2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.
Sezaryen de olana spinal normal doğumda olana epidural diyorlardı en son
Sen öyle diyorsan öyledir jajajaj

Ay dur kendini korkutma. İkinciymiş zaten daha rahat olursun. dua oku kendini sakinleştirici sonra bebeğinin sesine odaklan. Anı yaşa. uyuşturacaklar hiç Bi şey hissetmezsin daha doğrusu acı hissetmeyeceksin zaten. Sen bana bakma ben kendi halimde panik yapıyordum ama geçti artıkın. Amaaaan diyip geçiyorum

Güzel olacak inşallah

Yav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
Vallahi ya ama biz eşimde bende rahatimizdan asla ödün vermeyiz cocugumuzda bize çekmiş
Yok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.

Sen öyle diyorsan öyledir jajajaj
Ayyy hiç vicdanim sizlamaz vallahi acimamda yoktur

Bir şey diyim mi bizde eşimle öyleyiz ahhahaha kesin bizim yüzümüzden cocuklar böyle oldu

Hahahah neyse dogunca kaçamayacaklar artık
En son gittiğimde doktor ultrason çıktısını vermedi hiçbir şey belli değil diyor. Dedim doğacak zaten bundan sonra kendi bilir offf çok az zaman sonra kucaklarda olacaklar ya şaka gibi

Yav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
Bizimki de kanala sokmuş kafayı göremiyoruz yüzünü. en son yarım yamalak 32 de görmüştük. O da kafası plasenta ya dayalı eli ağzında yüzündeydi

Normal doğum muydu yani hiçbirşey hissetmemiş
Maşallah maşallah benim oğluş da 180 190 200 lerdeydik Dr normal dedi korkma bişi olsa söylerler bence çok hareketli oldukları için öyle o gün bide ben yolculuk yaptım 3 saatlik hiç durmadı karnım da Bütün gün hareketliydi Hocam benim tekme sayacına ihtiyacım yok yetişemiyorum tekmelere dedim Dr ultrasonda da farkettim zaten dedi senin oğluş çok hareketli olacak karnın da nasılsa dışarda da öyle olur dedi hazırlıklı ol canım sende yandık

Çok teşekkür ederim yorumun için. Üzüldüm açıkçası ebe taşikardi falan deyince. Korktum da. Aşırı hareketli oldukları için olabiliyor demek ki. Hapı yuttuk sanırım gerçekten.

Bebek hareket ettiğinde kalp atısları da hızlanıyor belki ondan yüksrk cıkıyordur

Bizim butun covit semptomları aynı mı olur ya bende 2 3 gündür nedensiz ishal var

Maaşallah bebiş yerinde rahat demekki hic cıkası yok yastıgını da bulmus oh miss aramızda 6 gün varmıs senle, benimde mi daha üç kontrolum vaaar

İshal de doğum belirtisi, benim doğum öncesi bağırsaklarım çalışmıştı(normalde kabizim :))

Bir şey diyim mi bizde eşimle öyleyiz ahhahaha kesin bizim yüzümüzden cocuklar böyle oldu

Hahahah neyse dogunca kaçamayacaklar artık
Zaten doktor bize direk şey sormustu daha önce hanginiz rahatina düskünsünüz ağa gibi yatiyor bu diye
Kiz doguracam deyip durma milleti heycanlandiriyosun
Maaşallah bebiş yerinde rahat demekki hic cıkası yok yastıgını da bulmus oh miss aramızda 6 gün varmıs senle, benimde mi daha üç kontrolum vaaar
Sana da mi 39. Hafta sezeryan dendi canim keyfi yerinde beyimizin çok şükür
Yarın ben de çok uzun xaman sonra kontrole gideceğim bakalım doktorumuz neler diyecek
ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…