Peçete yapmaz heralde ama sıcaktan tahriş olmuş olmasın?Kizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Kan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
Ben 4 hafta ucretsiz izinle beraber 18 hafta dogum iznine ciktim. 17 Kasimda bitiyor. Ardindan 2 hafta da kendi iznimi alicam derken Aralik gelecek, Aralik ayi da Noel tatiliyle geciyor. Muhtemelen degil yazdan kica yildan bir sey anlamamis olucam cocuklarin pesinde. Surda birkac seneye buyuyecekler, beraber oynayayaklar diye hayal kurarak kendimi avutucam.
Seneye bizim yazımız olsun allahım nolur engel birşey çıkmasın diyorum. Okullar kapanınca oğlumu da minnoş kızımı da alıp kv yazlığa yerleşicem valla gelmesinler iki çocuk olan eve zaten oğlumla duramıyorlardı sesine hareketine dayanamıyorlar 80 yaş civarları ne işleri var o yaşsa yazlıkta ben oğlumla kızımla bütün yazı orda geçirecem zaten iki çocukla da bu kiloları seneye kadar veririm diye umuyorum. Çok güzel hayallerim var
Günlük ped dene ?Kizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Yaaaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün bebişinizKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Eşim hastalandı gece bende o yüzden uyuyamadım sonra klimayı kapattık aman allahım suyun içinde kalmışım resmen. Biraz dalar gibi olmuşum benim kız dürttü bu sefer. Haram bize gecelerUyuyamadım bu gece, hem esmiyor sıcak hem de tüm vücudum ödem oldu gibi bacaklarımı bile katlayamıyorumkalktım geldim balkona bebekte benle birlikte uyandı heralde hareketlendi bi durmuyor yerinde :)
Günaydın... olumsuz düşünmüyoruz..günaydın kizlar bi gün daha dogurmadim
şaka bi yana bebek kanala inmiş olabilir. yürümekte çok zorlanıyorum. inşallah gelir bir an önce
Maşallah canım valla benim kıza ne kilo aldırdı bilmiyorum ama 35. Hafta 2400gr idi. Sonra ben baya muzlu süt içtim her gün ceviz fındık falan yedim 10 günde 2890 olmuştu.Hamişler günaydın
Pazartesi dr gitmiştim oğluşum 2299 çıkmıştı dr um kilosu geri demişti Çarşamba devletteki dr gittim randevu daha önce anca bulmuştum ordada 2600 çıktı kilosu geri demişlerdi dedim Gecen ay da Dr da kilosu normal dedi sen Kilo almamaya bak dedi
iki günde artar mı kilosu ya gerci tahin pekmez muz filan pazartesi en beri korkudan yemeye başladımdı
Ben alacağım nedefit in korsesini. Aslında kararsız kaldım taytını mı alsam korsesini mi bilemedim. Almasam göbek gider mi onu da bilmiyorum. Sezaryen göbeğini gitmesi için spora başlarım iyileşince ekstra.Kızlar doğumdan sonrası için korse alan oldu mu gobislerimiz kalmaması için gerçi benim ablam hiç kullanmadı iki kızında da maşallah doğum yapmamış gibi sezaryan olduğu halde almaya gerek var mı ya doğumdan sonra toparlaması için korkuyorum kalır diye
Bende 7 aldımBen 8diğerinde daha çok almışım halbukine 12 kilo filan almıştım bunda etrafımda pasta börek yapan yok ondan böyle oldu
Canım ben 4-5 tane koydum bir de orkid gece koydum hastaneden çıkarken kullanırım ama normal doğumsa 1 gün sezaryen iki gün kalınıyor öncekinde kaç tane kullanmıştım hatırlamıyorum.Kızlar depend kaç tane koydunuz hastane çantası a acaba
Kuzum aynı şeyi ben bir aydır yaşıyorum doktora sordugm da normal Bebek büyüdükçe baskı yapıyor magnezyum iç demişti değişen pek bişey olmadı senin artık son zamanların Rabbim bir avaz da kolayca bir doğum nasip etsinCatı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya
Aman git en azından ayaklarını sokarsın3 yazdir boyle geciyor ya, deniz dibimde ve denize girdigim gun sayilidir. Onumuzdeki sene acisini cikaricam diye diye Maltadan tasinirsam cok gulerim. Bugun aksam uzeri denize gidelim diyorum ama 38 haftalik hamileyim cok mu riske atmis olurum bilemiyorum
Aaaa derken sen dogurmaya gidiyormuşsun. 37 bitirmeye ramak kala. Dogum belirtilerini bilmiyorum ama gün içinden belimden girip kasıgıma vuruyor devamı olmuyor benim.Ay kızlar kaşıntı falan azaldı ama gece fena şişiyorum zaten gündüz çok ayakta kalsam hele evden çıktıysam çıkarken giydiğim terlik 2 saat sonra ayağıma olmuyorgece belim ağrıdı hani adet ağrısı gibi bir saattir falan da belimde o ağrı var sızı gibi karnımın alt tarafı da ağrıyor hani gaz sancısı falan değil onu ayırt edebiliyorum bence hemen kalktım park yatağı çıkardım kurdum valla yıkanacak yerleri makinaya attım mis gibi oldu oğlumdan beri saklıyordum. Ben park yatağı kurdukça ağrım da arttı. 36+4 bugün ben aslında 1-2 Ağustos gibi doğsa diye umuyorum ama bu belirtilerle erken gelme ihtimali var mı sizce?
