Benjmki depend degil buyuk ama normal ped dogum sonrasina ozel. Ben de tum paketi koydum. Zirt pirt degissin isterim ben. Rahat edemem.Hepsini koydum
Hem cok olsun az olmasin. Bebegin de tum bezlerini koydum gerci hastanede eczane var, 2 dkda gidip alir esim lazim olan bir sey olursa.Benjmki depend degil buyuk ama normal ped dogum sonrasina ozel. Ben de tum paketi koydum. Zirt pirt degissin isterim ben. Rahat edemem.
Yaaaa lohusa pedide koydum hemde hepsiniBenjmki depend degil buyuk ama normal ped dogum sonrasina ozel. Ben de tum paketi koydum. Zirt pirt degissin isterim ben. Rahat edemem.
Bebek bezi 15-20 tane koydum. İki gün kalacakmısım. Ama bir günde cıkmayı istiyorum. Olmadı paketi bagaja atarım lazım olursa eşim getirir dedim.Hem cok olsun az olmasin. Bebegin de tum bezlerini koydum gerci hastanede eczane var, 2 dkda gidip alir esim lazim olan bir sey olursa.
Depend bana pisik yapmamisti oglumda. Ped pisik yapiyo aksine. Depend kulot rahatliginda gelmisti. Bunda onu giyip ustune bisi giymemeyi dusunuyorumPaket 10 tane var içinde zatenkanaman baya oluyormuş kuzum ya Ağustos da popoyu pişirecek bu depend tecrübesizlik bendeki işte bakalım yaşayıp görecez az mı anama olacak çok mu beş tane koyayım artık
Ayyy ben kaç gün kalırım hiç sormadımmm kendimi 1 güne odakladımdı Pazartesi onu da sorayimBebek bezi 15-20 tane koydum. İki gün kalacakmısım. Ama bir günde cıkmayı istiyorum. Olmadı paketi bagaja atarım lazım olursa eşim getirir dedim.
Peçete, kağıt havlu, hiçbiri bana iyi gelmedi. Sadece günlük pedle rahat ediyorum. Yıllardır günlük ped kullanırım. Hayatımda hiç enfeksiyonum olmadı. Bir yerde günlük ped mantar yapıyor falan demişler diye kağıt havlu kullandım 1 hafta kadar. Hemen yanma sorunum oldu. Allah'tan idrae tahlili temiz çıktı. Geri döndüm pede. İnsan neye alışırsa o iyi geliyor sanırım.Kizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Ben de memnun kalmıştım.Depend bana pisik yapmamisti oglumda. Ped pisik yapiyo aksine. Depend kulot rahatliginda gelmisti. Bunda onu giyip ustune bisi giymemeyi dusunuyorum9 lu paketten 2 tane aldim 15 i yanimda iste
Kullanıyorum. Doğumlarda çok fazla kanım gidiyor benim.Kan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
Bence olay sık değiştirmektePeçete, kağıt havlu, hiçbiri bana iyi gelmedi. Sadece günlük pedle rahat ediyorum. Yıllardır günlük ped kullanırım. Hayatımda hiç enfeksiyonum olmadı. Bir yerde günlük ped mantar yapıyor falan demişler diye kağıt havlu kullandım 1 hafta kadar. Hemen yanma sorunum oldu. Allah'tan idrae tahlili temiz çıktı. Geri döndüm pede. İnsan neye alışırsa o iyi geliyor sanırım.
Maasallah kuzuya 3 ü gecmiş simdiden sağlıkla gelsinKızlar bugün doktordaydık nst iyi her şey yolunda çok şükür, 37+4 bugün 3040 gr dedi. Baş çevresi 35 hafta çıktı dedim iki hafta geriye düşmüş, şimdiye kadar hep önde gidiyordu. Yok dedi normal sınırlar içinde, baş kanala girdikçe daralabiliyor o yüzden de az çıkabiliyor, her şeyi normal korkma dedi.
Haftaya perşembeye tekrar çağırdı, çatı muayenesi yapacakmış duruma göre risk görürsek sezaryen tarihi belirleriz ya da normali bekleriz dedi.
