2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar esim işten çıkmıştı erken duş aldı kızım temiz elbiselerini giyince baba sen gezmeye gidiyon dedi yok falan dedi eşim gittigi sırada kizim dış kapının önünde agladi sen gidiyon bizi goturmuyorsun diye cok üzüldüm ama şimdi sustu da böyle gorunce üzülüyor insan ister istemez

Yakında park varsa oraya götürebilirsin sende. Veya bi top dondurma yemeye üzülmesin. Kıyamıyorum. Inan o kadar agrım sizim var ki 2 kızımı da her gün ama hergun mutlaka dışarı çıkarıyorum gönlünü yapıyorum babalarına fırsat kalmiyo. Benimle vakit geçirsinler doğumdan sonra da babasıyla geçirirler diye.

Canım nerde tek basima dışarı cikaricam

Reactions: Zzy

Yaw eldivensiz mi alttan muayene ettiler cnm

Kızlar sizinde çamaşırının ıslanıyor mu az önce lavaboya gittim çok fazla ıslanmış su resmen. Su ıslaklıgi dogum için suyun daha çok olması lazım dimi sıkıntı yok inşallah

Kızlar sizinde çamaşırının ıslanıyor mu az önce lavaboya gittim çok fazla ıslanmış su resmen. Su ıslaklıgi dogum için suyun daha çok olması lazım dimi sıkıntı yok inşallah
Terledin mi peki? Ter de olabiliyor.

Terlemedigin halde varsa çamaşır değiştirip, günlük ped taki9 bir takip et istersen

Terledin mi peki? Ter de olabiliyor.

Terlemedigin halde varsa çamaşır değiştirip, günlük ped taki9 bir takip et istersen
Yok ter değil günlük pedi son haftalar bıraktım su miktarını görmek için. az önce birden geldi lavaboya girdim öyle gördüm yoktu çünkü.

O da doğum günü bugün. Huzurum ve kızlarım arkadaşımızın doğumu var ya bugün aynı doktorumuz. Bakmaz telefona akşama kadar bekliyim yine aynı durum olursa acile gideyim
Takip et bakalım. Dogurmuş tur şimdiye bence.kaç haftalık sın şuan.

O da doğum günü bugün. Huzurum ve kızlarım arkadaşımızın doğumu var ya bugün aynı doktorumuz. Bakmaz telefona akşama kadar bekliyim yine aynı durum olursa acile gideyim
Su olsa gelmeye devam eder. Yani cok gelse zaten bilirsin bi de. Az az geliyosa da su geliyodur. Hemen yatirirlar seni H huzurumvekizlarim in yanina

Yaw eldivensiz mi alttan muayene ettiler cnm
Hayır eldivenli ettiler de iki oda değiştirdim lavabolar iyi temiz miydi bilmiyorum herhangi bir nedenden olmus olabilir, ilk ebe nazikti de 2. Ebe düşman başınaydı

Hayır eldivenli ettiler de iki oda değiştirdim lavabolar iyi temiz miydi bilmiyorum herhangi bir nedenden olmus olabilir, ilk ebe nazikti de 2. Ebe düşman başınaydı
Zaten hamilelik çok hassas bir süreç, neden hassas davranmazlar ki ...

Pazarcıya ağlamak da iyiymiş insan normalde ağlamayacağı şeye ağlıyo valla. Niye böyle yaptı ki ayıp yani hamileye yapılır mı falan diye kendimi gaza getirip üzüldüm kırıldım falan orda, belki de doktor ne kadar beklettiğinin farkında bile değil. Ama o randevusuz doktor yakını gelip de onu bile benim önüme alınca çok gücüme gitti Sinirlenmek de değil, sanki arkadaşıma alınıyomuşum gibi triplere girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…