2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amazondan alacaktim, aciklamalarinda nasil icilecegi bilgisi bile var icen iciyor valla. Daha cok kisirlik icin regl agrisi icin fln demis

Eklentiler

• Screenshot_20220714-100416_Chrome.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 44
Katılıyorum buna. Ben kesin ilk gün bile buralarda olurum. Pek uzun uzadıya hikayem olacağını sanmıyorum ama tüm detayları ile anlatırım her şeyi inşallah

Aynen canım nasip diyorum artık. Napalım
Senin hikayen en cok merak ettiklerimden biri zaten. 10 gun kaldi. Belki daha da az. Heyecan dorukta

Sorma bence doktora zaten gına gelmiştir bu konudan Ben ilahiyat mezunuyum, Kur'an kurslarında geçti Küçüklüğüm.bana bile çok komik geliyor İnanana plesabo etkisi oluyordur illa ki ama hangi kuru otu suya koysan açılır yani akıl var mantık var. Bir sürü çay var öyle top gibi olup suda çiçek açan falan onları da mı görmediler. Bizim doula doulası olduklarına bir WhatsApp grubu kurmuş orada hiç açmadım bu konuyu hepsi ansil mutlu Gülsüm Abla bize Meryem Ana mi Fatıma Ana mi işte o otu getirecek diye

Amazondan alacaktim, aciklamalarinda nasil icilecegi bilgisi bile var icen iciyor valla. Daha cok kisirlik icin regl agrisi icin fln demis
Bak başka etkileri vardır ona bir şey demem, içeriğindeki maddeler ağrılara iyi gekiyoedurr vs.

Ama suya attığım ot açıldıkça benim rahim ağzıma nasıl etki etsin. Aromaterapik bir şey de değil öyle olsa yine mantıklı gelirdi. Dediğim gibi plesabo etkisi tamamen o da inanana.

Bizim milletimize göre Suudi Arabistan komple mübarek, hatta kesmiyor bütün Arap ülkeleri mübarek. Oralardan gelen her şey şifalı. Ay ben birine bir komşu iftara çağırdığında Cezayir'den meyve suyu götürmüştüm. Kadın poşette Arapça yaziyor diye atmamış Ertesi sene yine iftara çağırınca sordu bana ben bunu atamadım diye dedim Teyze Allah hayrını versin adres ve marka yazıyor orada ayet değil ya at çöpe gitsin

Hanımlar
Isimlerin karakterlere etkisi varmış.nehir irmak adli çocuklar çok hareketli olur zapt edilmez dediler.
Kutay isimli bebekler/çocuklar yaramaz olur mu?etrafınzda gördünüz mü?

İsimlerden harfler karakteri belirliyor, misal efe ler çok yaramaz, veya Volkan isimli bebeler. Kutay diye hiç tanıdığım.yok cnm

Evet melodi güzel, teslimattaki özetini ayrıca d a begendim. Siparişimin yanina dolgulu yuvarlak çikolataların hediye etmişler:) Ben de 2 çeşit yaptırıyorum çikolatayı, yakın aile içi ayrı, hastaneye gelenler herkese verilecekler ayrı diye

Hahah şu yazdıkların o ladar doğru ki. Babaannem duvarda Arapça yazıyor diye durup dua eden insan. Halbuki ki Arapça yazıda bambaşka şeyler yazıyor.

Ben doktora sordum öyle başladım, ama o da etki etmeyeceğini biliyor bence ondan iç dedi. Etkisi vardır doğuma elbet ama düşük heralde. Ben bio oil, lierac, kakao yağı karışık kullandım Elime hangisi geldiyse. Çok su içiyorum ona da güvendim, bu ara havuza girdim havuzdan sonra da yağlanmadım ondan mı çatladım anlamadım. Telefonuma anımsatıcı kurdum artık, kalça, üst bacak, göbek, yanlar yağlanıyorum

Hanımlar
Isimlerin karakterlere etkisi varmış.nehir irmak adli çocuklar çok hareketli olur zapt edilmez dediler.
Patronumun kızlarının birinin adı nehir diğeri ırmak 13-15 yaşlarındalar ama görsen benden büyük gibi tavırları evde gizli gizli partileme, dışarda insanlarla kavgaları filan baya olaylılar :) iki kardeş birbirini bile sakatlamıştı bi influencerın kızının adı da nehir yerinde durmuyordu. Dediğin doğru olabilir