Ben de doktor vakası yasadım valla dün, karnım burnumda iki saat beklettiler beni cıldırdım resmen. Bir de benim hiç sucum yok benzer isimli doktora yazmışlar randevumu, acıktım tansıyonuö filan düştü şekerim düştğ galiba, mal hemsiresi gelip bari beklerken nstye gir bile demedi. En sonunda daldım odaya bagırdım cagırdım da muayene oldum. Doktota değil de pazarda pazarci yatım kilo çilek vermiyor diye alınıp aglamıstım pazarcıya, sonra adam karnıma baktı paran yoksa veriyim abla tamam gel dedi ben de trip attım pazarcıya istemem diyip gittim o geldi aklımaBu arada benim ellerim ve ayaklarım kaşınıyordu ya dermatolog uyuz da olabilir bir hafta sonra tekrar görelim demişti. Benim bu hafta kaşıntılarım bayağı azaldı uyuz olsa deli gibi kaşınmam lazım nerdeyse hiç kaşınmıyorum, yine de gideyim kontrole dedim. Doktor o kadar sinirimi bozdu ki ağladım sinirimden. Biraz uzun olacak ama anlatacam
Kontrol hastalarını sabah bakıyormuş öğleden sonraya randevu veremiyorlarmış. O da pazartesiye kadar doluymuş. Benim de kadın doğum randevum bugün öğleden sonraydı, dedim ki 37 haftalık hamileyim tekrar git gel çok zor olacak araya alıp bi kontrol edemez mi, tamam dedi asistanı.
Kadın doğum randevumdan önce gittim, önce randevulu hasta aldı o sırada benim randevu saatim geldi 3te randevu, asistana ben gideyim işim bitince gelirim dedim, tamam 5e kadar burda zaten doktor hanım dedi. Nst çekildi bilmemne ben gittiğimde 4e geliyordu. Asistana ben geldim dedim tamam haber verdik dedi randevulu hastayı aldı. O hasta çıktı randevusuna geç kalmış benden çok sonra gelen başka bi tane vardı onu aldı, o çıktı öbürünü aldı. 45 dk bekledim orda öyle. Sonra bir doktorun yakını geldi onu bile benden önce aldı, inadına yapıyor gibi en sona beni bıraktı. Karnım burnumda o kadar üzüldüm ki orda. Çocuğu var mı bilmiyorum ama inşallah bir gün 37 haftalık hamile haliyle birileri de onu 1 dklık bir iş için 45 dk bekletir.
Neticede de kaşınan yerler gerilemiş kaşıntım azalmış uyuz değilim herhalde nemlendirici verdi yolladı, 1 dk sürdü benimle işi. Çıktım arabada ağladım sonra
Ben cok temiz denilen her gün ilaclanan havuzdan mantar kaptım valla, su son zamanda hic riske atma derim, o yüzden biz hic tatil matil düşünmedik bu yıl.Benim bir sorum var, benim doktorum hiç bakmadı açıklık var mı yok mu diye. 38de bakıcaz dedi. Geçenlerde havuza girdim ama o zaman karnım bu kadar aşağıda değildi ve baskı hissetmiyordum. Şimdi yine gireceğim, eğer açıklık varsa sıkıntı olur mu? Doktora sordum bugün, temizse girebilirsin dedi direk :) temiz olduğunu düşünüyorum ama yinede düşünüyorum açıklık varsa oradan mikrop kapar mı bebek? Zaten evdeyim pazartesi asm ye gidicem bi kan, idrar veriyim diye düşündüm
Mesajları gördüm dogurdun mu kııız haber et bizeKızlar çok yoğun geçti son günler gruba hiç bakamıyorumyarın saat 8-8 buçuk arası Kayseri'de olacağız inşallah kan tahlilleri yapılacakmış sonrasında sezeryana alacaklarmıs benimle birlikte yarın 5 sezeryan daha warmis doktorumun o yüzden saatle ilgili bilgi vermediler hayırla sağlıklarına atlatalım inşallah kendimi toparlar toparlamaz gruba yazacağım hepiniz aklımdasınız
