Seni herşekilde çagırmış yine canım.doguma bişey kalmamış Allahın izniyle.Nst de sancılarım çıktı doğum sancısı değil dedi idrarda protein çıktı tansiyon takibi yapmamı söyledi tansiyonun Yükselirse direk gel dedi. Belden kasığa giren ağrıların da olursa hemen gel dedi onun dışında herşey yolunda 17 gün sonra doğum için gün verdi o zaman gel dedi.
Ben fe hasta oldugumdan dolayı hic soguk icmem ılık içerim disardan beni daha cok hasta eder diye farketmiyor her türlüsü yakıyor valla, soda bile yakmaya basladı valla, rabbim dogurana ladar sabır versin hepimizeAy ne güzel olur aslında bi sürü koca göbüşlü buluşsakmesafe durumuna göre katılırım ben
Güle güle kullan yeni saçıları baya rahatlamışsındır insan bir hafifliyor uzundan kısaya geçince.. Ben de doğumdan sonra kestireceğim kendim uçlarından aldım şimdilik azcık bi yenilenen diye.. Benim dr boyamaya karşıydı hep ben de boyatamadım o yüzden şimdi kısa kestirsem iyice beyazlar burdayım diye bağıracak
Cumatesiye bişey kalmadı sayılır, gelmez babayı bekler minnoş son bi adım kalmış hayırlısıyla inş
Balmumu ağdayı duymamıştım hiç sağol paylaştığın için bende araştırayım.
O zaman herkes doğursun öyle anlat.. Sezaryen olacaklara sıkıntı yok da normal olanlar için senaryo oluşmasın kafalardaatama çok merak ettim o ayrı.. Ağustos oratalrı mı artık sonuna doğru ya da okuruz artık heralde hikayeni
Çok geçmiş olsun, sevindim koku tat ın gelmesine yavaştan geldiyse devamı gelir onun Allahın izniyle.. Mide sorunları bu haftalarda da başlayabiliyor o yüzden denkgelmiş olabilir.. Benimde çok fena yanıyor maalesef mide yüzünden yatmayı unuttum nerdeyse gaviscon olmasa sırtım yatak yüzü göremeyecek.. Her gece mutlaka 1-2 kere içiyorum şurubu yediğim şeye göre de artabiliyor, yoksa uyumak ne mümkün.. Su da evet felaket özellikle soğuk su çok tetikler demişlerdi bana gerçekten de öyle soğuk su içince resmen daha mideye inmeden yakıp geçiyor beni ben de normalde de kılın bilı ılık içemem karıştırıp içerim ama bu yaz sıcağında normal dışarıdan içiyorum yoksa o soğuk su resmen demişsin kezzap gibi gerçektensen de soğuk içiyorsan karışım bile ılık içmeyi dene..
Ben yağmurluk kullanmadım oğlumda, aldığımız bebek arabası içinde çıkmamıştı biz de sonradan almadık, çok da öyle yağmurda kaldığımız olmadı uzun uzun o yüzden ihtiyaç duymadım..
Hayırlısı olsun hangisi riski az sağlıklıysa artık..
Ohh kolay gelsin bide ben girişebilsem temizliğe ama hiç enerjim olmuyor, ama mecburen akşamdan başlıcam yarın kadın gelecek 2 gün gelecekti de olmadı bende beraber yapıcam onunla iki kişi bi günde çıkması lazım..
