Abo bizimkiler hep yakin ve ben kmsenin dugunune denk getiremedim.bebeyiBende ortanca elti olarak son 3 nolu bebeyi 3.elti ye saklıyorum arada 1000km var yalvarsalar gidemem gerçi kimsenin beni görmek istediği de yok
Biz de kontrolden cıktık benüm bebeto gayet sağlıklıymıs teyzeleri, 2600 gram olmuş 48 cm olmuş oğlum, herhangi bir sıkıntı yok kanala gieip pozisyonu almış, ama yüzüni saklıyor hep totosunu gördük sadece yine, nst de sıkıntı cıkmadı cok sukur, doktorum bebek gelmek isterde bı saatten sonra müdahale etmem dedi gelmek istediğinde gelebilir. Gelmezse 39 a kadar beklemeyi düşünüyorum dedi. 39 jafta 24 agustos oluyorhpv den dolayı sezeryan olacak normali kabul etmiyorum. Yoksa normale engel bir halin görünmüyor dedi. İlerleyen haftalarda bi muayeneni yapacagım simdi uyarmak istemiyorum seni dedi catı muayenesinden bahsediyor herhalde, artık her hafta gidecekmişim doktora, nst ye baglanacakmışım vs. Bakalım zaman bize neler gösteriyor,
Maşallahiyi bari korktuğun gibi olmadı bekleyecek beniş o zaman. Ki zaten haftası da iyi şükür. Ya benim doktor neden nst istemiyor benden çıldırcam
Elti cildirmis. Kendi dugununde takilmadi mi ki boyle cildirdi her evlenen kayinda set alinacaksa valla muthisCildiran elti büyük olan yeni gelin seçmiş pahali setiben kimseyle ayni şeyi kullanamam dedim eşime ben sana başka model alirim canim karim sen yeter ki strese girme sen hamilesin diyor ahsjjshshshhshahhs ben gayet sakinim hiçte umursamadim ama eltim beynimi yiyor kaç gündür vallahi yordun yenge git kocana kaynanana anlat derdini dedim en sonunda ya kimse icin evimin huzurunu sarsamam kusura bakmasinlar kim ne b*k yiyosa yesin banane
Sezo olsam ben de baglatmak isterdim muhtemelen. Baglatip dis gebelik yasayan bi tanidigim var ama herkese de olmaz heralde oDr son kontrolde tüplerini de bağlatacaksan kararınızı verin doğum vaktine kadar dedi unutuyor hastalar işlemden sonra yaa bağlatacaktık diye geliyorlar diyo:) ben de bağlatacağım sanırm artıları eksileri var mı normal yaşam için, bağlanınca bişey oluyor mu hiç bilmiyorum ama bi araştırıcam.. 2 tane yeter yoksa yaş olarak da bittim artık
Ay maşallah ben 36+ 1 im 2800 olmuş bugün. Bana da doktor 10 ü falan diyor ama bence daha erken gelir kızım. Ben de önceden sezaryen olmuştum bi yandan yine kendisi gelsin suyum yada sancım başlasın ama yine spinal epidural olayım diyorum muhtemelen öyle olacak yani suyum gelip yada sancım başlayıp hastaneye gidicem ama normal olmayacak sezaryen olucam bakalım. Plansız sezaryen. Aynen sağ sol yatma olayında damarlarda bebeğin beslenmesinde sıkıntı yoksa doktorlar sıkıntı yok diyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Hıı anladım. 9 gün kaldı zaten nst ye girsem ne girmesem neOH maşallah bebişe, erkenci de olmayacak demekki, iyice alacaklarını alsınlar sonuna kadar dursunlar içeride öyle gelsinler zaten minnoşlarher hafta virüsten dolayı mı acaba bazı dr lar sık muyane seviyo sanırım..
Benim dr da artık direk doğuma gelirsin dedi kontrol ve nst ye gerek yok dedi.. Tabi bilgilendirdi şöyle böyle olursa aklına bilet takılırsa ararsın gelirsin her zaman falan dedi ayrıldık doğuma kadar
budara bikaç kişinin de öyleydi sanki direk doğuma gel diyen dr lar var, sıkıntı etme sen de.. Nst nin normal ilerleyen gebelikler için sık olmasının gerekliliği yok dedi Dr m.. yoksa riske atmazlar. Devlette de bi yandan gidiyorum kontrole, bi kere bi nst görelim bakalım duruma demişti bellii ki o da gidişata göre iyiyse bida çağırmıcak.. Hem maddi olarak da habire habire para vermemiş olacaz, bence riskli ve gerekli olmayan durumlarda sık sık nst olaylarında biraz ticarii koku alıyorum ben sankii..
Benimde aynı. Son 10 gün kaldı bugünü saymassak. Heyecan dorukta. Bugün hareketler cok yavas yok gibi neredeyse cok tedirginim .
