2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz tetiklermis, oradan doğuma gidermissin Saka bir yana, akşam sıcağı bunalıma denizde, yüzme için yorum yapamayacağım ama ben şu 35. Haftada bile çok ağır hissediyorum kendimi

Bilemedim ya kimisi hiç kullanmadım diyo gerek yok diyenler olunca arada kaldim

Sezaryende mutlaka şart bence, o kesik ve dikiş yerinden katlanıyorsun resmen. Nornal doğumsa, çok kilo almadiysan, veya normalde de sıfır tahta göbeğin varsa belki gerekmiyordur. Valla analarımız zamanında çarşafı boşuna baglamamış, bir korseden zengin olmazsin, kullanmakta fayda var. Hatta bir unlu dogum sonrasi strec film baglamisti beline

Aman gelmiyorlarsa sorun yok merak etmeyine gelmezler. Düzenli gidiyorlarsa giderler diye dedim

Sezaryen de hastanede kesin 2 gün mü kalınıyor?
Aynen hastaneye gore değişiyor ama özelde min 2 gün kesin, arkadasimm3.gun kalmıştı bu sene. Ha pandemi cok arttı diye erken de cikarabilirler. Ben 3 gün kalmak istiyorum ya, hemşireler yardımcı olsun ilk 3 gün, zaten sezaryenden kendine hayrı olmuyor insanın

inşallah inşallah inşallah amin

Aynen özelde olacak. Valla bende 3 gün falan kalmak istiyorum. Hemen eve gelmek istemiyorum. hastanede sanırım daha rahat olurum. En azından 1 haftanın 3 günü öyle geçmiş olur.

Aynen özelde olacak. Valla bende 3 gün falan kalmak istiyorum. Hemen eve gelmek istemiyorum. hastanede sanırım daha rahat olurum. En azından 1 haftanın 3 günü öyle geçmiş olur.
Ben bir soracağım bakalım

Bende hiç yaşamadım bu belirtileri kızım da çok hareketli maşallah. Çatı kemiği agrısı çok oluyor banada erken gelir gibi geliyor ama hayırlısı artık

Sezeryanda ben 1 gece kalıyorum ertesi gün 10 gibi çıkarıyorlar bende 2 gün bile kalmak istemem oğluşlarım bekler o hastane kokusuna hiç gelemiyorum.

Normalde fitim karnım göbeğim fln yok o yüzden ablamda benim gibiydi. Doğum sonrası yine aynı dümdüz oldu. Eniştem eczacı bı koşu gider getirir olmadı köşeyi gözüme batacak durum olursa

Ben bir soracağım bakalım
Bende salı günü gideceğim konuşmaya o zaman sorayım bakayım. 2 ye de razıyım.
Sezeryanda ben 1 gece kalıyorum ertesi gün 10 gibi çıkarıyorlar bende 2 gün bile kalmak istemem oğluşlarım bekler o hastane kokusuna hiç gelemiyorum.
Ay senin bekleyen yavruların var. Benim kimsem yok. Kendi evim olsa bende hemen geleyim derdim ama kv nin evi olduğu için ne ladar geç o ladar iyi.

En guzeli 4 yasti. Ben sezlonga yayildim kitap okudum o havuzda denizde yayildi. Acikinca kostu snack bardan kendine bana pizza falan getirdi. Bu yil daha da guzel olurdu ama doguruyorum

H Humpdumplady ben 15 tane depend koydum ped kullanmayi dusunmuyorum ilk hafta. Cok da kanamam olmustu oglumda. 2 gun yatsam hastanede 15 i biter muhtemelen

Her gün yeni bir çatlakla uyanıyorum niye böyle oldu, çatlaksız bitecek diye seviniyordum şu 4 günde 1-2 çizik diye başladı hergün 2-3 tane eklendi hissediyorum zaten sabahları karnım kaşınıyor acıyor. Önerebileceğiniz çok etkili çatlak kremi var mı? Hamilelik sonrasında özellikle kullanmak için? Çatlak görünümünü azaltan özellikli vs ?

Bio oil ve dermaroller oneriolar genelde

Amin canim o zmanlar bende daha fazlaydi 2 taraftada agri vardi simdi bi tarafta baya can yakiyo sali gunu gidicem bakalim sorucam bi hayirlica kurtulalim hepimizde

Paket 10 tane var içinde zaten kanaman baya oluyormuş kuzum ya Ağustos da popoyu pişirecek bu depend tecrübesizlik bendeki işte bakalım yaşayıp görecez az mı anama olacak çok mu beş tane koyayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…