2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benjmki depend degil buyuk ama normal ped dogum sonrasina ozel. Ben de tum paketi koydum. Zirt pirt degissin isterim ben. Rahat edemem.
Hem cok olsun az olmasin. Bebegin de tum bezlerini koydum gerci hastanede eczane var, 2 dkda gidip alir esim lazim olan bir sey olursa.

Benjmki depend degil buyuk ama normal ped dogum sonrasina ozel. Ben de tum paketi koydum. Zirt pirt degissin isterim ben. Rahat edemem.
Yaaaa lohusa pedide koydum hemde hepsini korkumdan ne varsa attım hatta normal ped bile koydum muhtemelen hepsini kullanmayacagım ama olsun. Bulunsun dedim.

Hem cok olsun az olmasin. Bebegin de tum bezlerini koydum gerci hastanede eczane var, 2 dkda gidip alir esim lazim olan bir sey olursa.
Bebek bezi 15-20 tane koydum. İki gün kalacakmısım. Ama bir günde cıkmayı istiyorum. Olmadı paketi bagaja atarım lazım olursa eşim getirir dedim.

Paket 10 tane var içinde zaten kanaman baya oluyormuş kuzum ya Ağustos da popoyu pişirecek bu depend tecrübesizlik bendeki işte bakalım yaşayıp görecez az mı anama olacak çok mu beş tane koyayım artık
Depend bana pisik yapmamisti oglumda. Ped pisik yapiyo aksine. Depend kulot rahatliginda gelmisti. Bunda onu giyip ustune bisi giymemeyi dusunuyorum 9 lu paketten 2 tane aldim 15 i yanimda iste

Bebek bezi 15-20 tane koydum. İki gün kalacakmısım. Ama bir günde cıkmayı istiyorum. Olmadı paketi bagaja atarım lazım olursa eşim getirir dedim.
Ayyy ben kaç gün kalırım hiç sormadımmm kendimi 1 güne odakladımdı Pazartesi onu da sorayim

Kizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Peçete, kağıt havlu, hiçbiri bana iyi gelmedi. Sadece günlük pedle rahat ediyorum. Yıllardır günlük ped kullanırım. Hayatımda hiç enfeksiyonum olmadı. Bir yerde günlük ped mantar yapıyor falan demişler diye kağıt havlu kullandım 1 hafta kadar. Hemen yanma sorunum oldu. Allah'tan idrae tahlili temiz çıktı. Geri döndüm pede. İnsan neye alışırsa o iyi geliyor sanırım.

Kullanıyorum. Doğumlarda çok fazla kanım gidiyor benim.

Bence olay sık değiştirmekte ben de yıllardır günlük ped kullanırım.sorunn yasamadim

Maasallah kuzuya 3 ü gecmiş simdiden sağlıkla gelsin
Ben de doktor vakası yasadım valla dün, karnım burnumda iki saat beklettiler beni cıldırdım resmen. Bir de benim hiç sucum yok benzer isimli doktora yazmışlar randevumu, acıktım tansıyonuö filan düştü şekerim düştğ galiba, mal hemsiresi gelip bari beklerken nstye gir bile demedi. En sonunda daldım odaya bagırdım cagırdım da muayene oldum. Doktota değil de pazarda pazarci yatım kilo çilek vermiyor diye alınıp aglamıstım pazarcıya, sonra adam karnıma baktı paran yoksa veriyim abla tamam gel dedi ben de trip attım pazarcıya istemem diyip gittim o geldi aklıma
Ben cok temiz denilen her gün ilaclanan havuzdan mantar kaptım valla, su son zamanda hic riske atma derim, o yüzden biz hic tatil matil düşünmedik bu yıl.
Mesajları gördüm dogurdun mu kııız haber et bize
Kızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Yaaa allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı hayıtlı büyütsün inşallah, birimiz daha kurtulduk cok güzel haberler bunlar
Benim doktorum doguma ladar devam dedi demire valla. Hep sınırda cıktıgu halde yükseltmiyor da günde bir tane içiyorum.
Her an hersey olabilir doktor bir ay dpgumuna dedi ama her an hersey de olabilir birden sancın vs baslar dedi onu bilemeyiz dedi ben de hersryi tamamlamaya calısıyorum bir an once artık :)
Bu çatlak işi bence tamamen genetik filan, ben cok yag surmediğim halde catlamadım cok sukur bu zamana kadar, belki de son haftalarda birden catlayacagım bilmiyorum ama, annem de 4 cocuk olmus hic catlamamıs biizm deriler esnek galiba, arifoglunun catlak yagını kullandım ben hep, izlerin gecmesi için berfu yenenler bi krem paylasmıstı onu bulursam yazayım buraya

Kizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Hemen sirkeli ılık bir su yap ve her lavabodan sonra bol bol onunla temizlen kaşıntın varsa, ben hastaneden cıktım kaşıntım basladı bir haftadır sirkeli su ile temizlendim 4 güne kaşıntı filan kalmadı, artık hastane tuvaletınden mi gelenin gidenin acıklık için parmaklamasından mı bilmiyorum mantar enfeksiyonunun kıyısından döndüm

Ayy yorumla dediğim mesajların bazısını almamıs program crp si 9 cıkan arkadaş kimdi sayfalarda aradım tekrar bulamadım benim 12 de cıktıgı oldu rutin kontrollerde doktorlar ciddiye almadı rakamı cok normal gebelikte bu kadar yüksek cıkabilir dediler, 8 de cıktı 5 de cıktı 12 de cıktı hic mudahale etmediler bişey de olmadı

Tmm cnm sagol

Aynen oyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…