Evet baya rahatsız edici bir şey. Az kaldı artık ne yapalım sabredeceğiz.
Ay benimde 9 günüm kaldı valla panik atak geçircem
Hiç çıkaramıyorum ama stres ile ilgisi de yok sanırım. Her yerim ağrıyor artık. Uyku uyuyamıyorum. Diyorum zaman geçse bir an önce.Stres yok cnm, son zamanlar tadını çıkar:)
Aa teşekkür ederim ya çok uzak değil Bağcılardayım fatihin pazarına falan da giderim ara ara.. Anadolu yakasında olsam yine gider denerim, ben kuaför için memlekete taaa mersinin dibine gidiyorum kaç saat yol çekiyordum da hamile olunca gidememdim kiBenim kuaförüm Fatih Kıztaşında Kuaför Serap. Serap Abla da ekibi de süperdir, hepsi aşırı titizler istediğin gibi olması için ellerinden geleni yaparlar. Olmayacak bir şey istersen "yaparız" diyip kandırmazlar olurunu söyler çözüm bulurlar. Kime tavsiye ettiysem asla pişman olmadı. Hatta en son gittiğimiz arkadaşım kaşını çok beğendi ilk defa kaşım alınırken bu kadar çok sorarak aldılar dedi. Ben ta Kağıthane'den gidiyorum. Sen de çok uzak değilsen bir dene istersen.
Herkese ayni gram takilsin diye cildiriyor biz ince normal kolye almistik ilk ben nişanlandim hatta annem tugrali kolye aldir diye tutturmuştu ama hiç sevmem oyle seyleri
Valla bilmiyorum eşim aradi almislar onumuzdeki haftada seni gotururum ne istiyosan alirim diyorHeh söyle anlat yahu bende diyorum bu kayın ailesi bi değişikhem yeni geline hem diğer gelinlere setler hemde 24 ayar alıyor bide nişanda sahada alışık olmadığımız hareketler bunlar neyseki beklenen açıklama geldi büyük gelin fenaymış tecrübeli bordo bereli mübarek
Cok normal canim cok sarkarak oturuyosan falan benim sadece sağ şişiyor bebek oraya baski yaptigi icinmis doktor dedi sabahtan beri ayaklarim havada yatiyorumKızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?
Ya benim 2 si de şişiyor ama sağ çok fazla. Bileğe kadar şiş. Uzatamıyorum maalesef ayaklarımı hiç.Cok normal canim cok sarkarak oturuyosan falan benim sadece sağ şişiyor bebek oraya baski yaptigi icinmis doktor dedi sabahtan beri ayaklarim havada yatiyorum
Benim kışın hazırda var olan lekem büyüdü koyulaştı, yaz kış temiz içerikli güneş kremi sürmek lazım. Gebelik zamanı değiş her zaman kullanmak lazım aslındaKızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor.
Çok normal :) geç bile şişmiş. Ben kalçam- kuyruk sokumum ağrımaya başladıkça ayaklarımı uzatamamaya başladım tv karşısında. Hep oturur pozisyonda kaldım ayaklar şişti. Uzatabilsem şişmezdiKızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?
Olabilir benim bayadir sisKızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?
Ben de kalca kuyruk sokumu agrisindan hep yana yatar oldum.. Ayak uzatip oturmayi ozledim.Çok normal :) geç bile şişmiş. Ben kalçam- kuyruk sokumum ağrımaya başladıkça ayaklarımı uzatamamaya başladım tv karşısında. Hep oturur pozisyonda kaldım ayaklar şişti. Uzatabilsem şişmezdi
O doktorun baska derdi vardir ya. Hangi asamada olursa olsun gerekmesi durumunda acil sezaryene donulebiliyor, isterse kafasi kanala girsin.Kanala girince sezeryane dönmüyor. Arkadasim normal dogum istedi, baya uzun sancılar cekti ozelinde, saatler sonra bebeği kanala girdi ama kanalda kaldı, hemen gelmedi yine bizim minik sipa, sezaryene dönmek istedi arkadaşım, bebeğin kafası kanala girdikten sonra sezaryena donulmuyor dedi doktor, suni sancı desteği verilerek yine normal dogurulttu artık.
Nisan geldi. En azindan bir kismiNasıl bi akıntım oldu canım
Bende ev müsait olmayınca uzatamadım ama normalde de uzatmazdım zaten sürekli oturur pozisyondaydım. 2 gündür bu şekilde. Tansiyon mu var dedim o da yok normal o zaman dediğiniz gibi.Çok normal :) geç bile şişmiş. Ben kalçam- kuyruk sokumum ağrımaya başladıkça ayaklarımı uzatamamaya başladım tv karşısında. Hep oturur pozisyonda kaldım ayaklar şişti. Uzatabilsem şişmezdi
Kız ne şekeri?Olabilir benim bayadir sisdoktorum da her muayenede kontrol ediyo sisme var mi diye.
Tuzlu ve sekerli yemeyip cok ayakta durmazsan artmaz :)
Acil durumlar istisna. Mesela benim.oldugum serklaj operasyonu da normalde 14.haftaya kadar öneriliyor hamilelikte, sonraki haftalarda yapılan serklaj "acil serklaj" diye geçiyor literaturde ve bir sürü risk barındırıyor icinde (kesenin patlaslma riski vs.) .O doktorun baska derdi vardir ya. Hangi asamada olursa olsun gerekmesi durumunda acil sezaryene donulebiliyor, isterse kafasi kanala girsin.
İnsan şok geçirir böyle durumdaEvet o ihtimal varmış maalesef, o zamanlar anneme anlatırken o kadını annem de demişti, ben de bağlatırken dru çok düşük ihtimal de olsa bu durum yaşanıyor hamile kalma durumu diye belirtmiş anneme taa kaç sene önce..Evet çok üzücü o kadın da perişandı
Oooo ortamları seviyoruzDaha önce de teğet ettim.yuksek sesli düğün ortamlarında hopluyor ritme kaptırıyor içinde kendini
Gecmis olsun cnm, usutmuslugun bebeğe geçtiğini doktor mu söyledi? İlk kez duydum. Covid gobi enfeksiyonel durumlar bebeğe geçiyor bildiğim, üşümeyi duymadım hiç. C vitamini takviyesi olabilirz yaz günü klima gibi soğuk etkenlerden uzak durmaya calis, zaten gebelik multivitaminin vardır.Merhaba arkadaşlar, benim çarşamba günü doğumum var ve ben üşütmüşüm 2 gün önce doktora gittim parol kullanmamı söyledi sadece. 2 gün öncesine göre daha iyiyim ama doğuma kadar düzelmem lazım bebeğime de geçer diye çok korkuyorum. Hergün sıcak çorba içiyorum limonlu zencefil içiyorum. Önerebileceğiniz başka birşey varmı hızlıca toparlanmamı sağlayabilecek. Doğum yakın olmasa bu kadar stres olmazdım ama 5 gün kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?