Anladım desem yalan olurBebegin doğum pozisyonu alması değil, benimki de kafa rahim tatafinda kafası, pozisyon aldı cnm. Rahmi ters bir ampul gibi düşünün yuvarlak kısmı rahim ampulün ince uzun kısmı dogumun gerçekleştiği kanal. Rahimde kafayı çıkartıp o ince kanalda olmasından bahsediyorum :)
Çok yoğun çalışınca doğum sonrası ise başlayana kadar doya doya zamanımı bebisle geçireyimHic oyle dusunme niye eve bagli olasin. Oglum hastaneden cikti 2 gun sonra gezmelere basladik biz 10 gunluktu yani. 20 gunlukken avmye bile gittik. Smdi 2. Dogucak babam gezme artk dogurcan evinde otur diyo. 2 bebeyle nasi gezicem geziyim birak diyorum. Seni bilmesem inanicam sende bu gezme azmi varken coluk cocuk sana engel olamaz diyoyani bebek arabasi kangurusu slingi dolu alternatifi var evde oturmak icin sebep yok
Heh söyle anlat yahu bende diyorum bu kayın ailesi bi değişikKiz kendini ortaya atmasa almazlardi belkibenim eşim nefret eder boyle muhabbetlerden bende o da hic hoşlanmayiz küçük gelinde beklesin 24 ayari rüyasında görür belki onu 14 ayara düşürtmüşler gramini da hafiflettirmişlerdir kesin
Ohh gez gez canım sefan olsunAkşam bı düğün var ona gidicez eşimle. son gezmelerim napim normalde sevmem gezme tozma ama iki.gun sonra eve bağlı olacağımı düşününce son çıkışlarım diyorum.
Bende bu gidisimde sorucam gercekten dayanilmaz bi agri ayaga kalkinca, oturdgumda, ayakta cok kalinca feci bi sanci giriyo galiba sadece oraya dayaniyo iyiceBen sorduğumda kanala girdiği için öyle demişti. Baskı yapıyormuş. Benim artık sürekli ağrıyor çoğu zaman yürüyemiyorum bile.
Biraz tutup tanzikli yapınca karnı titretiyormuşBana da oluyor arada karnım da biraz daha aşağı iniyor gibi titreye titreye aşağı mı iniyor acaba derkeeeen bunu gördüm
Anladım desem yalan olurneyse aman demek ki normalden sezaryene dönülmediği zamanlarda olabiliyormuş demek ki.
Aynen canim kuru yufka ıslayıp yiyoruz keske yakin olsanda sanada versem.. eriştem falanda hep hazir sükür simdi en buyugu salcayi falan bosverde menemen yapmam lazim oda dogumdan sonra ancaYaaa analık işde bak biz neler yapıyoruz koz kuru yufka mı yaptınız çok severim ama artık biz köye gidemiyoruz pek kimsemiz kalmadı yaşlılar göçünce zaten bizim köylüler olmuş hanım bişey de yapmıyorlar galiba annem her yaz gidip salçamızı yapıp geliyordu o da ben odun ateşinde salça seviyorum evde ocakta istemiyorum o yüzden. Ama artık salça da yapılmaz kız domates fiyatları çok yüksek hala. Bravo sana valla tebrik ediyorum
Ben de bilmiyorum, yaşamadım da henüzAynen bende o durumdayım çatı ağrısı pelvik ağrısı fln diyorlar nedir neresidir ben hiç birşey bilmiyorum
Evet baya rahatsız edici bir şey. Az kaldı artık ne yapalım sabredeceğiz.Bende bu gidisimde sorucam gercekten dayanilmaz bi agri ayaga kalkinca, oturdgumda, ayakta cok kalinca feci bi sanci giriyo galiba sadece oraya dayaniyo iyice
