Mochinin pompası manuel, biriken sütü toplamak için o, hastanede genelde elektronik süt sagma oluyor, doktora sorabilirsinSorayım o zaman haftaya. Bende mochi nin pompası var yeterli olmaz o herhalde.
Ay inşallahmümkün olduğunca tentene temas ettirip emzireceğim sanırım öyle olunca da artıyormuş süt. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah
Yine mi aynı konugeçen gün çok gülmüştüm ona.
Bende araştırdığımda aşırı memnun olan vardı yani o yüzden almıştım. Bakalım belki ihtiyacım olmaz. Meditasyon yapacağımMochiyi bende koydum valize, ama o pompa gibi değil daha çok emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için. Ama çok etkili bişey gibi, yanımdan hiç ayırmam :)
Direkt hastaneye sorayım ben o zaman. Varsa lazım olursa hastanede kullanırım.Mochinin pompası manuel, biriken sütü toplamak için o, hastanede genelde elektronik süt sagma oluyor, doktora sorabilirsin
Seni çılgınBende araştırdığımda aşırı memnun olan vardı yani o yüzden almıştım. Bakalım belki ihtiyacım olmaz. Meditasyon yapacağım
Direkt hastaneye sorayım ben o zaman. Varsa lazım olursa hastanede kullanırım.inanıyorum foşur foşur akacak sütlerim. Çocuk doymuyor diyenlerinde yüzüne püskürtcem çıkartıp
İnşallah İnşallah hepimizin bol bol gelsinSeni çılgınbu haftalarda zateb gelir inşallah sütün. Erken doğumda beden doğuma hazır olmadığı için süt hemen gelmeyebiliyor zaten. Senden fışkıracak, inanıyoruz
Uygulama değişikmis gerçekten. Ben de taşıyamıyor gibiyim, ağırlık yapıyor karnım, yürürken tutasim geliyor. Ama rahmin alt kısmı değil de önceki sezeryan dikisimde toplaniyor ağırlık sankiMerhaba herkese,
Ebe bana bi KİT verdi. Kolostrum sütümü 37.haftamda sağıp poşetlememin iyi olacağını söyledi. Sezeryan olacağım için sütüm hemen gelmezse o ilk değerli sütü bebek aç kalmasın diye hemen bebeğe içirmek için gereken bir uygulama olduğunu söyledi. İngiltere de yaşıyorum tabi biraz garip geldi ama sonra mantıklı geldi bunu yapacağım. Endişem doğumu tetikler mi idi ama tetiklese de vaktidir sorun olmaz diye düşündüm.
Benim hesaba göre 40 onların hesaba göre de 39. Haftaya sezeryan randevusu verdiler. 12 Ağustos oluyor yani.. Pazartesi ise ultrason var 1 ay ardından acil sezeryan gerektirmeyen bi durum yoksa 12’sini bekleyeceğim.
Öte yandan karnım yarıldı yarılacak gibi rahmin alt kısmında resmen yanma ve acı hissediyorum her adımımda 2 haftadır böyle ve aynı acıyı yaşayan var mı?
Benim kızım çok sosyal ortam göremedi hep tayinci idik vs şansına yaşıtı arkadaşı filan olmadı babası ve benden başka nadir insan gördü utangaç ama aslan burcu müzik tiyatro dehset ilgisi var sahneyi seviyor ama iste yalnız büyüdü insanların yüzüne pek bakamıyor kreşle filan biraz açıldı terapi de baya gittik bu yaz ara verdik devam etcek velhasıl en iyi arkadaşı biziz ve bebeksi bir yapısı var kişilik olarak oyun istiyor park istiyor sıkılıyor geliyor beni öpüyor ilgi bekliyor ve ben şu sıra çok stresli gergin sinirliyim kızıma karşı çok ilgili olmama rağmen ona karşı bile tahammülsüz bir dönemdeyim doğurup lohusa dönemini atlatıp umarım rahatlarım onun isteklerine karşılık verememek üzüyor beni ama patlamaya hazır bombayim her anböylesini ummaktan başka çarem yok, böyle tahammülsüz değildim en azından kızıma karşı değildim, çok dikkat ediyordum. hamilelikle beraber çocuk haliyle halden anlamadığı daha kafası ermediği için tahammül edememeye başladım. aksine çoğu zaman ona da değil kendime kızdım. hep kucağıma alamadım, istediğim gibi ilgilenemedim. ne suçu günahı vardı diye düşünüyorum. ilk 3 yaş ana kuzusu oluyorlar. burada yazmıyorum ama nerdeyse her akşam bir ağlama nöbeti geçiyorum, nasıl olacak nasıl altından kalkıcaz diye. gitsem diemiyorum kalsam kalamıyorum, sıkışmış gibi hissediyorum. çok endişeliyim. mutsuz hissediyorum. dün dedim ki eşime çocuk yarın doğsa doğar ama evde ona ait hiçbir şey yok. hanig odada nasıl kalacağını bile ayarlamadık. kurmadık yatagını tamam o 2 dklık iş ama nerede nasıl düzen kurucaz. sanki hiç doğmayacakmış gibi rahat yaşıyoruz. kafamızda hiçbir plan yok. naptık biz deyip duruyorum. doğsun diye gün sayarken şimdi aklımdaki tek şey endişe.
