- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Hadi hayırlı olsun küçük bebegimiz darısı bizim başımıza bende insallah yazarım dogum yaptim diye hayırlısıylaKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Allah anali babali büyütsün canim gözünaydınKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Anladım canım saglikla gelsin kuzular insallahYok öyle değilmiş işte senin dediklerin normal akıntı
Hayırlısıyla kucağına al insallah bebisini canım bizede dua et olurmuCanım benim çok sağol çok heyecanlı çok kaygılıyım son birkaç gündür çok yoğun gruba bakamadm hiç inşallah iyi hissettiğim an yarın yazacağım gruba
Evet geçirilmez mi çok zor.. Yaa olaya bak, neler var daha duyacağımızİnsan şok geçirir böyle durumdaeski iş arkadaşımda tüplerini aldırmıştı tüp bebek denemesinde bakıyorlar dış gebelik gerçekleşiyor nasıl olur falan derken meğerse tüpleri alan doktor hata yapmış ucunda az bi kısım kalmış olacak var ya embriyo da oraya tutunmuş
Kızlar çok yoğun geçti son günler gruba hiç bakamıyorumyarın saat 8-8 buçuk arası Kayseri'de olacağız inşallah kan tahlilleri yapılacakmış sonrasında sezeryana alacaklarmıs benimle birlikte yarın 5 sezeryan daha warmis doktorumun o yüzden saatle ilgili bilgi vermediler hayırla sağlıklarına atlatalım inşallah kendimi toparlar toparlamaz gruba yazacağım hepiniz aklımdasınız
Yarın dualarınızı bekliyorum inşallah değişik duygular içindeyim biran önce olsun bitsin istiyorum ama korkuyorumda... Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Benimde bugün karnımın altı acıyor ara araGünaydin bir kasiklarim aciyor bugun aslinda kasikta degil gobegimin alti bebegin kafasi iraya indiginden beri ara ara sızlıyor ya allahim nolur bugun ayağım şişmesin ayakkabiya girmez yoksa
Bu gece çok sıcaktı ya azıcık eser diye ben de kaç kere balkona gittim oturdum ama yaprak kıpırdamadı. Benim de dizime kadar gelmiyor ödem ayaklarımda yoğundu nereye koysam kar etmedi.. Serin gidiyordu geceleri sabaha karşı en azından ama 2 gecedir yanıyorum.Uyuyamadım bu gece, hem esmiyor sıcak hem de tüm vücudum ödem oldu gibi bacaklarımı bile katlayamıyorumkalktım geldim balkona bebekte benle birlikte uyandı heralde hareketlendi bi durmuyor yerinde :)
Geçmiş olsun canım.Ben beyaz tebliğin ve oldu barizde belli oluyor. Doğumdan sonra cilt bakım lazer vs gidicem canımı sıkıyor gittikçe de belirginlesip koyulasiyor
Hangi markayı oneriyorsun canım?Benim kışın hazırda var olan lekem büyüdü koyulaştı, yaz kış temiz içerikli güneş kremi sürmek lazım. Gebelik zamanı değiş her zaman kullanmak lazım aslında
Gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Ayaklarım geceleri biraz iniyor, ayağımın altına yastık koydum bu gece iyi geldi. Ama gündüz bikaç saat sonra şişmeye başlıyorBu gece çok sıcaktı ya azıcık eser diye ben de kaç kere balkona gittim oturdum ama yaprak kıpırdamadı. Benim de dizime kadar gelmiyor ödem ayaklarımda yoğundu nereye koysam kar etmedi.. Serin gidiyordu geceleri sabaha karşı en azından ama 2 gecedir yanıyorum.
Ben sanırım dümdüz yatamadığım için çok inmiyor ayaklarımın şişliği, azalıyor ama rahatlatacak kadar değil oturur vaziyette yatıyorum mide yanmasından.. Ay evet hele 41-42 leri beklemek istemeyenleri zaman geçtikçe çok daha iyi anlıyorum, ilki erken olmuştu 33.haftada, bu 40 lara kadar sonlara kadar dursun derdim hep ama şimdi görüyorum ki gerçekten zormuş büyüdükçe..Ayaklarım geceleri biraz iniyor, ayağımın altına yastık koydum bu gece iyi geldi. Ama gündüz bikaç saat sonra şişmeye başlıyorellerim gece hep uyuşuyor ödemden o da katlayamıyorum parmaklarımı. Allah gücenmesin ama zorlanmaya başladım şu son hafta. Umarım yakında doğar 39-40a kadar beklemem havalarında ısınacağı tuttu
Geçen sene yazın Clarins 50 spf almıştım ona devam ettim, yedek olarak incia nın bebekler için olanını aldım kıvamı daha koyu clarinse göre.Hangi markayı oneriyorsun canım?
39. Hafta içinde yazısı ne kada da heyecanlı ay ay ay Allahımmmgünaydın kizlar bi gün daha dogurmadim
şaka bi yana bebek kanala inmiş olabilir. yürümekte çok zorlanıyorum. inşallah gelir bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?