- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ya inan bende yoruldum diyorum kimse inanmıyorsenin için dua edeceğim arkadaşım gelecek bu hafta bebiş tüm inancımı isteğimi sana yönlendiriyorum.
Bitti çok şükürAllah razı olsun canım
senin tüm hazırlıklar bitti mi peki:)
Teşekkürler canımkendime hastaneden çıkarken giymek için bi tişört bi esofman altı koydum, bi sabahlikli gecelik, bi sabahlikli pijama takımı, bi tane pijama takımı. duş alırım diye havlu, terlik, kişisel bakım malzemeleri, ped, göğüs pedi, terlik, basit bi kırmızı kurdeleli taç, üç sütyen, iki üç atlet, bol külot, çorap
bebeğe fotoğraf çekimi için bi takım, bi hastane çıkışı, bi tulum, iki üç tane zıbın, iki çorap, eldiven koydum mu hatırlamıyorum. kolsuz badi koydum 3 4 tane. bi muslin battaniye, 3 4 tane ağız mendili, bi omuz mendili bunlar da Müslin. bi tane penye battaniye, ıslak mendil 1 numara bez. pişik kremi de koymam lazım onu koymadım galiba.
belki doğum öncesi de çekim yapılacak olursa elbise eklerim çantaya.
benim evim çok yakın hastaneye bisey eksik fazla olursa hemen halledilir o yüzden eksikler olabilir.
Tamam canım.Ben bı çok yerden bakıp karma hazırladım ama yarın annemgil gelcek onlara gelince koyduklarimi göstermek için acicam açınca yazarım sana da
Bitti çok şüküreşimle geçen gün beşiğide kurduk kv de kullanacağımız
Anam benim adan daha hevesli bırakmıyor ki ben yapamyaaa en sevdiğim beşik kurmak benim de
bizimkini de ben kurdum oturup
Anam benim adan daha hevesli bırakmıyor ki ben yapam
Vallahi öyle kendi yapmak istiyor ama bensiz de yapamıyor. Bir de inat ediyor hayır oraya değiş buraya diye ama sonuç ne oluyor benim dediğimbenimkinin el becerisi yok bensiz yapamaz zaten
el becerisi olsa bizde de bana kalmazdio vida nereye nasıl gelecek anlayıp da takana kadar
Vallahi öyle kendi yapmak istiyor ama bensiz de yapamıyor. Bir de inat ediyor hayır oraya değiş buraya diye ama sonuç ne oluyor benim dediğim
Bende şuan öyleyim çocukluktan beri kabızım ama son 1haftadır aşırı ishal var çok afedersiniz günde bir çok kez çıkıyorum. Ama gerçekten vücut doğum için temizliyormus kesinlikle doğum belirtisiİshal de doğum belirtisi, benim doğum öncesi bağırsaklarım çalışmıştı(normalde kabizim :))
Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama takip etmekte fayda var :)Bende şuan öyleyim çocukluktan beri kabızım ama son 1haftadır aşırı ishal var çok afedersiniz günde bir çok kez çıkıyorum. Ama gerçekten vücut doğum için temizliyormus kesinlikle doğum belirtisi
İsminde ne kadar çok e varsa o kadar hareketli bir insan oluyor sanırım. Ama yaramazlık mi bu E hiperaktivite mi bilemem :))
Bence bu erkekler genel olarak bu şekilde. Benim eşimde illa ben olacağım yanında yoksa yapamıyor. Yanında olmadığım zamanlar da adam strese giriyor resmenbenim de en sevmediğim şey. biseyi yapması gerekir beceremez notercim gelir misin bakar mısın bu nasıl yapilacakgitmezsem bide sinirlenir
Bence bu erkekler genel olarak bu şekilde. Benim eşimde illa ben olacağım yanında yoksa yapamıyor. Yanında olmadığım zamanlar da adam strese giriyor resmenbabam da öyledir mesela elinden He riş gelir her şeyi yapar ama annemsiz yapamaz
Doğum sancısı nasıl bişey oluyor yayürüyüşe çıktım 15dk yürüyebildim tabi yürüyüşte belime ağrı girdi adımlarımı atamadım sanki sırtımdan belime baskı yapıyorlar gibiydi. Karnım aşağıya düştü ağırlıktan dolayı mı böyle oldu anlamadım
Herkesin farklı olabilir. Benim hem kasigim hem belim çok agirmiştı. Ama bendeki ağrı normal bir ağrı gibi değil de zonklar gibiydi belimde. Yani, yalancı ağrı ile doğum ağrısını anlarsın, arasinda fark var :)Doğum sancısı nasıl bişey oluyor yayürüyüşe çıktım 15dk yürüyebildim tabi yürüyüşte belime ağrı girdi adımlarımı atamadım sanki sırtımdan belime baskı yapıyorlar gibiydi. Karnım aşağıya düştü ağırlıktan dolayı mı böyle oldu anlamadım
Hahahah olabiliyor böyle şeylerbenim babam kendi kendine yapar. ama eşimin eline bi tornavida bile vermemisler galiba. Bi insana bu kadar mı yakışmaz. tutmasını bile beceremez
ona söyleyeceğime kendim yapıyorum ben de herşeyi
Hahahah olabiliyor böyle şeylervalla eşimde öyle ama napalım tamamlıyoruz birbirimizi işte.
Doğuracaksın doğuracaksın doğuracaksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?