2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendimi mental olarak hiç iyi hissetmiyorum. Yani niye böyle oldum anlamadım. Zaman geçmiyor. Bugün tek sevincim eve 3 kişi olarak gideceğiz tatil bitince. Çok şükür ki eşim direkt benim her şeyi tek başıma yapabileceğimi kimseye ihtiyacımız olmadığını söyledi.

Geçen gün bahsettigin yerden çikolata siparişi verdim. Inşallah güzel gelir. Gelince paylasirim

Himmm anladım benimki öyle değil kabarcık
Ama birde mor çatlaklar var

Napiyonux kızlar doğumlar başladı mı biz daha taburcu olmadık ama bu hafta sonuna kadar oluruz inşallah çok aşırı yoğun geçiyor günler pek girip bakamıyorum şimdiden girip bakamıyorsam bebekler gelince n'olacak hiçbir şey yapmaya fırsat bulamadım çoğu günler bı yazayım dedim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bi e bebekten bi lvw den aldim. Ben kucuk muslin sevmiyorum o yuzden en buyuk bulduklarimi aldim
Bu ebebekten aldigim
Molly Mollia Baskılı Müslin Battaniye

Bu da lcw kiz bebek reyonundan aldim

Eve geldim aldiklarimi temizledim pakladim cantaya emzik atayim foto cekiminde kullanirim dedm. Benm oglan emzik isterim diye tutturdu ona ikili emzik almistim sadece foto cekiminde kullanmistim digeri duruyodu. Cikarip verdim artk eline. Hic emzik vermemistim 4 bucuk yasindan sonra emzik emiyo gonullu gonullu

İkinci dogumda cok korkmuştum nasıl olacak nasıl etkilenecek diye. İstediği Bi oyuncağı hazırladım dogumdan sonra yanıma getirdiler bebegin yüzüne bakmadı bunu sana kardeşin getirmiş senin için dedik. Oyuncağı aldı gitti. Eve cıkınca agır agır yaklaştı hiç kıskançlık yapmadı vurma sıkma hiç bişey ama karakteri geregide zarar vermez hiç bişekilde hala aynı 9 yaşında kimseye vurma onun osu var benim niye yok GB hiç Bi cümle duymadım ondan ama 2 numaram tam tersi kıskanç vurur şimdi gözüm ondan çok korkuyor herşeyi dolu dolu yaşıyor. Allahtan abimiz onu engeller sevdirir diye düşünüyorum. Yaşayarak ögrenecegiz.

Allahım benim oğlanda kesin bunu yapacak

Allahım benim oğlanda kesin bunu yapacak
Bugun gercekten atlasa ne aldiysam kiskanmasin diye kuzeye de aldim. Kuzeye sampuan kuzeye losyon kuzeye kiyafet kuzeye oyuncak. Pisik kremi istedi ya. Oglum sen tuvalete yapiyosun popon pismiyo ki dedim olsun sureriz dedi. AldikBu hep boyle mi gidicek ya

Ooohhh bakimlar bakimlar en sevdigim bende dün agda kaş vs islerimi hallettim ama lifting yapmıyor güzellik merkezindeki uzman gebelikte onermem asla dedi hatta ben ipek kirpik istemistim yapiştirma diye onu bile yapmadilar bana
Ay sorma yaa bi iyi geliyor insana, şu hayatta tek lüksüm senede bir kuaför Yaaa ben de sordum liftingi yapılır dediler, kullandıkları ürünler falan mı farklı acaba çünkü internette de zararlı değil hamileyken ve emzirirken yapılabilir yazıyor hep. Artık zararı varsa da yapılacak bir şey yok zaten Ben yoğun makyajlı gibi olacak diye korkuyordum ama çok doğal oldu. Beni tanımayan Allah kirpiğimi öyle yaratmış sanır
Çok geçmiş olsun tekrar. Koku ve tat duyunun gelmesine çok sevindim doğuma kadar tamamen gelir zaten inşallah. Benim de covid olduğumda midem çok hassaslaşmıştı. Zaten meret önce bütün vücudumda ağrı yaptı sonra boğazım, kulağım, midem her yeri bir yokladı öyle gitti.

Bebiş de yukardaysa ikisi bir araya gelmiş hepten rahatsız etmiştir. Aşağı indikçe midendeki baskı azalır inşallah.

Ben hazır değilim açıkçası hazırda nasıl olunur bilemiyorum. Oğlumun Nasıl karşılayacağını tahmin edemiyorum. Hastanede hediye vereceğiz kardeşin getirdi diyerek. Umarım onlarla evde oyalanır babasıyla uyur güzelce, ben uyutuyorum çünkü. Sonrasında eve gelincede tek kalmaya karar verdim annem ve kayınvalidemide istemiyorum. Eşimle beraber başa çıkarız gibi geliyor. Hayırlısı olsun iyi düşünelim iyi olsun

Hanımlar bebek arabası için yağmurluk şart mı? Yağmurluk aynı zamanda tozdan da korur mu?
Arabayı ne kadar kullanacağınla alakalı bir durum. Sen disarda dolanırken yağmur bastırırsa baya iş görüyor. Normal zamanda tozdan korur ama neden bir plastiğin arkasından baksın çocuk dünyaya yanları delik oluyor ama yine de bunaltır bence çocuğu.

Ama özel aracın varsa, araçsız sadece bebek arabasıyla çok sık dışarı çıkmayacaksan, ya da hava durumuna göre çıkacaksan çok da şart olmayabilir.

Ya benimki geçen gitmiş çekmeceden bebeğin çorabını almış baş parmağına sokmuş geliyor anne bak diyor halbuki hayatta çorap giymez bebekliğinden beri yaz kış çıplak ayak dolaşır. O minik aklından ne geçiyorsa artık kuzumun

Çok güzeller lcw deki uniseks zaten gayet erkeğe kullanılır. Güzel günlerde kullanın

Ya yerim minnos ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…