- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Sen bu aileye nasıl beleş gidersin kız yapmadım deValla bilmiyorum eşim aradi almislar onumuzdeki haftada seni gotururum ne istiyosan alirim diyorkac ayar kac gram hic sormadim bile ama yapmislardir kiz 100binlik setin yanina birde bilezik aldilar ya anaaaağ bedava gitmişiz dermişim eltim tam bordo bereli canim eline su dökemeyiz laz kizi olsun o kadar eli maşaliiii
Son 9 gün sonra gelsin tatlılar gitsin tuzlularKız ne şekeri?keşkem yiyebilsem. Tuz ve şeker yok hayatımda
Hamileliğin en zor kısmı son zamanlarıymış ne rahat edebiliyoruz ne neyle karşılaşacağımızı biliyoruz bu ara benim moraller de bozuk modum hep düşük lohusalık yükleniyor galibaŞu saat olmuş hala yatamadim midem yanıyor yatinca karnimda rahatsızlık hissi çocu pit pit vuruyor adet sancıları nadir sızı şeklinde geliyor çoktan yoğun deği ama lohusa olalım sürece
girelim artık kafasındayım ben de
Ay bende adet ağrısı var ama karnımda değil belim ve bacaklarımda var kasıklarıma çok nadir vuruyor. Geçen hafta çatı muayenesi yaptı doktor olsaydı söylerdi heralde bilemedimAdet ağrısı çeken arkadaşlar büyük ihtimalle sizde de enfeksiyon var.
Dün akşama kadar karnım ağrıdı adet olacakmisim gibi akşam acile gittik. Alttan muayene etti aşırı derecede enfeksiyon var sende dedi. O gelen su gibi akıntılar da ondan kaynakliymis.
Nstde 40-50 üzerinde çok sancı çıktı ama doğum sancısı değilmiş.
Açılmam hiç yokmuş çok şükür.
Enfeksiyon zaten vardı bende bir de usuttum galiba cam açık yatıyoruz sıcaktan ikisi bir araya gelince fena ağrı yapıyor
Benim de öyle düzenli değil ama her gün mutlaka oluyor ve uzun süre ağrıyor sonra geçiyor. Bakalım gerçekleri ne zaman gelecekAra ara benim de vuruyor adet ağrısı.gibi hem kasigima hem de belime. Doktora söyledim, yalancı bunlar, düzenli sancin olmadıkça önemsiz dedi
Birkaç ay önce düştü benim B vitamini, bebem deposu kurutmuşdoktor 5 tane iğne verdi değerimi yükseltmek için. Normal düşmesi ama takviye de alınması lazım yani
Enfeksiyonla ilgisi yok bence . 10 gündür adet ağrım var, tam idrar tahlili verdim önceki gün tüm değerler eritrosit lökosit vs normal çıktı. Bu haftalarda oluyormuş. Biraz da usutuyorsak demek.
Ay yok bende 1 aydır ise yaramıyor, ne yürüyüş ne masaj... Bildiğin ayak bilegim yok artık, ayaktan direkt bacak başlıyor gibi
Ay evet sen çok zor geçirdin gerçekten bütün süreci bana yeni geldi sıkıntı bunalım perileriTamam senin buna inanman lazım ama sen inanmıyorsun o yüzden olmuyor.Ben söylesem mesela kesin yarın sabah doğururum. Ne güzel ama tüm kışlık işlerini yapıyorsun aslında iyi bir şey. Sonradan vaktin olmayacak çünkü.
Hahaha benim de öyle kimse bi şey yaptırmıyor evde.
Hadi bakalım inşallah olur böğün daha gün bitmedi
Maşallah çok güzel olmuş. Sağlıkla kullanın inşallah
Sanırım değişiyor. Nst ye bağlanmayı seviyordum ben ya.
Hayırlısı olsun canım haftan iyi sonuçta. Bebişe sağlıkla kavuş gerisi hiç önemli değil.
Benim 9 aydır ağrım sızım olduğu için bu tarz sancılar etkilemiyor sanırım beni
9 aya kadar hiç yaşamadım ama son haftalarda verdiğim tahliller de çıkıyor. Haftaya tekrar tahlil vereceğim yine çıkarsa sezaryeni etkiler mi?
Valla artık %90 ımız aslan burcu oldu
Ya benimde öyle son zamanlarda. Ayaklarım şişiyor akşam vakti. Tuzlu da yemiyorum.
Aaa korkma canım Bi şey olmaz. Bu şekilde günlerce duran var. Akşama bir şey kalmadı. Ama alabiliyorsan erkene al muayene saatini.
Ben benasla uyuyamıyorum heyecandan. Sonra bütün gün uykusuz dolanıyorum.
