Benimki de yüksek cıktı seker diyeti ile geri düştü. Diyetisyenim iç yaglanman cogalmıd dedi merak etme kalple vs ilgili bişey değil. Yumurtayı tek ye terayagı yeme yogurdu sütü yarım yaglı iç demişti zaten ben şeker diyetine girince düzelmişti değerlerim. Sen de biraz dikkat edersen düzelir. Vucut yagları yaktıkca duzeliyorKızlar gebelikte kolesterol trigliserid ve ldl kolesterol tahlilleri genelde hep yüksek olur demi. Ben 3 aylıkken yaptırmıştım yüksek çıkmıştı o zaman gitmiş olduğum bi doktor vardı gebelerde buna bakılmaz yüksek çıkar demişti ama bugün tekrar bütün kan tahlillerimi istedim ldl kolesterol 160 olması gerekirken 400 trigliserid de aynı şekilde nette genellikle damar tıkanıklığı kalp ile ilgili sorunlar yazıyor bunların yüksekliğinde
Düşüncesiz işte gerçekten nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum zaten. Hahah dediğin doğru olabilir amaAy deli midir nedirkır gitsin yahu o yeni anneyse sende hamilesin canım.
O bu kafadan dolayı çocuğu strese sokmuştur yavrum şundan kurtulup iki rahat nefes alayım diye kuveze girmiştir
Sezaryenında normal doğumunda kendine göre artısı eksisi var. En sonunda sağlıkla kavuşalım hepsi gelip geçiyor nihayetinde
Doğru söylüyorsun kişiye göre değişir bu durum. Ağrı eşim yüksek diye düşünüyorum ama bakalım değilse de bebiş için sabredeceğim. Gelip geçecek ne de olsa.CipisS kimseyi takma ben ilk oğlumda hastane de 1 gün yattım eve geldik kv KB oldugu için ayaklandım 2.gün kurban kesip kuran okuttuk ve motorla markete gidip alışverişi yapıp geldim. Senin agrı eşiğine bakar herşey yaşayarak ögreneceksin.
Eşimle konuştum orada kalacağız biraz da zaten. Ama bakalım kv falan pek karışmaz bu konularda. Kışın mesela eşim 2 ay beni annemlere gönderecek. Kv ve kb hiç Bi şey demedi ses etmediler. O huylarını seviyorum.CipisS kötü düşünme canım. O işler hiç belli olmuyor. Normal doğurup geç gelen de var sezaryen olup anında sütü gelen de. Bunları düşünüp kendini üzme hiç.
Kayınvalidenlerde rahat edemeyeceğini düşünüyorsan doğum öncesi baya kaldın zaten sonrası için en kısa zamanda annenlere geçiş planı yapın bence, günün de belli şimdiden hangi gün annenlere geçeceğinizi kesinleştirin, kayınvalidenler de psikolojik olarak hazırlansınlar
Gerçi bazısına önceden haber vermemek daha iyi oluyor. Biz mesela İstanbul'a taşınacağımızı Cezayir'de kimseye söylemiyoruzEşim gezmeye gidiyoruz diye çıkarız varınca haber veririz diyor
Yok artık sabrım kalmadı zaten. Söylüyorum herkese her şeyi. Kimse anlamıyor kalbi kırılmayınca çünkü. Bu anestezi kısmından da bir şey anlamıyorum hiç.CipisS ay sen sustur onları vallahi hamile ve lohusa iken kimse sarmasın kırarım kalbini şahsen eskidendi sustuğum günler. Ben sezaryen ve belden uyusturmalı sipinal mi epiduralmi ne deniyorsa ona artık ondan yaptım gayetde memnun kaldım. Bunlar aynı gerdeğe gircek gelin kızları korkutan cahillerden ne vebale giriyorlar haberler yok çoğu kadı hurafeler yüzünden ilişkide korkudan acı çekiyor ve hatta hiç giremiyor dellendirmesinler beni yolarım iyi enerji pozitif guze şeyler düşünelim korku başka bişe ama iyi enerji başka bişe ne giderse beyine onu kendine çekersin
Ben inanıyorum doğurmazsınHastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
Spinal Anestezi imiş baktımDüşüncesiz işte gerçekten nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum zaten. Hahah dediğin doğru olabilir amaamin amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Doğru söylüyorsun kişiye göre değişir bu durum. Ağrı eşim yüksek diye düşünüyorum ama bakalım değilse de bebiş için sabredeceğim. Gelip geçecek ne de olsa.