Merhaba ben listede yokum 25 Ağustos gibi dogum yapacam galiba istanbul yas 36 kizim olacak adı Mira2022 Ağustos Anneleri
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Anne Adayı Adı Yaş Bebeğin Boy ve Kilosu Bebeğin Doğum Tarihi Doğum Haftası Şehir Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı 1. @dhggg 27 Malatya Kız Elif Ezgi 2. @Fatimeesss 27 Kayseri Kız Esmer 3 @greenbirey 25 ? 19.07.2022 38+2 Sakarya Erkek Doğdu
4. @sakyl 31 ? 20.07.2022 38+2 Adana Kız İpek
Doğdu
5. @Esaskiz43 31 22.07.2022 38+3 Kütayha Kız Gökçe 6. @mayonezmayonez 28 İstanbul 7. @zeykus 30 Ankara Erkek Kerem 8. @Merakli annem 39 26.07.2022 39+0 Aydın Kız Asya 9. @esesye 40 3830 gr 18.07.2022 37+6 İstanbul ? Doğdu
10. @kk birinci noteri 31 İstanbul Erkek 11. @Siyahhhinci - Dünya 12. N Nagihan1234 30 Niğde Erkek Alparslan 13. @scarletwitch_ 32 Belçika 14. @Tuvel 30 Dünya Erkek Eren Alp 15. @DDYE 29 Dünya 16. @Tyt82 - 3200 gr 14.07.2022 37+0 Dünya Doğdu
17. @Kacinkurrasii 27 İstanbul Erkek Gökalp 18. @cevredostu 30 Sakarya Kız 19. @havva0742 28 Antalya 20. @Gokcee27 25 Gaziantep 21. @gl0303 33 Muğla 22. @huzurumvekizlarim 37 23.07.2022 37+6 Niğde Kız Masal 23. @Mirune 34 02.08.2022 39+2 Malta Erkek Damir 24. @ogretmenhanim234 28 Manisa Kız Umay 25. @Ziyagillerdenn 33 02.08.2022 39+2 İstanbul Kız 26. @aykizb 27 Bursa Erkek Aybars 27. Oktivus 31 Kayseri Erkek Atlas Güney 28. CipisS 27 01.08.2022 36+6 Antalya Kız Almila İnci 29. @almadpr 34 İstanbul 30. @Semasimo 34 İstanbul Hale Deniz 31. @vitamin d 37 İngiltere Erkek 32. @tembel sirin 35 İstanbul Kız 33. @Mucize yolunda 38 3200 gr 50 cm 16.07.2022 36+4 İstanbul Erkek Emir Ali
Doğdu
34. @lingolingo - Dünya 35. @Gulsenmug34 34 İstanbul Erkek Keremhan 36. @ceycey4444 28 04.08.2022 39+3 Kocaeli Kız 37. @Bluemom44 25 İstanbul Erkek Göktuğ Pars 38. @Ilaymilya - 1500 gr.
1500 gr.24.06.2022 32+6 Dünya İkiz Doğdu
39. @kirass - Ankara Kız 40. @miaselinam 33 02.08.2022 38+1 Antalya Kız Umay Nehir 41. P -Puffin- 31 08.08.2022 39+0 Ankara Erkek Mehmet Kerem 42. @Miila 36 İstanbul Kız İlayda 43. @reinablanche İstanbul 44. @f1983 39 Yurtdışı Erkek Efe 45. @cemre_naz 33 Muğla Kız Yağmur 46. @_Mad 27 Ankara Erkek Alparslan 47. @mucizelervar 27 Dünya 48. @drama kralicesi 33 15.08.2022 40+0 Eskişehir Erkek Sarper 49. @ayunus 28 İstanbul 50. @Bsrdaemryns 26 İstanbul 51. A asafmavi 28 İzmir Erkek İsmail Asaf 52. @- Janna - 27 İzmir Kız İpek 53. @Miskokulubebis 31 Dünya 54. @krtp86 36 2900 gr.
