Seninle aynıyız tarih değişmezse 8 Ağustos bende 39 0 oluyorum
Bendede var canım dr a söyledim engel olurmu normal doguma olmaz dedi ama hemoroidin daha kötü olur dedi güldü bideBen de cok guveniyorum ilk dogumumda da her konuda cok rahatti. Dun mesela o kadar hazir gittim ki hemoroidim hala kotu durumda. Boyle doguramqzsin gel sezeryan yapalim desin die gozune baktim bisey demeyince sordum. Boyle dogurttugum.gebelerim oldu birazck daha zorlanirsin elbette ama sezeryanla karsilastirilamaz bile dedi. Daha bebek yeterince asagida degil abisi gibiyse 40 i bekler o zamana iyilesirsin. Iyilesirsen de en kotu suanki haline gelir dedi. Smdi bebek baskisindan iyilesmwn uzun suruyo dogumdan sonra bu kadar surmez en kotu o keselerin icini bosaltiriz rahatlarsin o zaman dedi. Tatile gidiyom deyince ilk bi korktim ama bu bebenin de cidden gelesi yok. Benm de dogurasim.kacti totomdan dolayi. Zaten kontrol gunu ayin 30 u dedi. E kendi de 1inde gelicekmis bence beklerim.yani
Valla bana da ticari geliyor arkadasım üç ay önce yaptı doğum dr hastanenin yöneticisi imiş kızı hiç nst sokmadı ben zaten ultrasonda bakıyorum demiş sorunu yoktu gerci de sezaryen oldu bide haa ben de nst giriyorum dr istiyor diyeOH maşallah bebişe, erkenci de olmayacak demekki, iyice alacaklarını alsınlar sonuna kadar dursunlar içeride öyle gelsinler zaten minnoşlarher hafta virüsten dolayı mı acaba bazı dr lar sık muyane seviyo sanırım..
Benim dr da artık direk doğuma gelirsin dedi kontrol ve nst ye gerek yok dedi.. Tabi bilgilendirdi şöyle böyle olursa aklına bilet takılırsa ararsın gelirsin her zaman falan dedi ayrıldık doğuma kadar
budara bikaç kişinin de öyleydi sanki direk doğuma gel diyen dr lar var, sıkıntı etme sen de.. Nst nin normal ilerleyen gebelikler için sık olmasının gerekliliği yok dedi Dr m.. yoksa riske atmazlar. Devlette de bi yandan gidiyorum kontrole, bi kere bi nst görelim bakalım duruma demişti bellii ki o da gidişata göre iyiyse bida çağırmıcak.. Hem maddi olarak da habire habire para vermemiş olacaz, bence riskli ve gerekli olmayan durumlarda sık sık nst olaylarında biraz ticarii koku alıyorum ben sankii..
İnsanlar merhametsiz artık drların bazıları zaten merhametsiz kalpsiz benimde başıma geldi benzer durum aynen bende dedim basınıza gelsinde anlayın birde üstelik hamile engelli yaşlı nın önceliği var dr un daha iyi bilmesi lazım ama işte taş kalpliBu arada benim ellerim ve ayaklarım kaşınıyordu ya dermatolog uyuz da olabilir bir hafta sonra tekrar görelim demişti. Benim bu hafta kaşıntılarım bayağı azaldı uyuz olsa deli gibi kaşınmam lazım nerdeyse hiç kaşınmıyorum, yine de gideyim kontrole dedim. Doktor o kadar sinirimi bozdu ki ağladım sinirimden. Biraz uzun olacak ama anlatacam
Kontrol hastalarını sabah bakıyormuş öğleden sonraya randevu veremiyorlarmış. O da pazartesiye kadar doluymuş. Benim de kadın doğum randevum bugün öğleden sonraydı, dedim ki 37 haftalık hamileyim tekrar git gel çok zor olacak araya alıp bi kontrol edemez mi, tamam dedi asistanı.
Kadın doğum randevumdan önce gittim, önce randevulu hasta aldı o sırada benim randevu saatim geldi 3te randevu, asistana ben gideyim işim bitince gelirim dedim, tamam 5e kadar burda zaten doktor hanım dedi. Nst çekildi bilmemne ben gittiğimde 4e geliyordu. Asistana ben geldim dedim tamam haber verdik dedi randevulu hastayı aldı. O hasta çıktı randevusuna geç kalmış benden çok sonra gelen başka bi tane vardı onu aldı, o çıktı öbürünü aldı. 45 dk bekledim orda öyle. Sonra bir doktorun yakını geldi onu bile benden önce aldı, inadına yapıyor gibi en sona beni bıraktı. Karnım burnumda o kadar üzüldüm ki orda. Çocuğu var mı bilmiyorum ama inşallah bir gün 37 haftalık hamile haliyle birileri de onu 1 dklık bir iş için 45 dk bekletir.
