Geçen gün bahsettigin yerden çikolata siparişi verdim. Inşallah güzel gelir. Gelince paylasirimSelamlar,
Bebek cikolatasi arastirmaya devam eden arkadaşlar için bir de böyle melodi çikolatanın sargili madlenleri var, fiyat olarak da abartı değil çikolata düşünen için.
Ben melodiden sadece renkli badem şekeri sipariş verdim dün çeşit olsun diye,
Badem sekerinde beklemiyordum kutu içinde soğuk zincir buz aküsü eklemişler 300 gramlık badem şekeri için, oldukça soğuktu. Sıcak havalarda erimesinden çekinenler için bir fikir daha olsun dedim. Yanında minik bir çikolata da hediye etmişler.
Sargılı Sütlü Madlen Mavi 500g - Erkek Bebek Çikolatası - Melodi Çikolata
Sargılı Sütlü Madlen Mavi 500g - Erkek Bebek Çikolatası sayfasından Melodi lezzetleri arasında yer alan bu ürünün fiyat bilgisini görebilir ve hızlı sipariş verebilirsiniz.www.melodicikolata.com
Venüsün kendinden jelli jiletinden al canım. Valla müthiş bir buluştahriş etmiyor süper
TeşekkürlerYağmurlu havada şart tabiki çünkü hem bebek hem araba ıslanıyor su çekiyor. Aynı zamanda soğuktan ve rüzgardan koruyor. Trendyolda veya e bebekte her markaya olan uygun fiyatlı yağmurluklar var canım onlara bakabilirsin
Aynen öyle haklisinÖzel aracın yoksa veya özel aracla gitmediysen bir yere kullanılabilir diye düşünüyorum ani yagmur, çise vs durumlarında
Himmm anladım benimki öyle değil kabarcıkBen yarın arayıp bir sorayım, benmari usulü gibi de ısıtılabiliyor diye hatırlıyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim ben de daha eve almadım çünkü.
Kabarcık gibi değil illa görmüşsündür başkasının bacağında varis damarı onun aynısından genital bölgede düşün. Bildiğin şişmiş damar, tek bir nokta değil uzun yani biraz.
Benim de siparişler hazırlanıyor :) magnet ve çikolata söylemiştim. Mutlaka paylaş :)Geçen gün bahsettigin yerden çikolata siparişi verdim. Inşallah güzel gelir. Gelince paylasirim
Bi e bebekten bi lvw den aldim. Ben kucuk muslin sevmiyorum o yuzden en buyuk bulduklarimi aldimBenim yigen ve kızdan kaldı canım ama hepsi kalın yarım kollu olanlar bile gözüme kalın geldi. Hatay sıcağında baygınlık geçirmesin kızçem dedim 6 tane yarım kollu aldımmüslin bende alacam sanırım çok fazla penye battaniye var ama nedense bu sıcakta hiç aklım kesmiyor onları bir tane kanguru aldığımda hediye gelmişti o da sert gibime geliyor. Onu da mı e bebekten aldın dün o kısma pek bakamadım kalitesine falan nasıllar
İkinci dogumda cok korkmuştum nasıl olacak nasıl etkilenecek diye. İstediği Bi oyuncağı hazırladım dogumdan sonra yanıma getirdiler bebegin yüzüne bakmadı bunu sana kardeşin getirmiş senin için dedik. Oyuncağı aldı gitti. Eve cıkınca agır agır yaklaştı hiç kıskançlık yapmadı vurma sıkma hiç bişey ama karakteri geregide zarar vermez hiç bişekilde hala aynı 9 yaşında kimseye vurma onun osu var benim niye yok GB hiç Bi cümle duymadım ondan ama 2 numaram tam tersi kıskanç vurur şimdi gözüm ondan çok korkuyor herşeyi dolu dolu yaşıyor. Allahtan abimiz onu engeller sevdirir diye düşünüyorum. Yaşayarak ögrenecegiz.Nasilsiniz? Hazir misiniz? Ben degilim. Okudugum kadariyla 2. Cocugu olacak olan hic kimse hazir degil. Hepimizjn ortak endisesi ilk cocugumuzun durumdan etkilenecek olmasi. Hep vicdanimizi kavuracak bu durum, caresi pek yok gibi. Allah iki cocugumuza da saglik versin. Biraz da anlasabilseler kafi. Cunku endiselerimizin bir kismi gercek olacak, kiskanclik yasayacaklar ilk etapta. Yasamiyolarsa daha buyuk bir sorun var bence. Neyse yok mu sancisi olan, suyu gelen? Artik her aksam ayri bir atraksiyon bekliyorum. Benim ince bi sizim var aslinda regl agrisi gibi ama sadece sag kasigimda. Herhalde siradan ağrılardan biri olsa gerek. Kasigim zonkluyor. Dogum sancisi daha cok genele yayilan bir sey olsa gerek.
