2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen sudan almayı bilmiyordum o da lazım alalım.hemen sudan

Bak onu yapabilirsin çünkü bi süre sonra bebek birini emerken diğerinden deli gibi süt fışkırıyor biz 5 gün arayla doğum yaptığım arkadaşımla şok geçirmiştik resmen o diğer memeye de boş biberonu koyup ondan akanları da biriktiriyordum artık sütlaç yapacak kadar sütün olur hiç korkma

Ay inşallah olcak olcak inanıyorum.

Aman bi akrabam var deli ediyor beni. Kız dünyaya resmen moral bozmak olumsuz düşüncelerini başkalarına kabul ettirmek için gelmiş. Kendisi yeni doğum yaptı sezaryen olarak. Bana diyor ki yok çok zor yok ayaklanman zor olur bilmem ne. Bebeğin küveze girebilir. Sorun olabilir kaç kilo durumu nasıl. Delirdim. Kendi bebeği küveze girdi 1 haftadan fazla. Bana diyor ki hamile iken covid aşısı oldun mu oldum dedim. Bak bence benim bebeğimin solunum sıkı tı hamile iken aşı olmamdan kaynaklıydı keşke olmasaydın falan demeye başladı. Çıldırcam artık. Sabrım tükeniyor. Yeni anne kırmak istemiyorum ama bende bir yere kadar sabredebilirim.

Aynen benimde yok. Bir kaç isim vardı sanki ev bu yüzden eledik

Çok kişi dedi isimler karakteri etkiliyor diye hakta veriyorum. Bu yüzden çok ismi eledik

Harf harf baktikta orada yaramaz haylazlik çıkmadı
Eymen de güzel ama herkes çok yaramaz oluyor dedi

M Mirune canım beni gör sen bi ara haftada 3 gün ağlayıp geziyordum evde niye ağladığım belli değil 18 yaşımda çalışıp ilk maaşımla aldığım yemek takımımın tabağını bile duvara fırlatıp kırdım kahve kupa takımım artık takım değil kocama bu koltuğun yerini değiştirecekmisin diye soru sordum diye bana bakışına kızıp alet çantasını tekmeleyip kendimi yatak odasına kilitleyip 3 saat ağladım. Hani diyorum ki evi terk edeyim ne alaka ya insan hamileyken saçma şeyleri düşünüyor ama oğlumda çok sakin bi hamilelik geçirmiştim hiç sinirlenmemiştim şimdi biri nefes alsa üstüne atlıyorum resmen. En son kocam doktora yalvarıyordu nolur bu kıza bi sakinleştirici verin mahvetti bizi de kendini de diye doktor diyor ki o kadar mı kötü herşeye mi kızıyorsun diyor ben de dedim kızmak ne kelime en son kocama yumruk atıyordum sürekli ağlıyorum dedim. Doktor ilaç veremem ama doğumdan sonra düzelir diye dua et dedi kocama Normal de hani balık burcuyum çok sakin uyumluyum ama sinirlendim mi yakar geçerim ama hamileyken ayağımı kaldırıp tekme atamıyorum diye bile sinirlendim düşün bunlar geçecek canım düzelecek herşey yoluna girecek içimizdeki canlar biraz bizim dengemizi bozmuş olabilir ama düzene girecek. Ve biliyorsun eşyalar beşik falan hop oluyor hatta her yer bez ıslak mendil kıyafet vs doluyor ki zaten senin diğeri de minik ve bu bebeğe bi beşik yada park yatak yeter hiç gerek yok kendimizi üzmeye
Canım şöyle düşün normal bi apandisit ameliyatında kişi 7 gün yatıyor ama biz sezaryen den sonra yataktan kalkıp bebeği alıyoruz emziriyoruz ki yanında birileri olacak nazını da sonuna kadar kullan çünkü ilk günler kişiye göre değişir sen kendini yormadan yavaş yavaş bebeğe ve kendine odaklan. Birşeyler yapmak zorunda değilsin emzir uyu yemek ye emzir uyu. ben 2. Günü sezaryen Li arkadaşımın evi süpürdüğünü biliyorum. Benim yanımda öncekinde annem vardı her işimi o yaptı ama İnan bunları unutacaksın bebeğine baktıkça o kadar değişiyor ki dünyan. Resmen kucağına aldığın anda anne oluyorsun bilmediğin alt değiştirme sanki yıllardır yapmışsın gibi yapıyorsun minik bebeğini sanki hep yıkamışsın gibi tutup yıkayabiliyorsun, aç mı kaka mı yaptı gazı mı var sanki bunları hep biliyorsun. Çok değişik birşey annelik.

