2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

H Hasret_206 Aynen yaa aslında eşime sen oğlanla kal annem hastaneye gelsin desem zil takar oynar Annem hala bir damadı olduğunu kabullenemiyor bence. Zaten hiç istememişti yabancı diye Neyse benim İlk dogumum da zordu o yüzden eşim beni acı çekerken görmek istemiyor. Halbuki evde de rahat etmez içi aklı hep bende olur ama birebir görmek başka. Acıyı çeken benim o kadarcık da zorlansın bir zahmet.

Bir de doğum koçu sürekli doğumda oksitosin hormonuna ihtiyacınız var o da aşk hormonu eşin sana bir dokunsa saçını bile okşasa, güzel bir şey söylese hemen salgılanır diyor. Mutlaka sancı sürecinde eşi hastanede istiyor ve başka kimse olmasın ki eşin rahatça elini tutabilsin seni öpebilsin destek olabilsin diyor ki bence çok mantıklı.

B Bluemom44 Lazer tüm vücut için inanılmaz rahatlık gerçekten. Ama genitali bitirmiyor. Doktorlar da oranın nemli kalması gerektiğini tüylerin azalsa da bitmemesi gerektiğini söylüyorlar. Üst taraf bitse de dudak kısmı bitmez. Oraya iğneli epilasyon yaptirabilene helal olsun, o acıyı çekemem valla Ben artık kalanları balmumu ağda ile almayı planlıyorum. Normalde 1 haftaya çıkanlarınki bile bir ayda çıkıyormuş. Zaten lazerden sonra geç çıkıyor. Ama kollar bacaklar koltuk altı falan için efsane bir şey lazer. Bende yan etkisi soğuk alerjimi tetiklemesi oldu. Sıcak-soğuk ortam değişikliği yaptığım zaman bugün vücudum kızarıp şişiyor bir süre sonra kendiliğinden geçiyor. Kılsızlık için değer mi bence değer Meğer kıllar vucudun ısı dengesini ayarlarmış, sonuçta klasik yöntemlerle kökünden de alsan yine çıktıkları için illa ki o dengeyi sağlarlarmış.

Cayida sunu bunu bende 1 haftayi geckindir kullaniyorum hic bi faydasini goremedim doktorun biri var patron bebek diye kendi istedigi zman gelir diyordu .. heralde bizim is bebege kaldi

Göbeğin aşağı inmesi nefes alıp vermeyi kolaylaştırır, organlara mideye de iyi gelir diye dğşünmüştüm. O da zorsa vay halimize
Oda alt taraflari zorluyor rahat oturup kalkamiyosun, wcden cikamiyosun hepsi ayri bi dert suan sadece hayirliisyla dogurup kurtulsam diyorum.. patates cuvali gibiyim hic hosuma gitmiyorum bu aralar

M Miila bakalım çok az kaldı şimdilik sancı falan da yok bekleyecek gibi babasını Hale Deniz Hanım

Benim beyazım az daha, diplere hiç boya sürmedi, açıcı falan da kullanmadı da ondan boyatabildim. Her işlem olmuyor hamilelikte. Kendi saçının üstüne diplere çok yaklaşmadan balyaja izin var. Bir de salonun havalandırması, seninle beraber diğer müşterilere ne işlemler yapılacak vs. önemli. O yüzden doktorların direkt yasaklaması daha mantıklı, ne bilsinler işlem ne, ortam nasıl, ben de sorsam benimki de hayatta izin vermez ama ben kuaförüme çok güveniyorum bir risk olsa mutlaka söyler, ben yalvarsam yine yapmaz.
Ay bir de prenses gibiydim ayağımın altına yükseltiler, belime yastıklar, gelip gidip rahatsın dimi sormalar, sen bir kalk volta at sonra devam edelim demeler

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah

İsimli hastane çıkışımız geldiii çok tereddüt ederek sipariş vermiştim ama kalitesi harikaymış yaptıracak olan kaldıysa bilgi verebilirim
Eki Görüntüle 3100278
Normalde isimli takımları pek sevmem aşırı süslü taşlı falan oluyor ama buna bayıldım. Çok şık çok kibar olmuş Baskı dimi? İsmi de pek güzelmiş kızımızın

Lady Luck tarif efsane hem yuvarlama ya bile gerek yok tam benlik Şekil vermekten nefret ederim. Cezayir'de kahvaltılar Fransız usulü sütlü kahve ve kurabiye ile bunu eşime yapıcam kahvaltıya inşallah.

