2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

OH maşallah bebişe, erkenci de olmayacak demekki, iyice alacaklarını alsınlar sonuna kadar dursunlar içeride öyle gelsinler zaten minnoşlar her hafta virüsten dolayı mı acaba bazı dr lar sık muyane seviyo sanırım..

Maşallah iyi bari korktuğun gibi olmadı bekleyecek beniş o zaman. Ki zaten haftası da iyi şükür. Ya benim doktor neden nst istemiyor benden çıldırcam

Benim dr da artık direk doğuma gelirsin dedi kontrol ve nst ye gerek yok dedi.. Tabi bilgilendirdi şöyle böyle olursa aklına bilet takılırsa ararsın gelirsin her zaman falan dedi ayrıldık doğuma kadar
budara bikaç kişinin de öyleydi sanki direk doğuma gel diyen dr lar var, sıkıntı etme sen de.. Nst nin normal ilerleyen gebelikler için sık olmasının gerekliliği yok dedi Dr m.. yoksa riske atmazlar. Devlette de bi yandan gidiyorum kontrole, bi kere bi nst görelim bakalım duruma demişti bellii ki o da gidişata göre iyiyse bida çağırmıcak.. Hem maddi olarak da habire habire para vermemiş olacaz, bence riskli ve gerekli olmayan durumlarda sık sık nst olaylarında biraz ticarii koku alıyorum ben sankii..

Elti cildirmis. Kendi dugununde takilmadi mi ki boyle cildirdi her evlenen kayinda set alinacaksa valla muthis

Dr son kontrolde tüplerini de bağlatacaksan kararınızı verin doğum vaktine kadar dedi unutuyor hastalar işlemden sonra yaa bağlatacaktık diye geliyorlar diyo:) ben de bağlatacağım sanırm artıları eksileri var mı normal yaşam için, bağlanınca bişey oluyor mu hiç bilmiyorum ama bi araştırıcam.. 2 tane yeter yoksa yaş olarak da bittim artık

Sezo olsam ben de baglatmak isterdim muhtemelen. Baglatip dis gebelik yasayan bi tanidigim var ama herkese de olmaz heralde o

Kütük Kurabiye (videolu) Kütük Kurabiye (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6240517 al sana hic ugrastirmayan tarif ben ekstra zencefil koyuyorum bundan 2 ölcü yaptim baya bereketli oldu vallahi aslinda tırtıkli yapcaktim ama belimi agritiyor cok zor geldi gozüme ve bu tarifi ne zaman birine ikram etsem tarif sorarlar cok guzel bi tadi var
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım tarif için hemen kaydettim defterime dün temizlik vardı bugün dinleneyim yarın yapacağım ben de bu tarifi buzluğa, pratik olması of en sevdiğim varsa böyle pratik tuzlu versiyonu onu da alırım

Kiloya bakarken dr bu hafta için 2500 civarı olmasını beklerizz demişti, senin bebişin ideal kiloda maşallah haftasına göre bende ki gebelik şekerinden göbek çevresi önden önden gidiyo minnoşun, diyete de çok uyamıyorum son zamanlarda dr da.. Sezaryen ben de aslında plansız isterim yani bebek kendi vaktinde gelsin dediğin gibi.. Ama ben de vaktini bekler mi emin değilim o yüzden sanki plansız olacak gibi geliyor dr da bişey demedim plansız olsun da baktım bekliyor sona doğru bi gider görüşür yine dr la..
Ya evet öyleymiş damarlarda sıkıntı falan olursa anca, sanki normal koşulda bile sola yatmak iyi sağa yatarsan bebişe iyi değil gibi mevzu oluyordu boşuna stres olmuşum bunda dolayı son zamanlarda..

Hıı anladım. 9 gün kaldı zaten nst ye girsem ne girmesem ne benim doktor da demişti bir sorun olursa falan direkt geleceksin diye.

@_
Ben baglatacam 3 cocuk bana yeter baglatmayıp hamile kalırsam dogururum eşim direk baglat diyor sen istersin yine cocuk diyor.araştırma yapmadım hiç

Maşallah paşaya normale ihtimal verdiği için mi acaba çatı muaynesi düşündü
Yok kendisi illa sezeryan önermiyoruz artık normal dogum da yapılıyor hpv oldugunda ancak birlikte karar verelim istiyorym dedi. Bir ihtimal var bebeğe gecebilir dedi ama kucuk bir ihtima dedi. Ben de o ihtimali bebepe gecti mi gecmedi düşünmek istemiyorum dedim sezeryan olsun içimiz rahat olsun dedim tamam dedi

Maşallah iyi bari korktuğun gibi olmadı bekleyecek beniş o zaman. Ki zaten haftası da iyi şükür. Ya benim doktor neden nst istemiyor benden çıldırcam
Cok sukur sağlıklı ya bekleriz :) valla benim doktor her hafta bakacagız nst ne dedi. Nst neden istenir neden istenmez bilmiyorum iste her doktoruj bu yogurdu yiyişi farklı

Benim doktor ayda bir cagırdı bundan once hep, herhalde son haftalar sıkı takip istiyor benim bi miktar acılmam filan var belki ondandır bilemiyorum

Cok sukur sağlıklı ya bekleriz :) valla benim doktor her hafta bakacagız nst ne dedi. Nst neden istenir neden istenmez bilmiyorum iste her doktoruj bu yogurdu yiyişi farklı
Valla bu doktorlar beni sinir ediyor. Ortak bi görüş yok neyse az kaldı bakam benim belki ondan istememiştir

Biz dort kız kardesiz annemden boyle bisey hic duymadık valla

Valla bu doktorlar beni sinir ediyor. Ortak bi görüş yok neyse az kaldı bakam benim belki ondan istememiştir
Evet az kaldı ya artık bundan sonra bebek gelmek isterse mudahale etmiyorlar zaten hicbir şekilde, belkü onun rahatlıgı vardır bebek miyadını doldurdu diye

Ya işde ilki erkek olunca bir de doğumdan 24 saat sonra sünnet ettirmiştik ona rağmen çok şükür hiç sorun yaşamamıştık. Islak mendille sil geç kremi sür heryere temizliği vs daha kolay oluyor. Ama arkadaşımın kızı vardı bir gün altını ben değiştirmek zorunda kalmıştım ( ilk zamanlar) beyazlık vardı onu silmemek gerekiyor demişti arkadaşım hiç konuşamadık sonra ama aklımda o an kalmış ya yanlış birşey yaparsam enfeksiyon falan oluyormuş kızlar hemen korktum valla

Evet az kaldı ya artık bundan sonra bebek gelmek isterse mudahale etmiyorlar zaten hicbir şekilde, belkü onun rahatlıgı vardır bebek miyadını doldurdu diye
Aynen aynen. Bana da devletteki doktor demişti 34 ten sonra müdahale etmiyoruz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…