Normal ya oluyor. Arada igne gibi batar gibi qci hissediyorum iki memede de. Sut kalintilari da oluyor meme ucunda. Normal erken degil. Kurcalamamak lazim.Kızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.
Geçmiş olsun 5güne iyileşirsiniz bence, vitamin alın portakal ve çorba tüketin kendinizi sıcak tutun, duş alın bol bol birazda terlemeye bakınMerhaba arkadaşlar, benim çarşamba günü doğumum var ve ben üşütmüşüm 2 gün önce doktora gittim parol kullanmamı söyledi sadece. 2 gün öncesine göre daha iyiyim ama doğuma kadar düzelmem lazım bebeğime de geçer diye çok korkuyorum. Hergün sıcak çorba içiyorum limonlu zencefil içiyorum. Önerebileceğiniz başka birşey varmı hızlıca toparlanmamı sağlayabilecek. Doğum yakın olmasa bu kadar stres olmazdım ama 5 gün kaldı sadece
Sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar çok yoğun geçti son günler gruba hiç bakamıyorumyarın saat 8-8 buçuk arası Kayseri'de olacağız inşallah kan tahlilleri yapılacakmış sonrasında sezeryana alacaklarmıs benimle birlikte yarın 5 sezeryan daha warmis doktorumun o yüzden saatle ilgili bilgi vermediler hayırla sağlıklarına atlatalım inşallah kendimi toparlar toparlamaz gruba yazacağım hepiniz aklımdasınız
Yarın dualarınızı bekliyorum inşallah değişik duygular içindeyim biran önce olsun bitsin istiyorum ama korkuyorumda... Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Sütün kaynıyor derlerKızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.
Valla hic bi fikrim yok daha önce dogurmadimUzanılır mı ya. Sağolsunlar kızı gibi görüyorlar aöa olöuyor öyle işte. Kız gidemiyorum çok sıcak.klima yok başka odalarda. İdare edeceğim artık. Doğumdan sonra geçiyor ama demi bu şişler?
Insallah saglikla kavuş evladina canim ❤Canım benim çok sağol çok heyecanlı çok kaygılıyım son birkaç gündür çok yoğun gruba bakamadm hiç inşallah iyi hissettiğim an yarın yazacağım gruba
Ahududu ne alaka canimAman Allahim belden bir vuruyo hafiften kasiga geciyo ne mukemmel bi sanciara arada olsa yokluyor.. ahududu malamat etti beni o kadar sanciya 0 cm acilma derse 38de yıkılırım
Sütü gördükçe çok hoşuma gidiyor çocugum un kısmeti şükür şimdiden gösteriyor.Normal ya oluyor. Arada igne gibi batar gibi qci hissediyorum iki memede de. Sut kalintilari da oluyor meme ucunda. Normal erken degil. Kurcalamamak lazim.
İki oğlumda yaşamadım sütümde azdı inşallah bunda çok olur.Sütün kaynıyor derlerdoğumdan sonra çok olmuştu bende normaldir canım bir sakıncası yoktur
Doktorum bana belden kasığa vuran sancıların olursa gel demiştiAman Allahim belden bir vuruyo hafiften kasiga geciyo ne mukemmel bi sanciara arada olsa yokluyor.. ahududu malamat etti beni o kadar sanciya 0 cm acilma derse 38de yıkılırım
Daha devam ediyormu sancıAman Allahim belden bir vuruyo hafiften kasiga geciyo ne mukemmel bi sanciara arada olsa yokluyor.. ahududu malamat etti beni o kadar sanciya 0 cm acilma derse 38de yıkılırım
Bende de bu hafta sağ bacağımın başlangıç yerinden kaşığa doğru bıçak saplanır gibi oyulur gibi oluyor normal mi yaDoktorum bana belden kasığa vuran sancıların olursa gel demişti
Ben geçen kontrol ettim çok çok sıkinca süte benzer bişey geliyor ama bebiş.dogumca emiş gücüyle çekmesiyle daha da yoğunlaşan ölecektir benceKızlar çarşamba günü yani 4 gün sonra sezaryen ile doğum yapacağım nasipse. Göğüsleri şimdiden uyarmak gerekir mi acaba ne dersiniz? Masaj falan yapmalı mıyız?
Çok mu sıkmakngerekiyor bende bakmak istiyorum ama asiri hassas korkuyorum acir diyeBen geçen kontrol ettim çok çok sıkinca süte benzer bişey geliyor ama bebiş.dogumca emiş gücüyle çekmesiyle daha da yoğunlaşan ölecektir benceo yüzden ekstra bişey yapmadım bende
Bende merak ettim siktim öyle geldi nokta nokta geliyor zaten süt bezlerinden çok gelmiyor öyle en azından sütüm olabiliyor mu o merakımı giderdimÇok mu sıkmakngerekiyor bende bakmak istiyorum ama asiri hassas korkuyorum acir diye
Bende internette görmüştüm de denemeye korkuyorumBende merak ettim siktim öyle geldi nokta nokta geliyor zaten süt bezlerinden çok gelmiyor öyle en azından sütüm olabiliyor mu o merakımı giderdim
Canım ben onu 10 gündür yaşıyorum özellikle yattığım yerden kalkarken oyuluyor sankiBende de bu hafta sağ bacağımın başlangıç yerinden kaşığa doğru bıçak saplanır gibi oyulur gibi oluyor normal mi ya
Benim 6. Aydan beri ara ara süt geliyorKızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.
Aynen dediklerinizi uyguluyorum umarım bir an önce toparlarım. Teşekkür ederimGeçmiş olsun 5güne iyileşirsiniz bence, vitamin alın portakal ve çorba tüketin kendinizi sıcak tutun, duş alın bol bol birazda terlemeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?