2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi bende öyle hatta bugün anneme dedim ben hiç enerjik değilim çocuk olunca nasıl bakarım bu halde diye
Dogdugu an yukleniyo bi enerji. Dogumdan sonra bi gayret odaya gelip bagdas kurup oturmustum yataga nasi mutlu nasi enerjiktim. Dogumda azck uyyim diye doktora yalvarmistim dogumdan sonra sabaha kadar uyuyamamistim

Ay çok sevindim cnm nete bakmasaydım daha iyiydi cidden çok panikletti beni
Benim yegenim de 3 gun hastane yatmisti. Hicbir seyi yok masallah. Cok sık karsilasilan bir durum. Bakma sen internete. Ben de yegenim icin cok aglamistim okuduklarim yuzunden. Gecmis olsun. Insallah hemencecik gecer sariligi.
İnşallah cnm dr. Yatış diyince napcamı şaşırdım
Sarılığın degerine göre galiba yatış.dwmek ki cevap veriyor sen eve gidince arada mama da ver. Bizim buralarda şekerli su veriliyor sarılık olmasın diye.
Hastanede de mama verdiler 2 sefer, dr.a sorcam ver derse veririm yeterki doysunda

Benim belli bir noktaya zonklar gibi agri vuruyor bazen ama su an yok mesela. Genele mi vurmasi lazim?

Benim 2. dogum sancimda tek bir noktaya vuruyordu, genele değil. Aynen zonklar gibi tek nokta. Ama ağrı aralıklı olmuyor doğum sancisinda, şiddeti artiyor, misal 10 uzerinden 3 ile başladı sonra 5 e 7 ye çıkıyor gibi... Hatta perine bölgesine de baskı yapıyordu, bir yandan belimde zonklmama bir yandan aşağıdan çıkacak gibi. Her.gebeligin dogum sancisi farkli ama. Benim 2 dogum da farklı oldu.

Yani sürekli ağrıyor gibi.. belimde kuyruk sokumunun olduğu yerde uzandım bakalım başka bir belirti yok çünkü

Su içmek ve istirahat iyidir. Ağrıda artış yok sanirim ?

Ay çok sevindim cnm nete bakmasaydım daha iyiydi cidden çok panikletti beni

İnşallah cnm dr. Yatış diyince napcamı şaşırdım

Hastanede de mama verdiler 2 sefer, dr.a sorcam ver derse veririm yeterki doysunda
Net öyle gerçekten. Eşim kendini kolon kanseri sanıyordu bir ara net yüzünden sen mama+süt ver. Ben çok anlamam ama okuduklarım öyle devam etmiş bir süre.

Ya doktorun işi değil o hep asistanlar . Sen bir daha o doktoru görmeyecen ben dahiliye doktorumu benzer bir durumdan dolayı değiştirdim en sonunda. Evet alanında çok iyi bir doktor ama o sekreter beni erken doğurtur sinirden bir keresinde Eda dedi tam giriyorum tanıdığı gelmiş fark etti aaa yok yağmur dedim diyor ne kadar da benziyor isimlerimiz dedim ve bunun gibi kaç tanesini her randevuda yapıyor. Bir kere pislik olsun diye sabahın ilk randevusuna aldım yine birşey çıkarttı uyuz karı

Yani sürekli ağrıyor gibi.. belimde kuyruk sokumunun olduğu yerde uzandım bakalım başka bir belirti yok çünkü
Benim de bugün senin dediğin gibi belimde bir ağrı var afedersin büyük abdestim var gibi baskı oluyor arada kasıklarıma da vuruyor ama düzenli bir noktada değil işte bütünü ağrıyor. Hayrolsun inşallah bugün diğer günlerden daha değişik vücudum

Sanki kadın sana takık gibi.

Net öyle gerçekten. Eşim kendini kolon kanseri sanıyordu bir ara net yüzünden sen mama+süt ver. Ben çok anlamam ama okuduklarım öyle devam etmiş bir süre.
Yapılıcak en mantıksız şeyi yapmışım yani keşke direkt buraya yazsaydım öyle yapıyım cnm hatta 8 de tekrar kan almaya gelcekler soruyumda sağıp veriyim sütümü belki daha çok çıkar sağınca

Yokkuzum bardaktan boşalmış gibiydi afedersiniz

Geçmiş olsun canım şuan sarılık değerinin en pik yaptığı günlerdesiniz değerinin yükselmesi normal. Benim kızım yoğun bakımda kalırken sarılık olmuştu o da tedavi gördü gayet sağlıklı

Sanki kadın sana takık gibi.
O tanımadığı herkese karşı böyle cins yani bizde kaç kere doktora çıtlattık ama o da memnun ki bir değişiklik yapmadı 3 yıl sonra tekrar gittim baktım yine aynı muhabbet dedim ben buraya sinir olmaya mı para verecem ilişkimize nokta koydum

Çok geçmiş olsun canım benim yeğenim de 17 idi birgün yatırdılar hemen topladı . Korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle

Keşke valla ben artık bakmıyorum direkt buraya bakıyorum aradığımı bulmazsam soruyorum. Daha iyi net cevaplar alıyorsun en azından. Aynen sağ sen sütünü. Merak etme hiç Bi şeycik olmaz bebişe.
Yokkuzum bardaktan boşalmış gibiydi afedersiniz
Maşallah cesarete bak yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…