Hanımlar
Evet ben çok inanıyorum buna. Mesela Azra ismindeki kızlar da aşırı yaramaz. Ne kadar Azra tanıdıysam öyleydi. Nette yazıyor bir araştır bakalım. Ben isim koyacağımız zaman araştırmıştım baya. Harf harf karakteristik özelliklerine bakmıştım

Dün Meryem Ana otu aldım kızlar suyum gelirse bı bardak içip öyle hastaneye gitmeyi planlıyorum. Gidene kadar açılmam olur çok zorlanma inşallah evde hazır dursun şişede öneri olsun
Ben içildiğini bilmiyordum ya, instada ebeler suya koyun yazıyorlardı için diyeni görmemiştim

Ben içildiğini bilmiyordum ya, instada ebeler suya koyun yazıyorlardı için diyeni görmemiştim
Zararlıymış diye duymuştum. Bence içmeye gerek yok. Sonuçta ne olduğunu bilmiyorsun bebeğe zarar verebilir.

Hastanelerde oluyor makine, hastaneye yada doktora sorarsın. Ben sordum bizde var hatta çok iyi getirme sen dedi

Bence isin sirri buna takip stres olmamak. Ben hic sut konusunda endiselendigimi hatirlamiyorum. Normal isleyis bebek dogar ve sen emzirirsin diye bildigimden emzirebilecek miyim sutum gelecek mi diye uzerine disunmedim dahi. Gercekten de dogumdan sonra hemen emzirdim. O an durup dusundum emiyor ama sut var mi ki bende diye. Ebe meme ucumu sıktı aman Allahim sut geliyor sari sari. Oha bu benden mi cikiyor, mucize gibi memelerim sut uretiyor diye dusundugumu hatirliyorum. Sonrasinda da sutum var mi yetiyor mu dusunmedim. Emzirdim her istediginde emzirdim. Ne kadar emzirirsen sutun o kadar geliyor. Çünkü emzirdikce meme ihtiyac oldugunu fark edip o an ici bossa bile sut uretmeye devam ediyor. Kisacasi bana gore isin sirri cok da stres olmamak isi memelere birakmak. Uyumanin ve su icmenin arti etkileri oluyor, orasi yadsinamaz. Premature durumlarda sutle ilgili sorunlar yasanabiliyor orasi ayri konu. Su an biz o kismi gectik cok sukur yani sen canını sıkma sutun gelir.

Zararlıymış diye duymuştum. Bence içmeye gerek yok. Sonuçta ne olduğunu bilmiyorsun bebeğe zarar verebilir.
Haha onu caglaus yazdi ama ota degil, mama sandalyesine diyormus zararliymis diye. Bu baslikta okuduysan diye soyluyorum. Bir yanlis anlasilma olmustu.

Hastanelerde oluyor makine, hastaneye yada doktora sorarsın. Ben sordum bizde var hatta çok iyi getirme sen dedi
Sorayım o zaman haftaya. Bende mochi nin pompası var yeterli olmaz o herhalde.
Ay inşallah mümkün olduğunca tentene temas ettirip emzireceğim sanırım öyle olunca da artıyormuş süt. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah
Haha onu caglaus yazdi ama ota degil, mama sandalyesine diyormus zararliymis diye. Bu baslikta okuduysan diye soyluyorum. Bir yanlis anlasilma olmustu.
Yine mi aynı konu geçen gün çok gülmüştüm ona.

Ay deme bizde nehir koyduk dönememde artık herşeyi ona göre ayarlandı

Teşekkür ederiz teyzesi evet organik boyayla baskı yaptılar. Sağlıkla gelsinler de giydirelim aldıklarımızı isimleri güzel küçük hanımlara İnşallah

Bende aldım 20 TL..
Evet dualarını okuyup geniş kaba koymak lazım… suyundan bir kaç yudum içilebilir diyorlar..
Doğumdan sonra da hemen sudan almak gerekiyormuş rahim eski halini alsın kapansın diye..
Bana kendi hemşirem dedi alabilirsin diye..

Mochiyi bende koydum valize, ama o pompa gibi değil daha çok emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için. Ama çok etkili bişey gibi, yanımdan hiç ayırmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…