Yok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.Olur valla canim cok sevinirim
Ayyy şöyle insanlara benden kin ve nefret yani ne salaklar sen yaşamiş olabilirsin başkasi da ayni şeyleri yaşayacak diye birşey mi var ya allahim yarabbim valla yeni anne falan deme tükür agzina gitsin ya hiç gelemem ben
Dogurmazsin insallah canim strese girme
Sen öyle diyorsan öyledir jajajajSezaryen de olana spinal normal doğumda olana epidural diyorlardı en son
Ay dur kendini korkutma. İkinciymiş zaten daha rahat olursun.ya aynı korkular beende de var yarın sabah dokuz da.hastanedeyim Allah izin verirse ve ikincinsezeryan olmasına rağmen aşırı bı korku var ilkinde uyumustim.bunda.spinal olcak hisseder miyim karna bastırma olayı zaten rüyalarıma giriyor.insallah hayırlısıyla atlartirim yarini
Kafası güzel oluyor uyanması ayrı güzel bi bakmışsın hayattasın ne değişik duygu dimi kaç kez genel anestezi aldım hatırlamıyorum ama onu da yaşadığım İçin doğumda belden aşağısı benim sipinal epidural kombine olmuştu o da güzel geçmişti inşallah bu defaki de sorunuz geçer amin
Vallahi ya ama biz eşimde bende rahatimizdan asla ödün vermeyiz cocugumuzda bize çekmişYav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
Ayyy hiç vicdanim sizlamaz vallahi acimamda yokturYok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.
Sen öyle diyorsan öyledir jajajaj
Ne güzel ya keşke bende öyle olabilsem. İnsanları kırmaktan üzmekten çok korkuyorum.Vallahi ya ama biz eşimde bende rahatimizdan asla ödün vermeyiz cocugumuzda bize çekmiş
Ayyy hiç vicdanim sizlamaz vallahi acimamda yoktur
+1 de bizden gelsin o zamanYav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
Bir şey diyim mi bizde eşimle öyleyiz ahhahaha kesin bizim yüzümüzden cocuklar böyle olduVallahi ya ama biz eşimde bende rahatimizdan asla ödün vermeyiz cocugumuzda bize çekmiş
Ayyy hiç vicdanim sizlamaz vallahi acimamda yoktur
Hahahah neyse dogunca kaçamayacaklar artık+1 de bizden gelsin o zaman
En son gittiğimde doktor ultrason çıktısını vermedi hiçbir şey belli değil diyor. Dedim doğacak zaten bundan sonra kendi bilirBir şey diyim mi bizde eşimle öyleyiz ahhahaha kesin bizim yüzümüzden cocuklar böyle oldu
Hahahah neyse dogunca kaçamayacaklar artık
Bizimki de kanala sokmuş kafayı göremiyoruz yüzünü.Yav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
Normal doğum muydu yani hiçbirşey hissetmemişKayınvalidem dedi bana da bende pek dikkate almadım sonra iş yerinden bı kaç kişiden duydum. Yapanlar.annemde dedi normal duru su dedi kayınvalidem de gorumceme hamileyken içmiş. Hiç hissetmedim doğumu diyo. Bende 25 e aldım bı kök
Maşallah maşallahSelam kızlar. Dün kontrolüm vardı. (36+0) Bebek haftasıyla uyumlu. 2.900 gr 49 cm. Yalnız kalp atışları nst'de zaman zaman çok yüksekti. 180'leri ve birkaç kez de 200'leri görmüş değer. Ebe, doktor tekrar ister büyük ihtimal, taşikardi oldu, dedi ama ultrason kontrolünde kalp atışı yine hızlı olsa da ortaması 154, dedi doktor. Sorun yok, dedi. Yine de içim pek rahat değil. Bebeğim aşırı hareketli bir bebek ve nst sırasında da hiç durmuyor. Siz nst'de en yüksek kaçları görüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim yorumun için. Üzüldüm açıkçası ebe taşikardi falan deyince. Korktum da. Aşırı hareketli oldukları için olabiliyor demek ki. Hapı yuttuk sanırım gerçekten.Normal doğum muydu yani hiçbirşey hissetmemiş