Eşimle konuştum orada kalacağız biraz da zaten. Ama bakalım kv falan pek karışmaz bu konularda. Kışın mesela eşim 2 ay beni annemlere gönderecek. Kv ve kb hiç Bi şey demedi ses etmediler. O huylarını seviyorum.
Yok artık sabrım kalmadı zaten. Söylüyorum herkese her şeyi. Kimse anlamıyor kalbi kırılmayınca çünkü. Bu anestezi kısmından da bir şey anlamıyorum hiç.belden istiyorum onun adı var mı ki?
Bende istemiyorum geneli valla. Korkuyorum genelden nedense.Spinal Anestezi imiş baktımen güzeli bu bence genel anestezi olmak istemiyorum
Doktorun yapacağı bir şey yok cnm. Sana denk gelmese başka gecesinin doğum tarihinde izinde olacak. Sonuçta yasal ve insanı hakki izne cikmak. Doğum, bir kalp damar ameliyatı değil, başka bir doktor da doğumunu yapabilir, icini ferah tut. Zaten belki gelmeyecek bile bebek, ille de doktorum diyecek :)Hastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
Bende istemiyorum geneli valla. Korkuyorum genelden nedense.
Benimde karışık ben yumurtalama takibi yaptığım için biliyorum hangi gün hamile kaldığımı normale göre 4 gün geç oldu başta bebek 8 gün geri çıkıyordu. Doktora geç döllenme güncelleyelim dedi bende dedim sadece 4 gün böyle diye sonraki haftalarda normal satımla uyunlu hale gelmişti önden gidiyor gibi gözüküyor şuan halbuki sata uyumlu oldu sezeryan 39 da olacak ama ben 40 olmuş olacağım inşallah sıkıntı olmaz bu kadar geç olması sezeryanınResmen kabusum. Ben kendi agzimla doktoru zorlayarak guncelledim. Diyorum biz bu beebgi 14 Kasimda yaptik, 1 Kasim sat sayilmali. Sat 26 Ekim ama 5 gun one cekelim. Dedi 2 gun kucuk gorunuyor ultrasonda sadece 2 gun one cekelim istersen satini. 28 Ekim. Yok.dedim 2. Sezaryen diye 37. Haftada almak isteseler 36de qlmis olurlar 3 -5 gun onemli, 1 Kasim sat olsun. Adam da gerek yok ama kendin bilirsin diyerek guncelledi. Normalde ben de yanlis hesaplamisim. Yumurtlanan tarihin 14 gun oncesi baz alinmaliymis, ben dollenme gununun 14 gun oncesini baz aldim. Doktor 28 Ekim konusunda hakliydi. Su an aslinda 38+2deyim ama evraklarda 37+4'te gorunuyorum. Doktor 39+2'de sezaryen tarihi verdi ama qslinda o gun 40+0 olucam. Neyse karisik duruyor ama karisik degil. 5 gun geri cektim dogum tarihimi gec dollenme diye diye. Meger benim hesap da yanlismis kisacasi.
Haahah uyanamama korkusu var ya.Doktorun yapacağı bir şey yok cnm. Sana denk gelmese başka gecesinin doğum tarihinde izinde olacak. Sonuçta yasal ve insanı hakki izne cikmak. Doğum, bir kalp damar ameliyatı değil, başka bir doktor da doğumunu yapabilir, icini ferah tut. Zaten belki gelmeyecek bile bebek, ille de doktorum diyecek :)
Ay ben gebel oldum, yine genel olacağım, neden korkuyorsun
Sezerysn dışında da genel anestezi aldım kaç kez, merak etme anestezi doktoru.bu yuzden var sana uygun dozda veriliyor her şey. Ayrıca hiç saçmalamayın bugüne kadar, bazı şeyler çok film kokuyorHaahah uyanamama korkusu var ya.uyurken bile deliksiz uyuyamıyorum asla ben. bir de ayrılırken saçma sapan şeyler söylerim kesin dönüşü olmayan
Ay ne bileyim ya. Ben en son 5 yaşında ameliyat oldum o da kasık fıtığıydı.Sezerysn dışında da genel anestezi aldım kaç kez, merak etme anestezi doktoru.bu yuzden var sana uygun dozda veriliyor her şey. Ayrıca hiç saçmalamayın bugüne kadar, bazı şeyler çok film kokuyorGenel anestezinin de güzelliğib3 e kadar sayıyorsun, sonra uyumuştum
Haahah uyanamama korkusu var ya.uyurken bile deliksiz uyuyamıyorum asla ben. bir de ayrılırken saçma sapan şeyler söylerim kesin dönüşü olmayan
