2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@Esaskiz43 canım sen nasılsın? Bugün doğumun vardı.
H huzurumvekizlarim rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. İyi olduğunda haberleri bekliyoruz
Canım benim çok sağol çok heyecanlı çok kaygılıyım son birkaç gündür çok yoğun gruba bakamadm hiç inşallah iyi hissettiğim an yarın yazacağım gruba

H huzurumvekizlarim sagsaglim yarın kucagına al canım. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Tez zamanda dönüp anlat 3 sezeryanı. Senin ardından sırası gelen Bi solukta inşallah kucagına alır.
Canım benim Allah razı olsun bukac gündür yoğun geçiyor gruba bakamadm hiç inşallah hayırla atlatrmm tabiki iyi hissettiğim an yazıcam gruba inşallah

Kızlar çok yoğun geçti son günler gruba hiç bakamıyorum yarın saat 8-8 buçuk arası Kayseri'de olacağız inşallah kan tahlilleri yapılacakmış sonrasında sezeryana alacaklarmıs benimle birlikte yarın 5 sezeryan daha warmis doktorumun o yüzden saatle ilgili bilgi vermediler hayırla sağlıklarına atlatalım inşallah kendimi toparlar toparlamaz gruba yazacağım hepiniz aklımdasınız
Yarın dualarınızı bekliyorum inşallah değişik duygular içindeyim biran önce olsun bitsin istiyorum ama korkuyorumda... Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Ay kızlar kolestaz mı oldum ne bugün heryerin kaşınıyor önce ayaklarım başladı ellerim az ama bacaklarım kalça karnım değil de yanlar kollarım falan. Birde internette kötü şeyler yazıyor Bilgisi deneyimi olan var mı? Duşa girdim daha çok yağ sürdüm kendimi gözlemliyorum umarım geçici birşeydir

Canım herşey güzel geçecek inşallah sağlıkla al bebişini kucağına. Dualarımız sizinle

Ay allah korusun olmamissindir insallah. Yarin doktora gitsen canim?

Ben de ellerim ayaklarım kaşınınca öyle mi diye korkmuştum doktor tam vücudun kaşınır kolestazda dedi. Bir de döküntü tarzı bir şey olmadan kaşınıyormuş döküntü var mı? Doktoruna danışırsın kan tahliliyle bakıyorlar karaciğer enzimleri ve safra asitlerine. Safra asitleri için 8-10 saat aç hatta su bile içmemiş olman gerekiyormuş aklında olsun yapacak olurlarsa

Allah yardımcın olsun bir nefesle kurtarsın mevlam güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Gecmis olsun. Dikkate almakta ve doktora gitmekte fayda var. Insallah en kisa zamanda iyilesirsin.

Yarin icin bol sans diliyorum. Saglikla kavusun insallah. Her sey cok iyi gecsin. Dualrimiz seninle. Senin icin cok heyecanliyim. Darisi basimiza.

Hayirlica kurtul insallah sag saglim kucagina al bebisini .. darisi bizlere tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…