49 cm19.07.2022 35+5 İstanbul Kız Masal
Doğdu
55. @SenaK 25 İstanbul Kız Aden Vera 56. @tarhanabulgur 28 Isparta 57. @grpaysgl 29 Gaziantep 58. @Salaynu 36 10.08.2022 38+5 Mersin Kız Elif Asya 59. @caglaus 31 İstanbul Erkek Kerem Ali 60. @Karkuresi64 30 Uşak Erkek Emir 61. @Emelerva 27 Eskişehir 62. H Humpdumplady 35 İstanbul Erkek Yusuf Agah 63. @Zeyno2734 35 İzmir 64. @mey94 28 22.08.2022 40+0 İstanbul Erkek Yekta 65. @fsp 42 Ankara Erkek Egehan 66. @Nekadarcilekbirhayat 31 Gaziantep Erkek Demir 67. @incirlidondurma 39 İstanbul Kız Özgü 68. @Papatya3866 26 Kayseri Erkek Demir 69. @agustos72 33 Balıkesir 70. @Mlkea 29 1400 ve 1600 gr. 21.06.2022 32+0 Trabzon İkiz Doğdu
71. Lady Luck 28 18.08.2022 39+1 Ankara Erkek 72. @emosscaa 25 Nevşehir Erkek Arifcan 73. @MinikkPandamm 29 Kütahya Kız Ela 74. @tpk35 40 İzmir 75. @peeony 28 Dünya 76. @asuella 39 Dünya Kız 77. @avozge 27 Konya Erkek Aslan Ali 78. @HAYALKIZ 36 İstanbul 79. @Liveyourlife 33 Kocaeli 80. @Ufukta_bebek 34 Hatay Kız Neva 81. @Kozmogirl17 37 1410 gr 08.07.2022 31+0 Kocaeli Kız Doğdu
82. @mandalina01 38 17.08.2022 38+6 Sakarya Kız Maysa 83. H Hasret_206 38 18.08.2022 40+0 Istanbul Kız 84. @hafizaguncesi 28 18.08.2022 40+0 Istanbul Kız İnci
Valla bana da al dediler diye aldim sonrada pişman olmadim degil belki ihtiyaç olmayacak hastanelerde oluyomuş zaten sen gogus pompasi al o da işine yarar protein kefir vs bunlari bol tüket sekerini dengeleyecek sekilde yanindada hoşaf götür bu süt yapan bisey var malt mi ne ondan al yanina belki ise yarar e bebekte satilandanBen şu anda yiyemiyorum bulguru falan çok yükseltiyor şekerimi. Doktor da son hafta dikkat et yediklerine yükseltme şekerini falan diyince korktum iyice. Süt sağma makinem yok benim. İlla gerekli oluyor mu? Ya da doğumdan hemen sonra süt gelmesi için yiyip içebileceğim bir şey var mı ki?
Emin ol tadi da efsane yapmasi cok kolayNormalde isimli takımları pek sevmem aşırı süslü taşlı falan oluyor ama buna bayıldım. Çok şık çok kibar olmuşBaskı dimi? İsmi de pek güzelmiş kızımızın
Lady Luck tarif efsane hem yuvarlama ya bile gerek yok tam benlik Şekil vermekten nefret ederim. Cezayir'de kahvaltılar Fransız usulü sütlü kahve ve kurabiye ile bunu eşime yapıcam kahvaltıya inşallah.
