2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım.

benimkinin el becerisi yok bensiz yapamaz zaten
el becerisi olsa bizde de bana kalmazdi o vida nereye nasıl gelecek anlayıp da takana kadar
Vallahi öyle kendi yapmak istiyor ama bensiz de yapamıyor. Bir de inat ediyor hayır oraya değiş buraya diye ama sonuç ne oluyor benim dediğim

Vallahi öyle kendi yapmak istiyor ama bensiz de yapamıyor. Bir de inat ediyor hayır oraya değiş buraya diye ama sonuç ne oluyor benim dediğim

benim de en sevmediğim şey. biseyi yapması gerekir beceremez notercim gelir misin bakar mısın bu nasıl yapilacak gitmezsem bide sinirlenir

İshal de doğum belirtisi, benim doğum öncesi bağırsaklarım çalışmıştı(normalde kabizim :))
Bende şuan öyleyim çocukluktan beri kabızım ama son 1haftadır aşırı ishal var çok afedersiniz günde bir çok kez çıkıyorum. Ama gerçekten vücut doğum için temizliyormus kesinlikle doğum belirtisi

Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama takip etmekte fayda var :)

benim de en sevmediğim şey. biseyi yapması gerekir beceremez notercim gelir misin bakar mısın bu nasıl yapilacak gitmezsem bide sinirlenir
Bence bu erkekler genel olarak bu şekilde. Benim eşimde illa ben olacağım yanında yoksa yapamıyor. Yanında olmadığım zamanlar da adam strese giriyor resmen babam da öyledir mesela elinden He riş gelir her şeyi yapar ama annemsiz yapamaz

Doğum sancısı nasıl bişey oluyor ya yürüyüşe çıktım 15dk yürüyebildim tabi yürüyüşte belime ağrı girdi adımlarımı atamadım sanki sırtımdan belime baskı yapıyorlar gibiydi. Karnım aşağıya düştü ağırlıktan dolayı mı böyle oldu anlamadım

benim babam kendi kendine yapar. ama eşimin eline bi tornavida bile vermemisler galiba. Bi insana bu kadar mı yakışmaz. tutmasını bile beceremez

ona söyleyeceğime kendim yapıyorum ben de herşeyi

böyle kemiklerin ayriliyo gibi oluyo şiddeti arttıkça. bel ve sırtta hissetmiştim ben en çok.
ama bunun doğum sancısı olması için düzenli olması lazım canım. senin yorgunluktan da olabilir.
takip ediyo musun sancılarını kasılmalarını?

Herkesin farklı olabilir. Benim hem kasigim hem belim çok agirmiştı. Ama bendeki ağrı normal bir ağrı gibi değil de zonklar gibiydi belimde. Yani, yalancı ağrı ile doğum ağrısını anlarsın, arasinda fark var :)

+ 10 uzerinden 4 ise ağrının şiddeti artıyor, 5 oluyor 7 oluyor, git gide ağrı artıyor

benim babam kendi kendine yapar. ama eşimin eline bi tornavida bile vermemisler galiba. Bi insana bu kadar mı yakışmaz. tutmasını bile beceremez

ona söyleyeceğime kendim yapıyorum ben de herşeyi
Hahahah olabiliyor böyle şeyler valla eşimde öyle ama napalım tamamlıyoruz birbirimizi işte.

Doğuracaksın doğuracaksın doğuracaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…