Cayida sunu bunu bende 1 haftayi geckindir kullaniyorum hic bi faydasini goremedim doktorun biri var patron bebek diye kendi istedigi zman gelir diyordu .. heralde bizim is bebege kaldiEvet 37den önce gelirse kendimi suçlu hissedebilirim :) doktorum şimdide gelebilir sorun olmaz diyor ama ana yüreği
Göbek düşmesi daha yordu gerçekten bide alışmışım yukarıda hissetmeye, herşey aşağıda şimdi tuhaf hissediyorum. Hala zamanım var bencedebende çayla topla hemen geleceğine inanmıyorum pek kendisi belirleyecek. Ama 37 dolsun öyle gelsin içim daha rahat eder :)
Oda alt taraflari zorluyor rahat oturup kalkamiyosun, wcden cikamiyosun hepsi ayri bi dert suan sadece hayirliisyla dogurup kurtulsam diyorum.. patates cuvali gibiyim hic hosuma gitmiyorum bu aralarGöbeğin aşağı inmesi nefes alıp vermeyi kolaylaştırır, organlara mideye de iyi gelir diye dğşünmüştüm. O da zorsa vay halimize
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallahAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Normalde isimli takımları pek sevmem aşırı süslü taşlı falan oluyor ama buna bayıldım. Çok şık çok kibar olmuşİsimli hastane çıkışımız geldiiiçok tereddüt ederek sipariş vermiştim ama kalitesi harikaymış yaptıracak olan kaldıysa bilgi verebilirim
Eki Görüntüle 3100278
Melodinin bebek çikolataları arasında safari temalı mıknatıslı olan da var bi arkadaşım almamış hastaneye gelenlere onu vermiş eve gelenlere özel yaptırdığından vermişti o da çok güzel tavsiye ederim. Melodi çikolatayı çok seviyorum valla ben de evde misafir için kahve yanına özellikle yarısı sütlü yarısı bitter olan modeli var hep ondan alırım.Selamlar,
Bebek cikolatasi arastirmaya devam eden arkadaşlar için bir de böyle melodi çikolatanın sargili madlenleri var, fiyat olarak da abartı değil çikolata düşünen için.
Ben melodiden sadece renkli badem şekeri sipariş verdim dün çeşit olsun diye,
Badem sekerinde beklemiyordum kutu içinde soğuk zincir buz aküsü eklemişler 300 gramlık badem şekeri için, oldukça soğuktu. Sıcak havalarda erimesinden çekinenler için bir fikir daha olsun dedim. Yanında minik bir çikolata da hediye etmişler.
Sargılı Sütlü Madlen Mavi 500g - Erkek Bebek Çikolatası - Melodi Çikolata
Sargılı Sütlü Madlen Mavi 500g - Erkek Bebek Çikolatası sayfasından Melodi lezzetleri arasında yer alan bu ürünün fiyat bilgisini görebilir ve hızlı sipariş verebilirsiniz.www.melodicikolata.com
Daha ne kadar artsın bacımValla covid cogalirsa kimseyi almam eve zaten de
Benim oğlumda işde 6 buçuk yaşında kıza aldığım emzikleri kaynatmıştım kurusun diye beklerken bi baktım bu hepsini denemiş almış birini eme eme evde geziniyorEve geldim aldiklarimi temizledim pakladim cantaya emzik atayim foto cekiminde kullanirim dedm. Benm oglan emzik isterim diye tutturduona ikili emzik almistim sadece foto cekiminde kullanmistim digeri duruyodu. Cikarip verdim artk eline. Hic emzik vermemistim 4 bucuk yasindan sonra emzik emiyo gonullu gonullu
Canım korkma benim ayaklarım hep 36 idi hamilelikte 38 e çıkmıştı sonra zayıflayıp eski kilolarıma dönünce ayağım da eski numarasına dönmüştü şimdi 38 bile sıkıyor bakalım 1 yıl veriyorum kendime önümüzdeki yaz a normale dönüp bebekle ohhh mis güzel annişler olarak gezeriz yaİlginç bir konuda endişem var ve sizinle paylaşmak istedim
Hamilelikte şişen ayaklarım sebebiyle ayağım 1 numara büyüdü geçen gün biri de bana hmilelik sonrası ayağının eski numarasına dönmediğini söyledi. Böyle kalabiliyomuş. Baya takıldım bu duruma hiçbir ayakkabım olmuyor inş hamişlik sonrası eski haline döner ayaklarım
Hayırlısı olsunAynen canım öyle düşünüyorum bende artık nasip neyse o oluyor
Korktuğum başıma geldiaman sakın Meryem Ana otunu karıştırma artık geçti o işler
Evet korkuyorum. Daha önce söylediklerim tamamen şakaydı11 gün sonra inci tanemin gül yüzünü paylaşırım
Gerçekten az kaldı. İnanamıyorum hala
İnanılmaz korkuyordum sezaryenden ama hepinizin dediği gibi sonuç odaklı düşünüyorum artık. Bir süre sonra gelip geçecek acısı.