Neticede de kaşınan yerler gerilemiş kaşıntım azalmış uyuz değilim herhalde nemlendirici verdi yolladı, 1 dk sürdü benimle işi. Çıktım arabada ağladım sonra.
Canım gözün aydınKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Saydanin altinda ok kismi var. Ordan ileri geri tiklayip sayfalar arasinda gezinebilirsin. Bir de sen eski bir sayfadaki bir mesaja yanit verdiginde sari kutuda bir uyari oluyor siz mesaj yazarken yeni mesajlar yazildi, goruntulemek ister misiniz diye ona da tiklayabiliesin.Kizlar ben mesajları nasıl okuyucum eski mesajlar gözüküyor ben mesaj yazıp yollauinca yeni mesajlar çıkıyor
39. Hafta içinde yazısı ne kada da heyecanlı ay ay ay Allahımmm
Hesap yapsan da bir anlamı yok bence, kısmet bu işlerAslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.
O degil dogum ayagina ben koca yazı kacirdigimi fark ettim. Temmuz sonuna geldik. 2 koca yaz ayini devirdik, hicbir sey anlamadim bu yazdan. Ya hep diyorum Nisqndq Mayista dogum yapip yazin keyfini cikaracaksin. Hesabi dogru yapamadim iki seferdir Agustosa kaliyor dogum.
İnan bende aynısını düsündüm. Ne havuza girebildim ne denize . İki kıyafetle bütün yazı geçirdim. Bu sıcaklarda. Az kaldı dayan diyorum simdide. Son 9 günüm kaldı. Oh rahat rahat yatcam derken durdum düsündüm ne mümkün dogum sonrası sezeryan agrısından 10 gün yine oturarak uyuyacaksın dedimAslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.
O degil dogum ayagina ben koca yazı kacirdigimi fark ettim. Temmuz sonuna geldik. 2 koca yaz ayini devirdik, hicbir sey anlamadim bu yazdan. Ya hep diyorum Nisqndq Mayista dogum yapip yazin keyfini cikaracaksin. Hesabi dogru yapamadim iki seferdir Agustosa kaliyor dogum.
Ben ölçümlere pek inanmıyorum açıkçası, benim doktorumda hep düşük ölçüyor. Başka doktorlara gittim ona gittiğim hafta daha fazla söylediler boyu kiloyu. Hatta kendisi geçenlerde bi muayenede anlattı, hastasına 3200 demiş bebek 4 kilo doğmuş :)Hamişler günaydın
Pazartesi dr gitmiştim oğluşum 2299 çıkmıştı dr um kilosu geri demişti Çarşamba devletteki dr gittim randevu daha önce anca bulmuştum ordada 2600 çıktı kilosu geri demişlerdi dedim Gecen ay da Dr da kilosu normal dedi sen Kilo almamaya bak dedi
iki günde artar mı kilosu ya gerci tahin pekmez muz filan pazartesi en beri korkudan yemeye başladımdı
Bende onun hesabını yapıyorum kafamda, bu yaz bitti o zaman bizim içinAslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.
Ay tebrik ederim cok sevindim. Benim yerime de kokla kizini. Guzel.hayirli omru olsun hayirli evlat olsun insallahKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Ay allahım... minnacık ayaklarım 39 40 numera mu olcek yaniValla hic bi fikrim yok daha önce dogurmadimama sezeryan cok şişiriyormuş eşim bana yeni buyuk terlik almami soyledi
Yok bacım benim kedi öyle işte asla sevdirmek yaklaşmaz. Kendi isterse ve izin verirse biz acık kafasını okşarız o kadar.İyi bari küsmesin bazısı küsüyomuş çeşit çeşit naz yapıyormuş ya ondan merak ettimsenin kedi resmen göstermiş ama elletmemiş
Benim 37 de başladı şaka gibi. Ne vardı sanki 10 fün daha dayansaydı.Bende bi korkuyorum nedense sanki böyle oranın ağrısı acısı farklı olacakmış gibi, sonradan habire ağrısı olacakmış gibi değişik düşünceler korkutuyo o yüzden bi araştırıcam bakim olanlar ne durumda..