Normal olacak tahmini Son anda bir sıkıntı çıkmazsa inşallahCanım ben 4-5 tane koydum bir de orkid gece koydum hastaneden çıkarken kullanırım ama normal doğumsa 1 gün sezaryen iki gün kalınıyor öncekinde kaç tane kullanmıştım hatırlamıyorum.
Bilemedim ya kimisi hiç kullanmadım diyo gerek yok diyenler olunca arada kaldimBen almıştım asagidakinden, yaz döneminde paçalı tayt gibi olandan daha kullanisli ve terletmiyor
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse - ebebek
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kız gelemiyorlar zaten ama biz gidiyoruz diye inadına gelirlerse diye düşündümBende kronik kabı, var, ikinmayayim diye doktor vermiyordu. Artık doguma 3 hafta kaldi, sınıra düşmüş kan, ilaç verdi günde 1 hap.
Valla riskli gebeyim diye 32.hafatda erken izne çıkmak zorunda kaldım 1 ay oradan kaybettim boşuna (bosuna da demek istemiyorum 2 kez acillik olduk temmzuda ama) . Ağustosta doğarsa en azinda ek mamaya geçene kadar 6 ay evde olacağım. Bu durumda 7 ay izin kullanıp şubatta işbaşı yapmış olacağım. Normalde 10 ay yasal hakkım var ama 10 ay kullanirsam geldigimde koltuğunu bulamama riski var, başka bir departmanı bulabilirim kendimi. Sizin yasalaarrda durum daha zormuş. Bizde de kamuda iyi, arkadaşım şubatta doğurdu, 2 yaşına kadar çalışmayacak misal... Hepimiz icin hayırlısı olsun
Yani KV nin yazdığına kv yi sokmamak da ne.bileyimkadının evi gelir gelir yani. Kabul ediyorsan gitmen lazım bence. Asil yaşlılıkta yazliktalar, benim kv nin de yazlığı full +70 yas üzeri zaten, şehir hayatı istemiyorlar
5 6 adet koydum herhalde. Tam hatırlamıyorumKızlar depend kaç tane koydunuz hastane çantası a acaba
Benim ki normal olacak bu gidişle doktor normal diye konuşuyor gerçi gerek olur mu. Hastane karsisi hep eczane medikal en kotu alırız ordan ya doğum sonrası duruma göre.Yaaaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün bebişinizkaç kilo boyu kaç canım? Tabloya ekleyelim yeni bebişimizi
Eşim hastalandı gece bende o yüzden uyuyamadım sonra klimayı kapattık aman allahım suyun içinde kalmışım resmen. Biraz dalar gibi olmuşum benim kız dürttü bu sefer. Haram bize geceler
Günaydın... olumsuz düşünmüyoruz..
Doğuracaksın doğuracaksın doğuracaksın.....
Maşallah canım valla benim kıza ne kilo aldırdı bilmiyorum ama 35. Hafta 2400gr idi. Sonra ben baya muzlu süt içtim her gün ceviz fındık falan yedim 10 günde 2890 olmuştu.
Ben alacağım nedefit in korsesini. Aslında kararsız kaldım taytını mı alsam korsesini mi bilemedim. Almasam göbek gider mi onu da bilmiyorum. Sezaryen göbeğini gitmesi için spora başlarım iyileşince ekstra.
Bende 7 aldım4 5 kilosu da zaten bebekten kaynaklı
Ben 4 tane koydum sanırım, max 3 gece dusunursek günlük 1 tane yeter bence. Sezaryende hastane külot şeklinde değil de oed şeklinde vermisti, dolmuyordu, sadece sızıntı oluyordu.Kızlar depend kaç tane koydunuz hastane çantası a acaba
Öncekinde benim yılbaşı gecesi suyum gelmişti çünkü hatta sancım varmış ama ben hiç hissetmiyordum. Açılmam da 1 cm geçmedi 18 saat 4 saat suni sancı verdiler sezaryen olmak zorunda kalmıştım. Böyle ağrılar falan hiç yaşamadığım İçin değişik geliyor burdan okuyup öğreniyorum işde bakalım ama bence bu kız erken gelirAaaa derken sen dogurmaya gidiyormuşsun. 37 bitirmeye ramak kala. Dogum belirtilerini bilmiyorum ama gün içinden belimden girip kasıgıma vuruyor devamı olmuyor benim.
Yani olabilir aynen. Hayırlısı olsun bakalımBenim ki normal olacak bu gidişle doktor normal diye konuşuyor gerçi gerek olur mu. Hastane karsisi hep eczane medikal en kotu alırız ordan ya doğum sonrası duruma göre.
Hastaneye göre değişiklik gösteriyor kimisi 1 kimisi 2 gün yatırıyorSezaryen de hastanede kesin 2 gün mü kalınıyor?
Evet canim ben kullanmaya devam ediyorum. Ocean microfer vermisti doktorum ama tahlilde demir dusuk cikinca degistirip ferro sanol verdi. Doguma kadar devam edicem hatta belki sonrasinda bileKan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?