2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mochinin pompası manuel, biriken sütü toplamak için o, hastanede genelde elektronik süt sagma oluyor, doktora sorabilirsin

Mochiyi bende koydum valize, ama o pompa gibi değil daha çok emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için. Ama çok etkili bişey gibi, yanımdan hiç ayırmam :)
Bende araştırdığımda aşırı memnun olan vardı yani o yüzden almıştım. Bakalım belki ihtiyacım olmaz. Meditasyon yapacağım
Mochinin pompası manuel, biriken sütü toplamak için o, hastanede genelde elektronik süt sagma oluyor, doktora sorabilirsin
Direkt hastaneye sorayım ben o zaman. Varsa lazım olursa hastanede kullanırım. inanıyorum foşur foşur akacak sütlerim. Çocuk doymuyor diyenlerinde yüzüne püskürtcem çıkartıp

Seni çılgın bu haftalarda zateb gelir inşallah sütün. Erken doğumda beden doğuma hazır olmadığı için süt hemen gelmeyebiliyor zaten. Senden fışkıracak, inanıyoruz

Merhaba herkese,
Ebe bana bi KİT verdi. Kolostrum sütümü 37.haftamda sağıp poşetlememin iyi olacağını söyledi. Sezeryan olacağım için sütüm hemen gelmezse o ilk değerli sütü bebek aç kalmasın diye hemen bebeğe içirmek için gereken bir uygulama olduğunu söyledi. İngiltere de yaşıyorum tabi biraz garip geldi ama sonra mantıklı geldi bunu yapacağım. Endişem doğumu tetikler mi idi ama tetiklese de vaktidir sorun olmaz diye düşündüm.
Benim hesaba göre 40 onların hesaba göre de 39. Haftaya sezeryan randevusu verdiler. 12 Ağustos oluyor yani.. Pazartesi ise ultrason var 1 ay ardından acil sezeryan gerektirmeyen bi durum yoksa 12’sini bekleyeceğim.
Öte yandan karnım yarıldı yarılacak gibi rahmin alt kısmında resmen yanma ve acı hissediyorum her adımımda 2 haftadır böyle ve aynı acıyı yaşayan var mı?

Seni çılgın bu haftalarda zateb gelir inşallah sütün. Erken doğumda beden doğuma hazır olmadığı için süt hemen gelmeyebiliyor zaten. Senden fışkıracak, inanıyoruz
İnşallah İnşallah hepimizin bol bol gelsin evet öyle oluyormuş. Doğum 38+6 da olacak. Hiç sevmem böyle şeyleri ne vardı 39+0 olsaydı

Uygulama değişikmis gerçekten. Ben de taşıyamıyor gibiyim, ağırlık yapıyor karnım, yürürken tutasim geliyor. Ama rahmin alt kısmı değil de önceki sezeryan dikisimde toplaniyor ağırlık sanki

Benim kızım çok sosyal ortam göremedi hep tayinci idik vs şansına yaşıtı arkadaşı filan olmadı babası ve benden başka nadir insan gördü utangaç ama aslan burcu müzik tiyatro dehset ilgisi var sahneyi seviyor ama iste yalnız büyüdü insanların yüzüne pek bakamıyor kreşle filan biraz açıldı terapi de baya gittik bu yaz ara verdik devam etcek velhasıl en iyi arkadaşı biziz ve bebeksi bir yapısı var kişilik olarak oyun istiyor park istiyor sıkılıyor geliyor beni öpüyor ilgi bekliyor ve ben şu sıra çok stresli gergin sinirliyim kızıma karşı çok ilgili olmama rağmen ona karşı bile tahammülsüz bir dönemdeyim doğurup lohusa dönemini atlatıp umarım rahatlarım onun isteklerine karşılık verememek üzüyor beni ama patlamaya hazır bombayim her an eşim üniversite okuyor ve yaz aylarında da düğün açılış vs gibi yerlerde bando grupları var çalıyorlar. Ekstra bir çok işle ilgileniyor yazılım , reklam, görsel tasarım onunda işleri çok yoğun adamda yetişemiyor ekonomik durumlar malum her an ihtiyaç bitmiyor yavrucum sıkıldı bu yaz telefonda oyun kısıtlı veriyorum ama haliyle bu yaz daha çok sıkıldı ve oynamak istiyor. Telefona maruz kalsin da isteniyorum. Yani annelik her an ince düşünmekle sorgulamakla geçiyor. Bebişle hayatımızda neler olacak bilmiyorum tek istediğim sağlık tabi sonrası hallolur umarim

Merhaba ben listede yokum 25 Ağustos gibi dogum yapacam galiba istanbul yas 36 kizim olacak adı Mira

Kızlar gebelikte kolesterol trigliserid ve ldl kolesterol tahlilleri genelde hep yüksek olur demi. Ben 3 aylıkken yaptırmıştım yüksek çıkmıştı o zaman gitmiş olduğum bi doktor vardı gebelerde buna bakılmaz yüksek çıkar demişti ama bugün tekrar bütün kan tahlillerimi istedim ldl kolesterol 160 olması gerekirken 400 trigliserid de aynı şekilde nette genellikle damar tıkanıklığı kalp ile ilgili sorunlar yazıyor bunların yüksekliğinde

Valla bana da al dediler diye aldim sonrada pişman olmadim degil belki ihtiyaç olmayacak hastanelerde oluyomuş zaten sen gogus pompasi al o da işine yarar protein kefir vs bunlari bol tüket sekerini dengeleyecek sekilde yanindada hoşaf götür bu süt yapan bisey var malt mi ne ondan al yanina belki ise yarar e bebekte satilandan

Emin ol tadi da efsane yapmasi cok kolay kiz o ne oyle iki dk sonra yenecek seye o kadar süs cinnet geciririm ugrastirici seylerden

Tamam kuzum. Arkadaşım kayısı hoşafı götür demişti. Bitter çikolata kahve falan al yanına dedi. Çok heyecanlıyım ya inşallah doğum sırasında tansiyonum şekerim oynamaz. O anları kaçırmak istemiyorum hiç

Bende cikolata yaptıracağım bu siteninki ne zaman gelir sana canim fotosunu atarmisin gelince

Aynen psikolojik bir etki bekliyorum bende

Ay güzel kazıklanmışım
Evet hemen almak lazımmış dediğin gibi daha sonra tekrar kullanabilirsiniz demişti ebe

Bende cikolata yaptıracağım bu siteninki ne zaman gelir sana canim fotosunu atarmisin gelince
Melodi cikolata kargom geldi ama oradan sadece 2 renk badem şekeri aldım.

Çikolataları başka siteden aldım, o da bugün yarın elimde olacak cnm. O gelince atabilirim istersen

Bir de benim kızın adı Ece olacak ya aklıma bir fitnelik geliyor yani hani şu piyasada adı Ece olan bi markanın çikolatası var ya ondan mı alıp öyle bana çok özel olmayanlara ikram etsem nasıl olur

Bir de benim kızın adı Ece olacak ya aklıma bir fitnelik geliyor yani hani şu piyasada adı Ece olan bi markanın çikolatası var ya ondan mı alıp öyle bana çok özel olmayanlara ikram etsem nasıl olur
Neden olmasin ben.olsam kesin oyle yapardim adamlar bana ozel hazirlamis napam yani

Kayınvalidem dedi bana da bende pek dikkate almadım sonra iş yerinden bı kaç kişiden duydum. Yapanlar.annemde dedi normal duru su dedi kayınvalidem de gorumceme hamileyken içmiş. Hiç hissetmedim doğumu diyo. Bende 25 e aldım bı kök

Azıcık içerim napim şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…