Dogdugu an yukleniyo bi enerji. Dogumdan sonra bi gayret odaya gelip bagdas kurup oturmustum yatagaVallahi bende öyle hatta bugün anneme dedim ben hiç enerjik değilim çocuk olunca nasıl bakarım bu halde diye
Ay çok sevindim cnm nete bakmasaydım daha iyiydi cidden çok panikletti beniBende verdim 2 kilo kadar. Ama sonra toparladım. Hatta ben vermişim bebiş almış o dönemde.
Valla canım senin durumuna kimse yorum yapamıyor artık maalesef
Benim ıslanıyor ama ter yani eminim.
AA hiç öyle kötü düşünme. Kaç tane bebek yatıyor maşallah sorunsuz bir şekilde çıkıyorlar. İnternette adam öldürüyor valla bakma böyle şeylere netten. Buraya sor. Temmuz annelerinde okumuştum vardı böyle yüksek değer olanlar gayette sağlıklılar şimdi.
İnşallah cnm dr. Yatış diyince napcamı şaşırdımBenim yegenim de 3 gun hastane yatmisti. Hicbir seyi yok masallah. Cok sık karsilasilan bir durum. Bakma sen internete. Ben de yegenim icin cok aglamistim okuduklarim yuzunden. Gecmis olsun. Insallah hemencecik gecer sariligi.
Hastanede de mama verdiler 2 sefer, dr.a sorcam ver derse veririm yeterki doysundaSarılığın degerine göre galiba yatış.dwmek ki cevap veriyor sen eve gidince arada mama da ver. Bizim buralarda şekerli su veriliyor sarılık olmasın diye.
Benim belli bir noktaya zonklar gibi agri vuruyor bazen ama su an yok mesela. Genele mi vurmasi lazim?
Yani sürekli ağrıyor gibi.. belimde kuyruk sokumunun olduğu yerde uzandım bakalım başka bir belirti yok çünkü
Net öyle gerçekten. Eşim kendini kolon kanseri sanıyordu bir ara net yüzündenAy çok sevindim cnm nete bakmasaydım daha iyiydi cidden çok panikletti beni
İnşallah cnm dr. Yatış diyince napcamı şaşırdım
Hastanede de mama verdiler 2 sefer, dr.a sorcam ver derse veririm yeterki doysunda
Ya doktorun işi değil o hep asistanlarPazarcıya ağlamak da iyiymişinsan normalde ağlamayacağı şeye ağlıyo valla. Niye böyle yaptı ki ayıp yani hamileye yapılır mı falan diye kendimi gaza getirip üzüldüm kırıldım falan orda, belki de doktor ne kadar beklettiğinin farkında bile değil. Ama o randevusuz doktor yakını gelip de onu bile benim önüme alınca çok gücüme gitti Sinirlenmek de değil, sanki arkadaşıma alınıyomuşum gibi triplere girdim
Benim de bugün senin dediğin gibi belimde bir ağrı var afedersin büyük abdestim var gibi baskı oluyor arada kasıklarıma da vuruyor ama düzenli bir noktada değil işte bütünü ağrıyor. Hayrolsun inşallah bugün diğer günlerden daha değişik vücudumYani sürekli ağrıyor gibi.. belimde kuyruk sokumunun olduğu yerde uzandım bakalım başka bir belirti yok çünkü
Sanki kadın sana takık gibi.Ya doktorun işi değil o hep asistanlar. Sen bir daha o doktoru görmeyecen ben dahiliye doktorumu benzer bir durumdan dolayı değiştirdim en sonunda. Evet alanında çok iyi bir doktor ama o sekreter beni erken doğurtur sinirden bir keresinde Eda dedi tam giriyorum tanıdığı gelmiş fark etti aaa yok yağmur dedim diyor ne kadar da benziyor isimlerimiz dedim ve bunun gibi kaç tanesini her randevuda yapıyor. Bir kere pislik olsun diye sabahın ilk randevusuna aldım yine birşey çıkarttı uyuz karı
Yapılıcak en mantıksız şeyi yapmışım yaniNet öyle gerçekten. Eşim kendini kolon kanseri sanıyordu bir ara net yüzündensen mama+süt ver. Ben çok anlamam ama okuduklarım öyle devam etmiş bir süre.
Yokkuzum bardaktan boşalmış gibiydi afedersinizBende verdim 2 kilo kadar. Ama sonra toparladım. Hatta ben vermişim bebiş almış o dönemde.
Valla canım senin durumuna kimse yorum yapamıyor artık maalesef
Benim ıslanıyor ama ter yani eminim.
AA hiç öyle kötü düşünme. Kaç tane bebek yatıyor maşallah sorunsuz bir şekilde çıkıyorlar. İnternette adam öldürüyor valla bakma böyle şeylere netten. Buraya sor. Temmuz annelerinde okumuştum vardı böyle yüksek değer olanlar gayette sağlıklılar şimdi.
Geçmiş olsun canım şuan sarılık değerinin en pik yaptığı günlerdesiniz değerinin yükselmesi normal. Benim kızım yoğun bakımda kalırken sarılık olmuştu o da tedavi gördü gayet sağlıklıGene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
İyi cesaret gittin yine de
O tanımadığı herkese karşı böyle cinsSanki kadın sana takık gibi.
Ee hani suyun geliyordu neyse bari pastanı falan yemeden doğurma
YaaaEe hani suyun geliyordu neyse bari pastanı falan yemeden doğurma
Deme öyle kız su çok gelirse çat diye açılırsınYaaaaçılma olur belki o da lazım tek suyla olmaz
Hiç çıkmaya niyeti yokDeme öyle kız su çok gelirse çat diye açılırsın
Çok geçmiş olsun canım benim yeğenim de 17 idi birgün yatırdılar hemen topladı . Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyleGene hastanedeyim, şu 4 gün nasıl geçti anlamadım kızlar, bebiş iyi emiyor diye seviniyodum ama bugün kontrolde sarılık değeri 19 çıktışuan ışın tedavisi veriyolar, bebişi yüksek değer sarılık geçiren oldumu, nette sonrasında işitme kaybı veya beyinde hasar olabileceği falan yazıyor
Keşke valla ben artık bakmıyorum direkt buraya bakıyorum aradığımı bulmazsam soruyorum. Daha iyi net cevaplar alıyorsun en azından. Aynen sağ sen sütünü. Merak etme hiç Bi şeycik olmaz bebişe.Yapılıcak en mantıksız şeyi yapmışım yanikeşke direkt buraya yazsaydım öyle yapıyım cnm hatta 8 de tekrar kan almaya gelcekler soruyumda sağıp veriyim sütümü belki daha çok çıkar sağınca
Maşallah cesarete bak yavYokkuzum bardaktan boşalmış gibiydi afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?