Deniz tetiklermis, oradan doğuma gidermissin3 yazdir boyle geciyor ya, deniz dibimde ve denize girdigim gun sayilidir. Onumuzdeki sene acisini cikaricam diye diye Maltadan tasinirsam cok gulerim. Bugun aksam uzeri denize gidelim diyorum ama 38 haftalik hamileyim cok mu riske atmis olurum bilemiyorum
Bilemedim ya kimisi hiç kullanmadım diyo gerek yok diyenler olunca arada kaldim
Kız gelemiyorlar zaten ama biz gidiyoruz diye inadına gelirlerse diye düşündümgeçen yaz hiç gidemediler bu yaz belki 2-3 haftalığına ancak girebilirlerse o da. Sokmamak değil de zaten bir tane torunları var onu bile yılda 1 gün görüyorlar ayıp olmasın diye çocuk sevmiyorlar ona gıcık oluyorum. Şimdi ikinci geliyor zaten 2. Yi haber verdik 1 ay aramadılar bile şok oldular hiç istemiyorlar ki çocuğumuz olsun. Öyle işde bu yüzden gelmeseler ben de çocuklarımla güzel bi yaz geçirsem diyorum yani umuyorum
Anladım canım teşekkür ederimHastaneye göre değişiklik gösteriyor kimisi 1 kimisi 2 gün yatırıyor
Rica ederim kolay sağlıklı doğumlar dilerim her birinizeAnladım canım teşekkür ederim
Aynen hastaneye gore değişiyor ama özelde min 2 gün kesin, arkadasimm3.gun kalmıştı bu sene. Ha pandemi cok arttı diye erken de cikarabilirler. Ben 3 gün kalmak istiyorum ya, hemşireler yardımcı olsun ilk 3 gün, zaten sezaryenden kendine hayrı olmuyor insanınSezaryen de hastanede kesin 2 gün mü kalınıyor?
Yaaaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün bebişinizkaç kilo boyu kaç canım? Tabloya ekleyelim yeni bebişimizi
Eşim hastalandı gece bende o yüzden uyuyamadım sonra klimayı kapattık aman allahım suyun içinde kalmışım resmen. Biraz dalar gibi olmuşum benim kız dürttü bu sefer. Haram bize geceler
Günaydın... olumsuz düşünmüyoruz..
Doğuracaksın doğuracaksın doğuracaksın.....
Maşallah canım valla benim kıza ne kilo aldırdı bilmiyorum ama 35. Hafta 2400gr idi. Sonra ben baya muzlu süt içtim her gün ceviz fındık falan yedim 10 günde 2890 olmuştu.
Ben alacağım nedefit in korsesini. Aslında kararsız kaldım taytını mı alsam korsesini mi bilemedim. Almasam göbek gider mi onu da bilmiyorum. Sezaryen göbeğini gitmesi için spora başlarım iyileşince ekstra.
Bende 7 aldım4 5 kilosu da zaten bebekten kaynaklı
Aynen özelde olacak. Valla bende 3 gün falan kalmak istiyorum. Hemen eve gelmek istemiyorum.Aynen hastaneye gore değişiyor ama özelde min 2 gün kesin, arkadasimm3.gun kalmıştı bu sene. Ha pandemi cok arttı diye erken de cikarabilirler. Ben 3 gün kalmak istiyorum ya, hemşireler yardımcı olsun ilk 3 gün, zaten sezaryenden kendine hayrı olmuyor insanın
Ben bir soracağım bakalımAynen özelde olacak. Valla bende 3 gün falan kalmak istiyorum. Hemen eve gelmek istemiyorum.hastanede sanırım daha rahat olurum. En azından 1 haftanın 3 günü öyle geçmiş olur.
Bende hiç yaşamadım bu belirtileri kızım da çok hareketli maşallah. Çatı kemiği agrısı çok oluyor banada erken gelir gibi geliyor ama hayırlısı artıkÖncekinde benim yılbaşı gecesi suyum gelmişti çünkü hatta sancım varmış ama ben hiç hissetmiyordum. Açılmam da 1 cm geçmedi 18 saat 4 saat suni sancı verdiler sezaryen olmak zorunda kalmıştım. Böyle ağrılar falan hiç yaşamadığım İçin değişik geliyor burdan okuyup öğreniyorum işde bakalım ama bence bu kız erken gelir
Sezeryanda ben 1 gece kalıyorum ertesi gün 10 gibi çıkarıyorlar bende 2 gün bile kalmak istemem oğluşlarım bekler o hastane kokusuna hiç gelemiyorum.Aynen özelde olacak. Valla bende 3 gün falan kalmak istiyorum. Hemen eve gelmek istemiyorum.hastanede sanırım daha rahat olurum. En azından 1 haftanın 3 günü öyle geçmiş olur.
