Hahahaahhabeni stres bastı artık puffiiiinnnnn
inşallah sağlıkla gelsin tospagam:) hersey hazır aklımda olmayan şeyleri bile tamamladım. Bi bebe kaldı
Makinalardan mi kaynaklı anlamadım. Özel doktorumun makinasında detaylı ultrason bile bakıyor. Devletteki bi ultrason kağıdı veriyor bebek değil sanki alien var kagıttaBen ölçümlere pek inanmıyorum açıkçası, benim doktorumda hep düşük ölçüyor. Başka doktorlara gittim ona gittiğim hafta daha fazla söylediler boyu kiloyu. Hatta kendisi geçenlerde bi muayenede anlattı, hastasına 3200 demiş bebek 4 kilo doğmuş :)
Yazar doktorun bence. Benimki yazmıştıKızlar cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim CRP 9.8 çıkmışBugün 12de doktor randevum var ona söylesem ilaç yazar değil mi illa sağlık ocağına gitmem gerekir mi tekrar?
Ben almıştım asagidakinden, yaz döneminde paçalı tayt gibi olandan daha kullanisli ve terletmiyorKızlar doğumdan sonrası için korse alan oldu mu gobislerimiz kalmaması için gerçi benim ablam hiç kullanmadı iki kızında da maşallah doğum yapmamış gibi sezaryan olduğu halde almaya gerek var mı ya doğumdan sonra toparlaması için korkuyorum kalır diye
Ey masallah. Cok iyi. Ben basta bi Turkiyeye gitmeseydim ben de oyle bir sey alirdim. 5-9 ay arasi 3 kilo aldim. Toplam kilodan ziyade buna seviniyorum.Ben 8diğerinde daha çok almışım halbukine 12 kilo filan almıştım bunda etrafımda pasta börek yapan yok ondan böyle oldu
Ben kullanmiyorum. Kanim 11.7. Ama hemoroid oldugu icin doktor kullanma dedi. Hep kabiz yapardi kan ilaci bu sefer verdigi ishal yapti. Iisi de yaramadi yani biraktim. Bu yeter en kotu dogumdan sonra takviye yapariz dedi banaKan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
3 yazdir boyle geciyor ya, deniz dibimde ve denize girdigim gun sayilidir. Onumuzdeki sene acisini cikaricam diye diye Maltadan tasinirsam cok gulerim. Bugun aksam uzeri denize gidelim diyorum ama 38 haftalik hamileyim cok mu riske atmis olurum bilemiyorumahahaja 7 sene aralıklı da olsa benimde ikidir Ağustos kızım 30temmuz oğlum 8 Ağustos yaz bitti nere gideeemmm seneye inşallah diye umud ediyorum
Kan ilacı dediğin Demir takviyesi mi ? Bende ferritin düşüktü 2 hafta önceki tahlilde doktor devam edelim dedi devam ediyorum ben. Hatta günde 2 içiyorum sabah akşamKan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
Ben 4 hafta ucretsiz izinle beraber 18 hafta dogum iznine ciktim. 17 Kasimda bitiyor. Ardindan 2 hafta da kendi iznimi alicam derken Aralik gelecek, Aralik ayi da Noel tatiliyle geciyor. Muhtemelen degil yazdan kica yildan bir sey anlamamis olucam cocuklarin pesinde. Surda birkac seneye buyuyecekler, beraber oynayayaklar diye hayal kurarak kendimi avutucam.Aynen, koca yaz bitiyor, sonra da isbasi, 2022 yazı rüzgar gibi geçiyor bende de...