Cezayir'de de Allah'ım bir kurabiye yapıyorlar sanırsın kurabiye değil gelin başı Kurabiyenin kendi süslü, bir de altına tüldü süslü kağıttı bir sürü şey koyuyorlar. Doğum için yaptırdım eşim sağ salim getirebilirse buraya da atarım fotoları inşallah

Hanımlar
Isimlerin karakterlere etkisi varmış.nehir irmak adli çocuklar çok hareketli olur zapt edilmez dediler.
Kutay isimli bebekler/çocuklar yaramaz olur mu?etrafınzda gördünüz mü?

Melodinin bebek çikolataları arasında safari temalı mıknatıslı olan da var bi arkadaşım almamış hastaneye gelenlere onu vermiş eve gelenlere özel yaptırdığından vermişti o da çok güzel tavsiye ederim. Melodi çikolatayı çok seviyorum valla ben de evde misafir için kahve yanına özellikle yarısı sütlü yarısı bitter olan modeli var hep ondan alırım.

Valla covid cogalirsa kimseyi almam eve zaten de
Daha ne kadar artsın bacım Topikte kim test yaptırdıysa hepsi pozitif, yaptırmayanlar da belirtilerden dolayı covid olduğuna emin, misal ben Turizm dönemi ya öyle hemen test yapmıyorlar kimseye vakalar artmış görünmesin diye Zaten havaalanında da Haziran başından beri PCR şartı kalktı.
Eylüle ekime gelelim, sezon kapansın, sen o zaman gör vaka sayılarını Yazın getirmedikleri kısıtlamaları kışın okullara getirmezler inşallah.

Benim oğlumda işde 6 buçuk yaşında kıza aldığım emzikleri kaynatmıştım kurusun diye beklerken bi baktım bu hepsini denemiş almış birini eme eme evde geziniyor bunları yaşayacağız galiba güzel anılar kalsın yeter. Dün de hastaneye beraber gitmiştik nst yi hastane normal odada çektiler benimki bi sevindi kardeşi doğacak zannetmiş ona söylemeden sürpriz yapıyoruz zannetmiş yerim ya çok tatlılar çok iyi abi olacaklar inşallah

Canım korkma benim ayaklarım hep 36 idi hamilelikte 38 e çıkmıştı sonra zayıflayıp eski kilolarıma dönünce ayağım da eski numarasına dönmüştü şimdi 38 bile sıkıyor bakalım 1 yıl veriyorum kendime önümüzdeki yaz a normale dönüp bebekle ohhh mis güzel annişler olarak gezeriz ya

Hayırlısı olsun
Venüsün kendinden jelli jiletinden al canım. Valla müthiş bir buluş tahriş etmiyor süper
Sürekli alındığı zaman tahriş etmiyormu

Kizlar kimse sormamış ama ben soyluyeyim yinede dün banyo yaptım sonra agrim sancım kesildi rahat uyudum suan da şimdilik iyiyim bu sancılar bence bebek assagi iniyor yavaş yavaş onun agrilari diye dusunuyorum

M Mirune Sorma yaa surda en falzan1-2 hafta içinde doğurucaz ama hala hazır değilim. Zaten önce covid olduk, sonra annemin kolu yandı yapmak istediğimiz çoğu şey de hazır değil. Bebek hediyelikleri bile malzemeler tam ama hiç bir şey hazır değil
Bunlardan daha çok dediğin gibi mental olarak hazır değilim. Oğlum kesin kıskanacak zaten aşırı belli. Geçen kuaföre gittim sonrasında da arkadaşlarla oturduk falan geç geldim ya dayım da " kızını gezdiriyor seni evee bıraktı" mi demiş bir şey demiş ona bile takmış Kendi kıskanması yetmiyor gibi bi de millet kışkırtıcacak belli ki

