2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimiz çok tatlıyız ve çok tatlı anne ve adaylarıyız

maşallah hepimize

hazir sen varken sorayım. ben normalde makyaj yapmıyorum. fotoğraf çekimi için fondöten yerine bb ya da cc krem alsam olur mu ki. zaten cildim kusar hemen fondöteni

Kasılmalarımda daha çok karında kasıkta ağrı oluyor, düzenli değil ama kasılma sürelerim arttı önceden 5-10 sn sürerdi şimdi 1-2 dk sürüyor aratabiliyor. Bugün gündüz uykumdan uyandırdı kasılmam hareket edemedim. Yürüyüşte hissettiğim farklı bişeydi ama eve gelip oturunca geçti.
Sancı gelirde fark edemezsem diye korkuyorum :) o zaman şiddete ve düzenli olup olmadığına bakacağım

maşallah hepimize

hazir sen varken sorayım. ben normalde makyaj yapmıyorum. fotoğraf çekimi için fondöten yerine bb ya da cc krem alsam olur mu ki. zaten cildim kusar hemen fondöteni
Olur ama firmasının bb ya da cc olanı kullan derim bak bende bu var gayet güzel duruyor ciltte. Bazen bende bunu kullanıyorum.

Eklentiler

• 16584296882474399750327082082153.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 47
Soyle ki, benim sancim erken başlamıştı ama anlamamamistim. Ta ki kendimi iyi hissetmediğim farkettigimde ağrıyı hissetmiştim zaten hissedilmeyecek gibi değil. Bunun dışında rahim agzinda sorun yoksa zaten doğum baslamaz ağrı olmadan :)

bebek kanalda miydi? bebek kanala yerleşmiş olabilir.
o gerçekten yürümeyi hareket etmeyi eziyet haline getiriyo

takipte kal canım. doğum sancısı mutlaka anlaşılıyor.

eve en yakın eve ve gratis var. ama farmasi katalogla satılıyor değil mi?
Aynen satılıyordu en son baktığımda. Ama bulamazsan bak gratisten bunu da alabilirsin. Bb krem gibi dokusu baya iyi. Ben mesela makyaj yaparken özellikle yaz aylarında komple sürmüyorum. Yüzümde gözüme batan yerlere sürüyorum sadece.

Eklentiler

• 16584302840092890166978230669997.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
Yok ben brlki 30 kere gitmişimdir muayeneye de, haftalarımız aynı ya demekki ben de 3 muayeneden sonra dogurabilirim demek istedim. 3 muayenr fazla geldi ama 5 güne bir gidersen 15 gün sonra da olabilir dogum

Bu bebeğim fazlaca hareketli gerçekten. Diğer çocuklarımda bu kadar yüksek değerler hiç görmemiştim. Hareketli olması iyi tabii ama umarım bu kadar yüksek değerler tekrar etmez. Tedirgin oluyorum.
Doktor normal görmeseydi mudahale ederdi merak etme sıkma canını, benim de ateşim cıktıgında bebek nabızları yükselmişti ama doktorlar sıkıntı etmemişti

çok teşekkür ederim canım yarın bakayım ikisine de

Bu biraz inatçı cıktı desene, yerinde rahat demekki, şu dunyaya gelip napcam diyo

Rica ederim. aynen bak bakalım Bi. Bende makyajı çok seviyorum ama sıcaktan yapamıyorum. Terliyor yüzüm

ben de allık dahi süremem yakışmıyor cildimin rengi de tuhaf

doğum fotoğrafcisi var diye yapayım diyorum ama belki ona bile üşenip yapmam
senin burcun ne terazi falan mi

Dinlenince gecmeyen sancu dogum sancısıymış, o yüzden benim belim agrısa karnım sancısa hemen yataga atıyorum kendimi dinlemiyorum, bu zamana kadar hep de dinlenince gecti cok sukur teori dogru demekki

ben de allık dahi süremem yakışmıyor cildimin rengi de tuhaf

doğum fotoğrafcisi var diye yapayım diyorum ama belki ona bile üşenip yapmam
senin burcun ne terazi falan mi
Ay yay benim burcum ama yükselenim belki öyledir niye ki?
Yap ama sanki kaç kere olacak. Tabi doğal halini beğeniyorsan o bambaşka bir durum. Ben pek beğenmiyorum mesela fotoğraflarda doğal halimi.

Asıl olan değer doğum yaptıktan 1 ay sonrasıymış eğer düşmüyorsa o zaman takibe alınmalı demişti önceden gitmiş olduğum doktorum. İnsan değerleri çok yüksek görünce korkmuyor değil Ben gebeliğim boyunca devamlı yoğurt süt ve yumurta yiyorum başka birşey yiyemiyorum desem yeri ve abartırcasına hemde ama canım istiyor dikkat edeyim öyleyse. Bu arada sen nasıl oldun canım negatife döndün mü? Belirtilerin neydi ? Bide crp değerim 0-7 olması gerekirken 14,50 çıktı bende grip gibi birşeyim çözemedim covid crp değerini yükseltirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…