Cezayir'de de Allah'ım bir kurabiye yapıyorlar sanırsın kurabiye değil gelin başıKurabiyenin kendi süslü, bir de altına tüldü süslü kağıttı bir sürü şey koyuyorlar. Doğum için yaptırdım eşim sağ salim getirebilirse buraya da atarım fotoları inşallah
Tamam kuzum. Arkadaşım kayısı hoşafı götür demişti. Bitter çikolata kahve falan al yanına dedi. Çok heyecanlıyım ya inşallah doğum sırasında tansiyonum şekerim oynamaz. O anları kaçırmak istemiyorum hiçValla bana da al dediler diye aldim sonrada pişman olmadim degil belki ihtiyaç olmayacak hastanelerde oluyomuş zaten sen gogus pompasi al o da işine yarar protein kefir vs bunlari bol tüket sekerini dengeleyecek sekilde yanindada hoşaf götür bu süt yapan bisey var malt mi ne ondan al yanina belki ise yarar e bebekte satilandan
Bende cikolata yaptıracağım bu siteninki ne zaman gelir sana canim fotosunu atarmisin gelinceİsimlerden harfler karakteri belirliyor, misal efe ler çok yaramaz, veya Volkan isimli bebeler. Kutay diye hiç tanıdığım.yok cnm
Evet melodi güzel, teslimattaki özetini ayrıca d a begendim. Siparişimin yanina dolgulu yuvarlak çikolataların hediye etmişler:) Ben de 2 çeşit yaptırıyorum çikolatayı, yakın aile içi ayrı, hastaneye gelenler herkese verilecekler ayrı diye
Aynen psikolojik bir etki bekliyorum bendeSorma bence doktora zaten gına gelmiştir bu konudanBen ilahiyat mezunuyum, Kur'an kurslarında geçti Küçüklüğüm.bana bile çok komik geliyor İnanana plesabo etkisi oluyordur illa ki ama hangi kuru otu suya koysan açılır yani akıl var mantık var. Bir sürü çay var öyle top gibi olup suda çiçek açan falan onları da mı görmediler. Bizim doula doulası olduklarına bir WhatsApp grubu kurmuş orada hiç açmadım bu konuyu hepsi ansil mutlu Gülsüm Abla bize Meryem Ana mi Fatıma Ana mi işte o otu getirecek diye
Bende aldım 20 TL..
Evet dualarını okuyup geniş kaba koymak lazım… suyundan bir kaç yudum içilebilir diyorlar..
Doğumdan sonra da hemen sudan almak gerekiyormuş rahim eski halini alsın kapansın diye..
Bana kendi hemşirem dedi alabilirsin diye..
Ay güzel kazıklanmışımBende aldım 20 TL..
Evet dualarını okuyup geniş kaba koymak lazım… suyundan bir kaç yudum içilebilir diyorlar..
Doğumdan sonra da hemen sudan almak gerekiyormuş rahim eski halini alsın kapansın diye..
Bana kendi hemşirem dedi alabilirsin diye..
Melodi cikolata kargom geldi ama oradan sadece 2 renk badem şekeri aldım.Bende cikolata yaptıracağım bu siteninki ne zaman gelir sana canim fotosunu atarmisin gelince
Bir de benim kızın adı Ece olacak ya aklıma bir fitnelik geliyor yani hani şu piyasada adı Ece olan bi markanın çikolatası var ya ondan mı alıp öyle bana çok özel olmayanlara ikram etsem nasıl olurİsimlerden harfler karakteri belirliyor, misal efe ler çok yaramaz, veya Volkan isimli bebeler. Kutay diye hiç tanıdığım.yok cnm
Evet melodi güzel, teslimattaki özetini ayrıca d a begendim. Siparişimin yanina dolgulu yuvarlak çikolataların hediye etmişler:) Ben de 2 çeşit yaptırıyorum çikolatayı, yakın aile içi ayrı, hastaneye gelenler herkese verilecekler ayrı diye
Neden olmasin ben.olsam kesin oyle yapardim adamlar bana ozel hazirlamis napam yaniBir de benim kızın adı Ece olacak ya aklıma bir fitnelik geliyor yani hani şu piyasada adı Ece olan bi markanın çikolatası var ya ondan mı alıp öyle bana çok özel olmayanlara ikram etsem nasıl olur
Kayınvalidem dedi bana da bende pek dikkate almadım sonra iş yerinden bı kaç kişiden duydum. Yapanlar.annemde dedi normal duru su dedi kayınvalidem de gorumceme hamileyken içmiş. Hiç hissetmedim doğumu diyo. Bende 25 e aldım bı kökAy bende aldım 40 TL verdim içime oturdu inşallah işe yararEbe bize büyük geniş bir kaba koyun daha fazla açılsın dedi ağzı dar kaplara koyman demişti. İçmeyi hiç söylemedi bilmiyorum içebilir miyim korkarım öyle şeylerden doktoruma sormaya da cekiniyorum açıkçası.
Azıcık içerim napim şifa olsunBende de var ayni korku bulgurdan nedret ederim surekli bulgur pulavi yiyorum son 1 ay bulgur protein bol bol tuketirsen sütün cok olurmuş ve sezeryanli arkadaşlarim yanima süt sagma makinemi almami soyledi uyarmak icin hiç ameliyat olmadim igneden dahi aşiri korkarım ama normal dogumdan nedense daha cok korkuyorum ben oramdan bir insan cikarma fikri midemi bulandiriyor
Canim onu sancin suyun herneyse gelince 7 ayetel kürsi nas felak okuyup suya koycaksin acildikca rahim aciliyormuş biz yigenimde oyle yaptik pıt diye dogurdu eger etkisi varsasuyunu falan icmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?