Ay benimde 9 günüm kaldı valla panik atak geçircemDoktorlar her şeye zamanında müdahale istiyorlar işte. Yoksa ben de sezaryen olacağım elim mahkum, haftada 2 nst ye gidiyorum
Oh ne güzel kolay bir doğumun olacak demek ki. Yapı meselesi bu doğum işi. Benim arkadaşım hep en az 5 cm açıklıkla sabah gitti hastaneye gece kalmadan taburcu oldu. Hele 3. Çocuğuna 6-7 cm açıklıkla gitmiş az daha dursa doğuracakmış zaten.Kızlar merhabaa, kontrole geldik hastaneye her şey yolunda haftasıyla uyumlu gelişim dedi sonra alttan muayene yapalım dedi. Başı aşağıya inmiş baya ve 1 cm açıklığın var normalde ilk dogumda olmaz ama iyi bi şey bu dedi. 40'ı beklemez dedi. Nst deyim şuan normal gözüküyor. 3 güne bir düşürdü kontrolü bi heyecan bastı ayyy
İnşallah bizlerin de öyle kolay olur doğumuOh ne güzel kolay bir doğumun olacak demek ki. Yapı meselesi bu doğum işi. Benim arkadaşım hep en az 5 cm açıklıkla sabah gitti hastaneye gece kalmadan taburcu oldu. Hele 3. Çocuğuna 6-7 cm açıklıkla gitmiş az daha dursa doğuracakmış zaten.
Bana da son randevularını sabaha al, açıklığın çok olur da doğum için yatış yaparlarsa hem mesai saatleri dışında doktorunu çağırmak için ayrıca ücret ödemezsin hem de akşama taburcu olursun dedi.
Nasıl bi akıntım oldu canım5 gün oldu. Pazartesi Salı geldi ama bence daha var. Parça parça geldiğinden bir kısmının hala içerde olduğunu düşünüyorum. mantar enfeksiyonunu görebiliyorlar bakınca. öyle bir enfeksiyonun varsa görebilir. peynir kesiği gibi akıntın oluyor mu?
Kızlar merhabaa, kontrole geldik hastaneye her şey yolunda haftasıyla uyumlu gelişim dedi sonra alttan muayene yapalım dedi. Başı aşağıya inmiş baya ve 1 cm açıklığın var normalde ilk dogumda olmaz ama iyi bi şey bu dedi. 40'ı beklemez dedi. Nst deyim şuan normal gözüküyor. 3 güne bir düşürdü kontrolü bi heyecan bastı ayyy
Benm ilkinde 37 de 1 cm aciklik vardi. 39+5 te bi muayene etti beyimiz kafayi yana cevirmis aciklik kapanmis. Sezeryan yapalim dedi. 2 gun pilates topunda zipladim bi gittim kafa kanalda 2 bucuk.cm.aciklik. aksamina dogurdum. Senin de zamanin az zaten ufak ufak pilates topunda yaylan. Sanci geldikce 8 ciz 0 ciz gecince yaylanmaya devam et. Doktor bana ole demistiİnşallah bizlerin de öyle kolay olur doğumu1 cm den sonra ne kadar sürer acaba doğumun başlaması bi tuhaf oldum ya sonsuza kadar karnımda duracak gibiydi oysa ki
Ya bir önceki muayenede bende böyle bir kadına denk geldim kadın nasıl ağlıyor ben çocuk bakacak durumda değildim hocam sırf bunun için ameliyat masasına yattım nasıl olur diyordu çok üzüldüm kadına ama telefonda konuştuğu doktor azda olsa böyle bir ihtimal var demiş başkasıyla konuşurken söyledi
Daha önce de teğet ettim.yuksek sesli düğün ortamlarında hopluyor ritme kaptırıyor içinde kendiniOhh gez gez canım sefan olsunbelkim beben güzel uyuyan akıllı uslu olur amin
Ben beyaz tebliğin ve oldu barizde belli oluyor. Doğumdan sonra cilt bakım lazer vs gidicem canımı sıkıyor gittikçe de belirginlesip koyulasiyorKızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?