İyi bari küsmesin bazısı küsüyomuş çeşit çeşit naz yapıyormuş ya ondan merak ettimAy ay Amin... anneme sipariş verdim höşmerim yapacak yiyeceğim hemenonun hayali ile yaşıyorum şu anda
Valla ya hiç böyle bir hamilelik yoktu hayalimde. Eşime diyorum en az 2 yıl no çocuk.benim kedi çok karakterli. Valla geldim kokladım biraz bacaklarımda dolandı. Sonra yüz vermedi şerro. Ama genel olarak karakteri öyle. Yılışık bir kedi değil. Canı isterse sevdirir o da çok çok nadir küs değiliz ama o kesin
Benimde öyle olmuştu 7 cm kadar acilmistim ama bebek kanala girememisti direk sezeryana alındım meğer kordon kisaymis ondan girememiş ayyy hatırladım yine o anı çok zorlu süreçtiAçılmıştır ama bebe kafası kanalda degildir
Allah'ım bu karı bu defa 38de sağ salim doğursunAman Allahim belden bir vuruyo hafiften kasiga geciyo ne mukemmel bi sanciara arada olsa yokluyor.. ahududu malamat etti beni o kadar sanciya 0 cm acilma derse 38de yıkılırım
Bende korkuyorum bebeğe alışamamaktan bakamamaktan.Dogumlar cok hizli seri basladi. Ben hala dogum zamanina ulastigimizi idrak etmekte zorlaniyorum. 100 gun vardi bekliyorduk simdi her gun biri ben dogurdum yaziyor. Alisamadim.
Bununnerken uyuyam versiyonu da bende var. Kardesin dogunca bi yanimda sen yatarsin bi yanimda o uyuturum.sizi dedigimde yok ben yaninda yatarim o da benim arkamda yatar uyur kendi diyoEki Görüntüle 3101312 bu tostis eli goruyor musunuz saat 1 buçuk yeni uyudu ve hala bana sarılarak yatan küçük bir abla deli dolu geceler beni bekliyor.
Valla canım benim bebeğim doğduğundan beri uykuyu sevmedi gitti hep sorunluydu uykular bakalım 2 numara da neler olacak korku filmi gibiBununnerken uyuyam versiyonu da bende var. Kardesin dogunca bi yanimda sen yatarsin bi yanimda o uyuturum.sizi dedigimde yok ben yaninda yatarim o da benim arkamda yatar uyur kendi diyo
Bende bi korkuyorum nedense sanki böyle oranın ağrısı acısı farklı olacakmış gibi, sonradan habire ağrısı olacakmış gibi değişik düşünceler korkutuyo o yüzden bi araştırıcam bakim olanlar ne durumda..Baglatmaktan da korkuyorum çok farklı. Benim adama kalsa 1 cocuk yeter diyordu kandırırken ikna ederken 3 çocuklu olacagız Allahın izniyle.
Hic oyle dusunme niye eve bagli olasin. Oglum hastaneden cikti 2 gun sonra gezmelere basladik biz 10 gunluktu yani. 20 gunlukken avmye bile gittik. Smdi 2. Dogucak babam gezme artk dogurcan evinde otur diyo. 2 bebeyle nasi gezicem geziyim birak diyorum. Seni bilmesem inanicam sende bu gezme azmi varken coluk cocuk sana engel olamaz diyoyani bebek arabasi kangurusu slingi dolu alternatifi var evde oturmak icin sebep yok
Kızlar yüzünüzde güneş lekeleri oldu mu hiç gebelikte ne kullanmalı acaba inşallah kalıcı değildir bende yeni yeni çıkıyor.
Kızlar bu zamana kadar hiç ayaklarım şişmemişti. Ama son 2 gündür çok şiş. Normal mi böyle olması?
Doğumdan sonra 1-2 hafta içinde geçiyormuş öyle dediler banaUzanılır mı ya. Sağolsunlar kızı gibi görüyorlar aöa olöuyor öyle işte. Kız gidemiyorum çok sıcak.klima yok başka odalarda. İdare edeceğim artık. Doğumdan sonra geçiyor ama demi bu şişler?
Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallahEwt canım sabah 8 bucuga doğru hastanede olucaz inşallah hayırla atlarız
hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah sizeKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Tebrik ederim, Allah anai babali buyutsun. Sabah su siziyo deyince anlamistim bugun dogum yapacagini. Son anda yengec oldu kizin desene.Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Öylr oldu valla şükür kavuşturanaTebrik ederim, Allah anai babali buyutsun. Sabah su siziyo deyince anlamistim bugun dogum yapacagini. Son anda yengec oldu kizin desene.
Allah'ım bu karı bu defa 38de sağ salim doğursun
Ayyy gözünüz AydınKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Bende gece çok terledim sürekli de kalktım belim sırtım filan ağrıyor yatmak işkenceliUyuyamadım bu gece, hem esmiyor sıcak hem de tüm vücudum ödem oldu gibi bacaklarımı bile katlayamıyorumkalktım geldim balkona bebekte benle birlikte uyandı heralde hareketlendi bi durmuyor yerinde :)
Aynen oyle bencede hayırlısıyla gelsin insallah bebislerimizŞu iki gün çok sıcak oldu İstanbul, eşimde evdeyken girelim demiştik, hamileliğim boyunca deniz havuz aşeriyorum resmen. ama benimde içim rahat değildi. Girmeyeyim o zaman son dk riske gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?