Napsın anne de minik olmuş ordan almış demek genlerisen artık doğunca direk ilk ağızdan ona yedirisin alır gider büyür ordan kocaman olur. Sonra anneyi babayı bile geçiyorlar zatenn maşallah
Ay maşallah kolya gelsin, bende niyet edeli baya oldu da faailyet yok eyleme geçemiyorum. Bi sarma sardım koydum 1-2 Ay önce heralde, zorunu aradan çıkarayım dedim sonra bi zor geldi bi yordu arkası kaldı kendimi gaza getirip bide bötelmbe kurabiye koysam rahatlıcam onlar kolay kurabiye en azından kolay da börek çok büyüyor gözümde
Maaşallah kocaman oldular vallaKızlar bugün benim de kontrolüm vardı 36+1 de kızım 2800 boyu 49 buçuk olmuş 10 günde 400 gram almış ben de 400 gram almışım tam 93 kilo olmuşumNeyse onu sonra halledecem bu arada bende uzun süredir mide yanması yoktu gece resmen zor dayandım felaket mide yanmam oldu sabah da küçük bi sandviç yapıp yemiştim ama hastanede nst ye girdik kan tahlili falan midem çok yandı ve bulandı eve geldiğimde ellerim titriyordu sanki aç kalmışım da Şekerim düştü galiba anammm bayılıcam zannettim. Doktora diyorum bu kız ağustosun ilk haftası gelir diyorum bana gülüyor ya 10-11 gibi gelir diyo Ben o kadar beklemek de istemiyorum bari ben bu ay sonu halı koltuk falan sileyim
Bu arada nst yi de hastanede bildiğin doğum da kalacağım odada çektiler o yüzden odayı da test etmiş oldumiyi oldu.
Ay bana dogumdan sonra uzun süre kimse gelip gitmez akraba olarak. Zaten kendi akrabalarım yok burada eşimin akrabaları da gelmezler 4 5 aydan önce onlarda lohusa evinr giden olmuyor o yüzden rahatım hastaneye de bi görümcem gelir ziyaret brkac arkadasım cok dert etmiyorum o yüzden :)Ay bugün canim çıktı niyet ettim allahin izniyle dondurucuyu doldurmaya tuzlu tatli kurabiyeler yapiyorum bi de börek sarsam müko olcak dogum sonrasi gelen gidene hazirlik yapiyorum annem ugraşmasin yaşli başli haliyle diye ah bi de ablami tavlayip içli kofte yaptırırsam tamamdir bu işçok yoruldum yaa
Valla covid cogalirsa kimseyi almam eve zaten deAy bana dogumdan sonra uzun süre kimse gelip gitmez akraba olarak. Zaten kendi akrabalarım yok burada eşimin akrabaları da gelmezler 4 5 aydan önce onlarda lohusa evinr giden olmuyor o yüzden rahatım hastaneye de bi görümcem gelir ziyaret brkac arkadasım cok dert etmiyorum o yüzden :)
Benim yigen ve kızdan kaldı canım ama hepsi kalın yarım kollu olanlar bile gözüme kalın geldi. Hatay sıcağında baygınlık geçirmesin kızçem dedim 6 tane yarım kollu aldımBen onlari falan hic almadim ilk oglandan her doneme 10 ar tane var die. Iste emziktir muslindir mevsim gecisinde giymeye tulumdur oyle seyler aldim. Kabus
En sevdiğim lohusalık türüAy bana dogumdan sonra uzun süre kimse gelip gitmez akraba olarak. Zaten kendi akrabalarım yok burada eşimin akrabaları da gelmezler 4 5 aydan önce onlarda lohusa evinr giden olmuyor o yüzden rahatım hastaneye de bi görümcem gelir ziyaret brkac arkadasım cok dert etmiyorum o yüzden :)
Ben bı çok yerden bakıp karma hazırladım ama yarın annemgil gelcek onlara gelince koyduklarimi göstermek için acicam açınca yazarım sana daKızlar anne Bebek için alınacaklar listesi var mı sizde ben topicin başında okumustum şu an bulamıyorum, hazırlıkları sona bıraktım panik oldum.
