2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim 2 si de şişiyor ama sağ çok fazla. Bileğe kadar şiş. Uzatamıyorum maalesef ayaklarımı hiç. ev ortamı pek uygun değil.
Şişmesi cok normal o zaman surekli oturmaktan ay ben hic oturamiyorum ya kvdelere gidince kayinbabam kizim git yat diyor surekli gerci onlar eşim aşiri pimpirik oldugu icin oyle yapiyolar bence eşim babasinin yaninda bile uzan diye tutturuyor bana
Benim kışın hazırda var olan lekem büyüdü koyulaştı, yaz kış temiz içerikli güneş kremi sürmek lazım. Gebelik zamanı değiş her zaman kullanmak lazım aslında
Valla ben çilliydim gölge çil ne ararsan var şuan ki en iyi güneş kremini yaz kiş kullanirim bende çil çogaltmayan tek ürün shisedio 50spf kremi ama hamilelikte o garibim bile engel olmadı
Sen bu aileye nasıl beleş gidersin kız yapmadım de Laz bide saygılar yengeye
Bana göre bedava geldim onlara göre degil benim 6 tane abim var biz kaçan geline bile 15 bilezik taktik gerisini sen düşün bunlar fakir kaldi bizim yanimizda napayim benim babam oyle gram hesabi falan yapmadi hic bir kardesimde kim ne istediyse onu aldi hepte gelinlerine sordu ne istiyosun kizim diye allah versin onlarinda dili aza hiç kacmadi canim yengelerim neyse hepsini seviyorum simdi yapacak bisey yok

Benim eşimde öyle diyor. Ama ben yatamam. Kendi anne babamın yanında bile uzanamıyorum. Kv KB yanında hiç uzanamam.

Asla evlenmem dedikleri oğullarını aldım ne bilezik ne başka takı gördük çok şükür sadece 2017de 15bin verdilerdi nereye harcayacağımızı bilemedik
İyilerse babanın da gözünden çıkıp yapmışsa gerisi boş canım Allah ağız tadınızı bozmasın

akşam akşam bi heyecan yaptım ya. Tuvalette çamaşırım ıslak geldi ter mi su mu anlayamadım. Ama sonra bir daha tekrarlamadı

Doktorlar genelde havuz önermiyor diye biliyorum. Birkaç doktor duydum böyle temizse klor oranı düşükse girebilirsin diyen ama son haftalar için hiç bilgim yok ben olsam girmem
Enfeksiyon riski var bence, havuz suyunu test edemiyoruz:) imkan varsa deniz yoksa havuza girmezdim son dakika.
Bencede suya girmeyin ne olur ne olmaz
Şu iki gün çok sıcak oldu İstanbul, eşimde evdeyken girelim demiştik, hamileliğim boyunca deniz havuz aşeriyorum resmen. ama benimde içim rahat değildi. Girmeyeyim o zaman son dk riske gerek yok

Benim eşimde öyle diyor. Ama ben yatamam. Kendi anne babamın yanında bile uzanamıyorum. Kv KB yanında hiç uzanamam.
Bende uzanamam ki kv yaninda uzaniyorum onu takmam da babasinin yaninda da yapamam baska odaya gidip uzan bol bol bence
amin canim aminn

Bende uzanamam ki kv yaninda uzaniyorum onu takmam da babasinin yaninda da yapamam baska odaya gidip uzan bol bol bence

amin canim aminn
Uzanılır mı ya. Sağolsunlar kızı gibi görüyorlar aöa olöuyor öyle işte. Kız gidemiyorum çok sıcak. klima yok başka odalarda. İdare edeceğim artık. Doğumdan sonra geçiyor ama demi bu şişler?

Bende şimdi evde tekim, herkes arıyor tek tek hergün. Babam korona olmasaydı annemlere gidecektim kendi evimede yakın, rahatta olurdum kimse olmuyor evde zaten alışık olduğum yer 10 ay olmuş evleneli :) korona var diye gitmiyorum, kv hergün arıyor gel bizde kal filan ama kendi evim gibi olmaz. Onlar rahatlar her gittiğimde salonda uzandırırlar beni zorla, yada ayağımın altına sandalye koyarlar vs istediğinde rahat değilsen odaya geç uyu diyorlar ama insanın evi gibisi yok, bide onların yanında hiç rahat edemem.

Şu iki gün çok sıcak oldu İstanbul, eşimde evdeyken girelim demiştik, hamileliğim boyunca deniz havuz aşeriyorum resmen. ama benimde içim rahat değildi. Girmeyeyim o zaman son dk riske gerek yok
Soyle diyeyim, doktorum bana doguma kadar tatile izin vermedi, İstanbul dışına da çıkarmıyor, havuza da giremiyorum. En son geçen yaz tatil yaptim
Rapor alana kadar bir de gece yarılarına kadar haftada birkaç gün mesai yapmak durumunda kaldım, is hayatım aşırı yoğun ve bunalticiydi. O kadar bunaldım ki tarifi yok. Havuza gitmek, yakın km.sehir dışı mekanlarda tatil yapmak istiyorum ama izin yok. riske girmemek adına bekliyorum, inşallah bebeğim sağlıkla.dogduktan sonra.nasip olur bir şeyler yaparız.

Özetle seni emin ol cok iyi anliyorum ama havuz riskine değer mi senin tasarrufun...

Kızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.

Tabure filan koyup ayaklarını uzatsan en azından, özel bir durum bu sonuçta utanmaya gerek yok bence. Ben uzanırım şahsen

Birde senin hamileliğin benimkine göre daha riskli gebelikti, işin daha zordu neyseki az kaldı seninde Bende havuz tatil deniz yasak değildi, riskli gebelik doktoru ve kendi doktorum okey demişti herşeye. Kendi doktorum yeri geldiğinde yasakları koyuyor bugünde temizse girebilirsin dedi, aslında temiz olduğunu düşünüyorum site havuzu haftada bir gün kapalı oluyor temizliği yapılıyor genelde boş oluyor. Ama şurada kalmış son 2 hafta neredeyse riske atmayayım

Tamponla girebilirsin diye kalmis aklimda bi arastirsana canim bunu

Temizse haklısın cnm da temizliğinden nasıl emin olacağız

Son haftalar insallah hepimiz icin, sonra minik civcivler kucağımızda

Benim kv ile kb de öyle ama insan rahat edemiyorum işte. İmkanım olsaydı evimden asla gelmezdim bende. İnsanın evi gibisi yok dediğin gibi.
Tabure filan koyup ayaklarını uzatsan en azından, özel bir durum bu sonuçta utanmaya gerek yok bence. Ben uzanırım şahsen
Utanma değil canım. Bilmiyorum yani rahat hissetmiyorum kendimi. O yüzden sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…