2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.
Normal ya oluyor. Arada igne gibi batar gibi qci hissediyorum iki memede de. Sut kalintilari da oluyor meme ucunda. Normal erken degil. Kurcalamamak lazim.

Geçmiş olsun 5güne iyileşirsiniz bence, vitamin alın portakal ve çorba tüketin kendinizi sıcak tutun, duş alın bol bol birazda terlemeye bakın

Sağ salim kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar diliyorum

Kızlar sizde de oluyormu gögsümün ucuna igne batar gibi bi acı giriyor gögsüme baktığımda hafif şeffaf süt geliyor. Erken degilmi sizce.
Sütün kaynıyor derler doğumdan sonra çok olmuştu bende normaldir canım bir sakıncası yoktur

Valla hic bi fikrim yok daha önce dogurmadim ama sezeryan cok şişiriyormuş eşim bana yeni buyuk terlik almami soyledi

Normal ya oluyor. Arada igne gibi batar gibi qci hissediyorum iki memede de. Sut kalintilari da oluyor meme ucunda. Normal erken degil. Kurcalamamak lazim.
Sütü gördükçe çok hoşuma gidiyor çocugum un kısmeti şükür şimdiden gösteriyor.
Sütün kaynıyor derler doğumdan sonra çok olmuştu bende normaldir canım bir sakıncası yoktur
İki oğlumda yaşamadım sütümde azdı inşallah bunda çok olur.

Aman Allahim belden bir vuruyo hafiften kasiga geciyo ne mukemmel bi sanci ara arada olsa yokluyor.. ahududu malamat etti beni o kadar sanciya 0 cm acilma derse 38de yıkılırım
Doktorum bana belden kasığa vuran sancıların olursa gel demişti

Kızlar çarşamba günü yani 4 gün sonra sezaryen ile doğum yapacağım nasipse. Göğüsleri şimdiden uyarmak gerekir mi acaba ne dersiniz? Masaj falan yapmalı mıyız?
Ben geçen kontrol ettim çok çok sıkinca süte benzer bişey geliyor ama bebiş.dogumca emiş gücüyle çekmesiyle daha da yoğunlaşan ölecektir bence o yüzden ekstra bişey yapmadım bende

Ben geçen kontrol ettim çok çok sıkinca süte benzer bişey geliyor ama bebiş.dogumca emiş gücüyle çekmesiyle daha da yoğunlaşan ölecektir bence o yüzden ekstra bişey yapmadım bende
Çok mu sıkmakngerekiyor bende bakmak istiyorum ama asiri hassas korkuyorum acir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…