Daha fazla aklımı karıştırmak istemedim ya. Zaten şurada ne kaldı. Napalım artık inşallah boşa sezaryen olmuyorumdur tek duam o artık. Sürekli doktor değiştirince de insan kötü oluyor afallıyor. Buraya geldim geleli düzenim kalmadı. O kadar pişman oldum ki geldiğime anlatamam yani.
Aynen aramızda 1 hafta var.
AA sen neden sezaryen olacaksın?
Sürekli alındığı zaman tahriş etmiyormuVenüsün kendinden jelli jiletinden al canım. Valla müthiş bir buluştahriş etmiyor süper
Benimkinin bel destekli ekstra minderi var ama benim huylu kocam bey %100 pamuk olsun diye tutturdugu icin sussun diye aldimPusetin alt minderi bayag kalın kaliteli geldi gözüme o yüzden altına ince bebe battaniyesi attım üstüne puset ötüsu aldım sadece
Ay tatlim neden birden düştü modun bubkadar ya herkes normal dogum yapmak zorunda değil kendini düşürme eski rowletimi geri istiyorumBen kendimi mental olarak hiç iyi hissetmiyorum. Yani niye böyle oldum anlamadım. Zaman geçmiyor. Bugün tek sevincim eve 3 kişi olarak gideceğiz tatil bitince. Çok şükür ki eşim direkt benim her şeyi tek başıma yapabileceğimi kimseye ihtiyacımız olmadığını söyledi.
Yaaa bende seni merak ediyordum canim bebişlerim iyi olsunlarda tek sen gireme olsun ❤Napiyonux kızlar doğumlar başladı mı biz daha taburcu olmadık ama bu hafta sonuna kadar oluruz inşallah çok aşırı yoğun geçiyor günler pek girip bakamıyorum şimdiden girip bakamıyorsam bebekler gelince n'olacakhiçbir şey yapmaya fırsat bulamadım çoğu günler bı yazayım dedim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Valla bilmiyorum ama ben normal zamanda surekli lifting yaptiran bi insanim mükemmel birsey ya bulandan allah razi olsunAy sorma yaa bi iyi geliyor insana, şu hayatta tek lüksüm senede bir kuaförYaaa ben de sordum liftingi yapılır dediler, kullandıkları ürünler falan mı farklı acaba çünkü internette de zararlı değil hamileyken ve emzirirken yapılabilir yazıyor hep. Artık zararı varsa da yapılacak bir şey yok zaten Ben yoğun makyajlı gibi olacak diye korkuyordum ama çok doğal oldu. Beni tanımayan Allah kirpiğimi öyle yaratmış sanır
Çok geçmiş olsun tekrar. Koku ve tat duyunun gelmesine çok sevindim doğuma kadar tamamen gelir zaten inşallah. Benim de covid olduğumda midem çok hassaslaşmıştı. Zaten meret önce bütün vücudumda ağrı yaptı sonra boğazım, kulağım, midem her yeri bir yokladı öyle gitti.