Kafası güzel oluyor uyanması ayrı güzel bi bakmışsın hayattasın ne değişik duygu dimi kaç kez genel anestezi aldım hatırlamıyorum ama onu da yaşadığım İçin doğumda belden aşağısı benim sipinal epidural kombine olmuştu o da güzel geçmişti inşallah bu defaki de sorunuz geçer aminSezerysn dışında da genel anestezi aldım kaç kez, merak etme anestezi doktoru.bu yuzden var sana uygun dozda veriliyor her şey. Ayrıca hiç saçmalamayın bugüne kadar, bazı şeyler çok film kokuyorGenel anestezinin de güzelliğib3 e kadar sayıyorsun, sonra uyumuştum
He aynen bende öyle düşünmüştüm. Zaten korkutucu geliyor bari böyle olsun gerginliğim azalır dedim.uyanık olmak herşeyi görmek bazılarına korkutucu gelebiliyor ama ben o anı yaşamak ilk sesini duymak güzel diye düşünüyorum bir de doktorla eşinle konuşuyorsun bebeğimi ilk kez görüyorsun iyi oluyor bence ya
Olur valla canim cok sevinirimMelodi cikolata kargom geldi ama oradan sadece 2 renk badem şekeri aldım.
Çikolataları başka siteden aldım, o da bugün yarın elimde olacak cnm. O gelince atabilirim istersen
Ayyy şöyle insanlara benden kin ve nefret yani ne salaklar sen yaşamiş olabilirsin başkasi da ayni şeyleri yaşayacak diye birşey mi var ya allahim yarabbim valla yeni anne falan deme tükür agzina gitsin ya hiç gelemem benAman bi akrabam var deli ediyor beni. Kız dünyaya resmen moral bozmak olumsuz düşüncelerini başkalarına kabul ettirmek için gelmiş. Kendisi yeni doğum yaptı sezaryen olarak. Bana diyor ki yok çok zor yok ayaklanman zor olur bilmem ne. Bebeğin küveze girebilir. Sorun olabilir kaç kilo durumu nasıl. Delirdim. Kendi bebeği küveze girdi 1 haftadan fazla. Bana diyor ki hamile iken covid aşısı oldun mu oldum dedim. Bak bence benim bebeğimin solunum sıkı tı hamile iken aşı olmamdan kaynaklıydı keşke olmasaydın falan demeye başladı. Çıldırcam artık. Sabrım tükeniyor. Yeni anne kırmak istemiyorum ama bende bir yere kadar sabredebilirim.
Dogurmazsin insallah canim strese girmeHastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
Sezaryen de olana spinal normal doğumda olana epidural diyorlardı en sonDüşüncesiz işte gerçekten nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum zaten. Hahah dediğin doğru olabilir amaamin amin inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Yok artık sabrım kalmadı zaten. Söylüyorum herkese her şeyi. Kimse anlamıyor kalbi kırılmayınca çünkü. Bu anestezi kısmından da bir şey anlamıyorum hiç.belden istiyorum onun adı var mı ki?
Kafanda kurma canım bence doğurmazsın ama velev ki bebenin gelesi tuttu doktorun orda olmasa bile herşey den haberdar olur yönlendirme ona sorularak yapılır bir tek fizikten orda olmaz yaniHastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
ya aynı korkular beende de var yarın sabah dokuz da.hastanedeyim Allah izin verirse ve ikincinsezeryan olmasına rağmen aşırı bı korku var ilkinde uyumustim.bunda.spinal olcak hisseder miyim karna bastırma olayı zaten rüyalarıma giriyor.insallah hayırlısıyla atlartirim yariniValla inan bilmiyorum. Sanırım beni ameliyat kesi vs korkutuyor. Aşırı gerildim.alıştıramıyorum kendimi bir türlü. Ya sütüm hemen gelmezse çok acı çeker bebeğimle ilgilenemezsem falan diye korkuyorum.
Yav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyleKizçelerim 35+0dan sizi selamliyorum şimdi kontrolden geldik nst miz 100 üzerinden 105 mişhemşirem oyle söyledi oğluşum beyfendi bugün yine plesentaya kafayi gömmüş cocugum onu yastik saniyor sanirim 2800gr olmuş 46cm miş 5 gün ilerde gidiyor kilosu tospik beyin bundan sonra her hafta gel dedi doktorum son 3 muayenemmiş ondan sonrada kavuştay ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?