Normalde fitim karnım göbeğim fln yok o yüzden ablamda benim gibiydi. Doğum sonrası yine aynı dümdüz oldu. Eniştem eczacı bı koşu gider getirir olmadı köşeyi gözüme batacak durum olursaDeniz tetiklermis, oradan doğuma gidermissinSaka bir yana, akşam sıcağı bunalıma denizde, yüzme için yorum yapamayacağım ama ben şu 35. Haftada bile çok ağır hissediyorum kendimi
Sezaryende mutlaka şart bence, o kesik ve dikiş yerinden katlanıyorsun resmen. Nornal doğumsa, çok kilo almadiysan, veya normalde de sıfır tahta göbeğin varsa belki gerekmiyordur. Valla analarımız zamanında çarşafı boşuna baglamamış, bir korseden zengin olmazsin, kullanmakta fayda var. Hatta bir unlu dogum sonrasi strec film baglamisti beline
Aman gelmiyorlarsa sorun yok merak etmeyine gelmezler. Düzenli gidiyorlarsa giderler diye dedim
Bende salı günü gideceğim konuşmaya o zaman sorayım bakayım. 2 ye de razıyım.Ben bir soracağım bakalım
Ay senin bekleyen yavruların var. Benim kimsem yok. Kendi evim olsa bende hemen geleyim derdim ama kv nin evi olduğu için ne ladar geç o ladar iyi.Sezeryanda ben 1 gece kalıyorum ertesi gün 10 gibi çıkarıyorlar bende 2 gün bile kalmak istemem oğluşlarım bekler o hastane kokusuna hiç gelemiyorum.
En guzeli 4 yasti. Ben sezlonga yayildim kitap okudum o havuzda denizde yayildi. Acikinca kostu snack bardan kendine bana pizza falan getirdi. Bu yil daha da guzel olurdu ama doguruyorumCanini sikmak iatemiyorum ama seneye de cocuk pesinde cikarabildigin kadar. Cok tatlilar 6 ay 1.5 yas arasi. En tatli zamanlari. Surekli suda oynamak isteyecek, o usudu mu, bezinin degismesi lazim, acikti derken bi bakiyorsun sen yine denizden bir sey anlamissin
Cayini iciyorum adacayi ve ahududu yapragini icim disim su dolduAhududu ne alaka canim
Allahim bu karinin agzi bal yesin aminnAllah'ım bu karı bu defa 38de sağ salim doğursun
Günde ne kadar içiyorsun? Ben ikisinden birer fincan içiyorum az mı acaba?Cayini iciyorum adacayi ve ahududu yapragini icim disim su doldu
Bio oil ve dermaroller oneriolar geneldeHer gün yeni bir çatlakla uyanıyorumniye böyle oldu, çatlaksız bitecek diye seviniyordum şu 4 günde 1-2 çizik diye başladı hergün 2-3 tane eklendi hissediyorum zaten sabahları karnım kaşınıyor acıyor. Önerebileceğiniz çok etkili çatlak kremi var mı? Hamilelik sonrasında özellikle kullanmak için? Çatlak görünümünü azaltan özellikli vs ?
Amin canim o zmanlar bende daha fazlaydi 2 taraftada agri vardi simdi bi tarafta baya can yakiyo sali gunu gidicem bakalim sorucam bi hayirlica kurtulalim hepimizdeKuzum aynı şeyi ben bir aydır yaşıyorum doktora sordugm da normal Bebek büyüdükçe baskı yapıyor magnezyum iç demişti değişen pek bişey olmadı senin artık son zamanların Rabbim bir avaz da kolayca bir doğum nasip etsin
Paket 10 tane var içinde zatenEn guzeli 4 yasti. Ben sezlonga yayildim kitap okudum o havuzda denizde yayildi. Acikinca kostu snack bardan kendine bana pizza falan getirdi. Bu yil daha da guzel olurdu ama doguruyorum
H Humpdumplady ben 15 tane depend koydumped kullanmayi dusunmuyorum ilk hafta. Cok da kanamam olmustu oglumda. 2 gun yatsam hastanede 15 i biter muhtemele
Bende oyle yapiyorum canim sabah birini aksam birini iciyorum 2sini birden icince midem yaniyo agriyo .. az mi cok mu bilmiyorum isteGünde ne kadar içiyorsun? Ben ikisinden birer fincan içiyorum az mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?