Ben baglatacam 3 cocuk bana yeter baglatmayıp hamile kalırsam dogururum eşim direk baglat diyor sen istersin yine cocuk diyor.araştırma yapmadım hiçDr son kontrolde tüplerini de bağlatacaksan kararınızı verin doğum vaktine kadar dedi unutuyor hastalar işlemden sonra yaa bağlatacaktık diye geliyorlar diyo:) ben de bağlatacağım sanırm artıları eksileri var mı normal yaşam için, bağlanınca bişey oluyor mu hiç bilmiyorum ama bi araştırıcam.. 2 tane yeter yoksa yaş olarak da bittim artık
Hic sorma valla cok cool elleriyle de gizlemişmaşallah bebetoya
kanala yüzü arkaya dönük yerleşmesi lazım zaten. yüzünü gösterse iyi olurmuş tospaga ama cool takılıyor
benimkinin de hep gözleri açıkmeraklı mi olcak nedir
Yok kendisi illa sezeryan önermiyoruz artık normal dogum da yapılıyor hpv oldugunda ancak birlikte karar verelim istiyorym dedi. Bir ihtimal var bebeğe gecebilir dedi ama kucuk bir ihtima dedi. Ben de o ihtimali bebepe gecti mi gecmedi düşünmek istemiyorum dedim sezeryan olsun içimiz rahat olsun dedim tamam dediMaşallah paşayanormale ihtimal verdiği için mi acaba çatı muaynesi düşündü
Cok sukur sağlıklı ya bekleriz :) valla benim doktor her hafta bakacagız nst ne dedi. Nst neden istenir neden istenmez bilmiyorum iste her doktoruj bu yogurdu yiyişi farklıMaşallahiyi bari korktuğun gibi olmadı bekleyecek beniş o zaman. Ki zaten haftası da iyi şükür. Ya benim doktor neden nst istemiyor benden çıldırcam
Benim doktor ayda bir cagırdı bundan once hep, herhalde son haftalar sıkı takip istiyor benim bi miktar acılmam filan var belki ondandır bilemiyorumOH maşallah bebişe, erkenci de olmayacak demekki, iyice alacaklarını alsınlar sonuna kadar dursunlar içeride öyle gelsinler zaten minnoşlarher hafta virüsten dolayı mı acaba bazı dr lar sık muyane seviyo sanırım..
Benim dr da artık direk doğuma gelirsin dedi kontrol ve nst ye gerek yok dedi.. Tabi bilgilendirdi şöyle böyle olursa aklına bilet takılırsa ararsın gelirsin her zaman falan dedi ayrıldık doğuma kadar
budara bikaç kişinin de öyleydi sanki direk doğuma gel diyen dr lar var, sıkıntı etme sen de.. Nst nin normal ilerleyen gebelikler için sık olmasının gerekliliği yok dedi Dr m.. yoksa riske atmazlar. Devlette de bi yandan gidiyorum kontrole, bi kere bi nst görelim bakalım duruma demişti bellii ki o da gidişata göre iyiyse bida çağırmıcak.. Hem maddi olarak da habire habire para vermemiş olacaz, bence riskli ve gerekli olmayan durumlarda sık sık nst olaylarında biraz ticarii koku alıyorum ben sankii..
Valla bu doktorlar beni sinir ediyor. Ortak bi görüş yokCok sukur sağlıklı ya bekleriz :) valla benim doktor her hafta bakacagız nst ne dedi. Nst neden istenir neden istenmez bilmiyorum iste her doktoruj bu yogurdu yiyişi farklı
Biz dort kız kardesiz annemden boyle bisey hic duymadık vallaDaha önce kız bebeği olanlar okuduğum kadarıyla bazı kız bebeklerde vajinal kanama gibi bişey oluyormuş anneden geçen hormon nedeniyle öyle birşey yaşadınız mı? Ya oğlumda hiç korkum olmamıştı ama kız bakımından çok korkuyorum. Nelerle karşılaşıyoruz nelere dikkat etmem gerekiyor. Kızı olanlar accık yazsın lütfennnn
Evet az kaldı ya artık bundan sonra bebek gelmek isterse mudahale etmiyorlar zaten hicbir şekilde, belkü onun rahatlıgı vardır bebek miyadını doldurdu diyeValla bu doktorlar beni sinir ediyor. Ortak bi görüş yokneyse az kaldı bakam benim belki ondan istememiştir
Ya işde ilki erkek olunca bir de doğumdan 24 saat sonra sünnet ettirmiştik ona rağmen çok şükür hiç sorun yaşamamıştık. Islak mendille sil geç kremi sür heryere temizliği vs daha kolay oluyor. Ama arkadaşımın kızı vardı bir gün altını ben değiştirmek zorunda kalmıştım ( ilk zamanlar) beyazlık vardı onu silmemek gerekiyor demişti arkadaşım hiç konuşamadık sonra ama aklımda o an kalmış ya yanlış birşey yaparsam enfeksiyon falan oluyormuş kızlar hemen korktum vallaCanım bizde birşey olmadı ama neler olabilir yigenimde beyaz akıntı oldu çocuk doktoru normal adet kanaması şeklinde bile leke gelebilir demişti. Ayrıca belli bir zaman vajinal yapisiklik olup olmadığını kontrol ediyorlar. Vajinal yapisiklik varsa genelde elle açılıyor çok çok nadir tekrar kapanma falan olursa cerrahi müdahaleden bahsediyorlar.
Temizlik konusunda yazmaya gerek yok biliyorsun organları açık dikkatli temizlemek gerekiyor. Sürülen kremlerinde vajinaya yakın sürülmemesi çok önemli şimdilik aklıma gelenler bunlar
Aynen aynen. Bana da devletteki doktor demişti 34 ten sonra müdahale etmiyoruz diye.Evet az kaldı ya artık bundan sonra bebek gelmek isterse mudahale etmiyorlar zaten hicbir şekilde, belkü onun rahatlıgı vardır bebek miyadını doldurdu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?