2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?

Aa teşekkür ederim ya çok uzak değil Bağcılardayım fatihin pazarına falan da giderim ara ara.. Anadolu yakasında olsam yine gider denerim, ben kuaför için memlekete taaa mersinin dibine gidiyorum kaç saat yol çekiyordum da hamile olunca gidememdim ki şöyle güvenebileceğim bi kuaför denkgetiemeyi çok istiyorum inş bebiş doğsun annem de burdayken bi kaçamak yaparım..

Herkese ayni gram takilsin diye cildiriyor biz ince normal kolye almistik ilk ben nişanlandim hatta annem tugrali kolye aldir diye tutturmuştu ama hiç sevmem oyle seyleri

Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye (1 Tepsi Dolusu) Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye (1 Tepsi Dolusu) - Nefis Yemek Tarifleri

Tuzlu Kurabiye ( Ağızda Dağılan) Tuzlu Kurabiye ( Ağızda Dağılan) - Nefis Yemek Tarifleri

Al canim sana denedigim ve cok begendigim iki tarif daha
[/QUOTE]

Yaaa süper oldu valla bu, araştır yorum bak oku kararsız kal iki saat dene falan gibi dertlerden kurtardın.. Çok saağol

Valla bilmiyorum eşim aradi almislar onumuzdeki haftada seni gotururum ne istiyosan alirim diyor kac ayar kac gram hic sormadim bile ama yapmislardir kiz 100binlik setin yanina birde bilezik aldilar ya anaaaağ bedava gitmişiz dermişim eltim tam bordo bereli canim eline su dökemeyiz laz kizi olsun o kadar eli maşaliiii

Kızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?
Cok normal canim cok sarkarak oturuyosan falan benim sadece sağ şişiyor bebek oraya baski yaptigi icinmis doktor dedi sabahtan beri ayaklarim havada yatiyorum

Cok normal canim cok sarkarak oturuyosan falan benim sadece sağ şişiyor bebek oraya baski yaptigi icinmis doktor dedi sabahtan beri ayaklarim havada yatiyorum
Ya benim 2 si de şişiyor ama sağ çok fazla. Bileğe kadar şiş. Uzatamıyorum maalesef ayaklarımı hiç. ev ortamı pek uygun değil.

Kızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor .
Benim kışın hazırda var olan lekem büyüdü koyulaştı, yaz kış temiz içerikli güneş kremi sürmek lazım. Gebelik zamanı değiş her zaman kullanmak lazım aslında

Çok normal :) geç bile şişmiş. Ben kalçam- kuyruk sokumum ağrımaya başladıkça ayaklarımı uzatamamaya başladım tv karşısında. Hep oturur pozisyonda kaldım ayaklar şişti. Uzatabilsem şişmezdi

Olabilir benim bayadir sis doktorum da her muayenede kontrol ediyo sisme var mi diye.
Tuzlu ve sekerli yemeyip cok ayakta durmazsan artmaz :)

Ben de kalca kuyruk sokumu agrisindan hep yana yatar oldum.. Ayak uzatip oturmayi ozledim.

O doktorun baska derdi vardir ya. Hangi asamada olursa olsun gerekmesi durumunda acil sezaryene donulebiliyor, isterse kafasi kanala girsin.

Bende ev müsait olmayınca uzatamadım ama normalde de uzatmazdım zaten sürekli oturur pozisyondaydım. 2 gündür bu şekilde. Tansiyon mu var dedim o da yok normal o zaman dediğiniz gibi.
Olabilir benim bayadir sis doktorum da her muayenede kontrol ediyo sisme var mi diye.
Tuzlu ve sekerli yemeyip cok ayakta durmazsan artmaz :)
Kız ne şekeri? keşkem yiyebilsem. Tuz ve şeker yok hayatımda

O doktorun baska derdi vardir ya. Hangi asamada olursa olsun gerekmesi durumunda acil sezaryene donulebiliyor, isterse kafasi kanala girsin.
Acil durumlar istisna. Mesela benim.oldugum serklaj operasyonu da normalde 14.haftaya kadar öneriliyor hamilelikte, sonraki haftalarda yapılan serklaj "acil serklaj" diye geçiyor literaturde ve bir sürü risk barındırıyor icinde (kesenin patlaslma riski vs.) .

Benim bahsettiğim optimum durumda başlayan normal dogum sezeryana çevrilmiyor.hayati bir durum varsa aksiyon alınması normal bir süreç değil, acil bir durum. Sezaryen kararı alınmış gebenin nornal doğumunun başlanması bekletilir Sezaryene çevirmek ne kadar sağlıklı? Normal bir süreç değil ne yazık ki...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benim çarşamba günü doğumum var ve ben üşütmüşüm 2 gün önce doktora gittim parol kullanmamı söyledi sadece. 2 gün öncesine göre daha iyiyim ama doğuma kadar düzelmem lazım bebeğime de geçer diye çok korkuyorum. Hergün sıcak çorba içiyorum limonlu zencefil içiyorum. Önerebileceğiniz başka birşey varmı hızlıca toparlanmamı sağlayabilecek. Doğum yakın olmasa bu kadar stres olmazdım ama 5 gün kaldı sadece

Kızlar bugün doktordaydık nst iyi her şey yolunda çok şükür, 37+4 bugün 3040 gr dedi. Baş çevresi 35 hafta çıktı dedim iki hafta geriye düşmüş, şimdiye kadar hep önde gidiyordu. Yok dedi normal sınırlar içinde, baş kanala girdikçe daralabiliyor o yüzden de az çıkabiliyor, her şeyi normal korkma dedi.
Haftaya perşembeye tekrar çağırdı, çatı muayenesi yapacakmış duruma göre risk görürsek sezaryen tarihi belirleriz ya da normali bekleriz dedi.

İnsan şok geçirir böyle durumda eski iş arkadaşımda tüplerini aldırmıştı tüp bebek denemesinde bakıyorlar dış gebelik gerçekleşiyor nasıl olur falan derken meğerse tüpleri alan doktor hata yapmış ucunda az bi kısım kalmış olacak var ya embriyo da oraya tutunmuş

Gecmis olsun cnm, usutmuslugun bebeğe geçtiğini doktor mu söyledi? İlk kez duydum. Covid gobi enfeksiyonel durumlar bebeğe geçiyor bildiğim, üşümeyi duymadım hiç. C vitamini takviyesi olabilirz yaz günü klima gibi soğuk etkenlerden uzak durmaya calis, zaten gebelik multivitaminin vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…