2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni herşekilde çagırmış yine canım.doguma bişey kalmamış Allahın izniyle.

Ben fe hasta oldugumdan dolayı hic soguk icmem ılık içerim disardan beni daha cok hasta eder diye farketmiyor her türlüsü yakıyor valla, soda bile yakmaya basladı valla, rabbim dogurana ladar sabır versin hepimize

Maaşallah kocaman oldular valla son haftaları herkesin mide yanması ile gececek anlaşılan rennie işe yarıyor hemen al derim

Ay bana dogumdan sonra uzun süre kimse gelip gitmez akraba olarak. Zaten kendi akrabalarım yok burada eşimin akrabaları da gelmezler 4 5 aydan önce onlarda lohusa evinr giden olmuyor o yüzden rahatım hastaneye de bi görümcem gelir ziyaret brkac arkadasım cok dert etmiyorum o yüzden :)

Valla covid cogalirsa kimseyi almam eve zaten de

Ben onlari falan hic almadim ilk oglandan her doneme 10 ar tane var die. Iste emziktir muslindir mevsim gecisinde giymeye tulumdur oyle seyler aldim. Kabus
Benim yigen ve kızdan kaldı canım ama hepsi kalın yarım kollu olanlar bile gözüme kalın geldi. Hatay sıcağında baygınlık geçirmesin kızçem dedim 6 tane yarım kollu aldım müslin bende alacam sanırım çok fazla penye battaniye var ama nedense bu sıcakta hiç aklım kesmiyor onları bir tane kanguru aldığımda hediye gelmişti o da sert gibime geliyor. Onu da mı e bebekten aldın dün o kısma pek bakamadım kalitesine falan nasıllar

En sevdiğim lohusalık türü

Selamlar,

Bebek cikolatasi arastirmaya devam eden arkadaşlar için bir de böyle melodi çikolatanın sargili madlenleri var, fiyat olarak da abartı değil çikolata düşünen için.

Ben melodiden sadece renkli badem şekeri sipariş verdim dün çeşit olsun diye,
Badem sekerinde beklemiyordum kutu içinde soğuk zincir buz aküsü eklemişler 300 gramlık badem şekeri için, oldukça soğuktu. Sıcak havalarda erimesinden çekinenler için bir fikir daha olsun dedim. Yanında minik bir çikolata da hediye etmişler.

Kızlar anne Bebek için alınacaklar listesi var mı sizde ben topicin başında okumustum şu an bulamıyorum, hazırlıkları sona bıraktım panik oldum .
Ben bı çok yerden bakıp karma hazırladım ama yarın annemgil gelcek onlara gelince koyduklarimi göstermek için acicam açınca yazarım sana da

Bende kuru pasta fırında pisirmelik kalem börek yaptım biraz da kurabiye koymuştum. Dün vişne reçeli yaptım doğumdan sonra da çilek yapicam annem.evdeyken de yoğurtlu tarhana yaparım annemle kavanozlara ise gotmiyoruz zaten lohusa yatarken annemle hallederim kisliklari evde tek bebiş zaten .. usengecligim üstümden kalkarsa bı tepsu daha kurabiye yapar koyarım sonra da eşim hazır alsın napim yaa buzlukta kurbandan sonra yerde kalmıyor ister istemez hangi birini ittireyim.et suyu dondurup koyuyorum bebeğe de 6 ay sonrası için kışın bı yandan

Pusetin alt minderi bayag kalın kaliteli geldi gözüme o yüzden altına ince bebe battaniyesi attım üstüne puset ötüsu aldım sadece

Otelleri yarın araştırayım canım

Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günü geceleri biraz zor umarım sağlıkla düzelir.
Allah anali babali buyutsun. Saglikla buyusun, yuzu hep gulsun. Huzurlu bir hayati olsun insallah. Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
Dogum nasil gecti? Simdi mesgulsundur ama kendine gelince var mi bize onerilerin? Yanina ne aldin ne lazim oldu? Bebis kac kilo dogdu? Goturdugun kiyafetler yetti mi?

Nasilsiniz? Hazir misiniz? Ben degilim. Okudugum kadariyla 2. Cocugu olacak olan hic kimse hazir degil. Hepimizjn ortak endisesi ilk cocugumuzun durumdan etkilenecek olmasi. Hep vicdanimizi kavuracak bu durum, caresi pek yok gibi. Allah iki cocugumuza da saglik versin. Biraz da anlasabilseler kafi. Cunku endiselerimizin bir kismi gercek olacak, kiskanclik yasayacaklar ilk etapta. Yasamiyolarsa daha buyuk bir sorun var bence. Neyse yok mu sancisi olan, suyu gelen? Artik her aksam ayri bir atraksiyon bekliyorum. Benim ince bi sizim var aslinda regl agrisi gibi ama sadece sag kasigimda. Herhalde siradan ağrılardan biri olsa gerek. Kasigim zonkluyor. Dogum sancisi daha cok genele yayilan bir sey olsa gerek.

Sag ol tesekkur ederim. Bence parca parca geldiginden cogu hala icerde. Ama dunden beri belim agriyor kasigim zonkluyor yalanci kasilmalarim arttı. Belki idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum diye dusundum bu kasik agrisindan kaynakli ben de. Gebelik boyunca yasamadim tutup simdi yasamam herhalde ya. Dicem ama hic boyle kasigim sizlamamisti valla. 5 gun sonra hastanede randevum var. Orda derim onlara. :/

Kızlar anne Bebek için alınacaklar listesi var mı sizde ben topicin başında okumustum şu an bulamıyorum, hazırlıkları sona bıraktım panik oldum .

kendime hastaneden çıkarken giymek için bi tişört bi esofman altı koydum, bi sabahlikli gecelik, bi sabahlikli pijama takımı, bi tane pijama takımı. duş alırım diye havlu, terlik, kişisel bakım malzemeleri, ped, göğüs pedi, terlik, basit bi kırmızı kurdeleli taç, üç sütyen, iki üç atlet, bol külot, çorap

bebeğe fotoğraf çekimi için bi takım, bi hastane çıkışı, bi tulum, iki üç tane zıbın, iki çorap, eldiven koydum mu hatırlamıyorum. kolsuz badi koydum 3 4 tane. bi muslin battaniye, 3 4 tane ağız mendili, bi omuz mendili bunlar da Müslin. bi tane penye battaniye, ıslak mendil 1 numara bez. pişik kremi de koymam lazım onu koymadım galiba.

belki doğum öncesi de çekim yapılacak olursa elbise eklerim çantaya.

benim evim çok yakın hastaneye bisey eksik fazla olursa hemen halledilir o yüzden eksikler olabilir.

bebek kanala insin doğum başlasın diye yürüyorum hareket ediyorum. yapabilirsem çömelme hareketi falan yapıyorum mirune. artık doğurmak istiyorum ben oğlum kiskanclksinyalleri veriyo. zaten düşkündü bana şimdi iyice düşkün oldu. bi yandan kardesi gelsin istiyo bi yandan gelirse beni sevmezler mi diye kaygı duyuyo.
normalde çalışıyorum arkamdan ağlamaz ama bi yere bi saat gitsem annemi özledim diye ağlıyormuş anneme

inşallah hasarsız atlatırız bu süreci de
bebek yavaş yavaş inmeye başladı gibi. inşallah bu hafta gelir tospagam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…