2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@esesye G greenbirey @krtp86 her sey yolundadir insallah. Surekli bir haber var mi diye bakiyorum.
Ancak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu bu İnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle

Benimde dönmedi ama şu var ben doğum yaptığım kilo da kalmıştım tek kendime çalışmıştım ilk kızda

Aaa bu ben benim 1 numara büyüdü ve öyle kaldı şuanda da 1numara büyüdü ve öyle kalacak gibi. 39ile çıktığım bu yola 41 ile devam ediyorum bi 30kilo verirsem eski haline gelir ama

Hayirli olsun yeni anneligin hemencecik.donmussun evine. Cok ozel degilse detaylari alabilir miyiz

İyi geceler kızlar geceler biraz sıkıntı bebek açısından sezeryan olunca.kıyafetler yetti 2 takım koymuştum kendime de ona da 3830 doğduDarısı sağlıkla başınıza

Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah Darısı bize

Gözünüz aydınn sağlıkla büyütün

Baya baya ayları devirdik sona yaklaştık birbirimize her konuda destek olduk zaten bizi bizden başka kim anlayabilir ki aynı şeyleri aynı anda yaşadık Günler yaklaştıkça duygusal modlara giriyorum. Hepimiz stresli ve hepimizin hayatı değişecek ilk ya da 2. 3. akış değişecek evde 3ken 4 olacağız yeni bir nefes yeni bir kişilik Tatlı ama zor günler olacak belki ve yine birbrimize soracağız Heyecanla o günleri bekliyorum.

Neden almıyorlar devlette mi yapacaksın dogumu. Bahçeye inersin bebegin başında birini bırakıp onunla konuşursun. Kaç yaşında ilk çocuk. Evet ilk çocuk olunca daha sakin büyütüyorsun ikinciye diş geçiremiyorum 3.yü düşünemiyorum bile

İstanbul bu gece hiç esmiyor.Bir de mide yanması sağolsun uyutmuyor. Bu haftalardan sonra geceleri daha çok buralarda olacağız gibi..
Hamileliğin en zor zamanları bulantı dönemi zannediyordum ama sona yaklaştıkça durum zorlaşıyormuş. İnşallah hepimiz de zamanında ve en önemlisi sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

O tür durumlarda ortamdan biraz uzaklaşmak gerekiyor. Mesela kucağına gelmek istedi ya da karnına doğru geliyor hemen pozisyon değiştirip dikkatini başka yöne çekmek lazım. Bende ufak tefek alıştırmalar yapmaya çalışıyorum. Mesela hadi ben bebek olayım sen beni uyut ya da bebek ağladığında ne yapacağız gibi canlandırmalar yaptırıyorum. Birde uyandığında ve uyurken hep kardeşiyle geçireceği zamanlara dair konuşuyoruz. Uyurken babası masal anlatıyor masallarda hep kardeşi de yer alıyor. Bugün kırmızı başlıklı kız ile kardeşini anlattı Hastane süreciyle ilgili hep konuşmaya çalışıyorum. Biz gideceğiz sen anneanneyle bizi bekleyeceksin sonra doktor bebeği çıkaracak senin kucağına verecek bebek ınga diyecek vs şeklinde

Gözün aydın @greenbireycim. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah

kizlar cuma günü nasip olursa dogumum olacak çantanızda neler vardı ben sanki bisiler unuttum gibi şunu unutma.sakin dediğiniz bişi varmi ikinci bebeğim.olmasina rağmen son iki gündür kafami toplayamiyirum bir türlü heyecan değil korku değil.garip.bi his aldı beni.

Aaa imzamda "Artan sırt ağrıları ve adet tipi kramplar doğumun erken belirtileri olabilir." diyor. Benim dogumum hakikaten baslayacak gibi o zaman. Nişanın gelmesiyle bel ve kasık agrilarim sıklaştı. Dedim ya nişanın gelmesiyle bi baglantisi olmali, boyle agrilarim yoktu, ya da kizimi kucakladigimdan kaldirdigimdan belim kaydi. Meger adim qdim geliyorum diyor. Boyle deyip 39+2 sezaryen gunune kdr baslamazsa cok gulerim

Gözün aydın cnm, sağlıkla büyüsün minnosun

Kızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah

Sağlıkla büyüsün ipek kollarında annesi :) sen sevdin, sıra sağlıkla zamanı gelince bizde artık

Benim dönmüştü ama doğumdan birkaç ay içinde tüm kilolarını vermiştim. Kilo da verince hiç sorun yasamadim. İnşallah bu kez de kilo verip eski ayaklarıma kavusacagima inanıyorum. Geçtim bur beden büyümesini tam yaza gelince ayağım aşırı şiş, ayak bileğim kayboldu resmen

Gerçekten gündüz ve akşam çok güzel esiyordu, cam açıktı gece perde kımıldamadı bile dün filan çok güzel uyumuştum bu gece uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…