- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Ancak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu bu
Benimde dönmedi ama şu var ben doğum yaptığım kilo da kalmıştım tek kendime çalışmıştım ilk kızdaİlginç bir konuda endişem var ve sizinle paylaşmak istedim
Hamilelikte şişen ayaklarım sebebiyle ayağım 1 numara büyüdü geçen gün biri de bana hmilelik sonrası ayağının eski numarasına dönmediğini söyledi. Böyle kalabiliyomuş. Baya takıldım bu duruma hiçbir ayakkabım olmuyor inş hamişlik sonrası eski haline döner ayaklarım
Aaa bu ben benim 1 numara büyüdü ve öyle kaldıİlginç bir konuda endişem var ve sizinle paylaşmak istedim
Hamilelikte şişen ayaklarım sebebiyle ayağım 1 numara büyüdü geçen gün biri de bana hmilelik sonrası ayağının eski numarasına dönmediğini söyledi. Böyle kalabiliyomuş. Baya takıldım bu duruma hiçbir ayakkabım olmuyor inş hamişlik sonrası eski haline döner ayaklarım
Hayirli olsun yeni anneliginAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
İyi geceler kızlar geceler biraz sıkıntı bebek açısından sezeryan olunca.kıyafetler yetti 2 takım koymuştum kendime de ona da 3830 doğduDarısı sağlıkla başınıza
Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Gözünüz aydınn sağlıkla büyütünAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Neden almıyorlar devlette mi yapacaksın dogumu. Bahçeye inersin bebegin başında birini bırakıp onunla konuşursun. Kaç yaşında ilk çocuk. Evet ilk çocuk olunca daha sakin büyütüyorsun ikinciye diş geçiremiyorum 3.yü düşünemiyorum bileAslinda iyi fikir. Oyuncak alalim biz de. Beni en cok.e endiselendiren 2 gun bizden ayri kalacak olmasi. Hastaneye almiyolar cocuk. Babasini eve gonderirim arada 15 dk mesafede hastane ama ben gelemicem, trqvma yasayacak diye korkuyorum. Artik akli da eriyor. Insallah senin ilk oglun gibi olur. Buyukler daha uysal oluyor sanki. 2.ler biraz daha zipir oluyor gibi geliyor. Kolay gelsin hepimize.
O tür durumlarda ortamdan biraz uzaklaşmak gerekiyor. Mesela kucağına gelmek istedi ya da karnına doğru geliyor hemen pozisyon değiştirip dikkatini başka yöne çekmek lazım. Bende ufak tefek alıştırmalar yapmaya çalışıyorum. Mesela hadi ben bebek olayım sen beni uyut ya da bebek ağladığında ne yapacağız gibi canlandırmalar yaptırıyorum. Birde uyandığında ve uyurken hep kardeşiyle geçireceği zamanlara dair konuşuyoruz. Uyurken babası masal anlatıyor masallarda hep kardeşi de yer alıyor. Bugün kırmızı başlıklı kız ile kardeşini anlattıNe guzel ya, insallah desigin gibi dengeyi bulabilirsin. Ben tahammulsuzum, sinirleniyorum anlik parliyorum, bunu kontrol etmeyi ogrenmeye calisiyorum ama kolay degil 35 yillik hadise oyle bir iki ayda cozulmuyor. Kizim bir haftadir evde benimleydi, cok yoruldum, cok sinirlendim. Gelip gidip karnima vuruyor, gobek deligim zonkluyor, ama cocuk da bilerek yapmiyor, beni sevmeye, sarilmaya, sirnasmaya calisirken istemeden yapiyor. Annecim bevek var burda yapma vurma bebek annecim vs derken artik bagirdim sana on kere bebek var dikkat et demedim mi diye. Haliyle surati dustu. Boyle sakin kalmaya calisip calisip cok alakasiz bi anda birden yukseliyorum. Gazli aglayan bebekle uykusuz sekilde ilgilenirken dengeyi pek kuramam gibi geliyor. Degil denge kurmak kizimin psikolojusini bozmam insallah neyime guvenip bu kadar erken 2. Cocuk yaptiysam
Gözün aydın @greenbireycim.Ancak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
evet canim kız gökçe 22 temmuz yani cuma günüEsaskiz43 @mayonezmayonez zeykus @Merakli annem @kk birinci noteri @Siyahhhinci @Nagihan1234 @scarletwitch_ @DDYE bebeklerinizin cinsiyeti isimleri, doğum yapacağınız tarih vs belliyse paylaşabilir misiniz?
Ay tabiki söyledim sanıyorum listeyi de kontrol etmemişim kusura bakmaEsaskiz43 @mayonezmayonez zeykus @Merakli annem @kk birinci noteri @Siyahhhinci @Nagihan1234 @scarletwitch_ @DDYE bebeklerinizin cinsiyeti isimleri, doğum yapacağınız tarih vs belliyse paylaşabilir misiniz?
Ancak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Kızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
Benim dönmüştü ama doğumdan birkaç ay içinde tüm kilolarını vermiştim. Kilo da verince hiç sorun yasamadim. İnşallah bu kez de kilo verip eski ayaklarıma kavusacagima inanıyorum. Geçtim bur beden büyümesini tam yaza gelince ayağım aşırı şiş, ayak bileğim kayboldu resmenİlginç bir konuda endişem var ve sizinle paylaşmak istedim
Gerçekten gündüz ve akşam çok güzel esiyordu, cam açıktı gece perde kımıldamadı bileİstanbul bu gece hiç esmiyor.Bir de mide yanması sağolsun uyutmuyor. Bu haftalardan sonra geceleri daha çok buralarda olacağız gibi..
Hamileliğin en zor zamanları bulantı dönemi zannediyordum ama sona yaklaştıkça durum zorlaşıyormuş. İnşallah hepimiz de zamanında ve en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?