- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Depend almadim ben ya canped onerdiler bi kac ark. oda kilot seklinde ondan aldim aralarinda ki fark ne acaba .. pisik olcagimiz iki iki daha dört zatenPaket 10 tane var içinde zatenkanaman baya oluyormuş kuzum ya Ağustos da popoyu pişirecek bu depend tecrübesizlik bendeki işte bakalım yaşayıp görecez az mı anama olacak çok mu beş tane koyayım artık
Depend almadim ben ya canped onerdiler bi kac ark. oda kilot seklinde ondan aldim aralarinda ki fark ne acaba .. pisik olcagimiz iki iki daha dört zaten
Canped é bende baktım ama kk dan kimseden ses çıkmadı almadım bendeDepend almadim ben ya canped onerdiler bi kac ark. oda kilot seklinde ondan aldim aralarinda ki fark ne acaba .. pisik olcagimiz iki iki daha dört zaten
Favorilere ekledim ilk kez duydum dermarollerı ama yaygınmış baya. bikaç video izleyeyim doğumdan sonra başlarım artık :) teşekkür ederimBio oil ve dermaroller oneriolar genelde
Gayet iyisinEy masallah. Cok iyi. Ben basta bi Turkiyeye gitmeseydim ben de oyle bir sey alirdim. 5-9 ay arasi 3 kilo aldim. Toplam kilodan ziyade buna seviniyorum.
Bende öyle yapıyorum tatları kötü zaten, birini kahvaltıdan sonra diğeri akşam üzeri. Yanında 3er hurma yiyorım. Eşimde ortak oldu benle birlikte içiyor sanki sen doğuracaksın diyorumBende oyle yapiyorum canim sabah birini aksam birini iciyorum 2sini birden icince midem yaniyo agriyo .. az mi cok mu bilmiyorum iste
Kabız yapmayanın ismini yazar mısınız?ferritinim yerlerde deBanada verdi devlet kadın doğumcu dr galiba asistandı randevu aldığım kadın değildi. Onun verdiği hem kabız etti hem bişeye yaramadı kendi aldığım marka arkadaş tavsiyesiyle ne kanım düşmüştü ne ferritinim kabız da yapmadı ucuza kaçtım verdiğini içtim hemoroidlerim çıktı kandğeerlerim yerlerde ucuz etin yahnisi böyle sabah akşam iç dedi hem özel hem en son yaptırdığım sağlık ocağındaki dr işte şimdi eski pahalısına döndüm kabız da yapmıyor çok şükür
Ben kullanmiyorum. Kanim 11.7. Ama hemoroid oldugu icin doktor kullanma dedi. Hep kabiz yapardi kan ilaci bu sefer verdigi ishal yapti. Iisi de yaramadi yani biraktim. Bu yeter en kotu dogumdan sonra takviye yapariz dedi bana
Kan ilacı dediğin Demir takviyesi mi ? Bende ferritin düşüktü 2 hafta önceki tahlilde doktor devam edelim dedi devam ediyorum ben. Hatta günde 2 içiyorum sabah akşam
Banada verdi devlet kadın doğumcu dr galiba asistandı randevu aldığım kadın değildi. Onun verdiği hem kabız etti hem bişeye yaramadı kendi aldığım marka arkadaş tavsiyesiyle ne kanım düşmüştü ne ferritinim kabız da yapmadı ucuza kaçtım verdiğini içtim hemoroidlerim çıktı kandğeerlerim yerlerde ucuz etin yahnisi böyle sabah akşam iç dedi hem özel hem en son yaptırdığım sağlık ocağındaki dr işte şimdi eski pahalısına döndüm kabız da yapmıyor çok şükür
Teşekkür ederimmm ben de Pazartesi sorup etkili bir şey isteyimEvet canim ben kullanmaya devam ediyorum. Ocean microfer vermisti doktorum ama tahlilde demir dusuk cikinca degistirip ferro sanol verdi. Doguma kadar devam edicem hatta belki sonrasinda bile
Bizim içinde öyle canım. Seneye bebis 1yasında olacak yürümeye başlayacak Allahın izniyle daha eğlenceli olurBende onun hesabını yapıyorum kafamda, bu yaz bitti o zaman bizim içinseneye acısını çıkaracağız artık
Ben dün ağda sonrası sudocremi açıp kullandım bile :) pişik kremini açacaktım valizden çıkarmaya üşendimBebelerin Pişik kremine ortak çıkılacak merhaba
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Evet güzek haberler aldık çok şüküroh büyümüş minnoş masallah. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
Hepsini koydumKızlar depend kaç tane koydunuz hastane çantası a acaba
Sidefer diye bir marka toz saşe içinde 20 tane var kola aromalı ben tadını çok sevdim kola içmem istemiyor eşimdeKabız yapmayanın ismini yazar mısınız?ferritinim yerlerde de
Hay maşallah ya doğana kadar kaç Kilo olur tosuncukKızlar doktordan çıktım 36+6 haftalık 3.400kg 52cm olmuş benim oğlanNst bağlandım şimdilik gelen giden yok kanala inmemiş ama doğumda bile kanala inebilirmiş. 40haftaya kadar haftada 1 gitmeye devam
Bende kabizliktan cektim kullandigim demirler kabiz yapti, ocean microfere gectim kabizlik sorunum bitti. Diger Arkadaş ne kullandi bilmiyorum ama bu Benim tecrubem. Sabahlari pekmez icebilirsinKabız yapmayanın ismini yazar mısınız?ferritinim yerlerde de
Ozaman seni 1 hafta koysunlar canım. Başkasının evi zor annenin evi bile olsa kendi evin gibi olmuyor. Allah yardımcın olsunBende salı günü gideceğim konuşmaya o zaman sorayım bakayım. 2 ye de razıyım.
Ay senin bekleyen yavruların var. Benim kimsem yok. Kendi evim olsa bende hemen geleyim derdim ama kv nin evi olduğu için ne ladar geç o ladar iyi.
MaşallahKızlar doktordan çıktım 36+6 haftalık 3.400kg 52cm olmuş benim oğlanNst bağlandım şimdilik gelen giden yok kanala inmemiş ama doğumda bile kanala inebilirmiş. 40haftaya kadar haftada 1 gitmeye devam
Aynen öyle. Ah keşkeOzaman seni 1 hafta koysunlar canım. Başkasının evi zor annenin evi bile olsa kendi evin gibi olmuyor. Allah yardımcın olsun
Senin ohlun cok akilli cok dusunceli her eve lazim. Saltanatini kurmussun. Anlatinca benim bile cekti oyle tatili. Seneye insallah.En guzeli 4 yasti. Ben sezlonga yayildim kitap okudum o havuzda denizde yayildi. Acikinca kostu snack bardan kendine bana pizza falan getirdi. Bu yil daha da guzel olurdu ama doguruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?