Allah sağlıklı anabalı babalı büyütsün inş.. Biz 4 kardeşiz annem arıyor görüntülü hepimiz ekranda keşke az daha doğursaymışım çok güzelsiniz diyo, ya o bağ o duygu çok güzel ne kadar güzel ben de isterdim öyle olmak diye anlık geçiyorsadece anlık çok güzel bir duygu olurdu benim için de, Kardeşlik de muhteşem bişey çocuklar için de avantaj olurdu ama bu zaman çok zor bide herkes kaldıramıyor yapabilene gönülden isteyene çok güzel bişey muhteşem olur o bağlar da kuvvetli oldukça
Evet ya ben de çok çıkar gezerdim bebekken de beni durduran sarılığı olduydu, anne sütü sarılığı geçirdi oğlum tam 43. Gün düşmüştü değerleri tamam artık demişti dr düzeldi diyebiliriz .. Sonra bikaç gün daha geçip değerleri tamamen normale dönünce yollara düştük 50küsür günlükkne yalovaya gittik geldik 2 aylıkkke Alanya ya git gel yaptık iyi gezdik yakın etrafa yürüyüş falan zaten hep çıkarmıştım güneş de alsın diye.. ama iki çocukla nasıl olacak aynı performans olur mu bende hiç smin değilim kendimden..
Benim oldu başlarda alnı mda Bi küçük çıktı sonra büyümeye başladı, sonra alnımın diğer tarafında başladı, Dr evde bile her zaman güneş kremi sür demişti sorduğumda.. Sonra ben bu trendyol da Hürrem diye bi markanın gül mayasını duymuştum onu araştırırken o markaya ait biberiye suyu varmış lekeler içi n ona denlgeldim ve aldım hemen onu kullanıyorum.. Lekelerim durdu hatta renkleri açıldı o ilk çıkıp küçük olan leke baya farkedilmez halde gerçekten çok iyiymiş benim cildimde etkisini gösterdi gerçekte in, herkeste aynı olmaz yorumlarda da faydasını görmeyen de vardı ama ben memnun kaldım bildiğin durdu lekelenmeler ve azaldı denenebilir.. Uygulaması da kolay hersabah ve akşam sprey şişesi var onunla yüzüme sıkıyorum o kadar. Dışarı çıkarken de hep güneş kremini sürdüm..
Benim 34-35.hafyadan beriydı sanırım şişiyo sürekli, hareketsiz kalıp aşağıda durduğu zamanlar koltukta falan daha da rahatsız edici oluyor şişlik.. Her ikisi de şişiyo ama sağ taraf 2 yekatlıyo diğerini. Benim Dr şişlimlerin olmaya başlar artık beklediğimiz şeyler dediği kontrol haftasında başlamıştı bende de, şomluk yapmış gibi olduuzatıp yukarıya dikmek rahatlattı beni, onu da mide yanmasından doğru düzgün yapamıyodum hareket yürüyüş derken idare ediyorum..
İnşallah İnşallahDoğumdan sonra 1-2 hafta içinde geçiyormuş öyle dediler bana
Aslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.
Kızlar cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim CRP 9.8 çıkmışBugün 12de doktor randevum var ona söylesem ilaç yazar değil mi illa sağlık ocağına gitmem gerekir mi tekrar?
ahahaja 7 sene aralıklı da olsa benimde ikidir Ağustos kızım 30temmuz oğlum 8 Ağustos yaz bitti nere gideeemmm seneye inşallah diye umud ediyorumAslinda ben 37+6 degil, 38+2yim. Beklenen dogum tarihi 4 Agustos, 7 degil. 3 gunun cok fark etmedigini dusunup uzerinde durmamistim, su an anladim cok fark ediyormus5 gun sonra 39da sezaryene alsa olurmus. Adam bana 3 Agustostan bahsediyor, 39+6 olucam.
Çok sağolun çok yardımcı oldunuzSaydanin altinda ok kismi var. Ordan ileri geri tiklayip sayfalar arasinda gezinebilirsin. Bir de sen eski bir sayfadaki bir mesaja yanit verdiginde sari kutuda bir uyari oluyor siz mesaj yazarken yeni mesajlar yazildi, goruntulemek ister misiniz diye ona da tiklayabiliesin.
Nişani dormussun darkli renklrde olabiliyor. Kanli ya da kansiz kahverengi, pembe, sari ya da saydam. Onemli olan rengi degilmis, kivamiymis. Sümüksü bir tıkaç. Su gibi değil Sümük gibi kalin. Googleda gorsellerine bakabilirsin miden bulunmazsa.
Ben 8Son 1 hafta daha kilo almazsam 14 kilo ile bitiryorum sanirim hamileligi. Buna şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?