Benim kuaförüm Fatih Kıztaşında Kuaför Serap. Serap Abla da ekibi de süperdir, hepsi aşırı titizler istediğin gibi olması için ellerinden geleni yaparlar. Olmayacak bir şey istersen "yaparız" diyip kandırmazlar olurunu söyler çözüm bulurlar. Kime tavsiye ettiysem asla pişman olmadı. Hatta en son gittiğimiz arkadaşım kaşını çok beğendi ilk defa kaşım alınırken bu kadar çok sorarak aldılar dedi. Ben ta Kağıthane'den gidiyorum. Sen de çok uzak değilsen bir dene istersen.Oo süpermiş senin kuaför ve ortam
Doğru aynen bu detayları düşünmemiştim böyle bakınca dediğin gibi en iyisi onaylamaması.. Benim de şu İstanbul da doğru düzgün bi kuaföre denlgelmişliğim yok zaten tamam dese onun stresi girecektim.. Çeşit çeşit denedim ama hepsi nefretlik çıktı.. Ay neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten artıkartık tek düşünce bebişerin nasıl ve ne zaman gelecekler mevzusu
Baglatmaktan da korkuyorum çok farklı. Benim adama kalsa 1 cocuk yeter diyordu kandırırken ikna ederken 3 çocuklu olacagız Allahın izniyle.Benim de eşim dursun bakalım o güne kadar diyor zaman kazanmaya çalışıyor sanki ikna edebilecekmiş 2 haftada gibibide karı koca imza atmak gerekiyormuş onu iknaya upraşıcam:) ona kalsaaaa heryerimiz çocul çocuk olsun
Bazısı evet son haftalarda hep görmek istiyor, hem evet senin açılmadan kaynaklı da olabilir.. Her hafta bebişi görcen ohTabi keyfe gelip gösterirseler
Nasi cevrilemiyoAciklik olur da doğum başlarsa normal doğumdan sezeryana çevrilemiyor, belki ondan rahim ağzı acllğını ölcecektir
Karından yapılan ölçüm.sgalikli değil acilma icin
37 zaten premature siniri, bebek büyüsün kilolu doğsun diye uğraşıyor bence +2 hafta :) Bana bile 37 yi bekletmek istiyor doktorum, sana 39 normalE bu doktor ne 39 diye zorluyor o zaman ya dogum başlarsa, insallah baslamaz
Geçen biri sormuştu, nasıl çevrilmiyor. Bence sezeryana geçiş olur yaaNasi cevrilemiyobenm arkadasimi 10 cmle cataldan alip sezeryan yaptilar bebek gelemiyo diye
Açılmıştır ama bebe kafası kanalda degildirNasi cevrilemiyobenm arkadasimi 10 cmle cataldan alip sezeryan yaptilar bebek gelemiyo diye
Onu hatirlamiyorum yalnis bilgi olmasinAçılmıştır ama bebe kafası kanalda degildir
Kanala girince sezeryane dönmüyor. Arkadasim normal dogum istedi, baya uzun sancılar cekti ozelinde, saatler sonra bebeği kanala girdi ama kanalda kaldı, hemen gelmedi yine bizim minik sipa, sezaryene dönmek istedi arkadaşım, bebeğin kafası kanala girdikten sonra sezaryena donulmuyor dedi doktor, suni sancı desteği verilerek yine normal dogurulttu artık.Onu hatirlamiyorum yalnis bilgi olmasin
Kiz kendini ortaya atmasa almazlardi belkiKız o büyük deli mi ne üzümünü ye bağını sorma işte al setini sonra bakarsın icabınaeşin ne güzel arayı bulmuş akıllı adam. En güzeli aradan sıvış zaten bacım sonra lafın orda burda gezer demediğin dedi olur falan ne gerek var tak takıştır git oyna çık gel eve
Evet 9 gün kaldıYa ben de ilk oğlumda kontrollere giderken devlet hastanesinde bi kadın bağlı bağlı hamile kalmıştı.. yaşı da vardı baya 40 ın üstü kesin de ne kadar üstü artık bilmiyorum mahvolşimuş hale orda millete dert yanıyordu Ay hep o geliyor aklıma..
Ayy 9 mu tek haneye düşmüş boşver nst yiof heyecana bak geçmez günler
E benim bebeğin kafası kanalda ama. Bir de ben Bi video izlemiştim kadınım her şeyi normaldi açılması falan 10cm yi bulmuş ama bebek strese girip kalp atışları ani düşünce sezaryene aldılar.Kanala girince sezeryane dönmüyor. Arkadasim normal dogum istedi, baya uzun sancılar cekti ozelinde, saatler sonra bebeği kanala girdi ama kanalda kaldı, hemen gelmedi yine bizim minik sipa, sezaryene dönmek istedi arkadaşım, bebeğin kafası kanala girdikten sonra sezaryena donulmuyor dedi doktor, suni sancı desteği verilerek yine normal dogurulttu artık.
