HahahaBen onu taa kac sene önce bizim dükkanda calisan amca hhacca gidince istemistim bana kullanmak nasip olmayacak birine veririm artik
Ben tanıdık koydum araya canım ya bide hamilelikten dolayı öncelik tanıyorlarmış yarın gidecem başıma bir iş gelmezseDoktorum banada dedi kbb ye git diye aman devlet hastanesinde sira beklemek güc o yuzden hic ugrasamam dedim bide ustune oglum hastalandi kendi muaneme bile geciktim sonra bosver dedim evde olanlarla idare ediyorm.. bu dunyaya cekmeye gelmisiz napalim
Bende silifke deyim burda olsan aşermez sin canım çokk sıcak. As mersinin de sana selamı varMeryem ana otu yok unut onutaa hacdan getirttiydim onu sezeryan doğurucam
Yaaaa zor gecen günlerin cabucak geçsin insallah
Ayyy mersin dedin icim bi hoş oldu mersin taşucu aşeriyorum şuansunucu gibi burdan mersine selamlar gönderiyoruz
Ben simdiden otel bakiyorumHahahabende diyorum deniz aseriyorum diye bu sene böyle geçti seneye in tatil planının bu seneden ayarlicaz inşallah
Ayy tahmin edebiliyorum denize giremiyosan yaşanmazBende silifke deyim burda olsan aşermez sin canım çokk sıcak. As mersinin de sana selamı var
Daha açılış yapmadım sözde bugün gidelim dedik ama sıcakla göze alamadık. Deniz dibimizde olunca degerini bilmiyoruz biz.Ben simdiden otel bakiyorum
Ayy tahmin edebiliyorum denize giremiyosan yaşanmaztaşucuna aşigim ama
Gelen giden oturmasın okadar yaaa ne kendini yoruyorsun. Ayrıca maşallah benim de içimden sarma yapmak geliyor ama diyorum doğumdan gelince kendim yerim falan sonra diyorum aman hiç uğraşamamAy bugün canim çıktı niyet ettim allahin izniyle dondurucuyu doldurmaya tuzlu tatli kurabiyeler yapiyorum bi de börek sarsam müko olcak dogum sonrasi gelen gidene hazirlik yapiyorum annem ugraşmasin yaşli başli haliyle diye ah bi de ablami tavlayip içli kofte yaptırırsam tamamdir bu işçok yoruldum yaa
Benim kızımın ismi Asya olacak inşallah sezeryan tarihim 26 Temmuz@Esaskiz43 @mayonezmayonez @zeykus M Merakli annem @kk birinci noteri @Siyahhhinci @Nagihan1234 @scarletwitch_ @DDYE bebeklerinizin cinsiyeti isimleri, doğum yapacağınız tarih vs belliyse paylaşabilir misiniz?
Kiz anaaaa daha gitmedim ne demek ben var ya sabah solugu denizde alirim oyle bi yerde otursamDaha açılış yapmadım sözde bugün gidelim dedik ama sıcakla göze alamadık. Deniz dibimizde olunca degerini bilmiyoruz biz.
Ben kimseye yakin oturmuyorum (kendi ailemeGelen giden oturmasın okadar yaaa ne kendini yoruyorsun. Ayrıca maşallah benim de içimden sarma yapmak geliyor ama diyorum doğumdan gelince kendim yerim falan sonra diyorum aman hiç uğraşamambilmiyorum napcaz
Aynen canım biz istanbuldayız benim ailem Bursa’da eşimin ailesi Ankara’da biz de yalnızız ama uzak olmak bazen iyi oluyor. Ay kv deme bana bu aralar iyice gıcık oluyorum yani hamileliğin verdiği cesaretle her gün kocama annen onu demişti baban bunu demişti ikisine de çok kızgınım diyorum her gün bişey hatırlayıp farklı yormaya başladımKiz anaaaa daha gitmedim ne demek ben var ya sabah solugu denizde alirim oyle bi yerde otursam
Ben kimseye yakin oturmuyorum (kendi aileme) gelende mecbur uzun vakit geciriyor aslinda kayinvalidem yan sokakta ama o da elini burnunun deligine sokar gelir kesin
Normal dogum yapacaksın dimi.Kızlar beni doktorum birdaha kontrole çağırmadı 36 haftayız şuan eğer ağrın sızın olmazsa herşey güzel ilerlerse doğum günü gel dedi sadece.
Sezeryan olacağım kuzumNormal dogum yapacaksın dimi.
İstanbul, 28, muhtemel doğum tarihi 22.08.22 artık kısmet göreceük, erkek, ismi Yekta olucak gibi tam emin değiliz değişirse fikrimiz güncellerim ben yazabilirsin o yüzden problem yok@tarhanabulgur @grpaysgl S Salaynu @caglaus @Emelerva @mus4117 @Zeyno2734mey94 @agustos72 @tpk35 @peeony @asuella @HAYALKIZ @Liveyourlife şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
Ahahaha aynı ben hamilelikle resmen 9 senenin derdini patlattım kocama hiç ağzımı açmamıştım bunca sene. Hamileliğin başları kadin rüyama giriyor sürekli kavga ediyoruz biraz zaman geçti meğer bilinç altımda biriken herşey bende birikmiş hortladı bi kac zaman sonra kadına yazdım filan ohhhh bi guzel döktüm içimi şimdi hamileliğe sığınarak eşime de söyleniyorum oh olsun bana da yazık.Aynen canım biz istanbuldayız benim ailem Bursa’da eşimin ailesi Ankara’da biz de yalnızız ama uzak olmak bazen iyi oluyor. Ay kv deme bana bu aralar iyice gıcık oluyorum yani hamileliğin verdiği cesaretle her gün kocama annen onu demişti baban bunu demişti ikisine de çok kızgınım diyorum her gün bişey hatırlayıp farklı yormaya başladım
Doktordan doktora fark var benimki iki hafta sonra çagırdı istersen sende 2 hafta sonra git istersen zamanın gelince. Doktor sorun görmemiştir ki ozamana çagırmıştırSezeryan olacağım kuzum
Nst de sancılarım çıktı doğum sancısı değil dedi idrarda protein çıktı tansiyon takibi yapmamı söyledi tansiyonun Yükselirse direk gel dedi. Belden kasığa giren ağrıların da olursa hemen gel dedi onun dışında herşey yolunda 17 gün sonra doğum için gün verdi o zaman gel dedi.Doktordan doktora fark var benimki iki hafta sonra çagırdı istersen sende 2 hafta sonra git istersen zamanın gelince. Doktor sorun görmemiştir ki ozamana çagırmıştır
Ay keske bende uzak olsam hepsineAynen canım biz istanbuldayız benim ailem Bursa’da eşimin ailesi Ankara’da biz de yalnızız ama uzak olmak bazen iyi oluyor. Ay kv deme bana bu aralar iyice gıcık oluyorum yani hamileliğin verdiği cesaretle her gün kocama annen onu demişti baban bunu demişti ikisine de çok kızgınım diyorum her gün bişey hatırlayıp farklı yormaya başladım
İSTANBUL/33/01-02 AĞUSTOS 2022/KIZ@cevredostu @havva0742 @Gokcee27 @gs0303Ziyagillerdenn @aykizb @almadpr @lingolingo @Gulsenmug34 @ceycey4444 @reinablanche @f1983 @mucizelervar @drama kralicesi @Bsrdaemryns @Sosyallanne şehriniz, yaşınız, doğum yapacağınız tarih, bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belliyse ilk sayfadaki listeye yazmam için paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?