Yarın dualarınızı bekliyorum inşallah değişik duygular içindeyim biran önce olsun bitsin istiyorum ama korkuyorumda... Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Yaaa allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı hayıtlı büyütsün inşallah, birimiz daha kurtulduk cok güzel haberler bunlarKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Benim doktorum doguma ladar devam dedi demire valla. Hep sınırda cıktıgu halde yükseltmiyor da günde bir tane içiyorum.Kan ilaci kullanıyor musunuz hala? Benim doktor önce kullandırmadı sonra sağlık ocağının verdiğini gösterdim düzensiz de olsa onu gunde 1 alıyordum hemşire aradı onun dozu dusuk sen daha etkili bişe iste dedi hemen basla depoladi doldur filan Pazartesi gidecem doktora isteyeceğim 2 haftada depolar dolar herhalde. Madem dozu dusuk hemsirede yani niye al kullan diyorsun
Her an hersey olabilir doktor bir ay dpgumuna dedi ama her an hersey de olabilir birden sancın vs baslar dedi onu bilemeyiz dedi ben de hersryi tamamlamaya calısıyorum bir an once artık :)Ay kızlar kaşıntı falan azaldı ama gece fena şişiyorum zaten gündüz çok ayakta kalsam hele evden çıktıysam çıkarken giydiğim terlik 2 saat sonra ayağıma olmuyorgece belim ağrıdı hani adet ağrısı gibi bir saattir falan da belimde o ağrı var sızı gibi karnımın alt tarafı da ağrıyor hani gaz sancısı falan değil onu ayırt edebiliyorum bence hemen kalktım park yatağı çıkardım kurdum valla yıkanacak yerleri makinaya attım mis gibi oldu oğlumdan beri saklıyordum. Ben park yatağı kurdukça ağrım da arttı. 36+4 bugün ben aslında 1-2 Ağustos gibi doğsa diye umuyorum ama bu belirtilerle erken gelme ihtimali var mı sizce?
Bu çatlak işi bence tamamen genetik filan, ben cok yag surmediğim halde catlamadım cok sukur bu zamana kadar, belki de son haftalarda birden catlayacagım bilmiyorum ama, annem de 4 cocuk olmus hic catlamamıs biizm deriler esnek galiba, arifoglunun catlak yagını kullandım ben hep, izlerin gecmesi için berfu yenenler bi krem paylasmıstı onu bulursam yazayım burayaHer gün yeni bir çatlakla uyanıyorumniye böyle oldu, çatlaksız bitecek diye seviniyordum şu 4 günde 1-2 çizik diye başladı hergün 2-3 tane eklendi hissediyorum zaten sabahları karnım kaşınıyor acıyor. Önerebileceğiniz çok etkili çatlak kremi var mı? Hamilelik sonrasında özellikle kullanmak için? Çatlak görünümünü azaltan özellikli vs ?
Hemen sirkeli ılık bir su yap ve her lavabodan sonra bol bol onunla temizlen kaşıntın varsa, ben hastaneden cıktım kaşıntım basladı bir haftadır sirkeli su ile temizlendim 4 güne kaşıntı filan kalmadı, artık hastane tuvaletınden mi gelenin gidenin acıklık için parmaklamasından mı bilmiyorum mantar enfeksiyonunun kıyısından döndümKizlar alttan kaşıntı var ya peçete koymaya başlamıştım akıntım i kontrol etmek için onla alakası olmaz demi
Kesinlikle, sık sık değiştiririm. Çok da memnunum.Bence olay sık değiştirmekteben de yıllardır günlük ped kullanırım.sorunn yasamadim
Tmm cnm sagolHemen sirkeli ılık bir su yap ve her lavabodan sonra bol bol onunla temizlen kaşıntın varsa, ben hastaneden cıktım kaşıntım basladı bir haftadır sirkeli su ile temizlendim 4 güne kaşıntı filan kalmadı, artık hastane tuvaletınden mi gelenin gidenin acıklık için parmaklamasından mı bilmiyorum mantar enfeksiyonunun kıyısından döndüm
Aynen oyle canımPeçete, kağıt havlu, hiçbiri bana iyi gelmedi. Sadece günlük pedle rahat ediyorum. Yıllardır günlük ped kullanırım. Hayatımda hiç enfeksiyonum olmadı. Bir yerde günlük ped mantar yapıyor falan demişler diye kağıt havlu kullandım 1 hafta kadar. Hemen yanma sorunum oldu. Allah'tan idrae tahlili temiz çıktı. Geri döndüm pede. İnsan neye alışırsa o iyi geliyor sanırım.
Günlük ped dene ?
Peçete yapmaz heralde ama sıcaktan tahriş olmuş olması
Ayni oranda da hareketliSenin ohlun cok akilli cok dusunceli her eve lazim. Saltanatini kurmussun. Anlatinca benim bile cekti oyle tatili. Seneye insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?