm öyle gerçekten çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadıEn önemlisi o zaten bebeğin yaninda ve sağlıklı sen de iyisin gerisi anılarda kalacak. Bebeğinle birlikte taburcu olacaksın kucağı boş hastaneden çıkıp eve dönmek çok çok çok zor. İlk doğumuma dair hatırladığım en kötü 2 şey dikişler ve bebeğimi hastanede bırakıp eve kucağı boş dönmek. 5 güne çıktı oğlum, günlerce hatta aylarca kuvezde kalan bebeklerin yanında çok şükür yine tabi ama Allah kısa da olsa kimseyi bebeğinden ayırmasın.
Hiç korkma cnm bebişini kucağına aldığın anda herşey geride kalıyorOh ne güzel harika haberler bunlar. Darısı bizim basımıza. Heyecan dorukta geri sayım basladı . Korkuyorum bir yandanda.
Yukarda bir arkadaş yazmış, herkes doğursunda öyle anlatıyım benÇok sükür kurtardı rabbim sağlıkla, ayrıntıları anlat bize toparlayınca
Çok sağol kuzum darısı başınıza
Aynen cnm çok şükürYaa gözünaydin canım zor oksada mükafatı büyük oldu
Ay ben kaçırdım herhalde nasıl oldun iyi misiniz bebişle?Çok mantıklı valla bende öyle yapam
Çok sağol kuzum amin2.900 kilo, 49 cm boyu cnm
Amin cnm öyle gerçekten çok şükür bir sağlık sorunumuz olmadı
Hiç korkma cnm bebişini kucağına aldığın anda herşey geride kalıyor
Yukarda bir arkadaş yazmış, herkes doğursunda öyle anlatıyım ben
Çok sağol kuzum darısı başınıza
Aynen cnm çok şükür
Yağmurlu havada şart tabiki çünkü hem bebek hem araba ıslanıyor su çekiyor. Aynı zamanda soğuktan ve rüzgardan koruyor. Trendyolda veya e bebekte her markaya olan uygun fiyatlı yağmurluklar var canım onlara bakabilirsinHanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Venüsün kendinden jelli jiletinden al canım. Valla müthiş bir buluşBende yıllardır jilet kullaniyorum kolay oluyor ama dogum icin iskence birsey dediğin gibi sık sık aldığın zamanda tahriş oluyor
Gece gece ben izledim salya sümük oldum iyiki izlememişsin.Ben 5 yil sonra kardesi dogunca ihmal edilmis bi cocugum. 30 yasimda hala bunun buruklugunu tasiyorum. O yuzden oglum asla boyle hissetmesin isterim tum korkum bu aslinda
Ben videoyu izlemedim izleyemiorum oyle seyler. Bende hic bisi olmadi. Takildiktan sonra sadece sanci geldikce buyuk abdest gelmis hissiyati var. Ben ne kataterin sirtima sokuldugunu hissettim ne baska bisey. Sonrasinda 1 saate dogurdum. O 1 saatte de yurudum surekli. Yani hafif bi sarhosluk.gibi bisi oluo ama onun disinda bisi yok. Tabi benm ilk anestezimdi ondan da olabilir
@cevredostu @havva0742 @Gokcee27 @gs0303 @Ziyagillerdenn @aykizb @almadpr @lingolingo @Gulsenmug34 @ceycey4444 @reinablanchef1983 @mucizelervar D drama kralicesi @Bsrdaemryns @Sosyallanne şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
M Mirune Eskişehir, 33, 15.08.2022(?), Erkek ve ismi de Sarper@cevredostu @havva0742 @Gokcee27 @gs0303 @Ziyagillerdenn @aykizb @almadpr @lingolingo @Gulsenmug34 @ceycey4444 @reinablanchef1983 @mucizelervar D drama kralicesi @Bsrdaemryns @Sosyallanne şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
