2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuaförüm Fatih Kıztaşında Kuaför Serap. Serap Abla da ekibi de süperdir, hepsi aşırı titizler istediğin gibi olması için ellerinden geleni yaparlar. Olmayacak bir şey istersen "yaparız" diyip kandırmazlar olurunu söyler çözüm bulurlar. Kime tavsiye ettiysem asla pişman olmadı. Hatta en son gittiğimiz arkadaşım kaşını çok beğendi ilk defa kaşım alınırken bu kadar çok sorarak aldılar dedi. Ben ta Kağıthane'den gidiyorum. Sen de çok uzak değilsen bir dene istersen.

Baglatmaktan da korkuyorum çok farklı. Benim adama kalsa 1 cocuk yeter diyordu kandırırken ikna ederken 3 çocuklu olacagız Allahın izniyle.

Aciklik olur da doğum başlarsa normal doğumdan sezeryana çevrilemiyor, belki ondan rahim ağzı acllğını ölcecektir
Karından yapılan ölçüm.sgalikli değil acilma icin
Nasi cevrilemiyo benm arkadasimi 10 cmle cataldan alip sezeryan yaptilar bebek gelemiyo diye

E bu doktor ne 39 diye zorluyor o zaman ya dogum başlarsa, insallah baslamaz
37 zaten premature siniri, bebek büyüsün kilolu doğsun diye uğraşıyor bence +2 hafta :) Bana bile 37 yi bekletmek istiyor doktorum, sana 39 normal

Onu hatirlamiyorum yalnis bilgi olmasin
Kanala girince sezeryane dönmüyor. Arkadasim normal dogum istedi, baya uzun sancılar cekti ozelinde, saatler sonra bebeği kanala girdi ama kanalda kaldı, hemen gelmedi yine bizim minik sipa, sezaryene dönmek istedi arkadaşım, bebeğin kafası kanala girdikten sonra sezaryena donulmuyor dedi doktor, suni sancı desteği verilerek yine normal dogurulttu artık.

Kiz kendini ortaya atmasa almazlardi belki benim eşim nefret eder boyle muhabbetlerden bende o da hic hoşlanmayiz küçük gelinde beklesin 24 ayari rüyasında görür belki onu 14 ayara düşürtmüşler gramini da hafiflettirmişlerdir kesin

Evet 9 gün kaldı valla geçmiyor zaman aşırı heycan karmaşık duygular ve korku var bakalım ne olacak

E benim bebeğin kafası kanalda ama. Bir de ben Bi video izlemiştim kadınım her şeyi normaldi açılması falan 10cm yi bulmuş ama bebek strese girip kalp atışları ani düşünce sezaryene aldılar.

Şuan bile bebeği kanalda olup sezeryanla doğum yapacak olanlar var o nası oluyor ki ya doktor normal doğurtmak için öyle demiş olmasın sonuçta karından açtıktan sonra kanaldan çekip alabilir

Elti cildirmis. Kendi dugununde takilmadi mi ki boyle cildirdi her evlenen kayinda set alinacaksa valla muthis
Herkese ayni gram takilsin diye cildiriyor biz ince normal kolye almistik ilk ben nişanlandim hatta annem tugrali kolye aldir diye tutturmuştu ama hiç sevmem oyle seyleri

Teşekkür ederim canım tarif için hemen kaydettim defterime dün temizlik vardı bugün dinleneyim yarın yapacağım ben de bu tarifi buzluğa, pratik olması of en sevdiğim varsa böyle pratik tuzlu versiyonu onu da alırım
[/QUOTE]

Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye (1 Tepsi Dolusu) Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye (1 Tepsi Dolusu) - Nefis Yemek Tarifleri

Tuzlu Kurabiye ( Ağızda Dağılan) Tuzlu Kurabiye ( Ağızda Dağılan) - Nefis Yemek Tarifleri

Al canim sana denedigim ve cok begendigim iki tarif daha

oh büyümüş minnoş masallah. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.

kızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Bana da oluyor arada karnım da biraz daha aşağı iniyor gibi titreye titreye aşağı mı iniyor acaba derkeeeen bunu gördüm
Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş

Normalde de çok hareketli bebe ona alıştım ama gittikçe şiddet artıyor bu hiç hoş değil az yumurtanın dayandığını hissedince panik başlıyor öyle öyle hızlıca işler bitiyor
Akşam bı düğün var ona gidicez eşimle. son gezmelerim napim normalde sevmem gezme tozma ama iki.gun sonra eve bağlı olacağımı düşününce son çıkışlarım diyorum.

E benim bebeğin kafası kanalda ama. Bir de ben Bi video izlemiştim kadınım her şeyi normaldi açılması falan 10cm yi bulmuş ama bebek strese girip kalp atışları ani düşünce sezaryene aldılar.

Şuan bile bebeği kanalda olup sezeryanla doğum yapacak olanlar var o nası oluyor ki ya doktor normal doğurtmak için öyle demiş olmasın sonuçta karından açtıktan sonra kanaldan çekip alabilir

Bebegin doğum pozisyonu alması değil, benimki de kafa rahim tatafinda kafası, pozisyon aldı cnm. Rahmi ters bir ampul gibi düşünün yuvarlak kısmı rahim ampulün ince uzun kısmı dogumun gerçekleştiği kanal. Rahimde kafayı çıkartıp o ince kanalda olmasından bahsediyorum :)

Akşam bı düğün var ona gidicez eşimle. son gezmelerim napim normalde sevmem gezme tozma ama iki.gun sonra eve bağlı olacağımı düşününce son çıkışlarım diyorum.
Hic oyle dusunme niye eve bagli olasin. Oglum hastaneden cikti 2 gun sonra gezmelere basladik biz 10 gunluktu yani. 20 gunlukken avmye bile gittik. Smdi 2. Dogucak babam gezme artk dogurcan evinde otur diyo. 2 bebeyle nasi gezicem geziyim birak diyorum. Seni bilmesem inanicam sende bu gezme azmi varken coluk cocuk sana engel olamaz diyo yani bebek arabasi kangurusu slingi dolu alternatifi var evde oturmak icin sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…