Bende kuru pasta fırında pisirmelik kalem börek yaptım biraz da kurabiye koymuştum. Dün vişne reçeli yaptım doğumdan sonra da çilek yapicam annem.evdeyken de yoğurtlu tarhana yaparım annemle kavanozlara ise gotmiyoruz zaten lohusa yatarken annemle hallederim kisliklari evde tek bebiş zatenVallahi pek öyle detay bakmadim belekten bakiyorum arkadaşim titanic golf belek diye bi yere gitti iki cocukla cok rahat etmiş biri 3 yasinda digeri 7 aylik aklinda bulunsun canim
Benimde dün puset minderim ve carsafim geldi bi ara onlarida yikayip valize koycam insallah
Kütük Kurabiye (videolu) Kütük Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6240517 al sana hic ugrastirmayan tarif ben ekstra zencefil koyuyorum bundan 2 ölcü yaptim baya bereketli oldu vallahi aslinda tırtıkli yapcaktim ama belimi agritiyor cok zor geldi gozümeve bu tarifi ne zaman birine ikram etsem tarif sorarlar cok guzel bi tadi var
Pusetin alt minderi bayag kalın kaliteli geldi gözüme o yüzden altına ince bebe battaniyesi attım üstüne puset ötüsu aldım sadeceVallahi pek öyle detay bakmadim belekten bakiyorum arkadaşim titanic golf belek diye bi yere gitti iki cocukla cok rahat etmiş biri 3 yasinda digeri 7 aylik aklinda bulunsun canim
Benimde dün puset minderim ve carsafim geldi bi ara onlarida yikayip valize koycam insallah
Kütük Kurabiye (videolu) Kütük Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6240517 al sana hic ugrastirmayan tarif ben ekstra zencefil koyuyorum bundan 2 ölcü yaptim baya bereketli oldu vallahi aslinda tırtıkli yapcaktim ama belimi agritiyor cok zor geldi gozümeve bu tarifi ne zaman birine ikram etsem tarif sorarlar cok guzel bi tadi var
Otelleri yarın araştırayım canımVallahi pek öyle detay bakmadim belekten bakiyorum arkadaşim titanic golf belek diye bi yere gitti iki cocukla cok rahat etmiş biri 3 yasinda digeri 7 aylik aklinda bulunsun canim
Allah anali babali buyutsun. Saglikla buyusun, yuzu hep gulsun. Huzurlu bir hayati olsun insallah. Allah iyi insanlarla karsilastirsin.Merhaba kızlar elime teli almam mümkün olmadı çok şükür biz kavuştuk pazartesi günügeceleri biraz zor umarım sağlıkla düzelir.
Sag ol tesekkur ederim. Bence parca parca geldiginden cogu hala icerde. Ama dunden beri belim agriyor kasigim zonkluyor yalanci kasilmalarim arttı. Belki idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum diye dusundum bu kasik agrisindan kaynakli ben de. Gebelik boyunca yasamadim tutup simdi yasamam herhalde ya. Dicem ama hic boyle kasigim sizlamamisti valla. 5 gun sonra hastanede randevum var. Orda derim onlara. :/
Kızlar anne Bebek için alınacaklar listesi var mı sizde ben topicin başında okumustum şu an bulamıyorum, hazırlıkları sona bıraktım panik oldum.
Yaaaaa en güzel bekleyiş bizimle de paylaş kuzumAy kızlar bebişimin hastane cantasını hazırladım bugün duygulandımsıra benımkısınde ama onu bugün yapmayacağım
Nasilsiniz? Hazir misiniz? Ben degilim. Okudugum kadariyla 2. Cocugu olacak olan hic kimse hazir degil. Hepimizjn ortak endisesi ilk cocugumuzun durumdan etkilenecek olmasi. Hep vicdanimizi kavuracak bu durum, caresi pek yok gibi. Allah iki cocugumuza da saglik versin. Biraz da anlasabilseler kafi. Cunku endiselerimizin bir kismi gercek olacak, kiskanclik yasayacaklar ilk etapta. Yasamiyolarsa daha buyuk bir sorun var bence. Neyse yok mu sancisi olan, suyu gelen? Artik her aksam ayri bir atraksiyon bekliyorum. Benim ince bi sizim var aslinda regl agrisi gibi ama sadece sag kasigimda. Herhalde siradan ağrılardan biri olsa gerek. Kasigim zonkluyor. Dogum sancisi daha cok genele yayilan bir sey olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?