kk birinci noteri benimki de öyle kuaföre gittim ya bin kere aradı, eve geldim sanırsın 1 aydır iş seyahatindeydim Şimdi yanımda yatmak falan istiyor ama annemin evdeki yataklara ben zor sığıyorum oğlan da güya 9 yaşında ama 12 yaş giyiyor koca dana sığmıyor bir yere. Halbuki koca göbeğimle İstanbul'da etkinlik etkinlik dolaştırıyorum, hiç bir şey yapamazsam parka görüyorum, ben yürüyüşümü parkta aynı yolları döne döne yapıyorum ama yok yine endişeli yine huzursuz yine mutsuz. Oyun terapisine de tekrar başlattım, fonksiyonel tıp doktorundan da destek alıyoruz. Mutlu huzurlu olsun diye harcadığım parayı eline versem belki daha mutlu olurdu Doğumdan sonra napcaz bilmiyorum artık.

Pusetin alt minderi bayag kalın kaliteli geldi gözüme o yüzden altına ince bebe battaniyesi attım üstüne puset ötüsu aldım sadece
Benimkinin bel destekli ekstra minderi var ama benim huylu kocam bey %100 pamuk olsun diye tutturdugu icin sussun diye aldim
Ay tatlim neden birden düştü modun bubkadar ya herkes normal dogum yapmak zorunda değil kendini düşürme eski rowletimi geri istiyorum kucagina aldiginda alacagin kokuyu düşün
Yaaa bende seni merak ediyordum canim bebişlerim iyi olsunlarda tek sen gireme olsun ❤
Valla bilmiyorum ama ben normal zamanda surekli lifting yaptiran bi insanim mükemmel birsey ya bulandan allah razi olsun bi de rimel sürünce kirpikler allahuekber daglarina cikiyor kiiiz
Gözünaydin canim kendini iyi hissettiginde dogum hikayeni bekliyoruzz
Kızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
Gözünaydin canim
Amaan ben cok takmiyorum ki vallahi bi de aşisiziz biz bence aşi satişlari düştü ondan yapiyolar o kadar sakinirken korona oldum ki artik hic umrumda degil

Kizlar kimse sormamış ama ben soyluyeyim yinede dün banyo yaptım sonra agrim sancım kesildi rahat uyudum suan da şimdilik iyiyim bu sancılar bence bebek assagi iniyor yavaş yavaş onun agrilari diye dusunuyorum
Yorgunluktandi demek ki

Valla inan bilmiyorum. Sanırım beni ameliyat kesi vs korkutuyor. Aşırı gerildim. alıştıramıyorum kendimi bir türlü. Ya sütüm hemen gelmezse çok acı çeker bebeğimle ilgilenemezsem falan diye korkuyorum.

Canım hangi doktora sorsak kendini koru diyor vakalar çok arttı diyor çok kimseye test yapmak istemiyorlarmış yatışları da başka kod ile yapıyorlarmış. Valla ben zaten maskesiz evden çıkmıyordum açık hava da maskemi çıkarıyordum şimdi eşim ve oğlum da maskesiz çıkmıyor. Şu ara 3-4 yaşındaki arkadaşımızın çocukları bile covid den hastanede yattı özellikle çocukları çok etkileyen yeni varyantı çok dikkat etmemiz lazım.
İnşallah Okulları etkileyecek bir durum olmaz diye umsam da çok haklısın tatil sezonu bitince turistler ve yerli turistlerle işleri bitince Okulları da askıya alabilirler. Benim oğluşum ilk okula başlayacak uzaktan eğitim olmuyor malesef çok sıkıntı. Biz bu çocukları nasıl büyüteceğiz bakalım. Hayırlısı artık.

Canım bu kötü dusunceleri unut. Kötüyü çağrıştırma.
İlk sezeryan olacak sen değilsin. Birçok kadın bu yoldan geçti sen iyi düşün. Aci cekmeyecegini kucağına bebeğini alınca direkt emzirme yapacağını düşün.
Banada sezeryan dedi bende normalden korkuyordum. Helede biri bebek cikamadifi için kolunu kırdılar sakar kaldı filan yazmışlardı Allah muhafaza böyle olacagina.
Bütün kötü şeyleri unut kucağına alıp emzirdigini hayal et hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…