Maşallah maşallahbenim oğluş da 180 190 200 lerdeydik Dr normal dedi korkma bişi olsa söylerler bence çok hareketli oldukları için öyle o gün bide ben yolculuk yaptım 3 saatlik hiç durmadı karnım da Bütün gün hareketliydi Hocam benim tekme sayacına ihtiyacım yok yetişemiyorum tekmelere dedim Dr ultrasonda da farkettim zaten dedi senin oğluş çok hareketli olacak karnın da nasılsa dışarda da öyle olur dedi hazırlıklı ol canım sende yandık
Bebek hareket ettiğinde kalp atısları da hızlanıyor belki ondan yüksrk cıkıyordurSelam kızlar. Dün kontrolüm vardı. (36+0) Bebek haftasıyla uyumlu. 2.900 gr 49 cm. Yalnız kalp atışları nst'de zaman zaman çok yüksekti. 180'leri ve birkaç kez de 200'leri görmüş değer. Ebe, doktor tekrar ister büyük ihtimal, taşikardi oldu, dedi ama ultrason kontrolünde kalp atışı yine hızlı olsa da ortaması 154, dedi doktor. Sorun yok, dedi. Yine de içim pek rahat değil. Bebeğim aşırı hareketli bir bebek ve nst sırasında da hiç durmuyor. Siz nst'de en yüksek kaçları görüyorsunuz?
Bizim butun covit semptomları aynı mı olur ya bende 2 3 gündür nedensiz ishal varAy doğurcam ben galibakasıklarıma baskı oluyor ara sıra belime ağrı vuruyor o baskı ile beraber. Şimdide kuyruk sokumumda ağrı var. Durduk yere ishal başladı
Neyse 10 gün sabretcem artık. İçimde tutmaya çalışacağım
Maaşallah bebiş yerinde rahat demekki hic cıkası yok yastıgını da bulmus oh missKizçelerim 35+0dan sizi selamliyorum şimdi kontrolden geldik nst miz 100 üzerinden 105 mişhemşirem oyle söyledi oğluşum beyfendi bugün yine plesentaya kafayi gömmüş cocugum onu yastik saniyor sanirim 2800gr olmuş 46cm miş 5 gün ilerde gidiyor kilosu tospik beyin bundan sonra her hafta gel dedi doktorum son 3 muayenemmiş ondan sonrada kavuştay ❤❤❤
Benimkinin de eli hep yüzünde. Asla göstermiyor. Sürprizci bebekler bizimkiler anlaşılanYav benım kızda hep kafasını plasenteya yaslıyor bu yüzden yüzünü göremiyoruz ne rahatına düşkün çıktı bunlar böyle
İshal de doğum belirtisi, benim doğum öncesi bağırsaklarım çalışmıştı(normalde kabizim :))Ay doğurcam ben galibakasıklarıma baskı oluyor ara sıra belime ağrı vuruyor o baskı ile beraber. Şimdide kuyruk sokumumda ağrı var. Durduk yere ishal başladı
Zaten doktor bize direk şey sormustu daha önce hanginiz rahatina düskünsünüz ağa gibi yatiyor bu diyeBir şey diyim mi bizde eşimle öyleyiz ahhahaha kesin bizim yüzümüzden cocuklar böyle oldu
Hahahah neyse dogunca kaçamayacaklar artık
Kiz doguracam deyip durma milleti heycanlandiriyosunAy doğurcam ben galibakasıklarıma baskı oluyor ara sıra belime ağrı vuruyor o baskı ile beraber. Şimdide kuyruk sokumumda ağrı var. Durduk yere ishal başladı
Sana da mi 39. Hafta sezeryan dendi canim keyfi yerinde beyimizin çok şükürMaaşallah bebiş yerinde rahat demekki hic cıkası yok yastıgını da bulmus oh missaramızda 6 gün varmıs senle, benimde mi daha üç kontrolum vaaar
Yarın ben de çok uzun xaman sonra kontrole gideceğim bakalım doktorumuz neler diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?