2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi bari küsmesin bazısı küsüyomuş çeşit çeşit naz yapıyormuş ya ondan merak ettim senin kedi resmen göstermiş ama elletmemiş

Dogumlar cok hizli seri basladi. Ben hala dogum zamanina ulastigimizi idrak etmekte zorlaniyorum. 100 gun vardi bekliyorduk simdi her gun biri ben dogurdum yaziyor. Alisamadim.
Bende korkuyorum bebeğe alışamamaktan bakamamaktan.

Eki Görüntüle 3101312 bu tostis eli goruyor musunuz saat 1 buçuk yeni uyudu ve hala bana sarılarak yatan küçük bir abla deli dolu geceler beni bekliyor.
Bununnerken uyuyam versiyonu da bende var. Kardesin dogunca bi yanimda sen yatarsin bi yanimda o uyuturum.sizi dedigimde yok ben yaninda yatarim o da benim arkamda yatar uyur kendi diyo

Bununnerken uyuyam versiyonu da bende var. Kardesin dogunca bi yanimda sen yatarsin bi yanimda o uyuturum.sizi dedigimde yok ben yaninda yatarim o da benim arkamda yatar uyur kendi diyo
Valla canım benim bebeğim doğduğundan beri uykuyu sevmedi gitti hep sorunluydu uykular bakalım 2 numara da neler olacak korku filmi gibi

Baglatmaktan da korkuyorum çok farklı. Benim adama kalsa 1 cocuk yeter diyordu kandırırken ikna ederken 3 çocuklu olacagız Allahın izniyle.
Bende bi korkuyorum nedense sanki böyle oranın ağrısı acısı farklı olacakmış gibi, sonradan habire ağrısı olacakmış gibi değişik düşünceler korkutuyo o yüzden bi araştırıcam bakim olanlar ne durumda..
Allah sağlıklı anabalı babalı büyütsün inş.. Biz 4 kardeşiz annem arıyor görüntülü hepimiz ekranda keşke az daha doğursaymışım çok güzelsiniz diyo, ya o bağ o duygu çok güzel ne kadar güzel ben de isterdim öyle olmak diye anlık geçiyor sadece anlık çok güzel bir duygu olurdu benim için de, Kardeşlik de muhteşem bişey çocuklar için de avantaj olurdu ama bu zaman çok zor bide herkes kaldıramıyor yapabilene gönülden isteyene çok güzel bişey muhteşem olur o bağlar da kuvvetli oldukça

Evet ya ben de çok çıkar gezerdim bebekken de beni durduran sarılığı olduydu, anne sütü sarılığı geçirdi oğlum tam 43. Gün düşmüştü değerleri tamam artık demişti dr düzeldi diyebiliriz .. Sonra bikaç gün daha geçip değerleri tamamen normale dönünce yollara düştük 50küsür günlükkne yalovaya gittik geldik 2 aylıkkke Alanya ya git gel yaptık iyi gezdik yakın etrafa yürüyüş falan zaten hep çıkarmıştım güneş de alsın diye.. ama iki çocukla nasıl olacak aynı performans olur mu bende hiç smin değilim kendimden..

Kızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor .

Benim oldu başlarda alnı mda Bi küçük çıktı sonra büyümeye başladı, sonra alnımın diğer tarafında başladı, Dr evde bile her zaman güneş kremi sür demişti sorduğumda.. Sonra ben bu trendyol da Hürrem diye bi markanın gül mayasını duymuştum onu araştırırken o markaya ait biberiye suyu varmış lekeler içi n ona denlgeldim ve aldım hemen onu kullanıyorum.. Lekelerim durdu hatta renkleri açıldı o ilk çıkıp küçük olan leke baya farkedilmez halde gerçekten çok iyiymiş benim cildimde etkisini gösterdi gerçekte in, herkeste aynı olmaz yorumlarda da faydasını görmeyen de vardı ama ben memnun kaldım bildiğin durdu lekelenmeler ve azaldı denenebilir.. Uygulaması da kolay hersabah ve akşam sprey şişesi var onunla yüzüme sıkıyorum o kadar. Dışarı çıkarken de hep güneş kremini sürdüm..

Kızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?

Benim 34-35.hafyadan beriydı sanırım şişiyo sürekli, hareketsiz kalıp aşağıda durduğu zamanlar koltukta falan daha da rahatsız edici oluyor şişlik.. Her ikisi de şişiyo ama sağ taraf 2 yekatlıyo diğerini. Benim Dr şişlimlerin olmaya başlar artık beklediğimiz şeyler dediği kontrol haftasında başlamıştı bende de, şomluk yapmış gibi oldu uzatıp yukarıya dikmek rahatlattı beni, onu da mide yanmasından doğru düzgün yapamıyodum hareket yürüyüş derken idare ediyorum..

Doğumdan sonra 1-2 hafta içinde geçiyormuş öyle dediler bana

Ewt canım sabah 8 bucuga doğru hastanede olucaz inşallah hayırla atlarız
Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah güzel bir doğum olur
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah size

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Tebrik ederim, Allah anai babali buyutsun. Sabah su siziyo deyince anlamistim bugun dogum yapacagini. Son anda yengec oldu kizin desene.

Ayyy gözünüz Aydın Sağlıkla büyütün

Uyuyamadım bu gece, hem esmiyor sıcak hem de tüm vücudum ödem oldu gibi bacaklarımı bile katlayamıyorum kalktım geldim balkona bebekte benle birlikte uyandı heralde hareketlendi bi durmuyor yerinde :)
Bende gece çok terledim sürekli de kalktım belim sırtım filan ağrıyor yatmak işkenceli

Şu iki gün çok sıcak oldu İstanbul, eşimde evdeyken girelim demiştik, hamileliğim boyunca deniz havuz aşeriyorum resmen. ama benimde içim rahat değildi. Girmeyeyim o zaman son dk riske gerek yok
Aynen oyle bencede hayırlısıyla gelsin insallah bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…