Bebiş de yukardaysa ikisi bir araya gelmiş hepten rahatsız etmiştir. Aşağı indikçe midendeki baskı azalır inşallah.
Gözünaydin canim kendini iyi hissettiginde dogum hikayeni bekliyoruzzAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Gözünaydin canimKızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
Amaan ben cok takmiyorum kiDaha ne kadar artsın bacımTopikte kim test yaptırdıysa hepsi pozitif, yaptırmayanlar da belirtilerden dolayı covid olduğuna emin, misal ben Turizm dönemi ya öyle hemen test yapmıyorlar kimseye vakalar artmış görünmesin diye Zaten havaalanında da Haziran başından beri PCR şartı kalktı.
Eylüle ekime gelelim, sezon kapansın, sen o zaman gör vaka sayılarınıYazın getirmedikleri kısıtlamaları kışın okullara getirmezler inşallah.
Yorgunluktandi demek kiKizlar kimse sormamış amaben soyluyeyim yinede dün banyo yaptım sonra agrim sancım kesildi rahat uyudum suan da şimdilik iyiyim bu sancılar bence bebek assagi iniyor yavaş yavaş onun agrilari diye dusunuyorum
Valla inan bilmiyorum. Sanırım beni ameliyat kesi vs korkutuyor. Aşırı gerildim.Benimkinin bel destekli ekstra minderi var ama benim huylu kocam bey %100 pamuk olsun diye tutturdugu icin sussun diye aldim
Ay tatlim neden birden düştü modun bubkadar ya herkes normal dogum yapmak zorunda değil kendini düşürme eski rowletimi geri istiyorumkucagina aldiginda alacagin kokuyu düşün ❤
Yaaa bende seni merak ediyordum canim bebişlerim iyi olsunlarda tek sen gireme olsun ❤
Valla bilmiyorum ama ben normal zamanda surekli lifting yaptiran bi insanim mükemmel birsey ya bulandan allah razi olsunbi de rimel sürünce kirpikler allahuekber daglarina cikiyor kiiiz
Gözünaydin canim kendini iyi hissettiginde dogum hikayeni bekliyoruzz
Gözünaydin canim
Amaan ben cok takmiyorum kivallahi bi de aşisiziz biz bence aşi satişlari düştü ondan yapiyolar o kadar sakinirken korona oldum ki artik hic umrumda degil
Canım hangi doktora sorsak kendini koru diyor vakalar çok arttı diyor çok kimseye test yapmak istemiyorlarmış yatışları da başka kod ile yapıyorlarmış. Valla ben zaten maskesiz evden çıkmıyordum açık hava da maskemi çıkarıyordum şimdi eşim ve oğlum da maskesiz çıkmıyor. Şu ara 3-4 yaşındaki arkadaşımızın çocukları bile covid den hastanede yattı özellikle çocukları çok etkileyen yeni varyantı çok dikkat etmemiz lazım.Daha ne kadar artsın bacımTopikte kim test yaptırdıysa hepsi pozitif, yaptırmayanlar da belirtilerden dolayı covid olduğuna emin, misal ben Turizm dönemi ya öyle hemen test yapmıyorlar kimseye vakalar artmış görünmesin diye Zaten havaalanında da Haziran başından beri PCR şartı kalktı.
Eylüle ekime gelelim, sezon kapansın, sen o zaman gör vaka sayılarınıYazın getirmedikleri kısıtlamaları kışın okullara getirmezler inşallah.
Canım bu kötü dusunceleri unut. Kötüyü çağrıştırma.Valla inan bilmiyorum. Sanırım beni ameliyat kesi vs korkutuyor. Aşırı gerildim.alıştıramıyorum kendimi bir türlü. Ya sütüm hemen gelmezse çok acı çeker bebeğimle ilgilenemezsem falan diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?