2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tanıdık koydum araya canım ya bide hamilelikten dolayı öncelik tanıyorlarmış yarın gidecem başıma bir iş gelmezse

Bende silifke deyim burda olsan aşermez sin canım çokk sıcak. As mersinin de sana selamı var

Herkese merhaba Bugün kontrol günümüzdü. Nst normal, bebişim 2.900 gram olmuş. Suyu da oldukça çok dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Hayırlısı bakalım
M Mirune beni de listeye ekler misin? İstanbul, yaş 28, cinsiyet kız, tahmini doğum tarihi 18.08.2022/, isim İncişimdiden teşekkürler.

Gelen giden oturmasın okadar yaaa ne kendini yoruyorsun. Ayrıca maşallah benim de içimden sarma yapmak geliyor ama diyorum doğumdan gelince kendim yerim falan sonra diyorum aman hiç uğraşamam bilmiyorum napcaz

Daha açılış yapmadım sözde bugün gidelim dedik ama sıcakla göze alamadık. Deniz dibimizde olunca degerini bilmiyoruz biz.
Kiz anaaaa daha gitmedim ne demek ben var ya sabah solugu denizde alirim oyle bi yerde otursam
Gelen giden oturmasın okadar yaaa ne kendini yoruyorsun. Ayrıca maşallah benim de içimden sarma yapmak geliyor ama diyorum doğumdan gelince kendim yerim falan sonra diyorum aman hiç uğraşamam bilmiyorum napcaz
Ben kimseye yakin oturmuyorum (kendi aileme ) gelende mecbur uzun vakit geciriyor aslinda kayinvalidem yan sokakta ama o da elini burnunun deligine sokar gelir kesin

Aynen canım biz istanbuldayız benim ailem Bursa’da eşimin ailesi Ankara’da biz de yalnızız ama uzak olmak bazen iyi oluyor. Ay kv deme bana bu aralar iyice gıcık oluyorum yani hamileliğin verdiği cesaretle her gün kocama annen onu demişti baban bunu demişti ikisine de çok kızgınım diyorum her gün bişey hatırlayıp farklı yormaya başladım

İstanbul, 28, muhtemel doğum tarihi 22.08.22 artık kısmet göreceük, erkek, ismi Yekta olucak gibi tam emin değiliz değişirse fikrimiz güncellerim ben yazabilirsin o yüzden problem yok

Ahahaha aynı ben hamilelikle resmen 9 senenin derdini patlattım kocama hiç ağzımı açmamıştım bunca sene. Hamileliğin başları kadin rüyama giriyor sürekli kavga ediyoruz biraz zaman geçti meğer bilinç altımda biriken herşey bende birikmiş hortladı bi kac zaman sonra kadına yazdım filan ohhhh bi guzel döktüm içimi şimdi hamileliğe sığınarak eşime de söyleniyorum oh olsun bana da yazık.

Doktordan doktora fark var benimki iki hafta sonra çagırdı istersen sende 2 hafta sonra git istersen zamanın gelince. Doktor sorun görmemiştir ki ozamana çagırmıştır
Nst de sancılarım çıktı doğum sancısı değil dedi idrarda protein çıktı tansiyon takibi yapmamı söyledi tansiyonun Yükselirse direk gel dedi. Belden kasığa giren ağrıların da olursa hemen gel dedi onun dışında herşey yolunda 17 gün sonra doğum için gün verdi o zaman gel dedi.

Ay keske bende uzak olsam hepsine ne kadar guzel olur ayda yilda bir görürüz kiymetimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…