Hepimiz çok tatlıyız ve çok tatlı anne ve adaylarıyızahahaha çok tatlısın
Hepimiz çok tatlıyız ve çok tatlı anne ve adaylarıyız
Kasılmalarımda daha çok karında kasıkta ağrı oluyor, düzenli değil ama kasılma sürelerim arttı önceden 5-10 sn sürerdi şimdi 1-2 dk sürüyor aratabiliyor. Bugün gündüz uykumdan uyandırdı kasılmam hareket edemedim. Yürüyüşte hissettiğim farklı bişeydi ama eve gelip oturunca geçti.böyle kemiklerin ayriliyo gibi oluyo şiddeti arttıkça. bel ve sırtta hissetmiştim ben en çok.
ama bunun doğum sancısı olması için düzenli olması lazım canım. senin yorgunluktan da olabilir.
takip ediyo musun sancılarını kasılmalarını?
Sancı gelirde fark edemezsem diye korkuyorum :) o zaman şiddete ve düzenli olup olmadığına bakacağımHerkesin farklı olabilir. Benim hem kasigim hem belim çok agirmiştı. Ama bendeki ağrı normal bir ağrı gibi değil de zonklar gibiydi belimde. Yani, yalancı ağrı ile doğum ağrısını anlarsın, arasinda fark var :)
+ 10 uzerinden 4 ise ağrının şiddeti artıyor, 5 oluyor 7 oluyor, git gide ağrı artıyor
Olur ama firmasının bb ya da cc olanı kullan derim bak bende bu var gayet güzel duruyor ciltte. Bazen bende bunu kullanıyorum.maşallah hepimize
hazir sen varken sorayım. ben normalde makyaj yapmıyorum. fotoğraf çekimi için fondöten yerine bb ya da cc krem alsam olur mu ki. zaten cildim kusar hemen fondöteni
Soyle ki, benim sancim erken başlamıştı ama anlamamamistim. Ta ki kendimi iyi hissetmediğim farkettigimde ağrıyı hissetmiştim zaten hissedilmeyecek gibi değil. Bunun dışında rahim agzinda sorun yoksa zaten doğum baslamaz ağrı olmadan :)Kasılmalarımda daha çok karında kasıkta ağrı oluyor, düzenli değil ama kasılma sürelerim arttı önceden 5-10 sn sürerdi şimdi 1-2 dk sürüyor aratabiliyor. Bugün gündüz uykumdan uyandırdı kasılmam hareket edemedim. Yürüyüşte hissettiğim farklı bişeydi ama eve gelip oturunca geçti.
Sancı gelirde fark edemezsem diye korkuyorum :) o zaman şiddete ve düzenli olup olmadığına bakacağım
Kasılmalarımda daha çok karında kasıkta ağrı oluyor, düzenli değil ama kasılma sürelerim arttı önceden 5-10 sn sürerdi şimdi 1-2 dk sürüyor aratabiliyor. Bugün gündüz uykumdan uyandırdı kasılmam hareket edemedim. Yürüyüşte hissettiğim farklı bişeydi ama eve gelip oturunca geçti.
Sancı gelirde fark edemezsem diye korkuyorum :) o zaman şiddete ve düzenli olup olmadığına bakacağım
Olur ama firmasının bb ya da cc olanı kullan derim bak bende bu var gayet güzel duruyor ciltte. Bazen bende bunu kullanıyorum.
Aynen satılıyordu en son baktığımda. Ama bulamazsan bak gratisten bunu da alabilirsin. Bb krem gibi dokusu baya iyi. Ben mesela makyaj yaparken özellikle yaz aylarında komple sürmüyorum. Yüzümde gözüme batan yerlere sürüyorum sadece.eve en yakın eve ve gratis var. ama farmasi katalogla satılıyor değil mi?