Aaa bizimde 27 kına 28 düğündü. Gönlüm 28 temmuzda doğsun istiyordu ama olmadı işte.
Bazı doktorlar son ana kadar yapmayabiliyormus canım duymuştum ben de birkaç kişiden dahaBBenim doktorum hiç alttan muane yapmadı neden acaba
Doktor söylemedi ama doğum yaptığımda devam ediyo olursa sonuçta bebek emicek kucağımda olucak sürekli o yüzden ben öyle düşündüm.Gecmis olsun cnm, usutmuslugun bebeğe geçtiğini doktor mu söyledi? İlk kez duydum. Covid gobi enfeksiyonel durumlar bebeğe geçiyor bildiğim, üşümeyi duymadım hiç. C vitamini takviyesi olabilirz yaz günü klima gibi soğuk etkenlerden uzak durmaya calis, zaten gebelik multivitaminin vardır.
Benim de aynı acıklık var, acıklıkla yaşamayı ögrendik biz daha fazlalaşmazsaKızlar merhabaa, kontrole geldik hastaneye her şey yolunda haftasıyla uyumlu gelişim dedi sonra alttan muayene yapalım dedi. Başı aşağıya inmiş baya ve 1 cm açıklığın var normalde ilk dogumda olmaz ama iyi bi şey bu dedi. 40'ı beklemez dedi. Nst deyim şuan normal gözüküyor. 3 güne bir düşürdü kontrolü bi heyecan bastı ayyy
Yaa demek öyle çevirip açıklığın kapanma ihtimali varBenm ilkinde 37 de 1 cm aciklik vardi. 39+5 te bi muayene etti beyimiz kafayi yana cevirmis aciklik kapanmis. Sezeryan yapalim dedi. 2 gun pilates topunda zipladim bi gittim kafa kanalda 2 bucuk.cm.aciklik. aksamina dogurdum. Senin de zamanin az zaten ufak ufak pilates topunda yaylan. Sanci geldikce 8 ciz 0 ciz gecince yaylanmaya devam et. Doktor bana ole demisti
Amin canım İnşallah aynen şaka gibi geliyor ama artık geldi vakit benim içinBenim de aynı acıklık var, acıklıkla yaşamayı ögrendik biz daha fazlalaşmazsaama senin vaktim gelmiş acılsın da dogsun güzel güzel insallah
Ay ay Amin... anneme sipariş verdim höşmerim yapacak yiyeceğim hemenSon 9 gün sonra gelsin tatlılar gitsin tuzlular
Hamileliğin en zor kısmı son zamanlarıymış ne rahat edebiliyoruz ne neyle karşılaşacağımızı biliyoruz bu ara benim moraller de bozuk modum hep düşük lohusalık yükleniyor galiba
Ay bende adet ağrısı var ama karnımda değil belim ve bacaklarımda var kasıklarıma çok nadir vuruyor. Geçen hafta çatı muayenesi yaptı doktor olsaydı söylerdi heralde bilemedim
Benim de öyle düzenli değil ama her gün mutlaka oluyor ve uzun süre ağrıyor sonra geçiyor. Bakalım gerçekleri ne zaman gelecek
Ay evet sen çok zor geçirdin gerçekten bütün süreci bana yeni geldi sıkıntı bunalım perileri
Valla ya hiç böyle bir hamilelik yoktu hayalimde. Eşime diyorum en az 2 yıl no çocuk.CipisS kız sorucam sorucam unutuyorum Antalya'ya gittiğinde senin kedi seni görünce ne yaptı onu çok merak ediyorum
Aynen bana hiç bakmadıBazı doktorlar son ana kadar yapmayabiliyormus canım duymuştum ben de birkaç kişiden daha
Bende hiç nişan gelmedi bilmiyorum o yuzden soruyorum işte nasil bi akıntı oluyorNisan geldi. En azindan bir kismi
Doktorlar genelde havuz önermiyor diye biliyorum. Birkaç doktor duydum böyle temizse klor oranı düşükse girebilirsin diyen ama son haftalar için hiç bilgim yok ben olsam girmemBenim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm
Rengi ve miktarı herkeste farklı olabilirmis ama yapısı sadece sümüksü oluyormuşBende hiç nişan gelmedi bilmiyorum o yuzden soruyorum işte nasil bi akıntı oluyor
Enfeksiyon riski var bence, havuz suyunu test edemiyoruz:) imkan varsa deniz yoksa havuza girmezdim son dakika.Benim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm
Benim önce beyaz su gibi akintiydi galiba şimdide pecete koymusum hafif sarı krem gibi beyaz akıntı varRengi ve miktarı herkeste farklı olabilirmis ama yapısı sadece sümüksü oluyormuş
Benim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?