- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Yakında park varsa oraya götürebilirsin sende. Veya bi top dondurma yemeye üzülmesin. Kıyamıyorum. Inan o kadar agrım sizim var ki 2 kızımı da her gün ama hergun mutlaka dışarı çıkarıyorum gönlünü yapıyorum babalarına fırsat kalmiyo. Benimle vakit geçirsinler doğumdan sonra da babasıyla geçirirler diye.Kizlar esim işten çıkmıştı erken duş aldı kızım temiz elbiselerini giyince baba sen gezmeye gidiyon dedi yok falan dedi eşim gittigi sırada kizim dış kapının önünde agladi sen gidiyon bizi goturmuyorsun diye cok üzüldüm ama şimdi sustu da böyle gorunce üzülüyor insan ister istemez
Canım nerde tek basima dışarı cikaricamYakında park varsa oraya götürebilirsin sende. Veya bi top dondurma yemeye üzülmesin. Kıyamıyorum. Inan o kadar agrım sizim var ki 2 kızımı da her gün ama hergun mutlaka dışarı çıkarıyorum gönlünü yapıyorum babalarına fırsat kalmiyo. Benimle vakit geçirsinler doğumdan sonra da babasıyla geçirirler diye.
Anladım canım neyse sizde dogumdan sonra inşallah hep beraber dolaşırsınız. Ama üzülmesin kızın. Sende sıkma canını.Canım nerde tek basima dışarı cikaricam
Hemen sirkeli ılık bir su yap ve her lavabodan sonra bol bol onunla temizlen kaşıntın varsa, ben hastaneden cıktım kaşıntım basladı bir haftadır sirkeli su ile temizlendim 4 güne kaşıntı filan kalmadı, artık hastane tuvaletınden mi gelenin gidenin acıklık için parmaklamasından mı bilmiyorum mantar enfeksiyonunun kıyısından döndüm
Pek zannetmiyorum ama hayirlisi olsunAnladım canım neyse sizde dogumdan sonra inşallah hep beraber dolaşırsınız. Ama üzülmesin kızın. Sende sıkma canını.
Terledin mi peki? Ter de olabiliyor.Kızlar sizinde çamaşırının ıslanıyor mu az önce lavaboya gittim çok fazla ıslanmış su resmen. Su ıslaklıgi dogum için suyun daha çok olması lazım dimi sıkıntı yok inşallah
Yok ter değil günlük pedi son haftalar bıraktım su miktarını görmek için. az önce birden geldi lavaboya girdim öyle gördüm yoktu çünkü.Terledin mi peki? Ter de olabiliyor.
Terlemedigin halde varsa çamaşır değiştirip, günlük ped taki9 bir takip et istersen
Suyun geliyor galiba Bi doktorunla görüş istersen.Yok ter değil günlük pedi son haftalar bıraktım su miktarını görmek için. az önce birden geldi lavaboya girdim öyle gördüm yoktu çünkü.
O da doğum günü bugün. Huzurum ve kızlarım arkadaşımızın doğumu var ya bugün aynı doktorumuz. Bakmaz telefona akşama kadar bekliyim yine aynı durum olursa acile gideyimSuyun geliyor galiba Bi doktorunla görüş istersen.
Takip et bakalım. Dogurmuş tur şimdiye bence.kaç haftalık sın şuan.O da doğum günü bugün. Huzurum ve kızlarım arkadaşımızın doğumu var ya bugün aynı doktorumuz. Bakmaz telefona akşama kadar bekliyim yine aynı durum olursa acile gideyim
Su olsa gelmeye devam eder. Yani cok gelse zaten bilirsin bi de. Az az geliyosa da su geliyodur. Hemen yatirirlar seni H huzurumvekizlarim in yaninaO da doğum günü bugün. Huzurum ve kızlarım arkadaşımızın doğumu var ya bugün aynı doktorumuz. Bakmaz telefona akşama kadar bekliyim yine aynı durum olursa acile gideyim
Hayır eldivenli ettiler de iki oda değiştirdim lavabolar iyi temiz miydi bilmiyorum herhangi bir nedenden olmus olabilir, ilk ebe nazikti de 2. Ebe düşman başınaydıYaw eldivensiz mi alttan muayene ettiler cnm
38+4Takip et bakalım. Dogurmuş tur şimdiye bence.kaç haftalık sın şuan.
Abuu aman dur akşam nişanı var arkadaşın ona gidicem doktor bı dursun şurda hiç gorunmeyimSu olsa gelmeye devam eder. Yani cok gelse zaten bilirsin bi de. Az az geliyosa da su geliyodur. Hemen yatirirlar seni H huzurumvekizlarim in yanina
Zaten hamilelik çok hassas bir süreç, neden hassas davranmazlar ki ...Hayır eldivenli ettiler de iki oda değiştirdim lavabolar iyi temiz miydi bilmiyorum herhangi bir nedenden olmus olabilir, ilk ebe nazikti de 2. Ebe düşman başınaydı
Nisanda dogurursan arkadasina muthis bi nisan anisi olurAbuu aman dur akşam nişanı var arkadaşın ona gidicem doktor bı dursun şurda hiç gorunmeyim
Pazarcıya ağlamak da iyiymişBen de doktor vakası yasadım valla dün, karnım burnumda iki saat beklettiler beni cıldırdım resmen. Bir de benim hiç sucum yok benzer isimli doktora yazmışlar randevumu, acıktım tansıyonuö filan düştü şekerim düştğ galiba, mal hemsiresi gelip bari beklerken nstye gir bile demedi. En sonunda daldım odaya bagırdım cagırdım da muayene oldum. Doktota değil de pazarda pazarci yatım kilo çilek vermiyor diye alınıp aglamıstım pazarcıya, sonra adam karnıma baktı paran yoksa veriyim abla tamam gel dedi ben de trip attım pazarcıya istemem diyip gittim o geldi aklıma
Atarım kucaklarına takı niyetineNisanda dogurursan arkadasina muthis bi nisan anisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?