- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
En sevdiğim yanları uzak olmalarıAbo bizimkiler hep yakin ve ben kmsenin dugunune denk getiremedim.bebeyijubilemi de bu bebekle yapacagimi umuyorum
Vardır bir bildiği canım sağlıkla paşa aramıza gelsin deYok kendisi illa sezeryan önermiyoruz artık normal dogum da yapılıyor hpv oldugunda ancak birlikte karar verelim istiyorym dedi. Bir ihtimal var bebeğe gecebilir dedi ama kucuk bir ihtima dedi. Ben de o ihtimali bebepe gecti mi gecmedi düşünmek istemiyorum dedim sezeryan olsun içimiz rahat olsun dedim tamam dedi
Yok öyle korkma ama erkek gibide değil azıcık kibar oluyor hanımlar dikkat etmek gerekirYa işde ilki erkek olunca bir de doğumdan 24 saat sonra sünnet ettirmiştik ona rağmen çok şükür hiç sorun yaşamamıştık. Islak mendille sil geç kremi sür heryere temizliği vs daha kolay oluyor. Ama arkadaşımın kızı vardı bir gün altını ben değiştirmek zorunda kalmıştım ( ilk zamanlar) beyazlık vardı onu silmemek gerekiyor demişti arkadaşım hiç konuşamadık sonra ama aklımda o an kalmış ya yanlış birşey yaparsam enfeksiyon falan oluyormuş kızlar hemen korktum valla
Catı muayenesi değil belki sadece alttan muayene yapacak acıklıga da bakacak olabilir. Catı demedi onu brn soyledim sadece muayene dedi. Bu haftaki randevum biraz karıstı bi dahaki hafta ayrıntılı soracagım, bir suru soracak şeyim vardı soramadım zaten:) ama bebem sağlıklıymıs ya gerisi önemli değil, agustosum sonunu beklicex bakalım galibaa
Dün akşam başladı yatana kadar benimkine öyleydi çıkış hazırlıkları mi diye düşünüp bugün evi kırkladım her yeri temizledim. yoruldum ya git.her hafta evi hazır edeyim yola çıkarsa diyeAyy içimdeki arkadaş dünden beri kudurdu da kudurdu evladım yorulmadın mı yahu az uyu dinlen sağ sol yapmaktan yayık ayranı olacak içimde
Teşekkür ederim canımBenim ikisinde de olmuştu doktor normal demişti olabiliyormuş yani. Öyle bisey başınıza gelirse hiç endileselenmenize gerek yok
Valla İçin rahatladıYok öyle korkma ama erkek gibide değil azıcık kibar oluyor hanımlar dikkat etmek gerekirdoktor seni her türlü yönlendirir zaten canım kontrollerde de bakıyorlar sürekli farklı bir şey sezse sana söyler. Ama akıntı, leke gelmesi falan çok olağan.
M Miila bakalım çok az kaldı şimdilik sancı falan da yok bekleyecek gibi babasını Hale Deniz Hanım
Benim beyazım az daha, diplere hiç boya sürmedi, açıcı falan da kullanmadı da ondan boyatabildim. Her işlem olmuyor hamilelikte. Kendi saçının üstüne diplere çok yaklaşmadan balyaja izin var. Bir de salonun havalandırması, seninle beraber diğer müşterilere ne işlemler yapılacak vs. önemli. O yüzden doktorların direkt yasaklaması daha mantıklı, ne bilsinler işlem ne, ortam nasıl, ben de sorsam benimki de hayatta izin vermez ama ben kuaförüme çok güveniyorum bir risk olsa mutlaka söyler, ben yalvarsam yine yapmaz.
Ay bir de prenses gibiydim ayağımın altına yükseltiler, belime yastıklar, gelip gidip rahatsın dimi sormalar, sen bir kalk volta at sonra devam edelim demeler
Normalde de çok hareketli bebe ona alıştım ama gittikçe şiddet artıyor bu hiç hoş değilDün akşam başladı yatana kadar benimkine öyleydi çıkış hazırlıkları mi diye düşünüp bugün evi kırkladım her yeri temizledim. yoruldum ya git.her hafta evi hazır edeyim yola çıkarsa diye
Sezo olsam ben de baglatmak isterdim muhtemelen. Baglatip dis gebelik yasayan bi tanidigim var ama herkese de olmaz heralde o
Hıı anladım. 9 gün kaldı zaten nst ye girsem ne girmesem nebenim doktor da demişti bir sorun olursa falan direkt geleceksin diye.
Amiin, aramızda 2 3 gün varmıs senle ha, bakalım hangimizinki önce gelmek isteyecekEn sevdiğim yanları uzak olmalarıbi tekne kazıntısı yapabilirim herşey o anki psikolojime ve kızlara bağlı eee yaparsam da güzel zamanlama yapayım demi
Vardır bir bildiği canım sağlıkla paşa aramıza gelsin de
Bende de 38i beklerse senle doğumumuz aynı günlerde olur20 agustosta cumartesi günü 38+0 olacak işte 22 sinden sonraya gün verir
@_
Ben baglatacam 3 cocuk bana yeter baglatmayıp hamile kalırsam dogururum eşim direk baglat diyor sen istersin yine cocuk diyor.araştırma yapmadım hiç
Benim doktor ayda bir cagırdı bundan once hep, herhalde son haftalar sıkı takip istiyor benim bi miktar acılmam filan var belki ondandır bilemiyorum
Kız dayanır mı bilmiyorum ama sıcaklarda 1 ay daha sabretmem çok zor heran hastaneye beni doğurtun diye dalabilirim sonra beni ana haberlerde görürsünüz hastane basan gebe kadın şiddeti diyeAmiin, aramızda 2 3 gün varmıs senle ha, bakalım hangimizinki önce gelmek isteyecek
E bu doktor ne 39 diye zorluyor o zaman ya dogum başlarsa, insallah baslamazAciklik olur da doğum başlarsa normal doğumdan sezeryana çevrilemiyor, belki ondan rahim ağzı acllğını ölcecektir
Karından yapılan ölçüm.sgalikli değil acilma icin
Ya bir önceki muayenede bende böyle bir kadına denk geldim kadın nasıl ağlıyor ben çocuk bakacak durumda değildim hocam sırf bunun için ameliyat masasına yattım nasıl olur diyordu çok üzüldüm kadına ama telefonda konuştuğu doktor azda olsa böyle bir ihtimal var demiş başkasıyla konuşurken söylediYa ben de ilk oğlumda kontrollere giderken devlet hastanesinde bi kadın bağlı bağlı hamile kalmıştı.. yaşı da vardı baya 40 ın üstü kesin de ne kadar üstü artık bilmiyorum mahvolşimuş hale orda millete dert yanıyordu Ay hep o geliyor aklıma..
Trendyoldan aldık malzemeleri sadece isim burda lazer kesimci var orda kestirdim kendimiz boyadık LED’ler geçirdik çok güzel olduAa çok beğendim ben aldım süsü ama merak ettim nasıl yaptınız malzeme teminini yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?