2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım desem yalan olur neyse aman demek ki normalden sezaryene dönülmediği zamanlarda olabiliyormuş demek ki.

Çok yoğun çalışınca doğum sonrası ise başlayana kadar doya doya zamanımı bebisle geçireyim sonra istesemde eve giremicem biliyorum

Heh söyle anlat yahu bende diyorum bu kayın ailesi bi değişik hem yeni geline hem diğer gelinlere setler hemde 24 ayar alıyor bide nişanda sahada alışık olmadığımız hareketler bunlar neyseki beklenen açıklama geldi büyük gelin fenaymış tecrübeli bordo bereli mübarek

Ben sorduğumda kanala girdiği için öyle demişti. Baskı yapıyormuş. Benim artık sürekli ağrıyor çoğu zaman yürüyemiyorum bile.
Bende bu gidisimde sorucam gercekten dayanilmaz bi agri ayaga kalkinca, oturdgumda, ayakta cok kalinca feci bi sanci giriyo galiba sadece oraya dayaniyo iyice

Anladım desem yalan olur neyse aman demek ki normalden sezaryene dönülmediği zamanlarda olabiliyormuş demek ki.
Doktorlar her şeye zamanında müdahale istiyorlar işte. Yoksa ben de sezaryen olacağım elim mahkum, haftada 2 nst ye gidiyorum

Aynen canim kuru yufka ıslayıp yiyoruz keske yakin olsanda sanada versem.. eriştem falanda hep hazir sükür simdi en buyugu salcayi falan bosverde menemen yapmam lazim oda dogumdan sonra anca

Kızlar merhabaa, kontrole geldik hastaneye her şey yolunda haftasıyla uyumlu gelişim dedi sonra alttan muayene yapalım dedi. Başı aşağıya inmiş baya ve 1 cm açıklığın var normalde ilk dogumda olmaz ama iyi bi şey bu dedi. 40'ı beklemez dedi. Nst deyim şuan normal gözüküyor. 3 güne bir düşürdü kontrolü bi heyecan bastı ayyy

Bende bu gidisimde sorucam gercekten dayanilmaz bi agri ayaga kalkinca, oturdgumda, ayakta cok kalinca feci bi sanci giriyo galiba sadece oraya dayaniyo iyice
Evet baya rahatsız edici bir şey. Az kaldı artık ne yapalım sabredeceğiz.
Doktorlar her şeye zamanında müdahale istiyorlar işte. Yoksa ben de sezaryen olacağım elim mahkum, haftada 2 nst ye gidiyorum
Ay benimde 9 günüm kaldı valla panik atak geçircem

Oh ne güzel kolay bir doğumun olacak demek ki. Yapı meselesi bu doğum işi. Benim arkadaşım hep en az 5 cm açıklıkla sabah gitti hastaneye gece kalmadan taburcu oldu. Hele 3. Çocuğuna 6-7 cm açıklıkla gitmiş az daha dursa doğuracakmış zaten.

Bana da son randevularını sabaha al, açıklığın çok olur da doğum için yatış yaparlarsa hem mesai saatleri dışında doktorunu çağırmak için ayrıca ücret ödemezsin hem de akşama taburcu olursun dedi.

İnşallah bizlerin de öyle kolay olur doğumu 1 cm den sonra ne kadar sürer acaba doğumun başlaması bi tuhaf oldum ya sonsuza kadar karnımda duracak gibiydi oysa ki

Nasıl bi akıntım oldu canım

BBenim doktorum hiç alttan muane yapmadı neden acaba

İnşallah bizlerin de öyle kolay olur doğumu 1 cm den sonra ne kadar sürer acaba doğumun başlaması bi tuhaf oldum ya sonsuza kadar karnımda duracak gibiydi oysa ki
Benm ilkinde 37 de 1 cm aciklik vardi. 39+5 te bi muayene etti beyimiz kafayi yana cevirmis aciklik kapanmis. Sezeryan yapalim dedi. 2 gun pilates topunda zipladim bi gittim kafa kanalda 2 bucuk.cm.aciklik. aksamina dogurdum. Senin de zamanin az zaten ufak ufak pilates topunda yaylan. Sanci geldikce 8 ciz 0 ciz gecince yaylanmaya devam et. Doktor bana ole demisti

Kızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor .

Evet o ihtimal varmış maalesef, o zamanlar anneme anlatırken o kadını annem de demişti, ben de bağlatırken dru çok düşük ihtimal de olsa bu durum yaşanıyor hamile kalma durumu diye belirtmiş anneme taa kaç sene önce.. Evet çok üzücü o kadın da perişandı

Kızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor .
Ben beyaz tebliğin ve oldu barizde belli oluyor. Doğumdan sonra cilt bakım lazer vs gidicem canımı sıkıyor gittikçe de belirginlesip koyulasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…