Şuan bile bebeği kanalda olup sezeryanla doğum yapacak olanlar var o nası oluyor ki ya doktor normal doğurtmak için öyle demiş olmasın sonuçta karından açtıktan sonra kanaldan çekip alabilirKanala girince sezeryane dönmüyor. Arkadasim normal dogum istedi, baya uzun sancılar cekti ozelinde, saatler sonra bebeği kanala girdi ama kanalda kaldı, hemen gelmedi yine bizim minik sipa, sezaryene dönmek istedi arkadaşım, bebeğin kafası kanala girdikten sonra sezaryena donulmuyor dedi doktor, suni sancı desteği verilerek yine normal dogurulttu artık.
Herkese ayni gram takilsin diye cildiriyor biz ince normal kolye almistik ilk ben nişanlandim hatta annem tugrali kolye aldir diye tutturmuştu ama hiç sevmem oyle seyleriElti cildirmis. Kendi dugununde takilmadi mi ki boyle cildirdi her evlenen kayinda set alinacaksa valla muthis
Kütük Kurabiye (videolu) Kütük Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6240517 al sana hic ugrastirmayan tarif ben ekstra zencefil koyuyorum bundan 2 ölcü yaptim baya bereketli oldu vallahi aslinda tırtıkli yapcaktim ama belimi agritiyor cok zor geldi gozümeve bu tarifi ne zaman birine ikram etsem tarif sorarlar cok guzel bi tadi var
oh büyümüş minnoş masallah. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.Biz de kontrolden cıktık benüm bebeto gayet sağlıklıymıs teyzeleri, 2600 gram olmuş 48 cm olmuş oğlum, herhangi bir sıkıntı yok kanala gieip pozisyonu almış, ama yüzüni saklıyor hep totosunu gördük sadece yine, nst de sıkıntı cıkmadı cok sukur, doktorum bebek gelmek isterde bı saatten sonra müdahale etmem dedi gelmek istediğinde gelebilir. Gelmezse 39 a kadar beklemeyi düşünüyorum dedi. 39 jafta 24 agustos oluyorhpv den dolayı sezeryan olacak normali kabul etmiyorum. Yoksa normale engel bir halin görünmüyor dedi. İlerleyen haftalarda bi muayeneni yapacagım simdi uyarmak istemiyorum seni dedi catı muayenesinden bahsediyor herhalde, artık her hafta gidecekmişim doktora, nst ye baglanacakmışım vs. Bakalım zaman bize neler gösteriyor,
Aynen hadi bakalım.Allah hepsini hayırla bı nefesle kucaklarına almayı nasip etsinYarin da @huzurumvekizlarim dimi
Bana da oluyor arada karnım da biraz daha aşağı iniyor gibi titreye titreye aşağı mı iniyor acaba derkeeeen bunu gördümkızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş
Akşam bı düğün var ona gidicez eşimle. son gezmelerim napim normalde sevmem gezme tozma ama iki.gun sonra eve bağlı olacağımı düşününce son çıkışlarım diyorum.Normalde de çok hareketli bebe ona alıştım ama gittikçe şiddet artıyor bu hiç hoş değilaz yumurtanın dayandığını hissedince panik başlıyor öyle öyle hızlıca işler bitiyor
Aynen çok güzel olmuş elinize sağlık vallaTrendyoldan aldık malzemeleri sadece isim burda lazer kesimci var orda kestirdim kendimiz boyadık LED’ler geçirdik çok güzel oldu
E benim bebeğin kafası kanalda ama. Bir de ben Bi video izlemiştim kadınım her şeyi normaldi açılması falan 10cm yi bulmuş ama bebek strese girip kalp atışları ani düşünce sezaryene aldılar.
Şuan bile bebeği kanalda olup sezeryanla doğum yapacak olanlar var o nası oluyor ki ya doktor normal doğurtmak için öyle demiş olmasın sonuçta karından açtıktan sonra kanaldan çekip alabilir
Hic oyle dusunme niye eve bagli olasin. Oglum hastaneden cikti 2 gun sonra gezmelere basladik biz 10 gunluktu yani. 20 gunlukken avmye bile gittik. Smdi 2. Dogucak babam gezme artk dogurcan evinde otur diyo. 2 bebeyle nasi gezicem geziyim birak diyorum. Seni bilmesem inanicam sende bu gezme azmi varken coluk cocuk sana engel olamaz diyoAkşam bı düğün var ona gidicez eşimle. son gezmelerim napim normalde sevmem gezme tozma ama iki.gun sonra eve bağlı olacağımı düşününce son çıkışlarım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?