Canini sikmak iatemiyorum ama seneye de cocuk pesinde cikarabildigin kadar. Cok tatlilar 6 ay 1.5 yas arasi. En tatli zamanlari. Surekli suda oynamak isteyecek, o usudu mu, bezinin degismesi lazim, acikti derken bi bakiyorsun sen yine denizden bir sey anlamissinBende onun hesabını yapıyorum kafamda, bu yaz bitti o zaman bizim içinseneye acısını çıkaracağız artık
Hahah benim de 2 elbisem bir eek bluzum var. Her gun de diaaridayim. Ozellikle yesil olan elbisem cok rahat. Her gun yikayip kuruyunca yeniden giyiyorum. Disaridakiler diyodur ki kadjin elbiseyle butunlesmis vucuduna yapismisİnan bende aynısını düsündüm. Ne havuza girebildim ne denize . İki kıyafetle bütün yazı geçirdim. Bu sıcaklarda. Az kaldı dayan diyorum simdide. Son 9 günüm kaldı. Oh rahat rahat yatcam derken durdum düsündüm ne mümkün dogum sonrası sezeryan agrısından 10 gün yine oturarak uyuyacaksın dedim
Tabi canım orasi oyle. Ben goygoy yapiyorum. Iyi olacak su kadar daha hamile kalman lazim deseler tamam dicez sonucta. Onemli olan onlarin iyi olmalari.
Seneye bizim yazımız olsun allahım nolur engel birşey çıkmasın diyorum. Okullar kapanınca oğlumu da minnoş kızımı da alıp kv yazlığa yerleşicem valla gelmesinler iki çocuk olan eve zaten oğlumla duramıyorlardı sesine hareketine dayanamıyorlar 80 yaş civarları ne işleri var o yaşsa yazlıkta ben oğlumla kızımla bütün yazı orda geçirecem zaten iki çocukla da bu kiloları seneye kadar veririm diye umuyorum. Çok güzel hayallerim varBende onun hesabını yapıyorum kafamda, bu yaz bitti o zaman bizim içinseneye acısını çıkaracağız artık
Aynen orasi da dogru. 40 da olsam hesap kitap yaptigimla kalirim. O ne zaman hazirsa o zamam gelir. Kismet dedigin gibi. Tek dilegim gercekten saglikli olmasi. Geri kalan her sey hikaye.Hesap yapsan da bir anlamı yok bence, kısmet bu işlero çocuğun da bir kaderi var doğacağı tarihi var. Biz iki senedir uğraşıyorduk böyle kısmet oldu mesela. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin bir yazın lafı mı olur
Gelmesinler bencede :)) Gelecek yaza benimde güzel hayallerim varSeneye bizim yazımız olsun allahım nolur engel birşey çıkmasın diyorum. Okullar kapanınca oğlumu da minnoş kızımı da alıp kv yazlığa yerleşicem valla gelmesinler iki çocuk olan eve zaten oğlumla duramıyorlardı sesine hareketine dayanamıyorlar 80 yaş civarları ne işleri var o yaşsa yazlıkta ben oğlumla kızımla bütün yazı orda geçirecem zaten iki çocukla da bu kiloları seneye kadar veririm diye umuyorum. Çok güzel hayallerim var
Banada verdi devlet kadın doğumcu dr galiba asistandı randevu aldığım kadın değildi. Onun verdiği hem kabız etti hem bişeye yaramadı kendi aldığım marka arkadaş tavsiyesiyle ne kanım düşmüştü ne ferritinim kabız da yapmadı ucuza kaçtım verdiğini içtim hemoroidlerim çıktı kandğeerlerim yerlerde ucuz etin yahnisi böyle sabah akşam iç dedi hem özel hem en son yaptırdığım sağlık ocağındaki dr işte şimdi eski pahalısına döndüm kabız da yapmıyor çok şükürKan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyor.
Bencede bebeğin en tatlı zamanları o yaşlar :) tabi artık eskisi gibi olamıycak hiç birşey ama olmadı birlikte gireriz denize havuza :) arada olmadı ananane babanneye bırakırım napayım :) şimdi enfeksiyon, yorgunluk düşündük hiç yazın tadını çıkaramadık, göbeksiz halimi özledim valla hafif hissettiğim zamanlarCanini sikmak iatemiyorum ama seneye de cocuk pesinde cikarabildigin kadar. Cok tatlilar 6 ay 1.5 yas arasi. En tatli zamanlari. Surekli suda oynamak isteyecek, o usudu mu, bezinin degismesi lazim, acikti derken bi bakiyorsun sen yine denizden bir sey anlamissin
Hayırlı olsun canım. Maşallah kendi belirledi dogum zamanını. Kaç haftada kaç kilo dogdu.Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?