2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim butun covit semptomları aynı mı olur ya bende 2 3 gündür nedensiz ishal var
Hahaha valla ya aynı virüsü dolaylı yoldan mı kaptık naptık.
Yarın ben de çok uzun xaman sonra kontrole gideceğim bakalım doktorumuz neler diyecek
Ayy çok heycanlı bizi de habersiz bırakma. Güzel haberler ile gel inşallah
İshal de doğum belirtisi, benim doğum öncesi bağırsaklarım çalışmıştı(normalde kabizim :))
Abooo yok ya ama benim normal herhalde yediğim bi şeyden oldu. Yani inşallah öyledir
ay ne biliyim bi an doğurcam sandıydım

Yok uuzn süredir gidemedim doktora bayram covid derken, bakalım yarın ne diyecek 39 a kalmam bence gibi geliyor bana belki de kalacak hicbir fikrim yarın belli olur, heyecanlıyım o yüzden

Galiba senin virüs antalyadan torosları aşıp konyaya geldi bana kondu

Bebek hareket ettiğinde kalp atısları da hızlanıyor belki ondan yüksrk cıkıyordur
Bu bebeğim fazlaca hareketli gerçekten. Diğer çocuklarımda bu kadar yüksek değerler hiç görmemiştim. Hareketli olması iyi tabii ama umarım bu kadar yüksek değerler tekrar etmez. Tedirgin oluyorum.

Yok uuzn süredir gidemedim doktora bayram covid derken, bakalım yarın ne diyecek 39 a kalmam bence gibi geliyor bana belki de kalacak hicbir fikrim yarın belli olur, heyecanlıyım o yüzden
Benim randevularim sayili degil bazi hastaneler dogum paketini muaynesini sayili veriyormuş ben simdiye kadar 20 kere gitmişim bugun saydim ilk haftalsrda cok sık gittin riskli oldugum icin simdide 39a dogum tarihi verdi artik her hafta nst muayne bakiyor arkadasimda memorial hastanesine gidiyor 10 muayeneymiş paketi benimle ayni fiyat ödedi gerci onunkinde fotigraf makyöz falan varmis

Sen sezaryen olacaktın demi? Nst istiyor mu doktorun? Benden istemiyor da neden istemiyor acaba merak ettim

Yok iş yerindeki bayanda sancım tuttu icip gideene kadar 5 cm acilmisim diyo

Sen sezaryen olacaktın demi? Nst istiyor mu doktorun? Benden istemiyor da neden istemiyor acaba merak ettim
Ben genel anestezi ile sezaryen olacağım ama haftada 2 nst istiyor doktorum. Benim.gecmis kayıp oykumden de olmuş olabilir tabi...

Ben genel anestezi ile sezaryen olacağım ama haftada 2 nst istiyor doktorum. Benim.gecmis kayıp oykumden de olmuş olabilir tabi...
Hmm evet ondan olabilir. Ama ne bileyim istememesi bana garip geldi. Bakayım salı günü de mi istemeyecek acaba. Olmazsa soracağım bari nst ye gireyim

40 kere söyle olurmuş öyle derler ben her gün söylüyorum.

doktor bana nst ye bence her hamile 3 günde bir girmeli demişti. ama dünyada bunu karşılayacak bi sistem yok maalesef demişti.
eger nst güzel sonuç veriyorsa bebeğe anne karnında bisey olma olasılığı yüzde bir bile değilmiş. bebeğin sağlıklı olduğunu görmek ve bi sorun olmadığını anlamak için alıyorlarmış nst ye

Hem ultrasona sokuyor ama zaten artı nst... Neyse minnoslar iyi olsun da

Hem ultrasona sokuyor ama zaten artı nst... Neyse minnoslar iyi olsun da

yok ben eksik yazmışım. eğer nst güzelse önümüzdeki 3 gün boyunca bebeğe bisey olmaz anlamına geliyormuş.
yani gelse de çok çok çok düşük bir oranmis.
ultrason o kadar bilgi vermiyor demekki.
elimden gelse her gün nstye sokarım hamileleri diyodu doktor
bence senin geçmişine bakarak doktorun söylediği de doğruysa çok iyi haftada 2 nst ye girmen:)

Merhaba doğum 27 Temmuz da inşallah, kızım olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…