2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Paket 10 tane var içinde zaten kanaman baya oluyormuş kuzum ya Ağustos da popoyu pişirecek bu depend tecrübesizlik bendeki işte bakalım yaşayıp görecez az mı anama olacak çok mu beş tane koyayım artık
Depend almadim ben ya canped onerdiler bi kac ark. oda kilot seklinde ondan aldim aralarinda ki fark ne acaba .. pisik olcagimiz iki iki daha dört zaten

Bende oyle yapiyorum canim sabah birini aksam birini iciyorum 2sini birden icince midem yaniyo agriyo .. az mi cok mu bilmiyorum iste
Bende öyle yapıyorum tatları kötü zaten, birini kahvaltıdan sonra diğeri akşam üzeri. Yanında 3er hurma yiyorım. Eşimde ortak oldu benle birlikte içiyor sanki sen doğuracaksın diyorum napayım sıcak şeyler içmeyi seviyorum diyo

Kabız yapmayanın ismini yazar mısınız?ferritinim yerlerde de

Ben kullanmiyorum. Kanim 11.7. Ama hemoroid oldugu icin doktor kullanma dedi. Hep kabiz yapardi kan ilaci bu sefer verdigi ishal yapti. Iisi de yaramadi yani biraktim. Bu yeter en kotu dogumdan sonra takviye yapariz dedi bana

Kan ilacı dediğin Demir takviyesi mi ? Bende ferritin düşüktü 2 hafta önceki tahlilde doktor devam edelim dedi devam ediyorum ben. Hatta günde 2 içiyorum sabah akşam

Evet canim ben kullanmaya devam ediyorum. Ocean microfer vermisti doktorum ama tahlilde demir dusuk cikinca degistirip ferro sanol verdi. Doguma kadar devam edicem hatta belki sonrasinda bile
Teşekkür ederimmm ben de Pazartesi sorup etkili bir şey isteyim

Kabız yapmayanın ismini yazar mısınız?ferritinim yerlerde de
Sidefer diye bir marka toz saşe içinde 20 tane var kola aromalı ben tadını çok sevdim kola içmem istemiyor eşimde
Kızlar doktordan çıktım 36+6 haftalık 3.400kg 52cm olmuş benim oğlan Nst bağlandım şimdilik gelen giden yok kanala inmemiş ama doğumda bile kanala inebilirmiş. 40haftaya kadar haftada 1 gitmeye devam
Hay maşallah ya doğana kadar kaç Kilo olur tosuncuk benim bebe dr dedi maksimum 3 olur dedi yani düşün tüy sıklet yavrucum hiç anasına çekmemiş

Ozaman seni 1 hafta koysunlar canım. Başkasının evi zor annenin evi bile olsa kendi evin gibi olmuyor. Allah yardımcın olsun

Kızlar doktordan çıktım 36+6 haftalık 3.400kg 52cm olmuş benim oğlan Nst bağlandım şimdilik gelen giden yok kanala inmemiş ama doğumda bile kanala inebilirmiş. 40haftaya kadar haftada 1 gitmeye devam
Maşallah crp değeriniz için ne dedi doktorunuz

En guzeli 4 yasti. Ben sezlonga yayildim kitap okudum o havuzda denizde yayildi. Acikinca kostu snack bardan kendine bana pizza falan getirdi. Bu yil daha da guzel olurdu ama doguruyorum
Senin ohlun cok akilli cok dusunceli her eve lazim. Saltanatini kurmussun. Anlatinca benim bile cekti oyle tatili. Seneye insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…