2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftası geçmiş bebek küveze niye giriyor, covid aşısından dolayı niye sıkıntı yaşasın solunumunda. Saçma sapan şeyler, kendisi zorlukları yaşamış sana iyilik yapayım derken kendini övüyor gibi çok bilmiş.

Aynen öyle gerçekten saçma sapan fikirleri. Orta da bir şey de yok yani kendi düşüncesi.

Aynen aynen söyledim valla sert söylemiş olabilirim ama insanın canını sıkıyor yani.
Kendi kaşındı artık
İnsan bu dönemde sorun da yasasa soylememeli 2 gün sonra doğum yapacak başka bir anne adayina. Moral bozmaya, modunu düşürmeye gerek yok. Herkesin farklı sonuçta. Benim bile hiçbir dogumum diğerine benzememisti..kafa karıştırmaya ne gerek var ki

Sen kendine l, bebeğine odaklan cnm

Katılıyorum. Yok öyleyim artık kim olumsuz bir şey söylerse ağzının payını vereceğim. Valla hamileliğin başından beri böyle çekiyorum. Be gerek varmış. En iyisi susturmak.

Hayirli olsun rabbim anali babalı büyütsün insallah

Ay deli midir nedir kır gitsin yahu o yeni anneyse sende hamilesin canım.
O bu kafadan dolayı çocuğu strese sokmuştur yavrum şundan kurtulup iki rahat nefes alayım diye kuveze girmiştir
Sezaryenında normal doğumunda kendine göre artısı eksisi var. En sonunda sağlıkla kavuşalım hepsi gelip geçiyor nihayetinde

CipisS kimseyi takma ben ilk oğlumda hastane de 1 gün yattım eve geldik kv KB oldugu için ayaklandım 2.gün kurban kesip kuran okuttuk ve motorla markete gidip alışverişi yapıp geldim. Senin agrı eşiğine bakar herşey yaşayarak ögreneceksin.

Hastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi

CipisS kötü düşünme canım. O işler hiç belli olmuyor. Normal doğurup geç gelen de var sezaryen olup anında sütü gelen de. Bunları düşünüp kendini üzme hiç.

Kayınvalidenlerde rahat edemeyeceğini düşünüyorsan doğum öncesi baya kaldın zaten sonrası için en kısa zamanda annenlere geçiş planı yapın bence, günün de belli şimdiden hangi gün annenlere geçeceğinizi kesinleştirin, kayınvalidenler de psikolojik olarak hazırlansınlar

Gerçi bazısına önceden haber vermemek daha iyi oluyor. Biz mesela İstanbul'a taşınacağımızı Cezayir'de kimseye söylemiyoruz Eşim gezmeye gidiyoruz diye çıkarız varınca haber veririz diyor

CipisS ay sen sustur onları vallahi hamile ve lohusa iken kimse sarmasın kırarım kalbini şahsen eskidendi sustuğum günler. Ben sezaryen ve belden uyusturmalı sipinal mi epiduralmi ne deniyorsa ona artık ondan yaptım gayetde memnun kaldım. Bunlar aynı gerdeğe gircek gelin kızları korkutan cahillerden ne vebale giriyorlar haberler yok çoğu kadı hurafeler yüzünden ilişkide korkudan acı çekiyor ve hatta hiç giremiyor dellendirmesinler beni yolarım iyi enerji pozitif guze şeyler düşünelim korku başka bişe ama iyi enerji başka bişe ne giderse beyine onu kendine çekersin

Maaşallah size hemen eve gecmek ne güzel

Kızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
Ayy tek tek doguruyoruz inanılır gibi değil hanımlar, gözün aydın sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah

kızlar hamileliğin başında geç döllenme veya erken döllenme diye doktoru sat tarihini güncelleyen var mı?
Resmen kabusum. Ben kendi agzimla doktoru zorlayarak guncelledim. Diyorum biz bu beebgi 14 Kasimda yaptik, 1 Kasim sat sayilmali. Sat 26 Ekim ama 5 gun one cekelim. Dedi 2 gun kucuk gorunuyor ultrasonda sadece 2 gun one cekelim istersen satini. 28 Ekim. Yok.dedim 2. Sezaryen diye 37. Haftada almak isteseler 36de qlmis olurlar 3 -5 gun onemli, 1 Kasim sat olsun. Adam da gerek yok ama kendin bilirsin diyerek guncelledi. Normalde ben de yanlis hesaplamisim. Yumurtlanan tarihin 14 gun oncesi baz alinmaliymis, ben dollenme gununun 14 gun oncesini baz aldim. Doktor 28 Ekim konusunda hakliydi. Su an aslinda 38+2deyim ama evraklarda 37+4'te gorunuyorum. Doktor 39+2'de sezaryen tarihi verdi ama qslinda o gun 40+0 olucam. Neyse karisik duruyor ama karisik degil. 5 gun geri cektim dogum tarihimi gec dollenme diye diye. Meger benim hesap da yanlismis kisacasi.

Peki sonradan önde gitmeye başladı mı yoksa şuan haftasıyla uyumlu mu
Ilk 14 15 hafta yapilan olcumler esas alinir. 15. Haftadan sonra bebek genetigi devreye girer, gelisimde gerilemeye ya da onde gitmeye baslayabilir. Ama 15. Haftadan sonra geri ya da ileride gitmesi hicbir sey ifade etmez. Sat degistirilmez. Onemli olan ilk 15 haftadaki uyumlulugu.

Senin doktor da benimki gibi son anda gol atmis. Ee yazin insanlar tatile cikiyor tabi. Napsinlar onlarin da ailesi hayati var. Ama bizim icin tedirgin edici oluyor. Hakkimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…