Allahım benim oğlanda kesin bunu yapacakEve geldim aldiklarimi temizledim pakladim cantaya emzik atayim foto cekiminde kullanirim dedm. Benm oglan emzik isterim diye tutturduona ikili emzik almistim sadece foto cekiminde kullanmistim digeri duruyodu. Cikarip verdim artk eline. Hic emzik vermemistim 4 bucuk yasindan sonra emzik emiyo gonullu gonullu
Bugun gercekten atlasa ne aldiysam kiskanmasin diye kuzeye de aldim. Kuzeye sampuan kuzeye losyon kuzeye kiyafet kuzeye oyuncak. Pisik kremi istedi ya. Oglum sen tuvalete yapiyosun popon pismiyo ki dedim olsun sureriz dedi. AldikAllahım benim oğlanda kesin bunu yapacak
Ay sorma yaa bi iyi geliyor insana, şu hayatta tek lüksüm senede bir kuaförOoohhh bakimlar bakimlar en sevdigimbende dün agda kaş vs islerimi hallettim ama lifting yapmıyor güzellik merkezindeki uzman gebelikte onermem asla dedi hatta ben ipek kirpik istemistim yapiştirma diye onu bile yapmadilar bana
Çok geçmiş olsun tekrar. Koku ve tat duyunun gelmesine çok sevindim doğuma kadar tamamen gelir zaten inşallah. Benim de covid olduğumda midem çok hassaslaşmıştı. Zaten meret önce bütün vücudumda ağrı yaptı sonra boğazım, kulağım, midem her yeri bir yokladı öyle gitti.Hayır yine hastalıgın etkileri var üstümde ama yüzde 90 iyileştim gibi cok şukur. Yarın tekrar test vercem bakalım. Koku tat hafif geri gelir gibi oluyor sanki, ama mide yanmasından uyuyamıyorum geceleri artık covitle beraber basladı bu mide sorunu ya covit yüzünden ya da denk geldi aynı ana su bile içsrm midem yanıyor tüm gece su içmedim o yüzden. Gece 3 te kalktım rennie çiğnedim oyle uyuyabildim. Baska böyle olanlar var mı hanımlar
Ben hazır değilim açıkçası hazırda nasıl olunur bilemiyorum. Oğlumun Nasıl karşılayacağını tahmin edemiyorum. Hastanede hediye vereceğiz kardeşin getirdi diyerek. Umarım onlarla evde oyalanır babasıyla uyur güzelce, ben uyutuyorum çünkü. Sonrasında eve gelincede tek kalmaya karar verdim annem ve kayınvalidemide istemiyorum. Eşimle beraber başa çıkarız gibi geliyor. Hayırlısı olsun iyi düşünelim iyi olsunNasilsiniz? Hazir misiniz? Ben degilim. Okudugum kadariyla 2. Cocugu olacak olan hic kimse hazir degil. Hepimizjn ortak endisesi ilk cocugumuzun durumdan etkilenecek olmasi. Hep vicdanimizi kavuracak bu durum, caresi pek yok gibi. Allah iki cocugumuza da saglik versin. Biraz da anlasabilseler kafi. Cunku endiselerimizin bir kismi gercek olacak, kiskanclik yasayacaklar ilk etapta. Yasamiyolarsa daha buyuk bir sorun var bence. Neyse yok mu sancisi olan, suyu gelen? Artik her aksam ayri bir atraksiyon bekliyorum. Benim ince bi sizim var aslinda regl agrisi gibi ama sadece sag kasigimda. Herhalde siradan ağrılardan biri olsa gerek. Kasigim zonkluyor. Dogum sancisi daha cok genele yayilan bir sey olsa gerek.
Arabayı ne kadar kullanacağınla alakalı bir durum. Sen disarda dolanırken yağmur bastırırsa baya iş görüyor. Normal zamanda tozdan korur ama neden bir plastiğin arkasından baksın çocuk dünyaya yanları delik oluyor ama yine de bunaltır bence çocuğu.Hanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Ya benimki geçen gitmiş çekmeceden bebeğin çorabını almış baş parmağına sokmuş geliyor anne bak diyorBugun gercekten atlasa ne aldiysam kiskanmasin diye kuzeye de aldim. Kuzeye sampuan kuzeye losyon kuzeye kiyafet kuzeye oyuncak. Pisik kremi istedi ya. Oglum sen tuvalete yapiyosun popon pismiyo ki dedim olsun sureriz dedi. AldikBu hep boyle mi gidicek ya
Çok güzeller lcw deki uniseks zaten gayet erkeğe kullanılır. Güzel günlerde kullanınBi e bebekten bi lvw den aldim. Ben kucuk muslin sevmiyorum o yuzden en buyuk bulduklarimi aldim
Bu ebebekten aldigim
Molly Mollia Baskılı Müslin Battaniye
Bu da lcw kiz bebek reyonundan aldim
Müslin Battaniye - LC WAIKIKI - 179,99 TL
Bej Baskılı Kız Bebek Müslin Battaniye 90x100 cm size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2AE06Z1-LQBwww.lcwaikiki.com
Ya yerim minnos yaYa benimki geçen gitmiş çekmeceden bebeğin çorabını almış baş parmağına sokmuş geliyor anne bak diyorhalbuki hayatta çorap giymez bebekliğinden beri yaz kış çıplak ayak dolaşır. O minik aklından ne geçiyorsa artık kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?