Kız konuşma şey yap sesin gelmiyo falan de kapat ya. Senin moralini bozacak bazı insanlar başkalarını mutsuz edince mutlu olur. Dinleme öylelerini. Bak ben sana şöyle söyleyeyim. 12 yıl çalıştığım iş yerinden ayrıldım sonra deli gibi spor yapmaya başladım evde oğlum yabancı bakıcım vs herşey çok güzel bir de spor ve diyetimi insta da paylaşıyorum çok popüler bi sayfam oldu benim iş yerimde İk daydım beni takip edenleri Müdürüm görüp kızıyormuş birşey paylaşıyorum hepsi görüyor ama takip etmiyorlar sonra aile instam ayrıydı orda bi oğlumu eşimi kendimi paylaşıyorum hoppp nazar değiyo e tabi gezip tozuyorum spor yapıyorum işdeyken 85 kilo xl olan kız oldu s beden allahım geçen yaz dedim birşey paylaşmayacağım artık bi kestim paylaşmayı falan. Qma normal hayatım devam ediyor bir yıldır paylaşmıyorum hala benim görüştüğümü düşündükleri arkadaşlarımı sıkıştırıp neden birşey paylaşmıyor kilo mu aldı Bakıcısı duruyor mu spor yapıyor mu diye soruyorlarmış. Hamile olduğumu bile bi buradaki arkadaşlar bir ailelerimiz birkaç arkadaşım biliyor çoğu akrabaya bile söylemedim. İnsanlar çok kötü gözlü olabiliyor artık anı yaşayıp mutluluğumu da ailemle yaşıyorum. Hayatıma zerre kadar katkısı olmayan insanların zarar vermesine de izin vermiyorum. Seni aşağıya çekmelerine izin verme. Her doğum her bebek her anne farklı. Herkesin yolu hikayesi farklı. Sen kendininkini yaşa. Ve olumsuzlukları kenara bırak düşünme anın tadını çıkar.

kızlar hamileliğin başında geç döllenme veya erken döllenme diye doktoru sat tarihini güncelleyen var mı?

Canim sallama, herkesin gebeligi de dogumu da kendine. Sen beni düşünme, tez vakitte iyileşmeye bak, kendine bak de, lafı tıka ağzına gitsin. Sen anlam.yukledikce kıza konuşacak ve canını sıkacak. Sallamadifini belli et.

İsminde ne kadar çok e varsa o kadar hareketli bir insan oluyor sanırım. Ama yaramazlık mi bu E hiperaktivite mi bilemem :))
Oğlum Ege kızım da Ece olacak hiperaktif değil oğlum ama bazen hareketli oluyor öyle çok zorlandığım nokta çok nadir olmuştur. Çünkü adı Adar olan Atakan olan Nil olan Berfin olan arkadaşlarının düz duvara tırmandığını acımasızca yaptıklarını benim bile yetişemediğim yönlerini görünce benim oğlum yanlarında süt kuzusu kaldı bakalım kızım nasıl olacak çünkü hem zamanında doğarsa Aslan kızı olacak hem de Ece kraliçe demek bizi yöneteceği kesin

Ee ece nin suçu yok o zaman :)))

Kadın doğum doktorun değerlendirmeli hamilelikte değerler daha farklı oluyor. Normal insana göre çıkıyor testler canım.

Harf harf baktikta orada yaramaz haylazlik çıkmadı
Eymen de güzel ama herkes çok yaramaz oluyor dedi
Evet Eymen ismini de duymuştum.
Ayy inşallah öyle olur. az kaldı bakalım dediğim gibi 1 hafta da toparlarım herhalde. Normalde acıya dayanıklı biriyim çok aşırı olmadıkça. Doğumdan sonra hastanede yanımda eşim kalsın istiyorum ama yapabilir miyiz ki?
Ne o fosur fosur süt getirten sey bana da söyleyin kacırdım. Bestlak damla aldım bir de cemen otu tohumu duymustum ama onu da mı alsam
Kız yok ben psikolojik olarak demiştim ama sen bulursan hemen söyle bize de
Ya anlamıyorum neden böyle davranıyorlar konuşuyorlar. Ne istiyorlar ki karşılarındaki kişilerden. Yani ben demişim zaten tedirginim korkuyorum diye üstüne üstüne kötü yorum yapıyor bana. Ben asla öyle bir insan değilim karşımdakini kırıp üzereyim daha çok korkutacağım diye susan hatta iyi dileklerde bulunan bir insanım. Engelleyecektir her yerden az kaldı zaten. Sabrımın sonuna geliyorum

Aynen aynen söyledim valla sert söylemiş olabilirim ama insanın canını sıkıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…