2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bu aileye nasıl beleş gidersin kız yapmadım de Laz bide saygılar yengeye

Hamileliğin en zor kısmı son zamanlarıymış ne rahat edebiliyoruz ne neyle karşılaşacağımızı biliyoruz bu ara benim moraller de bozuk modum hep düşük lohusalık yükleniyor galiba
Ay bende adet ağrısı var ama karnımda değil belim ve bacaklarımda var kasıklarıma çok nadir vuruyor. Geçen hafta çatı muayenesi yaptı doktor olsaydı söylerdi heralde bilemedim
Benim de öyle düzenli değil ama her gün mutlaka oluyor ve uzun süre ağrıyor sonra geçiyor. Bakalım gerçekleri ne zaman gelecek
Ay evet sen çok zor geçirdin gerçekten bütün süreci bana yeni geldi sıkıntı bunalım perileri

CipisS kız sorucam sorucam unutuyorum Antalya'ya gittiğinde senin kedi seni görünce ne yaptı onu çok merak ediyorum

Bu arada benim ellerim ve ayaklarım kaşınıyordu ya dermatolog uyuz da olabilir bir hafta sonra tekrar görelim demişti. Benim bu hafta kaşıntılarım bayağı azaldı uyuz olsa deli gibi kaşınmam lazım nerdeyse hiç kaşınmıyorum, yine de gideyim kontrole dedim. Doktor o kadar sinirimi bozdu ki ağladım sinirimden. Biraz uzun olacak ama anlatacam
Kontrol hastalarını sabah bakıyormuş öğleden sonraya randevu veremiyorlarmış. O da pazartesiye kadar doluymuş. Benim de kadın doğum randevum bugün öğleden sonraydı, dedim ki 37 haftalık hamileyim tekrar git gel çok zor olacak araya alıp bi kontrol edemez mi, tamam dedi asistanı.
Kadın doğum randevumdan önce gittim, önce randevulu hasta aldı o sırada benim randevu saatim geldi 3te randevu, asistana ben gideyim işim bitince gelirim dedim, tamam 5e kadar burda zaten doktor hanım dedi. Nst çekildi bilmemne ben gittiğimde 4e geliyordu. Asistana ben geldim dedim tamam haber verdik dedi randevulu hastayı aldı. O hasta çıktı randevusuna geç kalmış benden çok sonra gelen başka bi tane vardı onu aldı, o çıktı öbürünü aldı. 45 dk bekledim orda öyle. Sonra bir doktorun yakını geldi onu bile benden önce aldı, inadına yapıyor gibi en sona beni bıraktı. Karnım burnumda o kadar üzüldüm ki orda. Çocuğu var mı bilmiyorum ama inşallah bir gün 37 haftalık hamile haliyle birileri de onu 1 dklık bir iş için 45 dk bekletir.
Neticede de kaşınan yerler gerilemiş kaşıntım azalmış uyuz değilim herhalde nemlendirici verdi yolladı, 1 dk sürdü benimle işi. Çıktım arabada ağladım sonra.

Doktor söylemedi ama doğum yaptığımda devam ediyo olursa sonuçta bebek emicek kucağımda olucak sürekli o yüzden ben öyle düşündüm.

Benim de aynı acıklık var, acıklıkla yaşamayı ögrendik biz daha fazlalaşmazsa ama senin vaktim gelmiş acılsın da dogsun güzel güzel insallah

Yaa demek öyle çevirip açıklığın kapanma ihtimali var 2 gecedir baya hissediyodum alttan çıkacak gibiydi hanfendi cikmaya hazirlaniyomus demek ki, muayeneden geldiğimden beri de durmuyo altta sürekli bi şey çıkacak gibi batma var oturamadim yemek yiyene kadar zor dayandım attım şimdi kendimi yatağa. Baya yakın herhalde doğum korktum biraz

Benim de aynı acıklık var, acıklıkla yaşamayı ögrendik biz daha fazlalaşmazsa ama senin vaktim gelmiş acılsın da dogsun güzel güzel insallah
Amin canım İnşallah aynen şaka gibi geliyor ama artık geldi vakit benim için seninki de İnşallah birazcık daha sabredip sağlıkla gelsin

Son 9 gün sonra gelsin tatlılar gitsin tuzlular
Ay ay Amin... anneme sipariş verdim höşmerim yapacak yiyeceğim hemen onun hayali ile yaşıyorum şu anda
CipisS kız sorucam sorucam unutuyorum Antalya'ya gittiğinde senin kedi seni görünce ne yaptı onu çok merak ediyorum
Valla ya hiç böyle bir hamilelik yoktu hayalimde. Eşime diyorum en az 2 yıl no çocuk. benim kedi çok karakterli. Valla geldim kokladım biraz bacaklarımda dolandı. Sonra yüz vermedi şerro. Ama genel olarak karakteri öyle. Yılışık bir kedi değil. Canı isterse sevdirir o da çok çok nadir küs değiliz ama o kesin

Benim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm

Doktorlar genelde havuz önermiyor diye biliyorum. Birkaç doktor duydum böyle temizse klor oranı düşükse girebilirsin diyen ama son haftalar için hiç bilgim yok ben olsam girmem

Enfeksiyon riski var bence, havuz suyunu test edemiyoruz:) imkan varsa deniz yoksa havuza girmezdim son dakika.

Bencede suya girmeyin ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…