Geçmiş olsun canım. Yegenim ışın tedavisi almıştı 1 hafta yatmıştır maşallah hiç bişeyi yok şuan kocaman delikanlı.Gene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
Maşallah cnm, inşallah bizde sorunsuz atlatırız dr. Şimdilik 1 günlük tedavi dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum tabiGeçmiş olsun canım. Yegenim ışın tedavisi almıştı 1 hafta yatmıştır maşallah hiç bişeyi yok şuan kocaman delikanlı.
Bende verdim 2 kilo kadar. Ama sonra toparladım. Hatta ben vermişim bebiş almış o dönemde.Korona döneminde 3 kilo vermişim resmen 81 kiloydum 78 cıktım, ama bebek almıs cok sukur
Valla canım senin durumuna kimse yorum yapamıyor artık maalesefKizlar esim işten çıkmıştı erken duş aldı kızım temiz elbiselerini giyince baba sen gezmeye gidiyon dedi yok falan dedi eşim gittigi sırada kizim dış kapının önünde agladi sen gidiyon bizi goturmuyorsun diye cok üzüldüm ama şimdi sustu da böyle gorunce üzülüyor insan ister istemez
Benim ıslanıyor ama ter yani eminim.Kızlar sizinde çamaşırının ıslanıyor mu az önce lavaboya gittim çok fazla ıslanmış su resmen. Su ıslaklıgi dogum için suyun daha çok olması lazım dimi sıkıntı yok inşallah
AA hiç öyle kötü düşünme. Kaç tane bebek yatıyor maşallah sorunsuz bir şekilde çıkıyorlar. İnternette adam öldürüyor valla bakma böyle şeylere netten. Buraya sor. Temmuz annelerinde okumuştum vardı böyle yüksek değer olanlar gayette sağlıklılar şimdi.Gene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım 22.07.2022 14:04 te. Sürekli su geldi doktor hemen gel dedi. Suyum azalmıştı spinal sezeryan oldu şuan çok şükür çok iyiyyim minnoş bir kızım oldu bekleyemedi ağustosu
Benim yegenim de 3 gun hastane yatmisti. Hicbir seyi yok masallah. Cok sık karsilasilan bir durum. Bakma sen internete. Ben de yegenim icin cok aglamistim okuduklarim yuzunden. Gecmis olsun. Insallah hemencecik gecer sariligi.Maşallah cnm, inşallah bizde sorunsuz atlatırız dr. Şimdilik 1 günlük tedavi dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum tabi
Sarılığın degerine göre galiba yatış.dwmek ki cevap veriyor sen eve gidince arada mama da ver. Bizim buralarda şekerli su veriliyor sarılık olmasın diye.Maşallah cnm, inşallah bizde sorunsuz atlatırız dr. Şimdilik 1 günlük tedavi dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum tabi
Maşallah cnm, inşallah bizde sorunsuz atlatırız dr. Şimdilik 1 günlük tedavi dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum tabi
Darısı başımıza saglıklı şekilde inşallahh.2 annemiz ikiz doğurmak suretiyle 10 annemiz doğum yapmış toplamda.Esaskiz43 ve H huzurumvekizlarim dan hayırlı haberler bekliyoruz.
Önemli olan doğduktan sonra aldığı kilo canım kimi bebek 3.500 doğar 500gram alır, kimi bebek 2.500 doğar 1.500 alır ikiside ilk aydan aynı kiloya ulaşır o yüzden doğum kilosunu düşünmemek lazım kuzumSidefer diye bir marka toz saşe içinde 20 tane var kola aromalı ben tadını çok sevdim kola içmem istemiyor eşimde
Hay maşallah ya doğana kadar kaç Kilo olur tosuncukbenim bebe dr dedi maksimum 3 olur dedi yani düşün tüy sıklet yavrucum hiç anasına çekmemiş
Sordum canım normali en fazla 5zaten 10muş bişey olmaz dediMaşallahcrp değeriniz için ne dedi doktorunuz
Evwt bendede oluyor . Doktor idrar kacırıyor olabilirsin dedi. Daha da cok ıslanabilir dedi ped kullancak şekilde. Su olsa birden bosalır yada durmadan sızar dedi.Kızlar sizinde çamaşırının ıslanıyor mu az önce lavaboya gittim çok fazla ıslanmış su resmen. Su ıslaklıgi dogum için suyun daha çok olması lazım dimi sıkıntı yok inşallah
32.hafatdan beri pertim ben deKızlar hani doğuma yakın enerjik olunurdu ben hiç enerjik değilim aksine aşırı yoruluyorum sabah akşam sürekli yatasim var hiçbir iş yapmak istemiyorum acaba depresyona falan mı girdim ya da erken lohusalık mı
Düzenli mı? Genel belin mı ağrıyor yoksa belinde bir noktaya mı vuruyorBenimd bugün belimde bir ağrı var hayrolsun :/
Yani sürekli ağrıyor gibi.. belimde kuyruk sokumunun olduğu yerde uzandım bakalım başka bir belirti yok çünküDüzenli mı? Genel belin mı ağrıyor yoksa belinde bir noktaya mı vuruyor
Yazin zor hamilelik. Agirlasiyorsun hormonlar fln da bir yandan hassaslastiriyor. Normal bence hissettiklerin. Ama isin asli ben 2-3 gündür sekerek yuruyorum nerdeyse. Hic yerimde durmuyorum egil kalk is yapiyorum. Ben de enerjik olmami dogum belirtisi sandim. Dogurmadim. Demek ki o tez her zaman tutmuyormus.Kızlar hani doğuma yakın enerjik olunurdu ben hiç enerjik değilim aksine aşırı yoruluyorum sabah akşam sürekli yatasim var hiçbir iş yapmak istemiyorum acaba depresyona falan mı girdim ya da erken lohusalık mı
Vallahi bende öyle hatta bugün anneme dedim ben hiç enerjik değilim çocuk olunca nasıl bakarım bu halde diyeKızlar hani doğuma yakın enerjik olunurdu ben hiç enerjik değilim aksine aşırı yoruluyorum sabah akşam sürekli yatasim var hiçbir iş yapmak istemiyorum acaba depresyona falan mı girdim ya da erken lohusalık mı
Benim belli bir noktaya zonklar gibi agri vuruyor bazen ama su an yok mesela. Genele mi vurmasi lazim?Düzenli mı? Genel belin mı ağrıyor yoksa belinde bir noktaya mı vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?