Neee 37 miDoğum haftan 37. Haftanın içini gösteriyor uygulamada 34+3 için iyi bence canım daha War zamanın büyür minnoş hiç üzülme benim ilk kızım 2300 doğdu şimdi kocaman bakımında öyle abartıldığı gibi zor filan değildiyeme konusunda neler önerdi, beslenmene dikkat edersen genetik faktörde yoksa alır bebeğin de kilo endişe etme sağlıklı olsun yeterki
Ay inşallah zaten ilk oğlumda emmede çok çektim yeni bir bebek memeyi hiç sevmezmi sevmedi ya uçla ya sagarak verdim hep içimde kaldı söyle cork cork emse bu diyeHiç emmede filan sorun olmadı benim canım boşuna üzmüş seni 2 yaşına kadar emdi sadece başta tutarlarken yanında bilen biri olur tutturmaya gayretle destek olsun yeter
Aslında yiyoruz yani dikkat ediyoruz illaki ben bu ara kavun karpuza dadandim direk onu soyleyince düzensiz yemek ve karpuz diye hemen dedim yalan yok diyeBenim dé aynı canım ya üstelik oğlan 35. Haftamdayım 2299 kilosu aynı sekilde geri dedi 10 gün sonra gel dedi bana kilo alımına bakalım dedi. Öyle kilosu az diye cok yemek yemene gerek yok dedi değerli şeyleri ye dedi avuç içi kadar et yumurta 1 bardak süt iç dedi bunları yapıyorum dedim ama işte devam dedi bakalım başka sağlık sorunları olmasın da inşallah alırlar bir şekilde
Gözün aydın @krtp86cım Allah analı babalı büyütsün.İkinizde iyisiniz çok şükür. Rabbim büyük ecirler vermiştir o kadar acılar çektin.
Hiç bir şey boşuna değil. Çok şükür dayandın Rabbim sabrını da vermiş.kısa sürede iyileşirsin
Bebişinle sağlıklı huzurlu mutlu büyütmek nasip olur inşallah
Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günüSag ol hastaligi gecti ama huysuzlugu ve istahsizligi kaldisabrimi siniyor, yemiyor her seye itiraz ediyor, tam bunlarin uzerine bevegin geldigini hayal edemiyorum. Cunku 2 yas sendromu saglam adimlarla yaklasiyor.
esesye den haber bekliyoruz. Bugun icin de @greenbirey ve K krtp86 ya sans diliyoruz. Bununla beraber CipisS imizin agrilari gecti mi merak ediyoruz
Özel aracın yoksa veya özel aracla gitmediysen bir yere kullanılabilir diye düşünüyorum ani yagmur, çise vs durumlarındaBebek arabası gelsin ozaman gidince onuda alırız olmadı. Açıkçası senin hesap ya yağmur yağarsa diye alacağım snairim ama çok kullanılan birşey mi
Çok şükür ben simdilik rennie ile idare ediyprum gavisgona gecmedim.günde 3 tane filan rennie yiyorum benim de aksam baslıyor dediğin gibi gündüz yatmadığım için biraz rahatım, daha dogrusu rahat olmak icin yatmıyorumDoktora git cnm, cts ben kotuydum, eklem ağrısı boğaz ağrısı ve ateş, resmen perttim. Antibiyotik verdi doktor cok sukur toparladım. Bağışıklığınıllmiz düşük, kendi kendine takviyesi geçmiyor ne yazık ki
Ben aylardır reflu ve reflu öksürüğü ile uğraşıyorum. Artık top noktasındayım bebek daha da yukarı çıktığından midem ağzımdaAsit ağzımda... Geceleri uykusuzum bildiğin, gündüz uyuyorum ancak.Onda da gece babaya yastıkla sırtımı verip oturup uyumaya caoisiyorjm bildigin,nyatarak degil yani... Gaviscon felan sifir etki bende, belki sende ise yarıyorsa ona devam edersin cnm.
Su feğil kezzap içtik sankiBenim midem oyle kuzum ozellikle aksamlari su iciyorum mideme ok gibi iniyo sanki o su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?