2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Abo bizimkiler hep yakin ve ben kmsenin dugunune denk getiremedim.bebeyi jubilemi de bu bebekle yapacagimi umuyorum
En sevdiğim yanları uzak olmaları bi tekne kazıntısı yapabilirim herşey o anki psikolojime ve kızlara bağlı eee yaparsam da güzel zamanlama yapayım demi
Vardır bir bildiği canım sağlıkla paşa aramıza gelsin de
Bende de 38i beklerse senle doğumumuz aynı günlerde olur 20 agustosta cumartesi günü 38+0 olacak işte 22 sinden sonraya gün verir

Yok öyle korkma ama erkek gibide değil azıcık kibar oluyor hanımlar dikkat etmek gerekir doktor seni her türlü yönlendirir zaten canım kontrollerde de bakıyorlar sürekli farklı bir şey sezse sana söyler. Ama akıntı, leke gelmesi falan çok olağan.

Aciklik olur da doğum başlarsa normal doğumdan sezeryana çevrilemiyor, belki ondan rahim ağzı acllğını ölcecektir
Karından yapılan ölçüm.sgalikli değil acilma icin

Ayy içimdeki arkadaş dünden beri kudurdu da kudurdu evladım yorulmadın mı yahu az uyu dinlen sağ sol yapmaktan yayık ayranı olacak içimde
Dün akşam başladı yatana kadar benimkine öyleydi çıkış hazırlıkları mi diye düşünüp bugün evi kırkladım her yeri temizledim. yoruldum ya git.her hafta evi hazır edeyim yola çıkarsa diye

Benim ikisinde de olmuştu doktor normal demişti olabiliyormuş yani. Öyle bisey başınıza gelirse hiç endileselenmenize gerek yok
Teşekkür ederim canım
Valla İçin rahatladı hanım efendi içerdeyken çektiğimiz sıkıntılar mı doğumca yaşayacaklarımız mı daha iyi diyeceğiz bakalım. Neyse bu da güzel olacak her an bi tecrübe olacak herşeyi yoluna koyarız Allah’ın izniyle

Oo süpermiş senin kuaför ve ortam
Doğru aynen bu detayları düşünmemiştim böyle bakınca dediğin gibi en iyisi onaylamaması.. Benim de şu İstanbul da doğru düzgün bi kuaföre denlgelmişliğim yok zaten tamam dese onun stresi girecektim.. Çeşit çeşit denedim ama hepsi nefretlik çıktı.. Ay neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten artık artık tek düşünce bebişerin nasıl ve ne zaman gelecekler mevzusu

Normalde de çok hareketli bebe ona alıştım ama gittikçe şiddet artıyor bu hiç hoş değil az yumurtanın dayandığını hissedince panik başlıyor öyle öyle hızlıca işler bitiyor

Sezo olsam ben de baglatmak isterdim muhtemelen. Baglatip dis gebelik yasayan bi tanidigim var ama herkese de olmaz heralde o

Ya ben de ilk oğlumda kontrollere giderken devlet hastanesinde bi kadın bağlı bağlı hamile kalmıştı.. yaşı da vardı baya 40 ın üstü kesin de ne kadar üstü artık bilmiyorum mahvolşimuş hale orda millete dert yanıyordu Ay hep o geliyor aklıma..

Hıı anladım. 9 gün kaldı zaten nst ye girsem ne girmesem ne benim doktor da demişti bir sorun olursa falan direkt geleceksin diye.

Ayy 9 mu tek haneye düşmüş boşver nst yi of heyecana bak geçmez günler

Amiin, aramızda 2 3 gün varmıs senle ha, bakalım hangimizinki önce gelmek isteyecek

@_

Ben baglatacam 3 cocuk bana yeter baglatmayıp hamile kalırsam dogururum eşim direk baglat diyor sen istersin yine cocuk diyor.araştırma yapmadım hiç

Benim de eşim dursun bakalım o güne kadar diyor zaman kazanmaya çalışıyor sanki ikna edebilecekmiş 2 haftada gibi bide karı koca imza atmak gerekiyormuş onu iknaya upraşıcam:) ona kalsaaaa heryerimiz çocul çocuk olsun

Benim doktor ayda bir cagırdı bundan once hep, herhalde son haftalar sıkı takip istiyor benim bi miktar acılmam filan var belki ondandır bilemiyorum

Bazısı evet son haftalarda hep görmek istiyor, hem evet senin açılmadan kaynaklı da olabilir.. Her hafta bebişi görcen oh Tabi keyfe gelip gösterirseler

Amiin, aramızda 2 3 gün varmıs senle ha, bakalım hangimizinki önce gelmek isteyecek
Kız dayanır mı bilmiyorum ama sıcaklarda 1 ay daha sabretmem çok zor heran hastaneye beni doğurtun diye dalabilirim sonra beni ana haberlerde görürsünüz hastane basan gebe kadın şiddeti diye

Aciklik olur da doğum başlarsa normal doğumdan sezeryana çevrilemiyor, belki ondan rahim ağzı acllğını ölcecektir
Karından yapılan ölçüm.sgalikli değil acilma icin
E bu doktor ne 39 diye zorluyor o zaman ya dogum başlarsa, insallah baslamaz

Ya bir önceki muayenede bende böyle bir kadına denk geldim kadın nasıl ağlıyor ben çocuk bakacak durumda değildim hocam sırf bunun için ameliyat masasına yattım nasıl olur diyordu çok üzüldüm kadına ama telefonda konuştuğu doktor azda olsa böyle bir ihtimal var demiş başkasıyla konuşurken söyledi

M Mirune dogum tarihine tabloda sadece netlesenleri mi yaziyoruz yoksa tahmini tarihi de mi yazioruz
Ben sezaryen olacaklarin tarihlerini yazmakla basladim. Kimisi 40+0 tarihini verdi, onlari da yazdim, normal dogum yapanlarin tarihlerini de onlar dogurdukca guncellerim dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…