Yok ben brlki 30 kere gitmişimdir muayeneye de, haftalarımız aynı ya demekki ben de 3 muayeneden sonra dogurabilirim demek istedim. 3 muayenr fazla geldi ama 5 güne bir gidersen 15 gün sonra da olabilir dogumBenim randevularim sayili degil bazi hastaneler dogum paketini muaynesini sayili veriyormuş ben simdiye kadar 20 kere gitmişim bugun saydim ilk haftalsrda cok sık gittin riskli oldugum icin simdide 39a dogum tarihi verdi artik her hafta nst muayne bakiyor arkadasimda memorial hastanesine gidiyor 10 muayeneymiş paketi benimle ayni fiyat ödedi gerci onunkinde fotigraf makyöz falan varmis
Doktor normal görmeseydi mudahale ederdi merak etme sıkma canını, benim de ateşim cıktıgında bebek nabızları yükselmişti ama doktorlar sıkıntı etmemiştiBu bebeğim fazlaca hareketli gerçekten. Diğer çocuklarımda bu kadar yüksek değerler hiç görmemiştim. Hareketli olması iyi tabii ama umarım bu kadar yüksek değerler tekrar etmez. Tedirgin oluyorum.
Aynen satılıyordu en son baktığımda. Ama bulamazsan bak gratisten bunu da alabilirsin. Bb krem gibi dokusu baya iyi. Ben mesela makyaj yaparken özellikle yaz aylarında komple sürmüyorum. Yüzümde gözüme batan yerlere sürüyorum sadece.
Bu biraz inatçı cıktı desene, yerinde rahat demekki, şu dunyaya gelip napcam diyoiyi akşamlar kızlarbugün de doğmadı benim sipa.
erken gelmesin derken gelmekten vazgeçti sanirim. yalancı sancim cok var. Ne zaman gerçeğe dönecek acaba. ilkinde yalancı sanci bile çekmemiştim. suyum gelmişti gidip doğurmuştum
Rica ederim.çok teşekkür ederim canım yarın bakayım ikisine de
Bu biraz inatçı cıktı desene, yerinde rahat demekki, şu dunyaya gelip napcam diyo
Rica ederim.aynen bak bakalım Bi. Bende makyajı çok seviyorum ama sıcaktan yapamıyorum. Terliyor yüzüm
Dinlenince gecmeyen sancu dogum sancısıymış, o yüzden benim belim agrısa karnım sancısa hemen yataga atıyorum kendimi dinlemiyorum, bu zamana kadar hep de dinlenince gecti cok sukur teori dogru demekkiDoğum sancısı nasıl bişey oluyor yayürüyüşe çıktım 15dk yürüyebildim tabi yürüyüşte belime ağrı girdi adımlarımı atamadım sanki sırtımdan belime baskı yapıyorlar gibiydi. Karnım aşağıya düştü ağırlıktan dolayı mı böyle oldu anlamadım
Teşekkür ederim canımKadın doğum doktorun değerlendirmeli hamilelikte değerler daha farklı oluyor. Normal insana göre çıkıyor testler canım.
Ay yay benim burcum ama yükselenim belki öyledir niye ki?ben de allık dahi süremem yakışmıyorcildimin rengi de tuhaf
doğum fotoğrafcisi var diye yapayım diyorum ama belki ona bile üşenip yapmam
senin burcun ne terazi falan mi
Ahaha allaj kolaylık versin iki inatcı yandın gercektenabisi de inatçı yandım ben özge
inşallah hayırlı zamanda gelsin bütün poncikler
Asıl olan değer doğum yaptıktan 1 ay sonrasıymış eğer düşmüyorsa o zaman takibe alınmalı demişti önceden gitmiş olduğum doktorum. İnsan değerleri çok yüksek görünce korkmuyor değilBenimki de yüksek cıktı seker diyeti ile geri düştü. Diyetisyenim iç yaglanman cogalmıd dedi merak etme kalple vs ilgili bişey değil. Yumurtayı tek ye terayagı yeme yogurdu sütü yarım yaglı iç demişti zaten ben şeker diyetine girince düzelmişti değerlerim. Sen de biraz dikkat edersen düzelir. Vucut yagları yaktıkca duzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?