2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Hadi hayırlı olsun küçük bebegimiz darısı bizim başımıza bende insallah yazarım dogum yaptim diye hayırlısıyla

Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Allah anali babali büyütsün canim gözünaydın

Gözün aydın cnm, sağlıkla büyüsün minik kuzu

Günaydin bir kasiklarim aciyor bugun aslinda kasikta degil gobegimin alti bebegin kafasi iraya indiginden beri ara ara sızlıyor ya allahim nolur bugun ayağım şişmesin ayakkabiya girmez yoksa

Kizlar ben mesajları nasıl okuyucum eski mesajlar gözüküyor ben mesaj yazıp yollauinca yeni mesajlar çıkıyor

Evet geçirilmez mi çok zor.. Yaa olaya bak, neler var daha duyacağımız

Ay hadi hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle bugün b aklımız hep sende olacak, kalbimizde öyle dualardasın

Aayyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inş

Uyuyamadım bu gece, hem esmiyor sıcak hem de tüm vücudum ödem oldu gibi bacaklarımı bile katlayamıyorum kalktım geldim balkona bebekte benle birlikte uyandı heralde hareketlendi bi durmuyor yerinde :)
Bu gece çok sıcaktı ya azıcık eser diye ben de kaç kere balkona gittim oturdum ama yaprak kıpırdamadı. Benim de dizime kadar gelmiyor ödem ayaklarımda yoğundu nereye koysam kar etmedi.. Serin gidiyordu geceleri sabaha karşı en azından ama 2 gecedir yanıyorum.

Ayaklarım geceleri biraz iniyor, ayağımın altına yastık koydum bu gece iyi geldi. Ama gündüz bikaç saat sonra şişmeye başlıyor ellerim gece hep uyuşuyor ödemden o da katlayamıyorum parmaklarımı. Allah gücenmesin ama zorlanmaya başladım şu son hafta. Umarım yakında doğar 39-40a kadar beklemem havalarında ısınacağı tuttu

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydin❤❤

Ben sanırım dümdüz yatamadığım için çok inmiyor ayaklarımın şişliği, azalıyor ama rahatlatacak kadar değil oturur vaziyette yatıyorum mide yanmasından.. Ay evet hele 41-42 leri beklemek istemeyenleri zaman geçtikçe çok daha iyi anlıyorum, ilki erken olmuştu 33.haftada, bu 40 lara kadar sonlara kadar dursun derdim hep ama şimdi görüyorum ki gerçekten zormuş büyüdükçe..

günaydın kizlar bi gün daha dogurmadim
şaka bi yana bebek kanala inmiş olabilir. yürümekte çok zorlanıyorum. inşallah gelir bir an önce
39. Hafta içinde yazısı ne kada da heyecanlı ay ay ay Allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…