2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede var canım dr a söyledim engel olurmu normal doguma olmaz dedi ama hemoroidin daha kötü olur dedi güldü bide
Valla bana da ticari geliyor arkadasım üç ay önce yaptı doğum dr hastanenin yöneticisi imiş kızı hiç nst sokmadı ben zaten ultrasonda bakıyorum demiş sorunu yoktu gerci de sezaryen oldu bide haa ben de nst giriyorum dr istiyor diye
İnsanlar merhametsiz artık drların bazıları zaten merhametsiz kalpsiz benimde başıma geldi benzer durum aynen bende dedim basınıza gelsinde anlayın birde üstelik hamile engelli yaşlı nın önceliği var dr un daha iyi bilmesi lazım ama işte taş kalpli
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık mutlulukka inşallah

Kizlar ben mesajları nasıl okuyucum eski mesajlar gözüküyor ben mesaj yazıp yollauinca yeni mesajlar çıkıyor
Saydanin altinda ok kismi var. Ordan ileri geri tiklayip sayfalar arasinda gezinebilirsin. Bir de sen eski bir sayfadaki bir mesaja yanit verdiginde sari kutuda bir uyari oluyor siz mesaj yazarken yeni mesajlar yazildi, goruntulemek ister misiniz diye ona da tiklayabiliesin.

Nişani dormussun darkli renklrde olabiliyor. Kanli ya da kansiz kahverengi, pembe, sari ya da saydam. Onemli olan rengi degilmis, kivamiymis. Sümüksü bir tıkaç. Su gibi değil Sümük gibi kalin. Googleda gorsellerine bakabilirsin miden bulunmazsa.

Hamişler günaydın
Pazartesi dr gitmiştim oğluşum 2299 çıkmıştı dr um kilosu geri demişti Çarşamba devletteki dr gittim randevu daha önce anca bulmuştum ordada 2600 çıktı kilosu geri demişlerdi dedim Gecen ay da Dr da kilosu normal dedi sen Kilo almamaya bak dedi
iki günde artar mı kilosu ya gerci tahin pekmez muz filan pazartesi en beri korkudan yemeye başladımdı

Aslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus 5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.

O degil dogum ayagina ben koca yazı kacirdigimi fark ettim. Temmuz sonuna geldik. 2 koca yaz ayini devirdik, hicbir sey anlamadim bu yazdan. Ya hep diyorum Nisqndq Mayista dogum yapip yazin keyfini cikaracaksin. Hesabi dogru yapamadim iki seferdir Agustosa kaliyor dogum.

Hesap yapsan da bir anlamı yok bence, kısmet bu işler o çocuğun da bir kaderi var doğacağı tarihi var. Biz iki senedir uğraşıyorduk böyle kısmet oldu mesela. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin bir yazın lafı mı olur

İnan bende aynısını düsündüm. Ne havuza girebildim ne denize . İki kıyafetle bütün yazı geçirdim. Bu sıcaklarda. Az kaldı dayan diyorum simdide. Son 9 günüm kaldı. Oh rahat rahat yatcam derken durdum düsündüm ne mümkün dogum sonrası sezeryan agrısından 10 gün yine oturarak uyuyacaksın dedim

Ben ölçümlere pek inanmıyorum açıkçası, benim doktorumda hep düşük ölçüyor. Başka doktorlara gittim ona gittiğim hafta daha fazla söylediler boyu kiloyu. Hatta kendisi geçenlerde bi muayenede anlattı, hastasına 3200 demiş bebek 4 kilo doğmuş :)

Bende onun hesabını yapıyorum kafamda, bu yaz bitti o zaman bizim için seneye acısını çıkaracağız artık

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Ay tebrik ederim cok sevindim. Benim yerime de kokla kizini. Guzel.hayirli omru olsun hayirli evlat olsun insallah

Kızlar cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim CRP 9.8 çıkmış Bugün 12de doktor randevum var ona söylesem ilaç yazar değil mi illa sağlık ocağına gitmem gerekir mi tekrar?

Valla hic bi fikrim yok daha önce dogurmadim ama sezeryan cok şişiriyormuş eşim bana yeni buyuk terlik almami soyledi
Ay allahım... minnacık ayaklarım 39 40 numera mu olcek yani inşallah o kadar şişmez yav. Ama ben garantiye alıp işimi bugün terlik bakayım çarşıdan
İyi bari küsmesin bazısı küsüyomuş çeşit çeşit naz yapıyormuş ya ondan merak ettim senin kedi resmen göstermiş ama elletmemiş
Yok bacım benim kedi öyle işte asla sevdirmek yaklaşmaz. Kendi isterse ve izin verirse biz acık kafasını okşarız o kadar.
Benim 37 de başladı şaka gibi. Ne vardı sanki 10 fün daha dayansaydı. çok rahatsız ediyor cidden şişlik
Doğumdan sonra 1-2 hafta içinde geçiyormuş öyle dediler bana
İnşallah İnşallah

Aynen, koca yaz bitiyor, sonra da isbasi, 2022 yazı rüzgar gibi geçiyor bende de...

Kızlar cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim CRP 9.8 çıkmış Bugün 12de doktor randevum var ona söylesem ilaç yazar değil mi illa sağlık ocağına gitmem gerekir mi tekrar?

Kadin dogumcu yazabiliyor, isteyebilirsin

Kızlar doğumdan sonrası için korse alan oldu mu gobislerimiz kalmaması için gerçi benim ablam hiç kullanmadı iki kızında da maşallah doğum yapmamış gibi sezaryan olduğu halde almaya gerek var mı ya doğumdan sonra toparlaması için korkuyorum kalır diye

ahahaja 7 sene aralıklı da olsa benimde ikidir Ağustos kızım 30temmuz oğlum 8 Ağustos yaz bitti nere gideeemmm seneye inşallah diye umud ediyorum

Çok sağolun çok yardımcı oldunuz

Son 1 hafta daha kilo almazsam 14 kilo ile bitiryorum sanirim hamileligi. Buna şükür.
Ben 8 diğerinde daha çok almışım halbukine 12 kilo filan almıştım bunda etrafımda pasta börek yapan yok ondan böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…