Haftası geçmiş bebek küveze niye giriyor, covid aşısından dolayı niye sıkıntı yaşasın solunumunda. Saçma sapan şeyler, kendisi zorlukları yaşamış sana iyilik yapayım derken kendini övüyor gibi çok bilmiş.Aman bi akrabam var deli ediyor beni. Kız dünyaya resmen moral bozmak olumsuz düşüncelerini başkalarına kabul ettirmek için gelmiş. Kendisi yeni doğum yaptı sezaryen olarak. Bana diyor ki yok çok zor yok ayaklanman zor olur bilmem ne. Bebeğin küveze girebilir. Sorun olabilir kaç kilo durumu nasıl. Delirdim. Kendi bebeği küveze girdi 1 haftadan fazla. Bana diyor ki hamile iken covid aşısı oldun mu oldum dedim. Bak bence benim bebeğimin solunum sıkı tı hamile iken aşı olmamdan kaynaklıydı keşke olmasaydın falan demeye başladı. Çıldırcam artık. Sabrım tükeniyor. Yeni anne kırmak istemiyorum ama bende bir yere kadar sabredebilirim.
Benim bebek başından beri ileride haftası, öyle muhabbet geçti ama tarihi güncellemedi.kızlar hamileliğin başında geç döllenme veya erken döllenme diye doktoru sat tarihini güncelleyen var mı?
Aynen öyle gerçekten saçma sapan fikirleri. Orta da bir şey de yok yani kendi düşüncesi.Haftası geçmiş bebek küveze niye giriyor, covid aşısından dolayı niye sıkıntı yaşasın solunumunda. Saçma sapan şeyler, kendisi zorlukları yaşamış sana iyilik yapayım derken kendini övüyor gibi çok bilmiş.
Kendi kaşındı artıkAynen aynen söyledim valla sert söylemiş olabilirim ama insanın canını sıkıyor yani.
Katılıyorum. Yok öyleyim artık kim olumsuz bir şey söylerse ağzının payını vereceğim. Valla hamileliğin başından beri böyle çekiyorum. Be gerek varmış. En iyisi susturmak.Kendi kaşındı artık
İnsan bu dönemde sorun da yasasa soylememeli 2 gün sonra doğum yapacak başka bir anne adayina. Moral bozmaya, modunu düşürmeye gerek yok. Herkesin farklı sonuçta. Benim bile hiçbir dogumum diğerine benzememisti..kafa karıştırmaya ne gerek var ki
Sen kendine l, bebeğine odaklan cnm
Yorgunluktandi demek ki
27 kars erkek mahir emiryaş, şehir, bebeğin cinsiyeti ve adını alabilir miyim?
Hayirli olsun rabbim anali babalı büyütsün insallahAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Ay deli midir nedirAman bi akrabam var deli ediyor beni. Kız dünyaya resmen moral bozmak olumsuz düşüncelerini başkalarına kabul ettirmek için gelmiş. Kendisi yeni doğum yaptı sezaryen olarak. Bana diyor ki yok çok zor yok ayaklanman zor olur bilmem ne. Bebeğin küveze girebilir. Sorun olabilir kaç kilo durumu nasıl. Delirdim. Kendi bebeği küveze girdi 1 haftadan fazla. Bana diyor ki hamile iken covid aşısı oldun mu oldum dedim. Bak bence benim bebeğimin solunum sıkı tı hamile iken aşı olmamdan kaynaklıydı keşke olmasaydın falan demeye başladı. Çıldırcam artık. Sabrım tükeniyor. Yeni anne kırmak istemiyorum ama bende bir yere kadar sabredebilirim.
Benimki geç döllenme olarak güncellendi canımkızlar hamileliğin başında geç döllenme veya erken döllenme diye doktoru sat tarihini güncelleyen var mı?
Maaşallah size hemen eve gecmek ne güzelAncak girebildim buralara dün suni sancıyla doğumum başlatıldı zorlu bir süreçti cok şükür ki sezeryana donmeden doğum gerçekleşti bugün evimize geldik bebişle ilgileniyorum emzirmek vs ilk deneyim olunca oldukça zor geldi ama tarifsiz bir duygu buİnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır bizde durumlar böyle
Ayy tek tek doguruyoruz inanılır gibi değil hanımlar, gözün aydın sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallahKızlar ben dün sabah ipek kızımı kucağıma aldım rabbim sizleri de tez zamanda sağlıkla buluştursun inşallah
Peki sonradan önde gitmeye başladı mı yoksa şuan haftasıyla uyumlu muBenimki geç döllenme olarak güncellendi canım
Resmen kabusum. Ben kendi agzimla doktoru zorlayarak guncelledim. Diyorum biz bu beebgi 14 Kasimda yaptik, 1 Kasim sat sayilmali. Sat 26 Ekim ama 5 gun one cekelim. Dedi 2 gun kucuk gorunuyor ultrasonda sadece 2 gun one cekelim istersen satini. 28 Ekim. Yok.dedim 2. Sezaryen diye 37. Haftada almak isteseler 36de qlmis olurlar 3 -5 gun onemli, 1 Kasim sat olsun. Adam da gerek yok ama kendin bilirsin diyerek guncelledi. Normalde ben de yanlis hesaplamisim. Yumurtlanan tarihin 14 gun oncesi baz alinmaliymis, ben dollenme gununun 14 gun oncesini baz aldim. Doktor 28 Ekim konusunda hakliydi. Su an aslinda 38+2deyim ama evraklarda 37+4'te gorunuyorum. Doktor 39+2'de sezaryen tarihi verdi ama qslinda o gun 40+0 olucam. Neyse karisik duruyor ama karisik degil. 5 gun geri cektim dogum tarihimi gec dollenme diye diye. Meger benim hesap da yanlismis kisacasi.kızlar hamileliğin başında geç döllenme veya erken döllenme diye doktoru sat tarihini güncelleyen var mı?
Ilk 14 15 hafta yapilan olcumler esas alinir. 15. Haftadan sonra bebek genetigi devreye girer, gelisimde gerilemeye ya da onde gitmeye baslayabilir. Ama 15. Haftadan sonra geri ya da ileride gitmesi hicbir sey ifade etmez. Sat degistirilmez. Onemli olan ilk 15 haftadaki uyumlulugu.Peki sonradan önde gitmeye başladı mı yoksa şuan haftasıyla uyumlu mu
Senin doktor da benimki gibi son anda gol atmis. Ee yazin insanlar tatile cikiyor tabi. Napsinlar onlarin da ailesi hayati var. Ama bizim icin tedirgin edici oluyor. Hakkimizda hayirlisi.Hastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?