2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de yüksek cıktı seker diyeti ile geri düştü. Diyetisyenim iç yaglanman cogalmıd dedi merak etme kalple vs ilgili bişey değil. Yumurtayı tek ye terayagı yeme yogurdu sütü yarım yaglı iç demişti zaten ben şeker diyetine girince düzelmişti değerlerim. Sen de biraz dikkat edersen düzelir. Vucut yagları yaktıkca duzeliyor

Düşüncesiz işte gerçekten nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum zaten. Hahah dediğin doğru olabilir ama amin amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Doğru söylüyorsun kişiye göre değişir bu durum. Ağrı eşim yüksek diye düşünüyorum ama bakalım değilse de bebiş için sabredeceğim. Gelip geçecek ne de olsa.
Eşimle konuştum orada kalacağız biraz da zaten. Ama bakalım kv falan pek karışmaz bu konularda. Kışın mesela eşim 2 ay beni annemlere gönderecek. Kv ve kb hiç Bi şey demedi ses etmediler. O huylarını seviyorum.
Yok artık sabrım kalmadı zaten. Söylüyorum herkese her şeyi. Kimse anlamıyor kalbi kırılmayınca çünkü. Bu anestezi kısmından da bir şey anlamıyorum hiç. belden istiyorum onun adı var mı ki?

Ben inanıyorum doğurmazsın

Selam kızlar. Dün kontrolüm vardı. (36+0) Bebek haftasıyla uyumlu. 2.900 gr 49 cm. Yalnız kalp atışları nst'de zaman zaman çok yüksekti. 180'leri ve birkaç kez de 200'leri görmüş değer. Ebe, doktor tekrar ister büyük ihtimal, taşikardi oldu, dedi ama ultrason kontrolünde kalp atışı yine hızlı olsa da ortaması 154, dedi doktor. Sorun yok, dedi. Yine de içim pek rahat değil. Bebeğim aşırı hareketli bir bebek ve nst sırasında da hiç durmuyor. Siz nst'de en yüksek kaçları görüyorsunuz?

Spinal Anestezi imiş baktım en güzeli bu bence genel anestezi olmak istemiyorum

Doktorun yapacağı bir şey yok cnm. Sana denk gelmese başka gecesinin doğum tarihinde izinde olacak. Sonuçta yasal ve insanı hakki izne cikmak. Doğum, bir kalp damar ameliyatı değil, başka bir doktor da doğumunu yapabilir, icini ferah tut. Zaten belki gelmeyecek bile bebek, ille de doktorum diyecek :)

Bende istemiyorum geneli valla. Korkuyorum genelden nedense.

Ay ben gebel oldum, yine genel olacağım, neden korkuyorsun

Benimde karışık ben yumurtalama takibi yaptığım için biliyorum hangi gün hamile kaldığımı normale göre 4 gün geç oldu başta bebek 8 gün geri çıkıyordu. Doktora geç döllenme güncelleyelim dedi bende dedim sadece 4 gün böyle diye sonraki haftalarda normal satımla uyunlu hale gelmişti önden gidiyor gibi gözüküyor şuan halbuki sata uyumlu oldu sezeryan 39 da olacak ama ben 40 olmuş olacağım inşallah sıkıntı olmaz bu kadar geç olması sezeryanın

Haahah uyanamama korkusu var ya. uyurken bile deliksiz uyuyamıyorum asla ben. bir de ayrılırken saçma sapan şeyler söylerim kesin dönüşü olmayan

Haahah uyanamama korkusu var ya. uyurken bile deliksiz uyuyamıyorum asla ben. bir de ayrılırken saçma sapan şeyler söylerim kesin dönüşü olmayan
Sezerysn dışında da genel anestezi aldım kaç kez, merak etme anestezi doktoru.bu yuzden var sana uygun dozda veriliyor her şey. Ayrıca hiç saçmalamayın bugüne kadar, bazı şeyler çok film kokuyor Genel anestezinin de güzelliğib3 e kadar sayıyorsun, sonra uyumuştum

Ay ne bileyim ya. Ben en son 5 yaşında ameliyat oldum o da kasık fıtığıydı. şimdi dedim belden uyuştursun en azından bebikimi de görürüm hemen dedim.

uyanık olmak herşeyi görmek bazılarına korkutucu gelebiliyor ama ben o anı yaşamak ilk sesini duymak güzel diye düşünüyorum bir de doktorla eşinle konuşuyorsun bebeğimi ilk kez görüyorsun iyi oluyor bence ya

Kafası güzel oluyor uyanması ayrı güzel bi bakmışsın hayattasın ne değişik duygu dimi kaç kez genel anestezi aldım hatırlamıyorum ama onu da yaşadığım İçin doğumda belden aşağısı benim sipinal epidural kombine olmuştu o da güzel geçmişti inşallah bu defaki de sorunuz geçer amin

He aynen bende öyle düşünmüştüm. Zaten korkutucu geliyor bari böyle olsun gerginliğim azalır dedim. Eşimi de aldırmaya çalışacağım yanıma ama bakalım

Melodi cikolata kargom geldi ama oradan sadece 2 renk badem şekeri aldım.

Çikolataları başka siteden aldım, o da bugün yarın elimde olacak cnm. O gelince atabilirim istersen
Olur valla canim cok sevinirim
Ayyy şöyle insanlara benden kin ve nefret yani ne salaklar sen yaşamiş olabilirsin başkasi da ayni şeyleri yaşayacak diye birşey mi var ya allahim yarabbim valla yeni anne falan deme tükür agzina gitsin ya hiç gelemem ben
Dogurmazsin insallah canim strese girme

Kizçelerim 35+0dan sizi selamliyorum şimdi kontrolden geldik nst miz 100 üzerinden 105 miş hemşirem oyle söyledi oğluşum beyfendi bugün yine plesentaya kafayi gömmüş cocugum onu yastik saniyor sanirim 2800gr olmuş 46cm miş 5 gün ilerde gidiyor kilosu tospik beyin bundan sonra her hafta gel dedi doktorum son 3 muayenemmiş ondan sonrada kavuştay ❤❤❤

Sezaryen de olana spinal normal doğumda olana epidural diyorlardı en son

Kafanda kurma canım bence doğurmazsın ama velev ki bebenin gelesi tuttu doktorun orda olmasa bile herşey den haberdar olur yönlendirme ona sorularak yapılır bir tek fizikten orda olmaz yani

ya aynı korkular beende de var yarın sabah dokuz da.hastanedeyim Allah izin verirse ve ikincinsezeryan olmasına rağmen aşırı bı korku var ilkinde uyumustim.bunda.spinal olcak hisseder miyim karna bastırma olayı zaten rüyalarıma giriyor.insallah hayırlısıyla atlartirim yarini

Yav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…